Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Standarta tikshanaas vieta
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Aven
QUOTE(Catgirl @ Feb 2 2007, 18:58) *

mana ideja: naakamsestdien ap 15:00 chilli picaa! ^^ kas ir par?

Tikai norunājiet kurā..savādāk katrs uz savu vietu aizies laugh.gif
dry.gif
Tigra2
mhm, es arii vareetu atvilkties...
Tikai iesaku sveetdienu, jo sveetdienas parasti ir daudz briivaakas. vismaz no riita pusiites. Vereesiet redzeet kaads 40 gadus vecs hentai onkulis es esmu.

Turpinot mazo sarunu no shumina postjika. ~

Jess. CO ir savstarpeejais slavinaashanas un ''uubermaakslas'' klubs. Tikai, mēs vismaz slavinam, jo tieshaam taa domaajam, mees redzam nedaudz savaadaak, jo esam mazs optimistisks grupeejums, kas vismaz kautko dara, vai izliekas daraam. biggrin.gif
Viennoziimiigi par galveno uzskatam havin some fun.
Mees dejojam, dziedam, pervojamies... pidzjam balljojamies, diemzjeel manaa mini istabaa, ke, taapeec visus taapat nevar uzaicinaat, pagājushaa reizee lampa tika traumeeta < - biggrin.gif vislielaakais fun bija briidii, kad peec taas salaboshanas,tai pieskaroties dabuuju elektro shoku :3 . Mees mazgaajam paklaajus! Ēdam zefiirus... un kaads kjeems nokoda mana ruujienas saldeejuma otru galu, ar shokolaadi < - kill em' XD !
Masveida ziimeehana! utt. To dara CO. ak jaa... Pamelo... =W= un vienreizeeja leksika, ko razjo Tomoko ^.^

.
Tā kā... njuu... apstiprinu domu, ko izteica Shumins par grupinjaam, kaa var redzeet mums ir labi, esam dazjaadi, tachu vieno muus anime.

Ke... CO ir visai laba vieta, kur iestaaties, ja meklee draugus, tikai jaareekjinaas ar to, ka tigra iegruudiis visur kur vien varees.

(CO gandriiz vai piedaliijaas MicRec baara riikotajaa konkursaa.)
(un naakamgad arii tiks iegruusts tai konkursaa tongue.gif )

~galiigi piespamoju, gomenosai~
~vareetu ieteikt ''Apsara'', taa vieta rullz~

Catgirl
Tikai norunājiet kurā..savādāk katrs uz savu vietu aizies

XDD tad dawai eee....pie mcdonalda ir viena chilipica varbuut tur.... smile.gif

mhm, es arii vareetu atvilkties...
Tikai iesaku sveetdienu, jo sveetdienas parasti ir daudz briivaakas. vismaz no riita pusiites.

nju var jaw....shaubos, ka pamodiishos no riita laugh.gif ....bet ja paareejie piekriit...es domaaju pamodiishos laugh.gif (kaapeec gan ne wink.gif )
kahi
QUOTE(sipps @ Feb 1 2007, 23:17) *

var beigt izmantot forumu ka kaut kada veida chatu. atradatvietu kur izrunat savas mazas problemas.

tu jau ar pagaudoji...
Catgirl
kurs ir par? laugh.gif
ETM
Luudzu noprecizeejiet vietu in laiku (liidz preciizai adresei un liidz minuutei), citaadi mans labais draugs nevarees aiziet tur un atstaat jums tikskjoshu chemodaaninju, peec kaa steidziigi juus pametot.
Tigra2
Tā, neizmantosim šo topicu kā vienas savākšanās rīkošanas topiku, šis ir vispārīgāks topics. Konkrētai savākšanās reizei, jāizveido konkrēts viens topics pasākumos. Kad notika kopīga iešana uz kino, tad arī tika izvedots maziņš jauns topics.Lūdzu pārtraukt visus šeit par to spriest, tūlīt pasākumu sadaļā izveidošu mazu topicu.
Tas tā, lai nedaudz apkarotu spamu.
(Cik redzu, tad gandrīz visi posti saistītie ar šo pasākumu, arī mani, ir spamucītis.)

