Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kretiinisms
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
aivvv
paraadiet man ellee rataa cik no ssitaam speeleem te ir saistiitas ar anime ko praktiski neiviena tad kaada vella peec mu atkal ir aiztaisiits un taadell ka es piemineeju tiessi nwn arii taas ir ciet kas galiigi nebija mans noluuks tad tagad varbuut noraadiit uz naakamo kaads pie velna teken sakars ar animi ????
vai pajautaat arii par paareejaam

varbuut nodefineejiet kaadi tiessi sseit ir tie ssovinistiskie noteikumi peec kuriem driikst te likt speeles ...peec taa via adminam vinnas patiik ?????? mad.gif mad.gif mad.gif
sipps
vai tas tiesam ir tik svarigi? ja jacel dada breka par kautkadu tur speliti? vienkarsakir uzjautat tam modam kurs aizsledza kapec vins to izdarija? un atbilde tev butu roka.bet ne ir jacel tracis.
nu tekens kaut ari loti attali tomer lidzinas ANIME
aivvv
tas jau nenotik pirmo reizi un mu anime liidzinaas veel vairaak kaa tekens
Andromens
Konkrēti Anime & Japanese Games. Tekken ir konami razojums. Tak što trāpa iekš šīs sadaļas.
bubu
Šis topiks gan jau nu pareizajā sadaļā ielikts...
aivvv
tad kaads luudzu wow un lineage sakars ar animi tie ir taadi passi morpg kaa mu
Taka
Vienkārši - to dara tāpēc lai aivvv'am būtu par ko parunāt smile.gif

Ja MU ir MMORPG tad es esmu kurbijkurnes supermoderators...
jurc
Game sadaļa ir domāta spēlēm kas ir saistīta ar Anime un Japānu. Protams var būt arī pāris izņēmumi - pārsvarā otakiešu rindās iemīļotas un interesantas spēles.
MU topic tika slēgts, jo daudzi uzskata ka MU ir spēli bez sižeta, un spēļu topos tas ir ļoti zemā līmenī.
Ja gribi runāt MU, apmeklē gamez.lv forumu vai kādu citu no n-tajiem forumiem kur tiek apspriesta šī spēle.
aivvv
labi labi mu ir mopg ja veelies bet tas taa

pannemsim detalizeeti sseit ir taa saucamaas apspriestaas speeles....

Ultima online - anime ja kuraa vietaa blink.gif

Ragnarok Online - nju var jau buut....

Grandia 2 - jaa pavedienaa ir tiessaam izsmelloss speeles apraksts peec kura var secinaat hmm neko un taa sskkiet lloti lloti populaara otaku vidu nu bet labi var jau buut ka tur ir kaukas ar animi saprast jau nevar wink.gif

Pristontale - vienkaarssi citeessu pavediena pirmo rindkopu ""Shi spele ari ir no korejieshu spelju taisitajiem. "" (ui mu arii ir korejiessu.... rolleyes.gif )

Earth Special Forces ( Hal-Life mode ) - pavedienaa visi tiessaam paardziivo ka zzeel ka ssito neviens nespeelee sad.gif ak nabadzinni...

King of Fighters - nemaz neizteikssos

Vagrant Story - var jau buut...

Shogo: Mobile Armor Division - nu tik populaara un tik saistiita ar animi ka nu es nezinu laugh.gif

Okami - nju ieejiet topikaa un passi apskatieies cik tas ir noderiigs....

Divi-Dead - sigfam kaukas vinnaa negaaja tapee vinnss iemeta pavedienu dabuuj aatbildi un viss taccu protams ka ssii speele jaapieliek pie taam ko juus apspriezzat.... mad.gif

Freedom Force - veel viens citaats ""es te laikam nepavisam pa teemu, bet tomeer te kaads ir speeleejis 6o reaalaako speeli?""

Septerra Core, Legacy of the Creator - ieejat un apskatat skreenssuutu

Golden Sun 2 - kaarteejais sviesta pavediens...

Magic: The gathering (MTG) - izlasiet taccu nosaukumu

Superdudes - ak jel jo taalaka jo druumaak....

Guilty Gear X - pavediena taisiitaaji svispaar nav domaajussi iepaziistinaat ar speeli nu kkipa mekleejiet google vane ph34r.gif

Naruto: Gekitou Ninja Taisen 3 - labi te es laikam nepiesiessos sitam jau taa kaa vajadzeetu buut...

World of Warcraft - pats ssito speeleeju nossaujiet mani ja tas ir anime dry.gif

Chaos Legion - labi ssitas laikam ir

Mount&Blade - kaa tad anime ko ????

