Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Music
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
PHz
Uuff... manas muzikālās preferences mainās diezgan regulāri, bet neaizmirstot galveno mīlestību - elektroniku (ar 2 lielām apakšmīlestībām - goatrance (Shpongle, Infected Mushroom, ...) un electroclash (Ladytron, Adult, Felix Da Housecat, ...)). Kā arī esmu Queen un Yoko Kanno fans smile.gif
Šobrīd vispār uznācis "matainais" periods - atklāju tādas alt/indie lietas kā Pixies, Pavement, Presidents of the USA, Arcade Fire, Weezer, TV on the Radio, My Bloody Valentine, Cocteau Twins u.c.
Tā nu mans saraksts - http://www.last.fm/user/PHz ir visai raibs. Zemfira dominē, jo gatavojos pagājušā gada koncertam wink.gif Dažreiz sāk likties, ka man ir ADD. Varbūt kādam kāda ritalīna ripiņa atradīsies? tongue.gif

P.S. Ja kādam gribas labu atmosfērisku soundtracku fantasy lasīšanai, iesaku Dead Can Dance. Dziedātājas balss vienkārši fascinē.
-kumori-
Mans last.fm profils nav diez ko piepildits ar plashu muzikas izveli, tur tapat klausos tikai vienu j-rock, kuru es nevaru ieladet sava kompiiti, jo man slinkums... laugh.gif
Bet, nav ta, ka manu dzivi nosaka tikai j-rocks, es ari klausos komercialo muziku, ka tos mazos puisishus no Tokio Hotel [es zinu... *freaky*], bet mans milakais dziedatajs ir Xavier Naidoo un visas vina un Soehne Manncheims dziesmas, jo vinas ir tik mierigas un melanholiskas, visu laiku tikai par kaut kadam nelaimem. [vnk patik, ko var padarit...]
Ak, ja... Un vel BRIESMIGI [uzsverums uz "briesmigi"] patik Oomph!, protams ari visas dziesmas. [ipashi jauna, kur Dievs tiek uzskatits par POPSTAR *lol*]
Vel ik pa laikam Wumpscut medzu paklausities... Un ir ari vel daudz mazas, nebutiskas dziesmas no dazhadiem izpilditajiem. XD
anishuara
Nja mana dziive arii nesastaav no viena J-rocka... happy.gif man patiik vel System of a down, unj taadas pashas gruppas ka Mimi. Kaa arii Mushroomhead un citas jaukas metal un rock gruppas... happy.gif kopumaa esmu mieriiga peec muuzikas stila tikai dazhreiz uznaak un gribaas paklausiitiez ko trakotu... smile.gif
bladez
Ja es neskatītos uz J-Metal grupām, tad man patīk:

Red Hot Chilli Peppers - laba ģitārspēle un skaista melodija, vārdi arī naw zemē metami.

Rammstein - Smags, nu ļoti smags metāls kurā vārdiem vnk. naw nozīmes, bet šī grupa parāda, ka arī Metālam var būt sava melodija.

Bullet for My Valentine - Skaista skaņa, labi vārdi, foršas dziesmas. nu ko vēl var pateikt par šo superīgo Metal; Heavy Rock; Punk rock grupu.

The Offspring - pati mīļākā. Vnk. SUPERĪGS pank-roks. Dažviet smieklīgi vārdi, daudzreiz smieklīgāki klipi. Daudz dziesmu un visas ir augstas klases. Pankroku pielūdzēju galvenā grupa. Jādzird VISIE, kam patīk pank-roks.