Apspriedes par pasaakumu te: http://otaku.lv/index.php?showtopic=4029
metaphor
lai visi tiktu vismaz vienreiz nedeeljaa riikot to tikshanos sveetdien. biggrin.gif un lai nebuutu agri jaacelas, varbuut kaut kur ap 13:00 smile.gif
slay3r
Orā. Klusāk tajā tējnīcā. Daži tomēr tur iegriežās iedzert tēju.
metaphor
Orā. Klusāk tajā tējnīcā. Daži tomēr tur iegriežās iedzert tēju.

taa ari var biggrin.gif varbuut tajaa pashaa teejas namaa "Jukatan" vai 000double coffee smile.gif protams var ari gan bei. [tur ir baigi garshiigi happy.gif ]
sandzi
davaj sarikojat vienu normal chill kada kafejnica vai taja tejas nama
ETM
davaj sariikojiet! un taa pa fikso, un taa lai buutu laba vieta un MAN buutu forshi un nekas nebuutu jaadara!

Mok pats panjem un sariiko ja baisi ko taadu gribas?
kahi
ja būs tā, kā uz tigras tusiņu, nu, piedodiet...atnāk pieci cilvēki (neskaitot mani, bez tam vienu aizvilku turp ar varu), izrādās, neviens nezina, kur atrodas elizabetes iela, tad pusstundu vazājas apkārt, krodziņš izrādās ciet, un tad radās spīdoša ideja - iet atpakaļ uz stacijas laukumu - starta vietu, lai paēstu gan bei....un pa ceļam man vēl ausis atsala. nu, cilvēki, ja jūs gribat parakstīties uz tādu tusiņu, kur beigās jūsu cūcību novāc vairāki oficianti....dagh!
kika-chan
nu bet var satikties ar tējnīcā, šaubos vai kāds nezin kur atrodas tējnīca kas kanāla malā netālu no operas... vai arī gan bei kas ir origo (vai varbūt spicē, tur bij tik kruti...)
Misa
nezin' man gan nebija nekādu iebildumu pastaigāties ^^ja nu vienīgi nebūtu tik auksts.... bija jauki. Labprāt vēl kādu reizīti aizietu uz tamlīdzīgu pasākumu .Un es arī šaubos vai daudzi nezin kur atrodas tējnīca.... tāda populāra vietiņa, un jauka arī.
metaphor
tad sarunaajaam teejniicaa? smile.gif citaadi aizvilkshos viens pats tongue.gif
Misa
kad? kurā tējnīcā? cikos, un kas ies?..daži mazi jautājumiņi smile.gif
kika-chan
wo!! vispirms tiešām vajadzētu noskaidrot kas ies??? varētu jau pie operas tajā tējnīcā un tad kkur pastaigāt... happy.gif
Catgirl
vajadzētu noskaidrot kas ies???

shii jau navienas reizes tikshanas. sheit noruna kad un kur katru nedeelju vai meenesi noteiktaa datumaa vai dienaa. kaa izlemsim. iesim uz vienu tikshanaas vietu. ko nolemj sheit. smile.gif
metaphor
kad? kurā tējnīcā? cikos,

nosaaakuma domaaju, ka tai pashaa "Jukatan" .un ja citi neizbilst var ari tai pasha svetdiena. smile.gif cikos. var norunat sheit kad, kursh var.[?]
sipps

nosaaakuma domaaju, ka tai pashaa "Jukatan" .un ja citi neizbilst var ari tai pasha svetdiena. smile.gif cikos. var norunat sheit kad, kursh var.[?]

??? tā teijnīca jūsu izdarību dēļ jau kādu pusgadu ir slēgta. doh
metaphor

ja? esmu jauninjais un man kaut kas tml ir jaunums. ne biezhi apmekleeju teejniicas smile.gif citas teejniicas? ir ari kafejniicas..

edit: ..esmu paaraak slinks, lai izlasiitu dry.gif
sipps
QUOTE(metaphor @ Mar 17 2007, 17:45) *

ja? esmu jauninjais un man kaut kas tml ir jaunums. ne biezhi apmekleeju teejniicas smile.gif citas teejniicas? ir ari kafejniicas .. dry.gif

ar laītpraimi ari ir poblēmas? http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...ost&p=88107

jus paši visapr zint ko vēlaies? 15 lpp tiek runats par to ka vjag satiksanas vietu. tomer nekas nenotiek un kadel? tapec ka nav neviena kas reāli uzņemos kut ko organizēt un darīt. bernudārzs
Seto

ar laītpraimi ari ir poblēmas? http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...ost&p=88107

jus paši visapr zint ko vēlaies? 15 lpp tiek runats par to ka vjag satiksanas vietu. tomer nekas nenotiek un kadel? tapec ka nav neviena kas reāli uzņemos kut ko organizēt un darīt. bernudārzs
[/quote]

ko cepās- kas gribēs tas arī tiksies...pārējie tāpat vāvuļos un utt. take it easy........
aeonseraph
Skatos šī arī viena no senajām tēmām biggrin.gif bet vienalga uzrakstīšu smile.gif
Ko jūs vispār šādās tikšanās reizēs darat?
Asuka
sēž, dzer tēju, zīmē, trako, satiek sen neredzētus cilvēkus, apspriež jaunumus politikā u.t.t.