Final Fantasy VII -labi ssitas ir ok

Martial Heros - nju ko veel viens citaats ""mees te esam taadi japaanas piekriteeji, bet tur vairaak atspoguljota Ķīnas kultuura vai driizaak Korejas... ""

Lineage 2 - arii pats speeleeju tikpat lloti anime kaa mu mad.gif

nju ko ir divas iespeejas vai nu sleegt sadallu bezjeedziibas deell vai arii llaut cilveekiem mieriigi dziivot cik atceros pagaajusso reizi mu pavedienam bija savas lapas astonnas tressaa dalla sso speelu nevar lepoties ar astonniem postiem....

vai tiessaam es cellu breeku ne par ko ???????? huh.gif
xikes
Ja neesi pat googlee atteelus par shiim speekeem pamekleejis(kur nu veel speeleejis), tad mosh negvelz mulkiibas kaa piemeeram "nju var jau buut....". Un kursh visuvarenais pazinoja, ka anime-related stuff obligaati jaabuut razotam Japaanaa?
Piekriitu, ka dazas no speeleem, kaa piemeeram Ultima, maz saistaas ar anime, bet nu, ja reiz taas ir tik iecieniitas.. Saliidzinoshi ar MU ( un KUR TUR ir anime?!) , tur(Ultima) vismaz pasaule ir `nedaudz` interaktiivaaka un iespeejas nedaudz plashaakas..
Kaa ariii citas, varbuut..., bet to topiki netiek sleegti taapeec, ka par shii ne-anime speeleem neizveershas bezjeedziigs 10 lappushu spams. Ja aizietu bezjeedziigs bezsatura spams par kaut vai WOW 20lpp garumaa, tad arii shis topiks visticamaak tiktu sleegts.
UN neaiztiec Grandiu.

nju ko ir divas iespeejas vai nu sleegt sadallu bezjeedziibas deell vai arii llaut cilveekiem mieriigi dziivot cik atceros pagaajusso reizi mu pavedienam bija savas lapas astonnas tressaa dalla sso speelu nevar lepoties ar astonniem postiem....

Kopsh kura laika esi iecelts par padomdeveeju otaku.lv modiem?

vai tiessaam es cellu breeku ne par ko ???????? huh.gif

taa izskataas..
-kumori-
Vispār, šis pārvēršas par plāšu sarunu "telpu", kurā var parunāt par ko vien vēlas. Nav jau tā, ka spēles, kuras nav saistītas ar anime, VAI Japānu būtu vienīgā lieta. Parādās arī pavisam ne-anime topiki... Kā piem. tās filozofiskās pārrunas par drošību, atkarību un nez ko vēl...
Man nekas nav pretī, ka cilvēkiem patīk parunāt par visu ko, jo nevar jau par vienu anime vien runāt, bet kāpēc tad nevar būt sadaļa, kur ir par MU, bet par citām var? Es jau sen vairs to nespēlēju, bet man tas vienalga šiet netaisni, jo tajā topikā vienalgi tikai kādi 3-4 cilvēki kaut ko raxtīja...

QUOTE(Taka @ Nov 15 2005, 09:27)
Ja MU ir MMORPG tad es esmu kurbijkurnes supermoderators...
*

Taisnība. MU nav MMORPG, bet gan 3D RPG...
aivvv
bet velns es neesmu vieniigiais kam tas interesee taapat arii es visnotall esmu gatavs likt un arii dariiju gan jaunaako infu gan vispaariigas lietas par speeli ko gandriiz nevienaa topikaa to neviens nedara
es jau noraadiiju ka tressaa dalla no taam speeleem izraisa nezin cik reizzu mazaaku interesi

aa un tur kur biju pierakstiijis ""var jau buut"" es tiessi domaaju ka ssitas der vienkaarssi taads izteikssanaas stils un es lloti ciitiigi izlasiiju pilniigi visus pavedienus un apskatiijos skreenus cik nu bija iespeejams pat maajaslapas apmekleeju

un tad jau arii visas paareejaas da jebkaadas speeles var doties apspriest uz gamez.lv vai kur citur tad varubuut vienkaarssi netaisiet ssaadu sadallu tiessi to es domaaju ar rindinnaam par kuraam xikes man uzbrauc

kaa arii varbuut pati paskaites screenus tad varbuut redzeesi ka teiksim mu ir 15 reizzu tuvaak animei kaa wows mad.gif
soirvakt
Edited by JurCHiX: izvēlies vārdus ar kādiem runā!
aivvv
soirvakt ir atsaldeets idiots un luudzu nennemt vinnu veeraa

taccu jaatziist ka nedaudz taisniiba vinnam ir jo tur ir rakstiits games anime japanise and other...
jurc
aivvv, tu šajā forumā esi tikai spēļu dēļ? Palūgšu nekasīties, bet samierināties ar to informāciju kas tur ir atrodama. Un primārā foruma tēma ir anime nevis spēles.

