Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaarteejaa anime nakts
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
lastguru
Taks, ir ideja taisiit anime nakti, shoreiz, cerams, kat ieshaam uz visu nakti. Pagaidaam apsprieshanai izlikti tikai datumi, programma ir tapshanas stadijaa. Tikliidz kkas buus jauns, zinjoshu.

UPD1 (26.04.2006 11:54):

Nu datums tagad laikam ir skaidrs - 5. maijs

UPD2 (03.04.2006 08:05):
QUOTE(Ha-san)
20:00 - Start
20:30-22:15 Full Metal Alcimist Movie
partraukums 15 min.
22:30-00:15 Cossette no Shouzou
partraukums 15 min.
00:30-01:15 Ichi the Killer
01:15-01:40 Mahoromatic Summer Special
partraukums 20 min.
02:00 3:30 Naruto Movie 2

Norises vieta - Noass

Gaidam kaadus konstruktiivus ieteikumus.
ETM
ja tieshaam tajos datumos buus tas pasaaciens kaa larps, ta nu nez. visu dienu vareetu nosist uzreiz un miers.

Bet veeleetos arii zinaat vai ir idejas kur riikot un kaadas ir aptuvenaas izmaksas.
lastguru
pagaidaam, ideja ir uz taa kugjiisha, kur pirma nakts bija.
ETM
Pirmajaa nepiedaliijos. Dzirdeeju atsauksmes par diivaino sedvietu izkaartojumu, kas vija ne paarak eerts. Izmaksu jautaajums joprojaam paliek atverts. Domaaju, ka neesmu vieniigais, kam tas interesee.
Spectre
Piektdienu labrat pavadiitu piektdienu shitaa .... sestdienu nevelos .. jo svetdienas nogulet un atkal uz darbu pec ilga miega - besiigi ... labak sestdienu nogulet happy.gif
gramozeks
QUOTE(Spectre @ Apr 25 2006, 14:17)
Piektdienu labrat pavadiitu piektdienu shitaa .... sestdienu nevelos .. jo svetdienas nogulet un atkal uz darbu pec ilga miega - besiigi ... labak sestdienu nogulet happy.gif
*

tev es pilniigi piekriiitu! peec piektdienas skolas es labpraat aiziešu uz visu nakti jebkur, lai tik naako6ajaa sestdienaa kaartiigi izguleetos. happy.gif es saprotu ka sveetdien daudzi notekti veeleesies dariit savas personiigaas lietas taapeec, kas balso par piektdienu adaaaa.... laugh.gif
ETM manu praat par nakti buus jaamaksaa kaadi 5 Ls (2 Anime naktii bija šaada cena). aaaa.... un programmaa notekti ir jaa buut kaut kas taads ko neviens (vai lielaakaa dalja cilveeku) veel nav redzeejis! happy.gif lastguru kaa tu uz to skaties??? happy.gif ??? vai arii tur raadiis to, ko Japaanaa atzinaa par visskatiitamaako Animi??? huh.gif
Spectre
NU tādu ko NEVIENS vēl nav redzējis būs ļoti grūši parādīt tongue.gif
Imho vaig, ko neitrālu - respektīvi ne juri ne jaoi - tipa shota no ghibli tas vienmer ir iedereejies smile.gif ja kads arii ne ar ipashu patiku, bet tomēr skatijās.

Protams varu arī kļūdīties /swt

Līdz 10 ls, ja uz visu nakti, ta es ir ar mieru maxāt.
ETM
Tieshi otraadi, vajag ko taadu ko VISI ir redzeejushi, lai nevienam netiktu sagrauts skatiishanaas iespaids. Veel jau ir varianti ar AMV kaudzes raadiishanu un vispaareeju tuseeshanu ar dazhaadu skjirdumu pateereshanu veseliigaas devaas.
X_Kamui
Es par piekdienu...man ertaak...un par šito variantu ,))))))
ir varianti ar AMV kaudzes raadiishanu un vispaareeju tuseeshanu ar dazhaadu skjirdumu pateereshanu veseliigaas devaas.
Niks
Kā ar vecuma ierobežojumu?
Church
ja uz kugjiisha .. shams pasaaciens buus kautkas by otaku vaj kaut kas by kampai?
Hikaru
Tikai negribās skatīties nopietnas animes.... bet gan kaut ko izklaidējošu.
1. Anime Naktī uz kuģa rādīja tikai trillerus, bredu, muru un hrenu.... kas nu pavisasm nebija interesanti.
Church
kam bija interesanti, kam nee. vienmeer nebuus 100% apmierinaato. arii piem. abstrakcionisms maakslaa nevisiem patiik.
lastguru
QUOTE(Church @ Apr 25 2006, 17:16)
ja uz kugjiisha .. shams pasaaciens buus kautkas by otaku vaj kaut kas by kampai?
*