Mīļākā Izlase:
Metal = Life. Visu labāko Heavy Metal dziesmu izlase. Sākot no kornmetāla beidzot ar vidēj-mierīgu metālu. Jauki.
davio
Hmm... cik izskataas Visi otakieshi klausaas vai nu j-rock, vienkaarshi metaalu, vai ''vecos labos gabalus'' interesanti... Jus nevarat iedomaaties, cik ljoti esmu prieciigs, ka tikpatkaa visi nesaaka klaigaat: Eminem!! DMX!! G-Unit!!! Man ir prieks. +veel patieshaam sho to jaunu esmu izracis. Kaads negrib ieteikt kaadu nepaaraak paziistamu grupu, bet ar ljoti labu muuziku. Reizeem izdodas kautko taadu uziet, un tad var fanot ljoti ilgu laiku, liidz piebesii ka neiznaak jaunas dziesmas. laugh.gif

BTW: pie maniem miljakajiem jau var pieskaitiit arii Gackt pateicoties Shaisukei Grrrr... taa muuzika vienkaarshi pieliip.
X_Kamui
Nav man vienas miljaakas dziesmas ,))))

Orgy - 107, Orgy - Fiction, Orgy - Re-Creation, Disturbed - Shout, Disturbed - Farsaken, The Rasmus - No Fear, The Rasmus - In The Shadows, Placebo -The Bitter End, Placebo - Protect Me From What i Want, Papa Roach - Getting Away With Murder, Papa Roach - Last Resort, Papa Roach - Scars, Enigma - T.N.T For The Brain, Enigma - Beyond The Invisible, Enigma - Gravity Of Love, HIM - Rip Out The Wings Of A Butterfly, Him - Poison Girl, X-Japan - Drain
nu un baigi patiik šii melodija^^ Kurt Harland(Insoc) - Ozar Midrashim, vnk best xDDDDDD
anishuara
QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 22:02)

Rammstein - Smags, nu ļoti smags metāls kurā vārdiem vnk. naw nozīmes, bet šī grupa parāda, ka arī Metālam var būt sava melodija.

*

nav jeegas????? tad jau tu nezini vaacu valodu!!! mad.gif rammsteinam ir vaardiem jeega un kaada vel!!! laugh.gif rolleyes.gif

bet par gruppaam runaajot man baigi patiik Moi Dix Mois... laugh.gif
Yume
QUOTE(-Kai- @ Mar 10 2006, 22:07)
, The Rasmus - No Fear, The Rasmus - In The Shadows, Placebo -The Bitter End, Placebo - Protect Me From What i Want,
*

ja, šitie man arī visai labi patiīk. Nez kāpēc man viņi jau 3 playlists pleierī, un man neapnīk... hmm..jāsāk domāt par o tas liecina.
Sērfijs
QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 21:02)
Rammstein - Smags, nu ļoti smags metāls...

*

HAHAHAHA, šitais laikam ir smielīigākais, ko šodien esmu izlasījis. Nja, līdz Ramstein tehniskumam un smagumam, un melodiskumam, pārējajai metāla pasaulei vēl jaizaug.
HAHA...HAHAHAH
bladez
QUOTE(Sephiroth @ Mar 11 2006, 12:57)
QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 21:02)

*

HAHAHAHA, šitais laikam ir smielīigākais, ko šodien esmu izlasījis. Nja, līdz Ramstein tehniskumam un smagumam, un melodiskumam, pārējajai metāla pasaulei vēl jaizaug.
HAHA...HAHAHAH
*

Heh.Tik Nejauc smagu metālu ar k0rn metālu, labi?
-kumori-
QUOTE(-Kai- @ Mar 10 2006, 23:07)
Disturbed - Shout, Disturbed - Farsaken
*

*skatas uz Kai ar iemilejushas acim* Disturbed!!! Retajiem tikai patik Disturbed, ka man... *lol* Tikai vairak par dziesmu "Shout", man patik "Prayer", kuram clips piestav pashai dziesmai.

Un bladez.... Rammstein vel nemaz NAV tads smags metals, ka tev shkiet. Melodijas vinu dziesmam nemaz isti nav, bet ir tik loti daudz loti jauku [pec manam domam] dziesmas vardu. Ka piem. jaunaja dziesma "Mann gegen Mann." Perfektaka geju dziesma, kuru jebkad esmu klausijusies.

