mhm, es arii vareetu atvilkties...
Tikai iesaku sveetdienu, jo sveetdienas parasti ir daudz briivaakas. vismaz no riita pusiites. Vereesiet redzeet kaads 40 gadus vecs hentai onkulis es esmu.
Turpinot mazo sarunu no shumina postjika. ~
Jess. CO ir savstarpeejais slavinaashanas un ''uubermaakslas'' klubs. Tikai, mēs vismaz slavinam, jo tieshaam taa domaajam, mees redzam nedaudz savaadaak, jo esam mazs optimistisks grupeejums, kas vismaz kautko dara, vai izliekas daraam.
Viennoziimiigi par galveno uzskatam havin some fun.
Mees dejojam, dziedam, pervojamies... pidzjam balljojamies, diemzjeel manaa mini istabaa, ke, taapeec visus taapat nevar uzaicinaat, pagājushaa reizee lampa tika traumeeta < -
vislielaakais fun bija briidii, kad peec taas salaboshanas,tai pieskaroties dabuuju elektro shoku :3 . Mees mazgaajam paklaajus! Ēdam zefiirus... un kaads kjeems nokoda mana ruujienas saldeejuma otru galu, ar shokolaadi < - kill em' XD !
Masveida ziimeehana! utt. To dara CO. ak jaa... Pamelo... =W= un vienreizeeja leksika, ko razjo Tomoko ^.^
.
Tā kā... njuu... apstiprinu domu, ko izteica Shumins par grupinjaam, kaa var redzeet mums ir labi, esam dazjaadi, tachu vieno muus anime.
Ke... CO ir visai laba vieta, kur iestaaties, ja meklee draugus, tikai jaareekjinaas ar to, ka tigra iegruudiis visur kur vien varees.
(CO gandriiz vai piedaliijaas MicRec baara riikotajaa konkursaa.)
(un naakamgad arii tiks iegruusts tai konkursaa
)
~galiigi piespamoju, gomenosai~
~vareetu ieteikt ''Apsara'', taa vieta rullz~