aivvv`am tiek atņemtas rakstīšanas iespējas par sliktu uzvedību, adminu darba necienīšanu un cita lietotājkonta ļaunprātīgu izmantošanu.
Hikaru
Mu un Lineage man liekas ir Korejiešu spēles, tās ir gandrīz tas pats, kas Japanese. Tāpēc man liekas pilnīgi normāli par tiem runāt Game sadaļā.
Sushi
Sho topic gadiijumaa nevajag sleegt? huh.gif
ETM
sho topiku nee, bet taisniibas labad vareetu sleegt visus tos topikus kas tik tieshaam neiederas gamju sadaljaa. Savaadaak tik tieshaam sanaak ka sleedz tikai to kas adminiem nepatiik.
kaarleens
Pieliešu eļu ugunī es principā es mu pret ierobežojumiem Games sadaļā =) Ierosinu skatīties uz topiku šādā veidā games ko spēlē otaku wink.gif vienīgais gadījums ar jurģistiem bija pa traku jo pus foruma postu bija jau viņiem bet nu lab neiebraucu kāpēc šeit nevarētu ar citiem taviem draugiem anime fanātiem apspriest savu mīļoto mmorpg kaut vai tā būtu MU.
Topiki par Ragnarok Online šeit netiks slēgti kamēr es esmu jonins biggrin.gif
Sushi
Gribi teikt, ka games sadaljaa var taisiit topic par vnk speeli, kaada man patiik, kaadu speeleeju? huh.gif
ETM
iisteniiibaa vinjsh teica ka tas ir tikai vinja uzskats. tas nebuut nenoziimee ka paareejie admini domaa taapat.
baseboalbatboy
QUOTE(Andromens @ Nov 14 2005, 18:43)
Konkrēti Anime & Japanese Games. Tekken ir konami razojums. Tak što trāpa iekš šīs sadaļas.
*

nu tad jau ielikshu jauno pro evo soccer 4 tas arii konami razhojums...mani par to saartaa sadedzinaas...
Kikyou
Tā īstenībā būtu jēdzīgāk... =/ Citādāk jau patiešām tikai "eh man nepatīk, eh, closed."...
lastguru
Pieiesim pie jautaajuma konstruktiivi: iisteniibaa ir taa, ka nevis tas kas nepatiik tiek sleegts, bet gan otraadi - tas kas patiik tiek atstaats... Foruma teema tomeer ir Anime, neaizmirsiisim to! cilveekiem kas grib papljaapaat par gaameem esot kaudze citu forumu (vismaz taa esmu dzirdeejis no laikam Jurchika un veel paaris forumieshiem) kur vinji ir laipnaak aicinaati nekaa sheit. Games sadalja ir domaata Japanese un anime-related speeleem, ar dazhiem iznjeemumiem.

Piekasiigs un stingrs lastguru Games sadalju neapmeklee, jo uzskata to visu, iznjemot "Go" apakshsadalju, par vinjam nevajadziigu spama kaudzi, liidz ar ko kaartiibas tur nekaadas nava pagaidaam, bet citi admini, kuri to sadalju apmeklee, kaa jau geimeriem pienaakas, apzheelojas par dazhiem topikiem (katrs laikam par "saveejiem"). Redziet, muusu admini ir, kaa jau Yume teica, "jauki, mīļi un pūkaini" un taapeec nesleedz daudzus topikus ieksh Games neskatoties uz to ka tie buutu jaasleedz...
GoldLeader
QUOTE(lastguru @ Nov 16 2005, 03:11)
Pieiesim pie jautaajuma konstruktiivi: iisteniibaa ir taa, ka nevis tas kas nepatiik tiek sleegts, bet gan otraadi - tas kas patiik tiek atstaats... Foruma teema tomeer ir Anime, neaizmirsiisim to! cilveekiem kas grib papljaapaat par gaameem esot kaudze citu forumu (vismaz taa esmu dzirdeejis no laikam Jurchika un veel paaris forumieshiem) kur vinji ir laipnaak aicinaati nekaa sheit. Games sadalja ir domaata Japanese un anime-related speeleem, ar dazhiem iznjeemumiem.

Piekasiigs un stingrs lastguru Games sadalju neapmeklee, jo uzskata to visu, iznjemot "Go" apakshsadalju, par vinjam nevajadziigu spama kaudzi, liidz ar ko kaartiibas tur nekaadas nava pagaidaam, bet citi admini, kuri to sadalju apmeklee, kaa jau geimeriem pienaakas, apzheelojas par dazhiem topikiem (katrs laikam par "saveejiem"). Redziet, muusu admini ir, kaa jau Yume teica, "jauki, mīļi un pūkaini" un taapeec nesleedz daudzus topikus ieksh Games neskatoties uz to ka tie buutu jaasleedz...
*