P.S. Vai tad existe Koяn metals? Ar ko tas atshkiras no parasta metala? laugh.gif
Kazuki
uu izraadaas, ka ne man vieniigajai disturbed patiik. smile.gif man gan sirdij tuvaaka ir dziesma stricken.
veel man tiiri labi patiik seether, the killers, nine inch nails, daft punk un oasis
Iori Yagami
Man patiik NightWish, Megadeth, Annihilator, Kreator, Ария, Nightmare... Vel ir viena muzika no speeles kura man loti patik KoF 1999 - Tears (Iori vs Kyo Theme)
ETM
QUOTE(bladez @ Mar 11 2006, 13:23)
Heh.Tik Nejauc smagu metālu ar k0rn metālu, labi?
*

kas ir k0rn metaals?

Ja tu domaa ka rammstein ir smags metaals, tad tu vispaar neorienteejies shajaa atzaraa. rammstein var klasificeet kaa smagu vai kaa metaalu, bet ne kaa smagu metaalu (agriinie albuumi vispaar vietaam peec disko izklausaas). Ja tev skjiet ka vinju dziesmu vaardiem nav geegas, tad tu vinjus A) neklausies, vai cool.gif nesaproti.

P.S. par smagu metaalu: uzsearcho "Napalm Death", kljuudiities nevar. Ja gribi kaut ko usliidz smagu, bet taadu tehnoveidiigu (uz rammstein pusi), tad paklausies "Fear Factory", nav tik popsiigs, tapeec daudz baudaamaaks.
Blackout
LOL.. Vakar sastādīju manis labākos hitus..

1. Madonna - Hung Up
2. Britney Spears - I'm A Slave 4 U
3. Britney Spears - Me Against The Music
4. Madonna - Sorry
5. Britney Spears - Toxic
6. Britney Spears - Outrageous
7. Britney Spears - The Hook Up
8. Abba - Gimme Gimme Gimme
9. Britney Spears - Chris Cox Megamix
10. Britney Spears - Mona Lisa
11. Britney Spears - My Prerogative
12. Britney Spears - Overprotected (Darkchild reMix)
13. Britney Spears - Toxic (Bloodshy & Avant's Intoxicated ReMix)
14. Las Ketchup - Kusha Las Payas (LaRocca Radio ReMix)
15. Madonna - Hollywood
16. MYA - Lady Marmelade (Featuring Lil Kim, Pink, Christina Aguilera)
17. Neon Genesis Evangelion - Death And Rebirth
18. Neon Genesis Evangelion - Opening Theme
19. VMA - Like A Virgin, Hollywood (Featuring Britney Spears, Christina Aguilera, Madonna)
20. Khia - My Neck, My Back
21. Britney Spears - Toxic (Enubus ReMix)
22. Madonna - Like A Virgin

Lol... Pārsvarā pop mūzika xD
Sairasu-kun
taaa...

Nickleback(looti patik)
Nirvana(looti patik)
wheatus(forsa grupa)
puddle of mudd(forsa grupa)
Loona - Bailando

smile.gif
Ayumi
Nickleback(looti patik)

aaha. Nickleback ir daudz labas dziesmas. smile.gif

he, man ir vel dazi fav.

L'Arc~en~ciel
The Pillows
3 Doors Down
Trapt - Headstrong
Green Day
Sowelu
Crystal Kay
Kotoko utt.

Lol, vai tad Rammstein ir metals, lol:D es domāju ka alternatīvais. ;D lol, piekrītu Sephiroth biggrin.gif Love viņu dziesmu ''Sonne'' (*eins...zwei...drei...*)
Tsukama, jaatdzīst tu esi pirmais džeks kuru pazīstu, kuram music list'ā galveno kārt dominē Britnija Spīrsa biggrin.gif
Kagome
klausos dazjaadu muuziku, saakot no mieriigas liidz pat metaalam.....
paarsvaraa klausos:
Enigma
Enya
Simple Plan
Evanescence
Offspring
Nightwish
Trapt
Arch Enemy
Sum 41
SR-71
veel arii klausos anime OST'us

