QUOTE(lastguru @ Apr 27 2006, 05:27)
nu un kaapeec nevar buus dementia vakars? vai ta nav interesanti? man liekas programa ir ljoti laba, jo daudz cilveeki nav redzeejushi lielaako dalju ieplaanotaa. vai jums labaak gribeetos skatiities kko ko juus jau esat redzeejushi?
Es neko no šīs programmas neesmu redzējis. Un jā, labāk redzēt to, ko jau esmu redzējis - to vismaz es zināsu vai tā ir laba anime. Bet no neredzētā, ja es par to pat neesmu dzirdējis vai man nav ierakstīts plānā, ko es to domāju kaut kad vilkt un skatīties, tad tas nozīmē, ka es to pat netaisījos skatīties un negribu redzēt, jo man tas nebūs interesanti.
Dementia man kā žanrs nepatīk. Es šadas animes izlaižu. Skaisti nosvītroju.
Vienīgais, ko es plānoju kādreiz noskatīties no šī saraksta ir Munto. Bet Mahoromatic... viss seriālas jāskatās nevis vienu sēriju, kaut kādu special.
QUOTE(Church @ Apr 26 2006, 20:56)
hikaru: dementia ne dementia, bet Le Portrait de Petit Cossette ir _briinishkjiigs_ gabals. kur domineejshaa gan ir tragjeedijas/gotiskuma teema imho. vismaz veel neesu sastapis kaadu sho shovu redzeejushu, kam tas nebuutu paticis. + ljoti skaists, iederosh soundtracks. ~ klasiskaaks/ala noir.
Esmu redzējis AMV ar šo anime. Man ar to pilnīgi pietika..... lai saprastu par ko tā anime ir un visu tā strory ar visu atmosfēru. Un pašu anime es skatīties negribu. Tas nav priekš manis. Nepatīk, kad kaut ko ņem.... un lēnām velk ārā.
....Jā un Guro man pilnīgi nepatīk, man tas liekas disgusting, uz tādām lietām vispār neskatos. Un tas ir ļoti tuvu, ja nav tas pats, kas dimentia... vai tas ir Horror, kas vienmēr kopā ar Dimentia nāk klāt.
QUOTE(anti @ Apr 27 2006, 08:52)
starp citu, kas tad īsti skaitās tā "normālā" anime, un kādēļ dementia ir "nenormāla"? tāds īpatnējs tev tas iedalījums.
Tāds iedalījums tāpēc, ka Dementia ir smadzeņu (prāta) sagriešana, izmežģīšana. Tā nav normāla darbība ar smadzenēm. Tāpēc arī saucu par "nenormālu".