Spectre
smile.gif
Piemēram šodien būs WoW'istu tikšanās biggrin.gif tējnīcā Zen - tiesa par anime tur īpaši nerunās runās par World Of War Craft biggrin.gif
Pa piektdienām Gotlandē ( tā kas uz brīvības ielas) savācas anime.lv un neliela daļa otaku.lv cilvēku - tēju lieto maz un reti parasti lieto stiprus % dzērienus biggrin.gif Pasākumā runā gan par anime gan par mmmorpg - vēl tiek pieminēti tusi dzertiņi grautiņi un depo industriālie pasākumi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (Parasti i diezgan jautri - vienīgi lūgums nenākt biggrin.gif - vietas maz laugh.gif laugh.gif )
Pa sestdienām savācās pokemoni un kko dara .... ko viņi dara man nav zināms - neesu piedalijies tajās aktivitātē jo sestdien pa dienu vainu guļu vainu ir kkas paredzēts - nav laika tā sakot apmeklēt. Ir zināmi cilvēki kas apmeklē un saka ka ari esot interesanti (moš kādreiz piebiedrošos - visticamāk ka ārā atkal būs silts un saulīte spīdēs biggrin.gif)

Gan jau vēl kkas kkur notiek - tik man nav inafas biggrin.gif
Yume
Kyo... to tiko izklāstīji visus latvijas anime sabiedrības cītīgāk slēptos noslēpumus.
Kā tu varēji, kā tu varēji.. padomā, kas tagad notiks ar Gotlandi... как как то выдала бармен в Готланде - КУДА ВЫ ПРЁТЕ. зал не резиновый!

Kautgan, nā... šaubos, ka kāds nezināja par to ka Gotlandē mēdz tikties tautas.

BTW, agrāk tas notika Runcī, pirms tam Jukatanā.. un kādu laiku vēl random vietās, ko neviens vairs neatcerās.
Church
es piemeeram nezinaaju. bet taapat visdriizaak tur neraadiishos. gjeneetiskais slinkums stipri maisa ierasties kaut kur taalu no vecriigas [tm] smile.gif. a par puuljiem .. ja pamataa tauta consumee alko .. vismaz jaunaakaa pokemonu paaudze atkriit. nedomaaju, ka buus tik traki smile.gif
Taka
Heh. Nu ar to konsumēšanu tā ir kā ir. Ja tauta sēž, aizņem vietas un pasūta max vienu tēju uz visu vakaru, tad iestādījuma īpašniekiem tas agri vai vēlu (drīzāk agri) apniks. Un sēdētāji tiks lūgti doties sēdēt kur citur. Ja grib noturēties - ir jākonsumē ēdieni vai dzērieni (nu vismaz kaut kas) un jāpacenšas nepiekliegt visu telpu smile.gif
+Chibi+
QUOTE(Taka @ Jan 14 2008, 20:26) *

jāpacenšas nepiekliegt visu telpu smile.gif

ar šo mūždien ir vislielākās problēmas. nu, vismaz man un cilvēkiem, kam mani ir jāpacieš. (kaut arī man pēdējā laikā pārmet, ka es par maz runājot - can you imagine THAT?)

būtu tomēr labi kaut ko atkal sarunāt.. kļūstu veca, gribās atgriezt "vecos labos" laikus.
Spectre
Bij bij te nesen pāris Flashbaki par to "Kā bija agrāk" - ehhh ... nekas vairs nav un nebūs kā bija agrāk. unsure.gif
Ja arī mēģinās rekreatēt - tāds uzmākslots farss vien sanāks. Kā arī laikapstākļi kaut kādi nomācoši, nav ne kripatiņas pozitīvu domu.
+Chibi+
es nevaru izlemt, vai nu Spectre ir ziemas depresija, vai vinjsh vienkaarshi kljuust vecs un suudzaas defaultaa... XD
Domino
Saja vasara vispar kautkas notiek ap so menesi? smile.gif
minta

daudzi jau noteikti zina to vietu, ir jau redzeeti tur
un anime.lv cilveeki tur tusee vai katru piektdienu
Spectre
jā jā - preses bārs OWNZORZ

Garām ir ziemas/pavasara depresija - viss pa vecam smile.gif

To vietu tā iesildījām pēdēja festa laikā, tagd mūs tur pazīst sejā biggrin.gif

Every friday evening savākšanās laiks ap 19:00.

