Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaarteejaa anime nakts
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Church
shoreiz mineetaa programma patiks, vai liksies pienjemama vismaz 90% imho. pasham gan naruto movie2 likaas pavaaja.
Spectre
Ļoti jauki happy.gif šī programma ir ļoti pa prātam.

Atlikušie jautājumi:
- Cikos sāksies 20:00 or 21:00 ? (Man tā 1h izšķir es paspēju līdz mājām un back or nepaspēju) Jo kā mēs visi zinam piektdiena ir Rīgas korķu diena (jāierēķina apdzērušies Hokeja fani, jo piektdien atklāšanas spēle laikam 21:?? sākas)

- Kur īsti notiks ? (Es nebiju uz iepriekšējo pasākumu)

P.s. Ļoti gaidu piektdienu cool.gif
minta
Ja programma buus taada kaa teica Ha-Sai, tad es arii gribu tur iet.... sad.gif
vieniigi es tur nevienu nepaziistu...
Church
uz kinoteaatri tachu neej tikai gadiijumaa, ja kaads paziistams liidz? protams atkariigs no vecuma.
minta
viena pati veel uz kino neesu gaajusi... smile.gif
Church
nu. hrm. draugu/draudzeni kaadu aizvelc liidz, ja kautreejies/baidies, es nez. briiva valsts.
minta
draugi aiznjemti un vinjiem anime nepatiik...
Church
nu. emm. ja probleema i jaunumaa/nepilngadiibaa, tad vareetu saskatiit tikai paaris probleemas. 1) atljauju no vecaakiem [tm], njemot veeraa ka pasaakums ieilgs veelu / vai noskatiities tikai pirmos shovus. 2) nokljuushanu turp/atpakalj (atkal njemot veeraa veelaas beigas). sarunaa kaut vai kaadu aizbraucam konkreetaa laikaa tev pakalj. vai taksis.
kaigan/otaku publika ir sameeraa miermiiliiga ;>, neapbizhos. alkoholu par probleemu neuzskatu, jo pat ja starpbriizhos neliela dalja pasuutiis alus kausus, nepilngadiigajiem neviens taapat nepaardos. parasts pasaaciens ar liidziigu intereshu, pamataa 20+/-5 g.v., tautas sanaakshanu, saakumaa t.sk. plakaatu/anime dvd minimaalu tirdznieciibu && animes skatiishanos atbilstoshi mineetajam programmaa. that's about it.
ja nemaldos, te bildes no kaada ieprieksheejaa pasaacienaa turpat uz barzhas:
http://otaku.lv/gallery/thumbnails.php?album=68
minta
man vajag vecaaku atljauju pat tad ja man ir 17 gadi? manai muchai tak ir nospljauties ko es daru savaa briivajaa laikaa... vinja neko taadu nerakstiis... es pat nezinu kaa to atljauju vajadzeetu noformeet...
alkahols nava probleema-nedzeru...
a kur iisti tas viss notiks?... lai zinu kaa maajaas nokljuut...
Church
QUOTE(minta @ May 2 2006, 11:23)
man vajag vecaaku atljauju pat tad ja man ir 17 gadi? manai muchai tak ir nospljauties ko es daru savaa briivajaa laikaa... vinja neko taadu nerakstiis... es pat nezinu kaa to atljauju vajadzeetu noformeet...

taa ir tiiri tava personiigaa probleema/attieciibas ar vecaakiem. nebija domaata nekaada oficiaala atljauja. tik mineejums, ka parasti nepilngadiigie vecaakus informee kur/kad/cik ilgi buus.
...
a kur iisti tas viss notiks?... lai zinu kaa maajaas nokljuut...
*

uz aatru roku pamaniiju minam tikai programmu, ne notikshanas vietu. izsaku mineejumu - turpat, kur vairumu citu reizhu. - pretii radisonam, pie meeles noenkurotajaa barzhaa. noteikti tiks precizeets/publiskots, ja tas nebuus taa, pietiekoshi laiciigi pirms pasaakuma.
minta
sk... tad atljauja nav vajadziiga... un transports ar nebuus jaaizmanto... ljoti jauki
Church
erm. to lastguru .. kaa initial post/thread creator .. vai nevaidzeetu updeitot initial post ar F.A.Q.?
- peedeejaa varianta programma ar anidb linkiem
- norises adrese/(un jau izlemtais pollaa laiks?)
- veel kaadi info siikumi, ja vajadziigi?
- paredzamais vietu skaits/paredzamaa cena?
Janus
Nja tagad es neko nesaprotu bet man patika gan ta programa gan sita sita diezgan interesanta sanakusi tikai zel ka tik agri beidzas tongue.gif Man gribejas lidz kadiem 6.00 sedet tongue.gif
Janus
Eu daudzi man prasa cik tas maksas apm ta ietu ja zinatu cik tas prieks maksa. Kaads zin vispar ?? Un daudzi nezin kur tas viss ir >.>

sry gandriz ka spams sanaca dry.gif
davio
Man jaunaa programma patiik... buus interesanti... jaanoskataas viss jau pirms animenakts lai vareetu visiem spoilot... lol jox.... bet ok... es buushu biggrin.gif
Janus
image

TIEM KAS NEZIN LUDZU KARTE.TUR IR TIKAI 2 KUGJISI TADEL GRUTI PAIET GARAM TAS NO KURA BUS VISLIELAKAIS TROKSNIS IR MUSU TA TAS VIENMER IR dry.gif
Janus
Eu cilveki Es neesu uzinu dienests tongue.gif
Bet ta biletes maksas 4Ls un viss sakas rit 20.00

Ceru ka tagad visi zin visu ? dry.gif
minta
vai biljetes cena nevar mainiities atkariibaa no cilveeku skaita? ja vareetu mainiities tad es gribeetu zinaat cik vareetu buut maximaalaa biljetes cena
X_Kamui
QUOTE(minta @ May 5 2006, 14:32)
vai biljetes cena nevar mainiities atkariibaa no cilveeku skaita? ja vareetu mainiities tad es gribeetu zinaat cik vareetu buut maximaalaa biljetes cena
*

Nemainiisies!!! xDDDDD

P.S. Es taa seežu un nekur iet negribaas, ehh.... ,))))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.