Informaacija updeitota. Un jaa, tas ir kkas by kampai.
Spectre
Pgaidam konstruktiivu domu nav ir tikai jautajums ....

6h ilgums - peec tam visiem buus lugums pamest viesmiligas telpas ? pat ja 21:00 sākas, tas nozīmē ka 3 naktī The End ? vēl labāk ja jau 2 ... x.x ta manējam jadomā kur likties līdz pirmajam transportam (TUSĒJAM tālāk pa vecrīgu happy.gif) vai arī taksis ....
Vai arī šī bija tikai premernā anime programma ... un protams ka konstruktīvās idejas būtu visādas atrakcijas tipa spēlēsim spēles (komanda ALK spelēs ierasto - Kurš ilgāk noturēsies uz kātiem laugh.gif )
Church
hrm. izsaku mineejumu, peec programmas noskatiishanaas vismaz puse buus neapmierinaata.
2/3 programmas - Osamu Tezuka realy realy oldskuul esteetiem. paareejais .. hrm .. anidb neatradu ne speed, ne murderer. prieksh plashaakas publikas daljas atbilstosh imho tikai marohomatic && le portrait de petit cossette. peedeejais protams ir reta njamma [bow]. imho ir veerts tezuku tomeer aizvietot ar kaadu citu shirpotrebu. nav tas visiem. ichi the killer atbiidiit ap pasaaciena vidu/uz beigaam (mm, koroshia ichi manga, mm ;> )
[edit]
ach. veel Munto ne 60.to tezuka ;>
gramozeks
nu bet ja tur kautko raadiis, kaadam taču buus jaaiedod kaada Anime. vai ne?? bet kurš tas buus??? happy.gif ??? un vai viņš respektees muusu viedokli ķipa gribu komeediju, jaoi, horroru, juri vai visu kopaa u.t.t.
muusu izveeleetie datumi vairs nava aiz kalniem, taapeec mums aši buus jaaizliek Anime programma te vai kur citur. wink.gif
Hikaru
QUOTE(Ha-san)
Ichi The Killer
Cossette no Shouzo
Mahoromatic (Summer Special)
Munto
Mori no Densetsu
Tenrankai no E
Speed
Murderer
Male
Memory
Mermaid

Ārprāc... kā to Dementia var skatīties??? wacko.gif Pārsvarā tik tas te ir.
Vienīgais, kas man interesē no šī saraksta, ir Munto, ko es gribētu redzēt.
gramozeks
QUOTE(Ha-san)
Ichi The Killer
Cossette no Shouzo
Mahoromatic (Summer Special)
Munto
Mori no Densetsu
Tenrankai no E
Speed
Murderer
Male
Memory
Mermaid

da vi čooo??? su uma pashodili??? tur proga ir galiigi kreisaaa. vajag jaunu un sročna!!! dry.gif
Rags
Neko nesaku par programmu, neskatījos vēl kas tie par gabaliem.
Taču nakts no piektdienas uz sestdienu man neder mellow.gif
davio
Nu nez vai... manupraat programma ir nereaali slikta.....
Nuin
Man ir sekojoshi jautaajumi.
1. Kaa tur buus ar seedvietaam? Ceru ka nevajadzees atkal staaveet pusnakti kaajaas.