miiljaakaas dziesmas:
Simple Plan - Me Against The World
Simple Plan - Untitled
Trapt - Headstrong
Trapt - Disconnected
Nightwish - Ever Dream
Sum 41 - Open Your Eyes
Sum 41 - The Bitter End
SR-71 - Right Now
Kaede
Skatos, ka lielai daļai te patīk kas lōti līdzīgs man. A kāds te klausās 90to gaud kalbasu?! rolleyes.gif
Lija
piektdienu un sestdienu naktiis klausos tuc-tuc mjuczicku naktspartiyos... biggrin.gif
Pakkun
Tagad baigi iepatikaas viena dziesma (un taa ik pa laikam tongue.gif )
Gackt - Cube !!! superiigi patiik happy.gif
Šigeru
QUOTE(Natsuki @ Mar 15 2006, 14:20)
Skatos, ka lielai daļai te patīk kas lōti līdzīgs man.
*

nav brīnums mūs visus jau vieno vismaz viena līdzība. Vai ne tā mīļie otakieši?
zeloco
Grupas: Cruxshadows, Miyavi, Dir en Grey, Malice Mizer, Noisex, Bjork, Elvis ;P , Alice Nine, Bauhaus, Queens of the Stone Age, Prodigy, System of a Down, White Stripes, Tom Waits, Rammstein, Korn, Massive attack, Rasputina, the Clash...

OST: Animatrix, McGee's Alice, Red Dragon, Ghost World..

Albumi: "Divination distill" Bill Laswell, "Take a look in the mirror"

Dziesmas: "I miss you" Blink 182, "Butterfly caught" Massive attack, "Green evil" Bill Laswell, "the dj's take pills" Noisex, "Sun doesn't rise" Mushroomhead, "Syunikiss" Malice Mizer, "Transilvanian Concubine" Rasputina (Manson mix), "hate to say I told you so" the Hives, "God save the Queen" Sex Pistols, "day, the earth caught fire" Misfits, "dancing with myself" Billy Idol...

jeezinj daudz sanaaca ^^;

QUOTE(Tsukama @ Mar 12 2006, 11:14)
LOL.. Vakar sastādīju manis labākos hitus..

...
5. Britney Spears - Toxic
...

Lol... Pārsvarā pop mūzika xD
*

videoklipaa ar Kyo, taa dziesma pat ir baudaama biggrin.gif
Kaede
QUOTE(-Kai- @ Mar 10 2006, 23:07)
Disturbed - Shout, The Rasmus - No Fear, The Rasmus - In The Shadows, Placebo -The Bitter End, Placebo - Protect Me From What i Want,Papa Roach - Last Resort, Enigma - T.N.T For The Brain, Enigma - Beyond The Invisible, Enigma - Gravity Of Love, HIM - Rip Out The Wings Of A Butterfly, Him - Poison Girl

*

Kaut kas, ko es bieži klausos. Es gan Disturbed atklāju tikai...erm...nu jā, šodien, bet dziesma zināma jau sen, oriģinālā to izpilda Sweetbox & Tears For Fear

QUOTE(Šigeru @ Mar 15 2006, 16:07)
QUOTE(Natsuki @ Mar 15 2006, 14:20)
Skatos, ka lielai daļai te patīk kas lōti līdzīgs man.
*

nav brīnums mūs visus jau vieno vismaz viena līdzība. Vai ne tā mīļie otakieši?
*

Tā jau ir! rolleyes.gif

Šeit kādam patīk arī Daft Punk?
Church
QUOTE(Natsuki @ Mar 16 2006, 20:47)
..
Šeit kādam patīk arī Daft Punk?
*

saa.. ja nu vieniigi Discovery.
PHz
Daft Punk patīk, un tas pat laikam ir manas muzikālās gaumes vistālākais punkts house virzienā (nu vienīgi vēl Röyksopp jaunais albums ir diezgan liela māja), jo citādi house dance/disko izpratnē ne visai iet pie sirds (vēl viens izņēmums ir Leftfield, kas rullē nemērīgi, bet tas ir pavisam kreisais "leftfield house").
Church
ja nau redzeets .. imho veerts noskatiities daft punk-a http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1153
imho patiks tiem, kam patiik Leiji Matsumoto oldskuul animaacija
(galaxy express 999 utml)
Taka
QUOTE(Church @ Mar 17 2006, 11:30)
ja nau redzeets .. imho veerts noskatiities daft punk-a http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1153
imho patiks tiem, kam patiik Leiji Matsumoto oldskuul animaacija
(galaxy express 999 utml)
*