Zini...forums nac domāts IDIOTIEM, kas skatās anime, bet GUDRIEM CILVĒKIEM, kas skatās anime, un ir pietiekoši vispusīgi, lai saprastu, ka, ja anime nav vienīgā lieta, kas viņiem patīk, viņi par to drīkstēs parunāt, un viņus neviens uz citu forumu nedzīs! Un MU ražo korejā. Un MU ir anime. Paskatieties uz ieroču nosaukumiem, un atakiem kaut vai. Ja tas neatgādinās anime, tad jūs vnk esat bik dīvaini. P.S. Lastguru - ja jau tevi interesē tikai anime un japāna, tad tu laikam pakaļu arī slauki ar japāņu tualetes papīru, pa televizoru TIKAI animes skaties, dators tev ražots japānā, un tu arī nestrādā, jo tas nav JAPĀŅU darbs, un avīzēs lasi tikai pat japānu. Nu ko lai pasaka...laikam tapēc tu tāds neizglītots tongue.gif Vai nu pārvācies uz japānu, jo tik tur tu spēsi tikt gudrāks, vai arī atslēdz savu slimīgo attieksmi, un iebrauc, ka anime ir cool, jā, bet arī eiropieši ir jēdzīgi. Un ja kāds nosauks Imanuelu Kantu par kretīnu tikai tāpēc ka viņš nav no japānas, dabūs pa purnu. Period.
lastguru
QUOTE(GoldLeader @ Nov 17 2005, 12:17)
P.S. Lastguru - ja jau tevi interesē tikai anime un japāna, tad tu laikam pakaļu arī slauki ar japāņu tualetes papīru, pa televizoru TIKAI animes skaties, dators tev ražots japānā, un tu arī nestrādā, jo tas nav JAPĀŅU darbs, un avīzēs lasi tikai pat japānu. Nu ko lai pasaka...laikam tapēc tu tāds neizglītots tongue.gif Vai nu pārvācies uz japānu, jo tik tur tu spēsi tikt gudrāks, vai arī atslēdz savu slimīgo attieksmi, un iebrauc, ka anime ir cool, jā, bet arī eiropieši ir jēdzīgi. Un ja kāds nosauks Imanuelu Kantu par kretīnu tikai tāpēc ka viņš nav no japānas, dabūs pa purnu. Period.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
es nespeeleeju datorspeeles, negribu, un man arii nav tam laiks pat ja gribeetu, liidz ar ko es arii uzrakstiiju ka es tajaa forumaa neko neskatos. Un veel es neatceros (shvaka gan man ir taa atminja, bet tieshaam kaut ko taadu neatceros) ka buutu teicis publiski ka MU nav anime speele (un tagad arii attureeshos runaat par to ko nezinu). Cik zinu, peedeejaa MU topikaa bija SPAMS nevis diskusija par MU. Un tad veel, man nav televizors, aviizes es lasu reti, bet dators gan man ir tieshaam razhots japaanaa.
Jaladin
Eh man slinkums lasīt tongue.gif Pat ja kāds to pieminēja, tomēr pats ar pateikšu biggrin.gif Tekken ir anime sūdīga bet ir.
One winged angel
uuuu, tas bija sitiens zem jostas vietas, Goldij... Labi, ka lastguru ir tik saprotoshs cilveeks, es visu tik mieriigi neuznjemtu. Bet vienalga es pilniibaa piekriitu kaarleenam, ka Sadaljaa games ir speeles kuras speelee otaku, taapat arii kaa shis raksturojums zem sadaljas games: Anime/Japanese & other Eh taisiijos shajaa sadaljaa taisiit jau tresho topiku par MMORPG, bet ja Admini sheit taa noskanjoti, tad labaak netaisiishu...
Un shumin shis nav dziivoshanas filozofiskais forums, kur visi apspriezh "kjibeles un probleemas kaadas nu kuram gadaas" Shis ir anime forums, sarunas galvano kaart notiek ap Anime un Japaanu, un ir TIKAI DAZHAS sadaljas kuraas tiek apspriests kautkas cits. TB, lielaakaa dalja topiku ir diskusijaspar anime, mangu, utt. Veeel tu mineeji par alieniem... Cilveeki vienkaarshi censhas ziimeet kauko liidziigu anime stilam, jo vinji ir ljoti safanojushies, iisti otaku un vienkaarshi ieposto, lai citi vareetu noveerteet vinju darbus, apspriest kljuudas, paliidzeet ziimeet labaak izlabojot shiis kljuudas! Nu un ka tie ir nejeedziigi, taapeec jau tiek likti, lai vinjiem paliidzeetu ar kljuudaam... Arrrrgh!!!! Oooops, totaals offtops sanaaca, bet es esmu par to, lai visas speeles tiktu atljautas topikaa games, vieniigi veel luiudzu lai admini sho sadalju regulaari apskata tieshi spama deelj!!!!
Ghoul
Galveno kaart notiek offtopikoshana, ja ieskataas, tad var pamaniit, ka anime topikos tagad ljoti reti posto, lielaakaa aktivitaate notiek offtopikaa, kur visi apspriez dazaadas probleemas un kjibeles. Varbuut kaadam vareetu buut nepatiikami topiki, par vnk negadiijumu or smthn, bet es domaaju, ka otaku vareetu buut iistaa vieta, kur diskuteet par folosofiskaam teemaam, jo sheit ir daudz gudru cilveeku, kuriem ir savs, sapraatiigs un interesants viedoklis.....
Ehhh cmon juus atkal domaajat jaunus noteikumus, aizliegumus, vai tad neredzat, ka nogalinat shii foruma draudziigo, "chomisko" atmosferu....???? mad.gif
Tigra2
QUOTE(Ghoul @ Nov 23 2005, 16:38)
Galveno kaart notiek offtopikoshana, ja ieskataas, tad var pamaniit, ka anime  topikos tagad ljoti reti posto, lielaakaa aktivitaate notiek offtopikaa, kur visi apspriez dazaadas probleemas un kjibeles. Varbuut kaadam vareetu buut nepatiikami topiki, par vnk negadiijumu or smthn, bet es domaaju, ka otaku vareetu buut iistaa vieta, kur diskuteet par folosofiskaam teemaam, jo sheit ir daudz gudru cilveeku, kuriem ir savs, sapraatiigs un interesants viedoklis.....
    Ehhh cmon juus atkal domaajat jaunus noteikumus, aizliegumus, vai tad neredzat, ka nogalinat shii foruma draudziigo, "chomisko" atmosferu....????  mad.gif
*