2. Vai tur tiks paardoti DVD un anime gid??
Sērfijs
Yes, šī anime nakts laikam būs demantijas nakts 2, lieliski, iepriekšējā reize (1. anime nakts) man patika, laikam nāksies aiziet arī šoreiz.
Spectre
Emmm Demantija tur ir pavisam nedaudz =)

Programma imho ir 50/50 taa teikt vsem neugodish.
lastguru
QUOTE(davio @ Apr 26 2006, 14:31)
Nu nez vai... manupraat programma ir nereaali slikta.....
*

pamato, pamato, pamato!
Hikaru
Ichi The Killer, Cossette no Shouzo, Male - dementia
Mori no Densetsu, Tenrankai no E, Memory, Mermaid - kaut kāda veca mura, ko var arī nosaukt par gandrīz to pašu, kas dimentia.
Speed, Murderer - nav zināms, kas tas ir... Tātad nekas cits nevar būt kā dimentia
biggrin.gif

Mahoromatic (Summer Special), Munto - kaut kas normāls.

Tātad sanāk 80% dimentia, 20% normāla. ---- Tas ir nenormāli pārāk daudz nenormālās animes.
Dimentia varētu būt 10%, ja tik ļoti vajag. Pārējais kaut kas normāls....... piemēra pēc.... citi žanri, kuri ir vairāk izplatīti... kā Comedy, piemēram. biggrin.gif
Nuin
Vajadzeetu sariikot konkursinjus paartraukumos kaa Anime naktii 2 smile.gif
Church
hikaru: dementia ne dementia, bet Le Portrait de Petit Cossette ir _briinishkjiigs_ gabals. kur domineejshaa gan ir tragjeedijas/gotiskuma teema imho. vismaz veel neesu sastapis kaadu sho shovu redzeejushu, kam tas nebuutu paticis. + ljoti skaists, iederosh soundtracks. ~ klasiskaaks/ala noir.
X_Kamui
Nevienu no taam animeem neesmu redzejis...pat dzirdeejis...
Sliktas vai labas redzesim^^

Un tak kas tur ar vecuma ierobežojumu ir vai nav?
Janus
Galvenais ir cik tas maksa un kur tongue.gif Busu un programa laba nesu laikam neko no ta visa redzejis sen ko jaunu gribas skatities tongue.gif
lastguru
QUOTE(Hikaru @ Apr 26 2006, 18:59)
Tātad sanāk 80% dimentia, 20% normāla. ---- Tas ir nenormāli pārāk daudz nenormālās animes.
Dimentia varētu būt 10%, ja tik ļoti vajag. Pārējais kaut kas normāls....... piemēra pēc.... citi žanri, kuri ir vairāk izplatīti... kā Comedy, piemēram. biggrin.gif

nu un kaapeec nevar buus dementia vakars? vai ta nav interesanti? man liekas programa ir ljoti laba, jo daudz cilveeki nav redzeejushi lielaako dalju ieplaanotaa. vai jums labaak gribeetos skatiities kko ko juus jau esat redzeejushi? blink.gif

galvenais tikai lai cilveeki paaraak nogurushi nebuutu lai vareetu saprast kas notiek uz ekraana biggrin.gif

bet nu.... ja nepatiik taada programa, luudzu piedaavaajiet citus variantus... bet luudzu konkreeti sakiet ko peec juusu domaam vajadzeetu raadiit, nevis vnk ka shii programa nepatiik
Church
QUOTE(lastguru @ Apr 27 2006, 05:27)
...
nu un kaapeec nevar buus dementia vakars? vai ta nav interesanti? man liekas programa ir ljoti laba, jo daudz cilveeki nav redzeejushi lielaako dalju ieplaanotaa.  vai jums labaak gribeetos skatiities kko ko juus jau esat redzeejushi? blink.gif

nav redzeets nebuut nav tik viennoziimiigi. izjemot speed un murderer par ko neatrodu anidb vispaar info, nebij redzeets tikai munto, ko pashlaik velku ;>
nedomaaju arii ka neredzeets automaatiski == labs. vai labs vismaz vairumam pasaacienu apmekleejosho.
eg. kaudze tesukas gabalu imho pilniigi neiederaas pasaacienaa. tas ir skataams tikai katram pasham, un tikai tad, ja ietilpsti 10-15% daljaa, kas ljoti intereseejas par japaanju animaaciju no laika, kad taa bij ne-klasiski-anime-iiga.
galvenais tikai lai cilveeki paaraak nogurushi nebuutu lai vareetu saprast kas notiek uz ekraana biggrin.gif
bet nu.... ja nepatiik taada programa, luudzu piedaavaajiet citus variantus... bet luudzu konkreeti sakiet ko peec juusu domaam vajadzeetu raadiit, nevis vnk ka shii programa nepatiik
*

