Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sniega diena
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Kazuki
kaa jau mineeju, tad kad ir kaadam uzmetusies pumpa buchoties ar vinju nevajag. ja tomeer ljoti gribas ar to cilveeku buchoties, tad jaapagaida apmeeram nedeelja vai divas liidz pumpa noies un tad viss buus oki doki. biggrin.gif
edit: 2as iespeejas:
vainu augstaak mineetajaa bildee tas nemaz nav herpes viirus vai nu taa ir katastrofaala shii viirusa forma. tik shausminoshu rezultaatu veel nebiju redzeejusi.
aigarius
QUOTE(Shumins @ Dec 9 2005, 21:22)
Man vairaak intereseeja, kaa to vareetu dabuut es... laugh.gif
<attēls/>
"Shumins iedo man buchin !"
*

Es neesmu gluži eksperts, bet man tas vairāk izskatās pēc visparastāka sifilisa. ohmy.gif
lastguru
klau, Shumins, NOAR un Tigra, beidziet spamu. globaalaalajaa sasilshanaa neesat nekaadi eksperti un cilveeku ietekmee uz apkaarteejo vidi arii nee. globaalaa sasilshana var nodariit tikai vienu labumu - izniicinaat cilveekus, un ja tev, NOAR tik ljoti gribaas mirt, luudzu, uz priekshu pa logu aaraa, man tevis nebuus zheel tongue.gif

bet par to kaa vajag gjerbries, teikshu taa: veel joprojaam staigaaju plaanajaa dzhemperiitii un neaizsleegtajaa rudens jakaa, bez cepures, shalles un cimdiem. esmu pilniigi vesels, un kad paarvietojos ja nav stiprs veejsh, tad nav auksti.
Kazuki
QUOTE(lastguru @ Dec 9 2005, 23:36)
bet par to kaa vajag gjerbries, teikshu taa: veel joprojaam staigaaju plaanajaa dzhemperiitii un neaizsleegtajaa rudens jakaa, bez cepures, shalles un cimdiem. esmu pilniigi vesels, un kad paarvietojos ja nav stiprs veejsh, tad nav auksti.
*

aarpraac. es varu teikt tikai vienu. tu esi dzelzs cilveeks. ja es staigaatu taa apkaart man jau buutu plaushu karsonis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.