Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kas tad īsti ir depresija?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Hikaru
Asamblers. wacko.gif Pilnīgi neko nesaprotu no Asamblera. Atceros Informācijas Tehnoloģiju un Datorzinātnes fakultātes vienu depresīvu semestri, kad vajadzēja programmēt asamblerā kaut kādu vecu mikroprocesoru. Es vispār brīnos kā es tam visam tiku cauri.
Bet vot parastus rūpnieciskus kontrolierus PLC melnas kastītes ir viegli programmēt. Tur vajag vienkārši blokus likt uz ekrāna un programma gatava. Un zāģis var automātiski darboties.
bypass
Es nesaprotu, ko var nesaprast Assemblerī. smile.gif
Asms jau ir virkne vienkāršu darbību.
Tiesa, pats zinu tikai x86 arhitektūras asmu, bet princips viņiem visiem būtībā ir viens un tas pats.
Taka
O, assemblers uz vecā labā Z80 procesora biggrin.gif
Tās bija jaukas dieniņas
lastguru
hai, hai! Z80 asm bija pirmaa programmeeshanas valoda kuru es biju tieshaam iemaaciijies... ljoti nedaudz pamociiju BASIC pirms tam, bet es tomeer uzskatu ka Z80 asm bija mana pirmaa valoda. good point to start, btw.
Church
Asemblera pat virspuseeja pamaaciishanaas ljoti uzlabo kodera skillus augstaaka liimenja valodaas. zinot kaa izpildaas zemaakaa liimenii var labaak kodeet/optimizeet augstaaka liimenja valodaas.
Bet! Kaads asm-am sakars ar $topic? ;D
Taka
QUOTE(Church @ Dec 22 2005, 13:23)
Asemblera pat virspuseeja pamaaciishanaas ljoti uzlabo kodera skillus augstaaka liimenja valodaas. zinot kaa izpildaas zemaakaa liimenii var labaak kodeet/optimizeet augstaaka liimenja valodaas.
Bet! Kaads asm-am sakars ar $topic? ;D
*

Tāds, ka dažiem programmēšana viņā uzdzen depresiju...
Fausts
Depresija ir slimība, tās pamatā ir kaut kādas ķīmiskas reakcijas, kas norisinās mūsu ķermenī... Njā, tā vismaz esmu lasījis blink.gif

Btw, vienmēr var ielūkoties Google jau kaut ko grib uzzināt tongue.gif
aivvv
njo saakuma izteikssos teezes

depresija ir tas kas nav man
depresija ir tas kas ir citiem un tas ko es saprotu ka tas var buut citiem jo tas neesmu es
depresija katram ir sava depresija taapat kaa pokemoni katram ir savi
katrs no savas depresijas ciess tik cik ir speejiigs no taas ciest
katra depresiju ir veerts censties kliedeet kaa nu pats to maaki ja vien tava nav tavupraat lielaaka par vinneejo un ja vien tas neesmu es jo tad es to varu kliedeet taakaa maaku ne labaak jo man taadas nav
vienmeer skaties uz sliktaakiem piemeeriem ja tev gribaas kaut nedaudz aizmirst par savu depresiju
nevajag noniecinaat cita depresiju jo taa ir vinna depresija kura vinnam ir svariigaaka kaa tava depresija
ja cilveekam ir antidepresanti vajag domaat vai tev ir veerts censties kliedeet vinna depresiju jo varbuut tu to dariisi nepareizi jo tomeer neesi aarsts kas ar to nodarbojaas (sso neskatiit gadienaa ja esi aarsts kas ar to nodarbojas)
cilveekam nav depresijas ja vinnam ir paaraak lielas ""pajaat "" liimenis uz to kas notiek apkaart ja tas vinnam nenes baudu vai apmierinaajumu un vinna dziives prasiibu liimenis ir zems un vinnam pietiekams