un vai ir kaut kur mineets esoshaas izveeles klaasts vai prasiibas pret piedaavaajamo materiaalu? eg. no kaada saraksta tika veikta izveele? vai izejas materiaals tikai dvd, vai der arii DTV ripi, vai vajag rus subus, jeb pietiks eng?
anti
Man programma šķiet interesanta un, domājams, patiktu - īsti neredzu, kur ir problēma. Nav taču teikts, ka VISI kā viens grib redzēt komēdijas vai, piemēram, mecha anime. Protams, var mēģināt izpatikt visu gaumei un rādīt pa animei no katra žanra, bet man kaut kā šķiet, ka tāds ķīselis tur vien sanāktu.

QUOTE(Hikaru @ Apr 26 2006, 18:59)
*

starp citu, kas tad īsti skaitās tā "normālā" anime, un kādēļ dementia ir "nenormāla"? tāds īpatnējs tev tas iedalījums.
Hikaru
QUOTE(lastguru @ Apr 27 2006, 05:27)
nu un kaapeec nevar buus dementia vakars? vai ta nav interesanti? man liekas programa ir ljoti laba, jo daudz cilveeki nav redzeejushi lielaako dalju ieplaanotaa.  vai jums labaak gribeetos skatiities kko ko juus jau esat redzeejushi? blink.gif
*

Es neko no šīs programmas neesmu redzējis. Un jā, labāk redzēt to, ko jau esmu redzējis - to vismaz es zināsu vai tā ir laba anime. Bet no neredzētā, ja es par to pat neesmu dzirdējis vai man nav ierakstīts plānā, ko es to domāju kaut kad vilkt un skatīties, tad tas nozīmē, ka es to pat netaisījos skatīties un negribu redzēt, jo man tas nebūs interesanti.
Dementia man kā žanrs nepatīk. Es šadas animes izlaižu. Skaisti nosvītroju. happy.gif
Vienīgais, ko es plānoju kādreiz noskatīties no šī saraksta ir Munto. Bet Mahoromatic... viss seriālas jāskatās nevis vienu sēriju, kaut kādu special.

QUOTE(Church @ Apr 26 2006, 20:56)
hikaru: dementia ne dementia, bet Le Portrait de Petit Cossette ir _briinishkjiigs_ gabals. kur domineejshaa gan ir tragjeedijas/gotiskuma teema imho. vismaz veel neesu sastapis kaadu sho shovu redzeejushu, kam tas nebuutu paticis. + ljoti skaists, iederosh soundtracks. ~ klasiskaaks/ala noir.
*

Esmu redzējis AMV ar šo anime. Man ar to pilnīgi pietika..... lai saprastu par ko tā anime ir un visu tā strory ar visu atmosfēru. Un pašu anime es skatīties negribu. Tas nav priekš manis. Nepatīk, kad kaut ko ņem.... un lēnām velk ārā.
....Jā un Guro man pilnīgi nepatīk, man tas liekas disgusting, uz tādām lietām vispār neskatos. Un tas ir ļoti tuvu, ja nav tas pats, kas dimentia... vai tas ir Horror, kas vienmēr kopā ar Dimentia nāk klāt.

QUOTE(anti @ Apr 27 2006, 08:52)
starp citu, kas tad īsti skaitās tā "normālā" anime, un kādēļ dementia ir "nenormāla"? tāds īpatnējs tev tas iedalījums.
*