Pilnīgi piekrītu! Agrāk šeit bija labāk. Kāds baigi cītīgi špiko no Kubijkurnes dry.gif Tā vien liekas, ka drīzumā te parādīsies forms: Tiem, kas Fano par HP, GP un arī bišķi par Anime. Un drīzumā šī visa foruma nosaukums būs: HP GP un bišķi, bišķi Anime. Vēl pēc kāda laika: HP, GP un HP zīmēts anime stilā. Tā ir šī foruma nākotne, ja kāds nepārstās špikot no Kubijkurnes. Vajag taču domāt pašiem, kā tikt vaļā no Spama. Vardarbība (tā ir psiholoģiska vardarbība) tiek pielietota brīdī, kad jūtas bezspēcīgs un vājš! Vai tie, kas tos warnus ieviesa ir bezspēcīgi un vāji?!

Piedodiet, ja kādu aizvainoju, bet man vajadzēja izteikt savas domas
Ja tas ir Spams tad lūdzu paziņojiet, es šo postu izdzēsīšu.
jurc
QUOTE(Tigra2 @ Nov 23 2005, 17:36)
Pilnīgi piekrītu! Agrāk šeit bija labāk.

Vajag taču domāt pašiem, kā tikt vaļā no Spama.
*

HHhhh.. XDDD

1) Kuri tad to spamu te veido? XD
2) Un ko tad tu iesaki darīt lietas labā?
sipps
kada spikosana no kurbula? kas tas par izdomam? nezinu man liekas kautkad panikas celsana nevieta.

edg
Ja forumieshu buutu maz un admins viens vai divi, tad vareetu katru cilveeku ar PM pabriidinaat, izrunaaties, un, ja nekas neiet krastaa, un cilveeks neveelas laboties, tad banot.
Forumieshu ir daudz un admini ir daudzi. Warni ir tikai lielisks veids, kaa izsekot, cik katram cilveekam biezhi tiek aizraadiits, cik biezhi cilveeks traucee paareejiem foruma daliibniekiem. Bet taa kaa warni ir katram redzami, juus varat izjust uz sevi psihologjisko spiedienu. Jaa, tas kaitina. Bet no otras puses, tas var paliidzeet aizdomaaties naakamreiz, pirms atkal bez apdomas nospiediis pogu "Add Reply". Taatad - ir gan labums, gan sliktums no taa, ka juus tos warnus redzat. Nespeeju spriest, vai lielaakoties tas paliidz vai traucee.
Luudzu, neizprotiet warnus kaa metodi jums pateikt "Tu daudz muldi, man tu nepatiic, bet es tev atljauju dziivot". Warni patiesiibaa ir "Shis cilveeks trauceeja citiem forumieshiem. To neaizmirsiisim!". Kaapeec neaizmirst? Ir jau muljkjiigi. Pareizaak buutu ja pusgadu veci warni dzeestos. Bet taa laikam nevar uztaisiit. Bet kaapeec vispaar vajag atcereeties, ka kaads spamoja vai citaadaak trauceejoshi uzvedaas? Lai vienaa briidii pamaniitu, ka kaadam jau ir 90% warni, taatad vinjsh ir masveida trauceetaajs. Kaapeec samierinaaties ar masveida trauceetaaju? Vinjam vismaz 9 reizes luudza netrauceet, bet vinsh to turpinaaja dariit. Vai mees gribam taadus cilveekus forumaa?
ETM
Es pilniigi piektiiru isiem 3 iepieksheejiem postiem, bet shii fraaze no edg puses manii izraisiija taadu reeku:
QUOTE(edg @ Nov 23 2005, 20:33)
Pareizaak buutu ja pusgadu veci warni dzeestos. Bet taa laikam nevar uztaisiit.
*