Jep, ļoti gaumīgs klips/animated story šim albumam no Matsumoto smile.gif
Zuzix
Daft Punk ir wiena no mīļākajām grupām ^^ it īpaši augstāk pieminētā "Interstella 5555" wub.gif

bez Daft Punk wēl patīk : Evanescence, Reamon, HIM, The Rasmus, Anathema, Scooter, Avril Lavigne, Blue, Gregorian, Garbage, Linkin Park, Marilyn Manson, P.O.D., Blink 182... (Ļoti mīļš cd ir "21st century's lullabies" kur ir liels artistu mikslis)
Mēdzu paklausīties dažas dziesmas no: Alanis Morissette, U2, Wumpscut, Arija, Vitas, Premjem Ministr (naw kriewu waloda pieejama, tāpēc newaru uzrakstīt pareizi x.x), Nightwish, Smash!
well laikam wiss ^^
Noir, Lain, Elfen lied, GetBacker, Loveless ost, Miyavi, Gackt
Kaede
Interstellu vēl joprojām neesmu redzējusi, tikai tagad beidzot saņēmos novikt. Daft Punk man iepatikās no dziesmas Aerodinamic. Es vēl atceros, ka to pa ZTV redzēju... laugh.gif Pirmā man nepatiksa, bet otrā un lielākā daļa no parējās bija vnk super! rolleyes.gif

edit: vai kāds zin tādu grupu kā Interphace?! Meklēju vienu šās grupas dziesmu un nekādi nevaru atrast... sad.gif
X_Kamui
Hihi es nesen atradu uz sava PC Apocalipticas dziesmas, par kuraam biju aizmirsis........ cool.gif
un man baigi patiik vinju dizesmas^^ tb meloodijas.....

P.S. Neesmu jau nekaads dižs Disturbed fans^^ bet dziesmas vinjiem labas
Isabel Carmin fon Edelhain
Pašlaik liekas favorīti ir Anggun un Enigma. Velk uz ko mierīgu un eksotisku. GITS OST arī.
Bitter_me
Man pirmajaa vietaa pilniigi noteikti ir Placebo (vinjiem starp citu tagad tieshi iznaaca jaunaakais albums),tad veel klausos Depeche mode, Coldplay, Nine Inch Nails, guns N roses, daft punk, gorillaz(sviesc ne?), Frou Frou u.c bet muzikas izveeli man lielaa meeraa nosaka garastaavoklis, dazreiz pat gadaas uzliktgaliigus sviestinjus.. shobriid topa dziesma man ir Smashing pumpkins- Disarm.. varu ieteikt.. biggrin.gif
dmonster
Uhh nu es svārstos labpatikā starp:
Blink 182; The Offspring; Good Charlote; Greenday; Foo Fighters; Depeche Mode; Korn; New Found Glory; System of a Down (Vienk ir jāpatīk smile.gif ); Red Hot Chilli Peppers; Guns 'n Roses; Bloodhound Gang( smile.gif ); Linkin Park; The White Stripes; The Hives; H.I.M.; Static X; Coldplay(nav ne vainas :S ); P.O.D; Papa Roach; Simple Plan; Sum 41;
Err so parsvarā man iet uz Punk; Rock; Alternative tongue.gif . Good for the brain, what more do you wan't? smile.gif
Marekso
Negribēju taisīt jaunu topicu tapēc prasīšu te: Kāds zin kādu dziesmu nosaukumus kuras izmanto filmu Traileros! Nu ķipa kur fonā dzied korī baigi labi tādas dziesmas izklausās! Nu nezinu kas tas pa žanru!! Bet man tāda veida patīk!!
Kaede
Hmm, Marekso, ja Tu pateitku kādu filmu treileros, moš ko varētu līdzēt... rolleyes.gif

dmonster- Simple plan ir k-kas starp Punk un poprock. Un viens jautājums- kas ir The Hives?! Pārējos no Tava saraksta zinu un klausos, bet šitos pirmo reizi dzirdu.