Tāds iedalījums tāpēc, ka Dementia ir smadzeņu (prāta) sagriešana, izmežģīšana. Tā nav normāla darbība ar smadzenēm. Tāpēc arī saucu par "nenormālu".
Church
hrm. peec AMV tiek saprasts kas par animi un viss plots? un charu personiibas? zini. must be good stuff yer smokin' ;>
Hikaru
biggrin.gif biggrin.gif
Jā, ja uztaisa AMV ar labu Charachter development un mūziku (anime izklāstu īsā laikā), pēc 60GB dāžādu AMV skatīšanās jau sāk saprast (piešauties) pašu anime plotu un charu personības.
Un AMV par šo anime bija neslikti uztaisīta, ka varēja saprast.
Church
atgaadina - esu redzeejis paaris tuukstoshus dazhaadi izgleznotus graamatvaakus. tagad peec tiem varu spriest, cik interesanta buus graamata [tm]. .. mans viedoklis par tavaam kritikja speejaam taalaak tiek turpinaats necenzeetiem vaardiem.
anti
QUOTE(Hikaru @ Apr 27 2006, 10:59)
Tāds iedalījums tāpēc, ka Dementia ir smadzeņu (prāta) sagriešana, izmežģīšana. Tā nav normāla darbība ar smadzenēm. Tāpēc arī saucu par "nenormālu".
*

zini, tad es ar tikpat labu pamatojumu varu apgalvot, ka daudzas komēdijas/ecchi/etc ir prāta/smadzeņu notrulināšana, un arī būtu uzskatāmas par "nenormālām".

es neesmu dementia fane, taču īsti nespēju saprast tavu nostāju attiecība uz šo žanru. daudzos gadījumos tevis minētā "smadzeņu mežģīšana" drīzāk ir vēlme piespiest skatītāju padomāt un iedziļināties, nevis tikai ķiķināt par kārtējo pantsu shot.

starp citu, tāda lieliska anime kā "Serial Experiments Lain" arī ir no šī paša žanra..

P.S. par to guro/dementia saistību - ne vienmēr.
Hikaru
QUOTE(Church @ Apr 27 2006, 12:13)
atgaadina - esu redzeejis paaris tuukstoshus dazhaadi izgleznotus graamatvaakus. tagad peec tiem varu spriest, cik interesanta buus graamata [tm]. .. mans viedoklis par tavaam kritikja speejaam taalaak tiek turpinaats necenzeetiem vaardiem.
*

Ne nu jā.. nevar jau tā uzreiz spriest par anime, noskatoties AMV..... dažreiz jau sanāk AMV ir labāks par anime. Skatās kādu anime un izrādās tā anime nav tik interesanta kā bija AMV. Kā bieži reklamē kaut ko interesantu, a pēc tam izrādās, ka nav tik inetresanti.Kā piemēru var nosaukt Naruto, kur labāk noskatīties dažus labus AMV un, lai nebojātu labu iespaidu, pašu seriālu neskatīties.

QUOTE(anti @ Apr 27 2006, 12:47)
zini, tad es ar tikpat labu pamatojumu varu apgalvot, ka daudzas komēdijas/ecchi/etc ir prāta/smadzeņu notrulināšana, un arī būtu uzskatāmas par "nenormālām".

es neesmu dementia fane, taču īsti nespēju saprast tavu nostāju attiecība uz šo žanru. daudzos gadījumos tevis minētā "smadzeņu mežģīšana" drīzāk ir vēlme piespiest skatītāju padomāt un iedziļināties, nevis tikai ķiķināt par kārtējo pantsu shot.

starp citu, tāda lieliska anime kā "Serial Experiments Lain" arī ir no šī paša žanra..

*

Es paskatījos aprakstu, kur bija rakstīts, ka dimentia ir anime ar mind twisting. Paskatījos vārdnīcā, kas ir twisting. Tāpēc sanāca "mežģīšana"... tas ir kaut kas mazliet vairāk par domāšanu... Es to uztveru kā "Karš un Miers" lasīšanu, ko tikai nenormāli cilvēki var darīt. biggrin.gif
Serial Experiments Lain - zinu kas tā par anime un neesmu to skatījies, un laikam diez vai skatīšos.

Bet nu nekas... viss normāli... kā teica Raimonds Pauls: "Katrs cilvēks jūdzās pa savam". vai kaut kā aptuveni tā viņš teica.
Spectre
Ok... STOP THE FLAME

Pirmkārt šo sarakstu lūdz apstrīdēt tikai tajā gadijumā ja JUMS ir labāki priekšlikumi - VĒLAMS PRIEKŠLIKUMI AR DVD UZ ROKĀM, nevis tur gribu redzēt to, kas iznāks parīt iekš japāņu kinoteātriem.

