atbildes uz jautājumiem.
ko ES tur dariishu- tu mūs uz turieni vedīsi.
Vai buus kur palikt izguleeties- mašīnā
Vai buus kur pusliidz droshi atstaat mashiinu - tu viņu sargāsi
kaadu inventaaru njemt liidzi - mašīnu
patīk tādas atbildes? man jā..
Bet vispār, tas vēn keas netika plānosts. Jo man sākumā jazin uz cik lielu cilvēku daudzumu plānot.
+Chibi+
Mar 15 2006, 21:38
QUOTE(ETM @ Mar 15 2006, 17:14)
Taatad: braucam 1.-2.? Ko mees tur dariisim? Vispaar, aizmirsti daudzskaitli, ko ES tur dariishu? Vai buus kur palikt izguleeties? Vai buus kur pusliidz droshi atstaat mashiinu (neko pieliidzinaamu plakaatam "bost me!" nepiedaavaat)? Un, galu galaa, kaadu inventaaru njemt liidzi?
tu labosi bremzes, jo raas noteikti atkal saluuziis, jo es plaanoju liist tavaa mashiinaa! doesn't this sound like fun? XD
A mees braucam nu taa kaa uz reaalu party, vai tapat, ciemos?
es pieņemu ja mēs braucam vairāk kā 10 cilvēki, tobiš divas mašīnas, tad būs party.
TĀPĒC MAN JĀZIN CIK BRAUC!!!!!
Church
Mar 15 2006, 23:23
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2006, 20:38)
...
tu labosi bremzes, jo raas noteikti atkal saluuziis, jo es plaanoju liist tavaa mashiinaa! doesn't this sound like fun? XD
...
spriezhot peec komentiem no otras puses - peec sado-mazo fun. ;>
Es labpraat gribeetu piedaliities tajaa sado-mazo fun, bet nav skaidrs, cik nopietni ir tas, ka krievvalodiigi runaatnespeejiigos liidzi nenjem.
+Chibi+
Mar 16 2006, 09:42
QUOTE(edg @ Mar 15 2006, 22:39)
Es labpraat gribeetu piedaliities tajaa sado-mazo fun, bet nav skaidrs, cik nopietni ir tas, ka krievvalodiigi runaatnespeejiigos liidzi nenjem.
ooo, tu vari braukt, bet tu kontakteesies tikai ar mums (sado-mazo fun!)m jo igaunji tevi nesapartiis! SOUNDS LIKE FUN (again). XD
Spectre
Mar 16 2006, 10:45
Dodu 80% ka braucu =) es krievu valodaa labi runaju .. almost bez akcenta ... akcents radies parmerigas Lv/eng valodas juzohana <.<
NU bet es nedeomāju ka Igauņi spēs bez akcenta vāvuļot
Tiesa ar transportu ta lūgums tik tiešām "nuubiem" izskaidrot.
Man nav problēmu lidostā, bet ticiet vai nē man nav ne mazākās poņas kur ir jāiet lai tiktu autiņā un aizbrauktu uz viļņu.
kaarleens
Mar 16 2006, 11:42
Varu padaliities savaa Igaunijas pieredzee viesniicas Talinaa ir daargas (mees dabuujaam pa ~15ls no galvinjas) un vietas tur ne vienmeer var dabuut, tapee ieteiktu rezerveet. Miits ka igaunji nerunaa rus ir mulkjiibas Tallinaa pat krogos citur ir eedienkartes krieviski, nu ja kas eng arii vinji maak un info ir visur. Autocelju kvalitaate arii vinjiem rulz.
QUOTE(Spectre @ Mar 16 2006, 09:45)
NU bet es nedeomāju ka Igauņi spēs bez akcenta vāvuļot
Tiesa ar transportu ta lūgums tik tiešām "nuubiem" izskaidrot.
Man nav problēmu lidostā, bet ticiet vai nē man nav ne mazākās poņas kur ir jāiet lai tiktu autiņā un aizbrauktu uz viļņu.
emm, nu neteikšu ka visi Igauņi runā krieviski bez akcenta, taču tie pie kuriem mēs braucam... emm... tu dzirdēji kā es runāju krieviski? Nu lūk, viņi runā tāpat. (man krievu valoda ir dzimtā.)
Un par transportu- emm, autosta zini kur atrodās? Tur kanāla pusē, 1.perons. Tur piestāj autobusi ar maršrutiem ***-Rīga-Pernu-Tallin, tas ir īstais.
UPDT- Svarīgi!!!
Fakts tāds, ka Narvas anime klubam 1. aprīlī ir dzimšanas diena, un viņi grib mani tur redzēt. Un es braukšu.
Tas nozīmē, ka man jūs būs jaatstāj Tallinā, kur jūs faktisi nevienu nepazīstat, jo visi, kas varētu būt pazīstami arī brauc uz Narvu.
Narvā, ja brauc arī Rīdzinieki tautu izvietot nebūs kur. So jūs tur braukt nevarat.
Tas nozīmē ka braucienst tomēr jāceļ uz citu datumu, kā tomēr būs ērtāk 25-26.marts, vai 8-9. aprīlis?
aaaaaa... tik taali datumi saaap!!! riktiigi saap...
es jau buutu par 25-26... nez kaa buus muusu ripojoshajai daljai??
Sērfijs
Mar 17 2006, 22:07
Tā kā daudz maz mana situācija ir noskaidrojusies, tad man ir jāsaka, ka Jums būs tas gods baudīt manu sabiedrību Igaunijā.
QUOTE(Sephiroth @ Mar 17 2006, 21:07)
Tā kā daudz maz mana situācija ir noskaidrojusies, tad man ir jāsaka, ka Jums būs tas gods baudīt manu sabiedrību Igaunijā.
nekur tu nebrauksi bus tev vien jastrada ha ha ha ha
Yume apdomāja visus par un pret, un nolēma ka meklēt turpmāko mēnesi jaunu darbu.
Tas ir, es atsakos organizēt šo lietu.
Sorry tauta, bet man ir pārāk daudz citu problēmu pašlaik.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.