Mans jautājums paliek atklāts- kāds nezin tādu grupu kā Interphace?!
Pakkun
taa kaa topika nosaukumaa ietilpst jautaajums- juusu miiljaakaas dziesmas, tad::: shobriid- Dargaard - Seelenlos, Gackt - Cube, Asian Kung Fu Generation - Rewrite
Taas ir dziesmas, kas man dienaa paardesmit reizhu jaanoklausaas obligaati. laugh.gif
Marekso
nu piemēram tāda mūzika kā Spider man 2 Trailerī!

Pie Topica: Nu man mīļāka dziesma hmm pat nezinu Eminem lose yourself, Behind blue eyes, In the End ! u. c. daudzas kopumā ir bijušas!
Kaede
Neesi mēģinājis DC vai kādos torrentos skatīties?! Moš kur ir?! Man ir tikai saundtraki dažām filmām... rolleyes.gif
silk
Mana mīļākā mūzika pagaidām sastāv no šādām grupām: Audioslave(nav nevienas dziesmas, kuras man nepatiktu, bet vismīļākās man ir "Like a Stone" un "Out of Exile"), Yeah Yeah Yeahs("Tick", "Gold Lion", "Date With a Night"), Soundgarden("Jesus Christ Pose"), My Chemical Romance("Thank You For The venom"), Placebo("This Picture", "Special Needs"),tāpat arī klausos Enigmu, Hot Chip, Foo Fighters, Incubus un Red Hot Chili Peppers. Mana vismīļākā grupa no Japānas ir Hysteric Blue(dievinu visas dziesmas no albuma "Junction")
~
Ghoul
QUOTE(Marekso @ Mar 23 2006, 20:35)
nu piemēram tāda mūzika kā Spider man 2 Trailerī!

*

meegjini uzmekleet Dany Elfman ( laikam taa vinju sauc), vinsjh ir rakstiijis muuziku (labu muuziku) daudzaam filmaam piem, spiderman, LotR u.c smile.gif
dmonster
QUOTE(Natsuki @ Mar 23 2006, 18:09)
Simple plan ir k-kas starp Punk un poprock.
*

Ehh man liekas jau nu vairaak punk, bet lai vai kaa tas mani neatturees no vinju klausiishanaas.
QUOTE(Natsuki @ Mar 23 2006, 18:09)
kas ir The Hives?!
*

Nez zin grupa.. somethin' uz rock veersts, if I'm not mistaken :S swedish penguins how Mtv call's em. Heh man vinji kautkaa patiik smile.gif .
Pakkun
kaa var nezinaat THE hives?? !!!!!??!!?!!!! blink.gif mad.gif blink.gif
superiigas dziesmas labam garastaavoklim::: piem. Hate to Say I Told You So, Supply and Demand, Find Another Girl, Introduce the Metric system ... u.t.t.
Kaede
Nu, stils Simple plan ir Panku, bet pāris dziesmas tādas diezgan popsīgas padevušās. Bet man arī ļoti patīk. Jo īpaši Welcome to my life un Addicted. Tajā otrajā var par to vārdu spēli norēkties! laugh.gif
gone away
Es pārsvarā klausos to, ko cilvēki mēdz dēvēt pat kalbasu- Darude, Interphace, Westbam, Marusha, Benasi utt. Bet pārsvarā klausos visu ko pēc kārtas, arī Evanescence, Hammerfall un tādu mūziku.
Ghoul
laboju ieprieksheejo postu( manu ) Danny Elfman smile.gif

Peedeejaa laikaa ljoti miilja kljuvusi Edguy - Sacrifice, kaa arii Blind Guardian - Fly un Helloween - The King For 1000 Years.
Ja kaadam ljoti interesee ko paarsvaraa klausos var apmekleet, manu last.fm lapu (yay^^ beidzot arii man taada ir biggrin.gif ) CLICK!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.