Pēdējo reizi bijām 40+ civiļi biggrin.gif

Nav tas, kas bija agrāk rīgā, un teikšu atklāti nevaig ar, jo esam mainījušies paši ^^. Katrā ziņā ir savādāk, es teiktu pat LABĀk happy.gif jo liela daļa vairs nav vienkārši civiļi ar kuriem varēja parunāt par TĒMU; - ar draugiem var runāt par visu, par ko vien var parunāt smile.gif

Īpaši pietiekties, lai tur ierastos, nevaig, ja nu galīgi nevienu nepazīstat ta padodat ziņu, lai nebūtu tā ka visu vakaru nosēž pie blakusgaldiņa lūkojoties.

No mūsējiem tur piestaigā (es - brīnums gan ne ?), Lija, Jume, Chibi, ETM ļoti reti sastopams, bet nu gadās smile.gif, Rags - ar pēdējā laikā kkur savā nodabā padevies smile.gif (Gl mēn) hmm ja vēl kādu piemirsu sorry tongue.gif
Pārējie ir no anime.lv - tiesa pusi no tiem cilvēkiem jūs sejā toč zināsiet, ja esat bijusi kaut uz vienu festu vai arī pirmo anime con smile.gif
alt
sak preses baars, ja?!

es padomaashu - man taa vieta ne paaraak - piesmeekjeeta bet dazju labu sen neredzeetu kadru iisteniibaa satiktu
Church
cilveeki dazhaadi meedz buut smile.gif lai gan pats prefereeju piesmeekjeejamas telpas, bet kauchkaa vispaariigi preses baars nepatiik. subjektiivs subjektiivais.
zenofex
Galvenais mīnuss PB ir nejau smēķēšanas varēšana, bet gan sliktā ventilācija. Kad es tur gāju (ceturtdienās, jo ceturtdienas bija lffb-esque tusiņi) daždien atmosfēra bija ļoti dūmakaina. Bet protams ir cilvji kuriem piekāst smile.gif
Spectre
QUOTE(zenofex @ Aug 26 2008, 11:58) *

... Bet protams ir cilvji kuriem piekāst smile.gif

One of them laugh.gif
Iori Yagami
Un kada valoda tur parsvara tiek izmantota? blush.gif blush.gif
Ja lielāka daļa ir no anime.lv?
Aven
Krievu?... smile.gif
rebelstrik
pfff :/
Kira Haru
Zeno ir taisnība - PB mīnuss ir sliktā ventilācija. Kad sākām tur vākt LFFB iknedēļas pasācienus bija labāk, bet laikam jau ventilācija pa divien gadiem ir sabojājusies.

Vieta, kur var gan smēķēt, gan normāli pasēdēt ir kaut vai tas pats DC pie Doma laukuma.

Bet, par cik šī tēma bija aktūla pirms gada, heh, es anyway to paceļu, jo man ļoti gribētos satikt, piemēram, Yumi, kas sen nav redzēta, un Alt un... nu jā.
Spectre
Pagājušās nedēļas laikā lielāko anime.lv piektdienas tusētāju baru pārvilināju no PB uz ZB tongue.gif

Par nākamo piektdienu neko nevaru teikt, jo esmu aizņemts.

Pēc tam turpināšu iesākto - ZB (manā iecerē) kļūs par mūsu nākamo tusiņa vietu :3

Ja būs labs laiks ta ZB vietā - Jūrmala - pa vasaru.
Kira Haru
Just for knowing - ZB ir tākā domāts Zelta Bolings, ja?
Spectre
QUOTE(Kira Haru @ May 19 2009, 20:31) *

Just for knowing - ZB ir tākā domāts Zelta Bolings, ja?

smile.gif
Spectre
Plāni mainās - peiktdienas plāni ir apmeklēt ZB, proti lielākā daļa sākumā savāksies PB, bet (evil grin) viņi pārcelsies uz ZB pēc tam, jo ir "savs" partizāns kurš speciāli ieradīsies PB un pēc tam dosies uz Zb biggrin.gif
+Chibi+
goda vārds, man zb jūsu ZB! Tas ir tik tālu.... :/ Grargh.
Spectre
oh kaammmoonnn nice walk over the bridge and you are allmost there smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.