Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Counter-Strike
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
CloudX
Mani ari smile.gif
edg
Kaapeec man piespiezh vilkt kaut kaadu SS Client? Vai es peec fashista izskatos? *pieliidzina uusas*
bladez
Ehhh.......nē uz cs.kso.lv vairs nespēlēšu. Viens no galvenajiem adminiem ir TĀDS čīters (score 40:2 - 36hs).......... Lai tie p(f)as(š)isti iet.............prom. :'(
Aven
nu nes, dustinjaa tiiri labi aizgaaja wink.gif bija 1:1 biggrin.gif
EDG, tu ta tur speeleeji? ar kaadu niku?
A to es vienam EdGaram pieseejois XD
Naktspukjiite
Velns. Par vēlu pie neta piesēdos. :/
CloudX
2 otaku redzeeju =] abus nogalinaju =]
X_Kamui
Mde, es pie PC 20:00 netiku.....
edg
Es speeleeju paaris reiziites ar niku edg, bet viens idiots izskreeja priekshaa tad, kad es shaavu pa pretiniekiem. Pie tam divreiz. Tam pashnaavniekam tajaa serverii speeciigs vaards. Man bans tongue.gif
Peec tam speeleeju citaa serverii. Nosaukumu vairs neatceros, bet baigi jautri bija - visiem lags un visi par to iereec. Vislabaakais ir palikt diviem nuubiem - man un veel kaut kaadam taadam pasham, 1:1 un lielaa kartee meegjinaat vienam otru atrast. Es tur kaadas minuutes 5 blandiijos, liidz beigaas saskreejaamies. Cik nopratu peec speeles, visiem bija jautri skatiities, gandriiz kaa hokejaa - latvija:krievija smile.gif
Aven
QUOTE(CloudX @ Mar 20 2006, 23:03)
2 otaku redzeeju =] abus nogalinaju =]
*

Es tevi arii nobeidzu tongue.gif
X_Kamui
lol uz taa cs.kso.lv šodien paspeleeju.... mazlietinj ,)))) 105 rankaa kljuvu.... wink.gif

un edg redzeeju sodien spelejam ^^ pat 1 reizi nogalinaaju xD

Un ja es spleeju tad man niki ir vai Kakyo, vai X_Kamui... bet speleeju es reti xD
edg
QUOTE(-Kai- @ Mar 21 2006, 17:20)
Un ja es spleeju tad man niki ir vai Kakyo, vai X_Kamui... bet speleeju es reti xD
*

Jaa, es X_Kamui ieveeroju, un tieshi nodomaaju, ka japaaniska piegarsha tam ir. Bet taa kaa mani CS skilli sacenshas ar senajo berserku skilliem, mani var noshaut (un regulaari) tie, kas skrien visiem pa priekshu. Attieciibaa uz quake2, man reiz maaciija fraazi apmeeram shaadu: "Kas tev svariigaaks - quad damage vai palikt dziivam?". CS laikam liidziigi buutu jaaspeelee - labaak dziivot nekaa izskriet pretinieku baraa. Bet edg ta nu buus tas, kursh maacaas...
bladez
Nu nez. Es parasti visulaiku skrienu baram pa priekšu un pirms nāves parauju kkādus 5 pretiniekus līdzi, tādā veidā esmu pirmais pa abām komandām.
sipps
es saprotu ka JUMS ir velmē padalīties savos iespaidos par aizraujošo CS spēlēšanā un pastāstīt cik reizes jūs kādu nogalinājāt un ko tik vēl tur neizdarījāt, tam visam ir specials forums, nu Counter-Strike in Latvia un arī Šis nav slikts.

varbūt nevajag piesārņot forumu ar nevajadzīgu informāciju
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.