Lūdzu esat nosvērti (nebliežat nākamo fleimu par šo rakstu)

P.s. Ļoti jauki ka kādam patīk kautkas parasts, jo man patīk - Jo vairāk manas smadzenes lokās un domā līdzi jo labāka anime tā ir.

P.P.S jaaa arii pantsu man patiik ... es nenoliedzu ka fan servis ari ownē cool.gif
Janus
Biki google pamekleju tas anime manuprat bus labak ka pagajuso reiz kaut kads cat soup utt... dry.gif
Ceru ka jus man piekritisiet?
Bet man gribas atrak lai pienaktu animenakts man pa naktim ir garlaicigi savadak. tongue.gif Pacik es negulu gribu skatities kadas jaunas anime tongue.gif

Es tiaki nesaprotu kadel tik sen nav bijusas anime naktis dry.gif
lastguru
laikam buus veel Final Fantasy.
Hikaru
QUOTE(lastguru @ May 1 2006, 03:24)
laikam buus veel Final Fantasy.
*

Tiešām????? Ja točna būs, tad vsjo... man būs obligāti jāiet uz šo pasākumu visu skatīties. biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif Dažas dīvainas idejas par sēdvietām man galvā svaidās. biggrin.gif
Ja būs tie krēsli, tad atkal būs neerti. Priekšējie visu redzēs, bet tie, kas pa vidu, gandrīz neko neredzēs un vajadzēs mocīties. Tāpēc 1. anime naktī daudzi apsēdās/apgūlās priekšā uz grīdas pie pirmās rindas kājām un arī visu ļoti labi redzēja. Tad kāpēc, lai nenoliktu kādu paklāju uz visu telpu, un visi sēdes uz grīdas un redzēs ekrānu. Sanāks tāda massveida gulēšana... ee.. blink.gif ... t.i. grupveida pasēdēšana...ee... blink.gif .... Nu tas ir kā Jukatanā otrā stāvā, tikai plašāk.
biggrin.gif
aigarius
EEE, es te ieminēšos, ka es tieši 5. maija vakarā būšu Rīgā - un 6. maijā 6.00 no rīta man ir jānoķer lidmašīna uz Meksiku, tā kā šis pasākums ideāli iederās manā kalendārā.

Es būšu biggrin.gif
harpy
es ar piekriitu, ka daudzveidiibai vajag paraadiit arii "nenormalu" anime!!! Visos festos ir bijusi vairaak vai mazaak normaala, vajag arii ko cit5u paraadiit.
Mani, piemeeram, tik taalu apmierina programma...nu ja vien es jau dalju no taa visa nebuutu redzeejusi buutu veel labaak smile.gif
Nuin
Hmmmm... eh es ar buushu un ljaushu jums tautai atkal mani aizmirst biggrin.gif kaa tas vienmeer notiek sad.gif

Diezgan sen neesu dementia redzeejis tongue.gif
Janus
Galvenais nekadu cat soupe dry.gif Ta lai butu normals anime nevis sedi un doma kas tas ir un kads beztolks tur notiek ( ATVAINOJOS TIEM KAM TADAS LIETAS PATIK ) Bet lai nu ko ja bus tas par ko seit iet runa man patiks tongue.gif
Nevaru vien sagaidit tongue.gif
Church
dementiaa nekaadas vainas nav per se. pat briizhiem patiikami neortodoksaalus, domaat liekoshus gabalus paskatiities. gaumes ir dazhaadas. eg. man atkal final fantasy * liekas labaakajaa gadiijumaa average.
Naktspukjiite
mmm... demeeentia. laugh.gif
No pirmās anime nakts atmiņas palikušas tās pašas labākās.
Cat soup - viena no labākajām animēm, ko esmu redzējusi.
Ha-san
Jauna programma:

20:00 - Start
20:30-22:15 Full Metal Alcimist Movie
partraukums 15 min.
22:30-00:15 Cossette no Shouzou
partraukums 15 min.
00:30-01:15 Ichi the Killer
01:15-01:40 Mahoromatic Summer Special
partraukums 20 min.
02:00 3:30 Naruto Movie 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.