lai koderis apgalvotu ka kaut ko nevar uztaisiit....... uztaisiit var visu, tikai cik tas prasa resursus (gan cilveeka, gan arii servera) ir tas punkts peec kaa nosaka taisiishanas nepiecieshamiibu.
edg
QUOTE(ETM @ Nov 24 2005, 10:05)
lai koderis apgalvotu ka kaut ko nevar uztaisiit....... uztaisiit var visu, tikai cik tas prasa resursus (gan cilveeka, gan arii servera) ir tas punkts peec kaa nosaka taisiishanas nepiecieshamiibu.
*

Es pienjeemu kaa default, ka Roze nav ieintereseets mainiit kodu. Kaa arii, ka Roze ir vieniigais, kas to vareetu izdariit. Ja es kljuudiijos, luudzu, kaadu no adminiem dot man PM.
aivvv
varbuut tomeer atgriezzaties pie gamem un padomaajiet ko tad iisti no visa ieteiktaa vajadzeetu dariit .....
Sigfa
Pilnīgi piekrītu! Agrāk šeit bija labāk. Kāds baigi cītīgi špiko no Kubijkurnes  dry.gif  Tā vien liekas, ka drīzumā te parādīsies forms: Tiem, kas Fano par HP, GP un arī bišķi par Anime. Un drīzumā šī visa foruma nosaukums būs: HP GP un bišķi, bišķi Anime. Vēl pēc kāda laika: HP, GP un HP zīmēts anime stilā. Tā ir šī foruma nākotne, ja kāds nepārstās špikot no Kubijkurnes. Vajag taču domāt pašiem, kā tikt vaļā no Spama. Vardarbība (tā ir psiholoģiska vardarbība) tiek pielietota brīdī, kad jūtas bezspēcīgs un vājš! Vai tie, kas tos warnus ieviesa ir bezspēcīgi un vāji?!
*

Agraak sheit bija labaak? jaa, tad kad tu veel te neibiji, tad noteikti bija labaak un nee, es nesaku, ka liidzko tu atnaaci kljuva sliktaak un bija jaaieviesh spama kontrole. Es saku, ka liidzko atnaaca visi tev liidziigie un jurgji, kljuva daudz sliktaak nekaa bija pirms tam.

Piedodiet, ja kādu aizvainoju, bet man vajadzēja izteikt savas domas
Ja tas ir Spams tad lūdzu paziņojiet, es šo postu izdzēsīšu.

Tas daljeeji ir spams, jo taadus no pirksta izziistus faktus, kas ir aciimredzami gandriiz visiem, var droshi klasificeet kaa spamu.

Faktiski, vareetu ierosinaat pie regjistreeshanaas ievietot kaadu vienkaarshu IQ testu un paaris jautaajumus par anime, lai redzeetu vai cilveeks ir kvalificeets, lai kljuutu par foruma biedru. Tie kuri nenoliek IQ testu, bet noliek anime testu nevar postot, bet var lasiit forumus (iznjemot outdoor) un izmantot My Controls (tai skaitaa PM). Tie kuri nenoliek Anime testu, bet noliek IQ testu var straadaat ar forumu kaa citi biedri, bet vinjiem tiek aizsuutiits masiivs PM par to kas shis ir par forumu un notekumus. Linkus ar skaidrojumiem kas ir anime utt.

tas viss paljaujoties uz to, ka tomeer negribam 12 gadiigus dauniishus sheit skraidam apkaart.

Aivvv, nevajag taisiities par kaut kaadu taisniibas ciiniitaaju. Tas nevienam nav vajadziigs. Neesam birokraati, kaa kurbijkurne.
anishuara
Tas daljeeji ir spams, jo taadus no pirksta izziistus faktus, kas ir aciimredzami gandriiz visiem, var droshi klasificeet kaa spamu.

