Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pirmais Latvijas Go Turniirs
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
GM
QUOTE(Sigfa @ Jan 21 2006, 19:09)
Paaraak auksts. No maajaam degunu laukaa nebaaziishu :S
*

Pārējiem galvā droši vien tāda pati doma un viss pasāciens izjuks. Nāksies Ha-sanam arī turnīra dienu pavadīt vientulībā, lai gan, šķiet, pie tā viņš jau varētu būt pieradis...
aigarius
Rīt būs silti! Tikai kādi -16! Go Go Go!

Edit: No 9.50 līdz 10.10 es būšu pie Origo (tur kur pulkstenis, iekšā, uzreiz aiz durvīm), tad 10.10 došos meklēt pareizo transportu uz pareizo vietu. Parasti man tas sanāk, tā kā varat pievienoties.
+Chibi+
Nu, es būšu tas cilvēks/spēlmanis(*gg*), kurš nebūs. Gomen. Apstākļi. Prioritātes. Life. Pēdējais exāmens. Kurā man jādabū vismaz 10, lai situācija nebūtu traģiska. sad.gif Gomen.
deleted-ray
Tie kas neatnāks "aukstuma dēļ", tiks uzskatīti par mīkstajiem smile.gif
ETM
Un tie kas neatnaks tapeec ka nebuus veelmes?
deleted-ray
Domāti tie, kas ir pieteikušies un kam nav normāla attaisnojuma tongue.gif
Yanka_ronin
kas ir normaals ataisnojums? vai mana projekta darba gatavoshana ir normaals attaisnojums, gudriit? mad.gif
deleted-ray
QUOTE(Yanka_ronin @ Jan 22 2006, 02:15)
kas ir normāls ataisnojums? vai mana projekta darba gatavošana ir normāls attaisnojums, gudrīt?  mad.gif
*

Nestreso smile.gif Es ĻOTI atvainojos, ja tevi baigi aizskāru ph34r.gif Vienkārši es nevēlos, lai pasākums izgāžas tāpēc, ka vairums noslinko un neatnāk :/
Lija
QUOTE(Ray @ Jan 22 2006, 09:09)
QUOTE(Yanka_ronin @ Jan 22 2006, 02:15)
kas ir normāls ataisnojums? vai mana projekta darba gatavošana ir normāls attaisnojums, gudrīt?  mad.gif
*

Nestreso smile.gif Es ĻOTI atvainojos, ja tevi baigi aizskāru ph34r.gif Vienkārši es nevēlos, lai pasākums izgāžas tāpēc, ka vairums noslinko un neatnāk :/
*

es nenoslinkoju - bet gan aizguleejos... gomen...
aigarius
QUOTE(Lija @ Jan 22 2006, 14:56)
es nenoslinkoju - bet gan aizguleejos... gomen...
*

same here tongue.gif gomen.
Janus
Cikos ta jus pamodaties? mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Viss butu bijis jauki ja butu vairak par 9 cilvekiem atnakusi. mad.gif
Bet rezultati ir tadi -
1. Ha-san
2. Anvlak
3. Hikaru
4. Janus
deleted-ray
Es arī vēlētos izteikt publisko FUJ tiem, kuri neatnāca tikai tāpēc, ka aizgulējās vai tāpēc, ka auksti esot (kaut gan auksti nemaz nebija) mad.gif
Hikaru
Nu jau zinu veselus 2 cilvēkus Latvijā, kuri spēlē Go labāk par mani. Nu bet tiku līdz pusfinālam, diezgan tālu. Aaa... un Janus baigi labi spēlē Go, ka arī tika līdz pusfinālam. Hehe... bet tie kuri neatnāca uz Latvijas Go turnīru, vispār nekādu vietu nedabūja. wink.gif Vajadzēja nākt un vismaz paskatīties uz šo brīnumainu notikumu, kur visas vietas ieguva Latvijas iedzīvotāji, jo nevienā Pasaules čempionātā jebkādā sporta veidā jūs neredzēsiet, kur visas vietas iegūtu Latvija. biggrin.gif laugh.gif