nju ssitaadas lietas es izsstukoju no savas pieredzes
diemzzeel kad maaciijos psihologgiju daudz vairaak pieveersos edipa kompleksam (kurss gan var buut par iemeslu depresijai lol) nevis depresijai taapeec esmu smags diletants ssajaa jomaa taccu es esmu iemaaciijies saskarsmee ar cilveekiem ka vinnu beediigaas juutas ir jaaciena un vinni atveraas tik lloti kaa tu nekad muuzzaa nebuutu iedomaajies un iespeejams ka tu vinnam kaut vai ar sso nieku ka vinnus uzklausi paliidz
harpy
slinkas personas(es) netaisaas lasiit visas ieprieksheejaas 5 lpp, bet nu
kliiniski shitas i depresija
http://en.wikipedia.org/wiki/Clinical_depression
betaam muusdienu sabiedriibaa sliktu, nomaaktu garstaavokli ar deevee par depresiiju, kas patiesiibaa i vienkaarshi depresiivs garstaavoklis nevis depresija kaa slimiiba. Depresija kaa psihiska slimiiba buut viena no taam slimiibaam, ko i dikti gruti izaarsteet un shamaa galu galaa var novest pie pashnaaviibas nju bet tas nenosiimee, ka visi pashnaavnieki ir slimi a depresiju, ir vienkaarshi aptaureet cilveeki arii.
Vienvaardsakot, ja tu neizjuuti pastaaviigu sliktu omu, neveeleeshanos dziivot, skumjas, melanholiju vismaz kaadu gadu un vairaak, tad droshi vari teikt, ka shitaa kaite tef nepiemiit wink.gif laugh.gif

EDIT: un ja tu gheerbies melaa un staigaat rinjkjii druumu ghiimi un tef i domas, ka tefi pasaule nesaprot un taadaa garaa, tas ar veel naf raadiitajas ka tef ir depresiija tas driizaak noraada uz to, ka tef ir paarejas vecums;) nu vai ielildzis paarejas vecums laugh.gif
xikes
  pastaaviigu sliktu omu, neveeleeshanos dziivot, skumjas, melanholiju

Reizēm uznāk. Bet tas, šķiet, visiem cilvēkiem ik pa laikam novērojams. Gadu nekad gan šādas emocijas nekad nav turējušās blink.gif Parasti pa vidu noskatos kādu labu anime, vai notiek animefests un labā oma ir atgriezta. biggrin.gif
Depresija imo ir kas vairāk par nospiedošām emocijām. Pamatīgi nopiedošas emocijas..
Kaede
Depresija ir tad, ja Tu esi pilns nesaprotamu domu, Tev ir slinkums pat piecelt savu ass no dīvāna via gultas un izdarīt jelko. Tev nekas nav svarīgs, pa ielu Tu ej neko neredzošām acīm un nedzirdošām ausīm, Tev ir vienalga uz to, kas notiek Tev apkārt, Tu itkā dzīvo...tādā kā pats savā noslēgtā vidē, kas Tevi sagrauž no iekšienes un ārienes vēl jo vairāk. Parasti tas ir pirmais posms- slinkums. Tad nāk miega traucējumi, var būt arī nesaprotami murgi bez nozīmes. Tad nāv viennaldzība. Tā palielinās līdz tādai pakāpei, ka var pat aizmirst paēst un vēl tamlīdzīgas svarīgas lietas. Tas vnk vairs nav svarīgi. Tad galvā parasti salien visi tie mazie dēmoni, kas saka, ka Tu nevienam neesi bajadzīgs, jo neviens par Tevi nerūpējas, neviens Tevi negaida, neviens Tev nepalīdz. Bet, neviens arī negribēs Tev palīdzēt, ja Tu ieslēgsies sevī un paturēsi sajūtas dziļī sirdī!
Depresija, kas ilgst krietnu laiku un visas tās stulbās domas tad ar laiku var arī novest pie suicīda.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.