karo4e ta Sigfa,zinu ka tagad dabuushu %, bet tomeer man tev jaasaka, ka tu esi viens pamatiigi uzpuusts iignis... mad.gif pie velna, ka tu vari kotaaduierosinaat?? wink.gif vai tu doma vispaar par forumu??? jo ja cilveeki naakte tad vinjiem ir interesanti gan lasiit gan raxtiit.... un tavs tests ierobezhotu vinjus... ph34r.gif taapec sakuvelreiz DOMAA AR GALVU!!!!!
aivvv
(taatad sigfa tu uzskati ka ssis tavs spama raksts ir pilniig vietaa un ok ?
es gan uz skatu ka tev dereetu dabuut kaadu warningu tongue.gif ) (aa par to tavu ideju blink.gif nemaz neizteikssos)

kaa isiti paliek tad atstaasiet tikai un vieniigi anime vai tomeer llausiet apspriest visas speeles kas patiik otakiessiem???
vai arii turpinaasiet to diskrimineejosso procesu kaads cik es saprotu joprojaam pastaav.....
ShinChan
Paudīšu arī savu viedokli.
Problēmas un arī mans daļējs atsalums pret šo forumu sākās nevis tad, kad parādījās spamošana (pats līdzvainīgs), jo iesākumā tā bija saturiski interesanta, lika pašam nosēdēt pāris stundas nevis mācoties bet atbildot uz komentāriem, pat YGO batālijas bija ok, bet gan tad, kad sākās šie murgainie: ko es drīkstu? Vai drīkst šitā? Vai tas nebūs spams? Kāpēc izdzēsāt manu komentu? Kāpēc aizvērāt topiku? Kāpēc man brīdinājums? utt. utjp. Lūk, kas man tracina. Ja veseli palagi aiziet skaidrojot ko drīkst un ko nedrīkst tad kaut kas nav kārtībā? Nu tak atļaujiet geimu sadaļā iztirzāt visas spēles, kas ienāk prātā, no tā būtu mazāks ļaunums nekā tagad.
Protams, tagad ir vairāk ļaužu nekā pirmsākumos (ak, saldais 2004. gads happy.gif ) un līdz ar to arī vairāk "pelavu", un kaut kādai kontrolei jābūt, taču tai jābūt samērīgai un jāiedarbina tikai kliedzošos gadījumos.
Un pārstāsim piesaukt kurbijkurni it īpaši lietojot to kā salīdzinājumu. Šis ir otaku.lv, mazliet pašcieņas nekaitētu
Taka
Vienkārši negribētos lai forums paliek par universālu forumu "a par visu ko". Nu negribu es, lai te sāktos apspriešana, piemēram, kā kuram vēders šorīt izgājis.
N-e-g-r-i-b-u!
Ir tematiskie forumi kā otaku.lv un ir forumi par visu ko.
Kaut nedaudz pieturēsimies pie tematikas. Jau tā mums galvenās aktivitātes ir offtopikā un pat tur diskusijas parasti aizbrauc ... offtopikā.

Problēma manuprāt ir nevis tur, ka modiem nāksies piekāpties, bet gan kam viņiem nāksies piekāpties rolleyes.gif konkrētā persona cieņu forumā nebauda. Pats gan pie tā vainīgs, būtu kaut nedaudz centies piemēroties forumā valdošajai gaisotnei, nevis ar skaļiem bļāvieniem centies šeit visu pārtaisīt kā VārdāNenosaucamajāForumā.

Bet kā saka, cilvēkam ir jādod otra (n-tā?) iespēja.
aivvv - mazāk lecies (kāpēc tu visu laiku esi tik agresīvs un rupjš???), kaut nedaudz cieni pārējos, elementārāko diskusiju kultūru ievēro, un sasodīts! pārstāj lietot translitu, tad jau būs labi smile.gif

Domāju, ka var tak runāt par visām spēlēm. Pārsauciet to sadaļu par "Spēles, kuras spēlē otakieši" vai kaut kā tamlīdzīgi.
Tāpat no anime spēlēm uz PC ir tikai dažas online un offline RGP un kaudze ar imbecīliem hentai "RPG". Pārējais viss ir uz konsolēm, kuras LV ir tikai retajam.
ShinChan
QUOTE(Taka @ Nov 30 2005, 12:09)
Vienkārši negribētos lai forums paliek par universālu forumu "a par visu ko".  Nu negribu es, lai te sāktos apspriešana, piemēram, kā kuram vēders šorīt izgājis.
N-e-g-r-i-b-u!

Nezinu, liekas pirmssākumos tauta vairumā gadījumu kaut kā mācēja ievērot šo smalko līniju, starp saistošu spamu un vienkāršu muldēšanu, kas labākajā gadījumā interesēja vien teksta autoram. Es arī nevēlētos, lai notiek tas, ko tu saki, taču, ja agrāk forumiešu vidējais vecums svārstījās ap 18-20 gadiem, tad tagad liekas tie ir 15, līdz ar to arī visas no tā izrietošās sekas. Vai dzelžaināki foruma noteikumi un agresīvāka rīcība no modu puses būs risinājums, nezinu, es vispār neredzu nekādu risinājumu šai problēmai, ja nu vienīgi pataisīt forumu slēgtu un jaunus biedrus pieņemt vienīgi pēc rekomendācijām.
One winged angel
QUOTE(Shumins @ Nov 30 2005, 12:35)
QUOTE(ShinChan @ Nov 30 2005, 13:31)
ja nu vienīgi pataisīt forumu slēgtu un jaunus biedrus pieņemt vienīgi pēc rekomendācijām.
*