Nu bet tuvākajā nākotnē es sev plānoju LEVEL UP un tikt līdz pirmajam bosam, un sapelnīt daudz EXP, SP, MP, HP, AP, SC, MC kā arī paaugstināt STR, DEF, AGL, ACC un iemacīties jaunus skilus un beidzot arī kādus limitbreikus. Un tad varēšu normāli spēlēt Go. biggrin.gif
lastguru
haha...

un runaajot par Janus, vinjsh peedeejaas 3 nedeeljas tik to vien dara ka speelee Go. ja tu speeleesi tik pat daudz, aatri vien pirmo bosu uzvareesi. es domaaju ka martaa tu vareetu kljuut par pirmaas vietas ieguveeju, ja DAUDZ speeleesi.

UPD. P.S. es veel joprojaam uzskatu ka buutu vareejis janusu uzvareet ja man pietiktu laika... 30 minuutes ir pa maz, vismaz man.
deleted-ray
Tātad, ko par mums raksta avīzē (Latvijas Avīze, šodienas numurs, Ielikums Izglītība un karjera, 10lpp). Ļoti ticams, ka kādam varbūt arī nepatiks, jo tomēr es tur vairāk ņēmos ar to avīzi, tāpēc ņemiet par labu kā ir (ne es to rakstu rakstīju biggrin.gif. Man uzdeva jautājumus un es atbildēju pēc labākās sirdsapziņas). Atļāvos arī ielikt savu epastu, jo zinu ka lastguru ir aizņemts, a pārējos epastus nezinu :/, jo kontaktējos caur skype/dc++/forumPM. Enīvei - behold!
SORRY par lielizmēra bildi biggrin.gif
P.S. mūsu raksts ir viens no četriem uz 10. lpp. A3 atvērumu.

image
Janus
Nu varej ierakstit pareizo nosaukumu tadel liekas kiniesu dambrete divaini, jo tada nosaukuma nav. dry.gif
deleted-ray
Nu sorry, bet tomēr fakts ir tāds, ka tas žurnālists nekad nebija dzirdējis par tādu spēli. Es viņam iedevu i kiseido adresi i vikipēdijas linku :/ Zinu ka nav izcils, bet nu vismaz kaut kas.
ETM
vai tad GO ir kjiinieshu dambrete? Manupraat taas ir divas pilniigi atskjiriigas speeles.
deleted-ray
Tātad uzņemos daļu vainas, jo es nekādīgi nevarēju iedomāties, ka manis aizsūtītie materiāli un iedotie linki laikam netiks lietoti sad.gif. Tā vien izskatās, ka tie jautājumi, ko viņš man uzdeva, bija kodoļautājumi, turpretī man likās, ka tie ir tikai papildus. Nākamreiz zināšu (ja man būs misija iet uz avīzi atkal). Vienkārši nekad nebiju bijis uz šāda veida intervijām, kā arī skaidro atceros, ka ķīniešu dambrete bija pēdiņās, ar paskaidrojumu. Galvenais uzsvars tika likts uz Go. Centīšos no savām kļūdām mācīties. Atliek vienīgi cerēt, ka labuma bija vairāk kā sliktuma :/ (pirmie kucēni jāslīcina)
lastguru
QUOTE(ETM @ Jan 30 2006, 17:17)
vai tad GO ir kjiinieshu dambrete? Manupraat taas ir divas pilniigi atskjiriigas speeles.

nu ne gluzhi taa... go ir origjinaalaa kjiinieshu dambrete, un ar taadu nosaukumu ir paziistama daudziem, it iipashi bijushaa PSRS valstiis. ir veel viens speele kas tikai nosaukta par kjiinieshu dambreti, bet kuru izgudroja amerikaanji, un tad veel i taada speele "Halma", kuru arii dazhreiz par kjinieshu dambreti saukaa...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.