Intereses peec, negribi uztaisiit mazu sarakstu, kas tiktu aicinaats ?
Daudz neiedziljinies, bet aatri padomaa un raksti...
*

Mani noteikti pierakstiet, es esmu foruma Mystery chars...
Taads ir vajadziigs
ShinChan
QUOTE(Shumins @ Nov 30 2005, 12:35)
QUOTE(ShinChan @ Nov 30 2005, 13:31)
ja nu vienīgi pataisīt forumu slēgtu un jaunus biedrus pieņemt vienīgi pēc rekomendācijām.
*

Intereses peec, negribi uztaisiit mazu sarakstu, kas tiktu aicinaats ?
Daudz neiedziljinies, bet aatri padomaa un raksti...
*

Sevi, tevi un Vasju biggrin.gif
Tas, ka es šādu variantu uzrakstīju, nenozīmē, ka es to atbalstu, tas vienkārši palīdzētu ierobežot spamu un noturēt forumu rāmjos, tačur adītu arī nevēlamus blakus efektus. Ja šī ideja liekas pievilcīga, tad lai Roze ar moderatoru komandu sanāk kopā un izvēta visu biedru sarakstu.

ETM
un tad mees buusim veel par vienu soli tuvaak diktatuurai! jeeee! ar visaam shim ierobezhoshanaam, kas iet stipri paari normaam, forumu tikai nogalinaas. Nav patiikami lasiit beztolka spamu, bet nemaz tik biezhi jau taadu arii neredz.
anishuara
Laikam dafishkoji domu...

shis ir viens sakariigs textz....

un tad mees buusim veel par vienu soli tuvaak diktatuurai! jeeee! ar visaam shim ierobezhoshanaam, kas iet stipri paari normaam, forumu tikai nogalinaas. Nav patiikami lasiit beztolka spamu, bet nemaz tik biezhi jau taadu arii neredz.

Sheit nju es tev piekriitu, shitaadi noteikumi var forumu pazudinaat vienaa mirklii....
ShinChan
Nu re, tagad kad sabiedriskā apspriešana ir uzrādījusi, ka viedokļi ir vienos vārtos, varam šo ideju atmest un ķerties pie nākamās, vai neķerties vispār nekur. Kā jums demokrātija?
sipps
dieszgan intresanta ideja. vel labvak ja tiktu uztaisit realitates sovs un katru nedelu viens cilveks tiktu izbalsots. visu nedelu visi dzivo laimigi raxta savus postus,bet nedeles beigas notiek liela izbalsosana un kads no foruma tiek izbalsots un ta tas turpinas lidz vairs bus palicis tikia viens cilveks kas tad pa forumau vares nemties ka trax.

bet nu izskatas ka uz panikas celsanu forumiesi ir gana aktivi, netiek piedavati kadi konstruktivi lemumi,bet tikai zelosanas par to kas notiek. sakas pilnigs sviests. no malas paraugoties tas izskatas ti stulbi cik stulbi vispar izskatiteis

jurc
QUOTE(sipps @ Nov 30 2005, 16:06)
bet nu izskatas ka uz panikas celsanu forumiesi ir gana aktivi, netiek piedavati kadi konstruktivi lemumi,bet tikai zelosanas par to kas notiek. sakas pilnigs sviests. no malas paraugoties tas izskatas ti stulbi cik stulbi vispar izskatiteis
*

heh.. un kas tad šo topicu izveidoja? Kurš tad te ir tas naida kurinātājs? Ar pirkstiem nerādīšu, nevien viens šāds topiks no viņa puses ir nācis. Ja tev tik ļoti te nepatīk tad kāpēc tu te uzturies?
Parasti cilvēki ienākot forumā cenšās iepazīties ar foruma noteikumiem, gaisotni un attiecīgi pielāgoties tam visam. Nevis izlekt visu priekšā ar savu 'gudrību' un tagad visiem stāstīt kā būtu jādara pareizi.
Līdz šim par Game sadaļu nebija neviens iebildums, jo domājams ka visi saprot ka šis nav tomēr forums par spēlēm, bet anime forums.

Hmm... aivvv tavs risinājums cik sapratu ir atļaut tur apspriest pilnīgi visas spēles? Tad jau šis forums drīz pārvērtīsies vairāk par game forumu un jauni lietotāji reģistrēsies tikai dēļ tā lai apspriestu cik tomēr hlaf-life ir labs un nāks pēc padiemiem kā viņu iziet. Mums tas ir vajadzīgs? Domāju ka nē.
ETM
Es zinu kaa jaadara! Vajag atljaut tur runaat visiem, bet taa lai tur nenaaktu runaaties taadi kas runaat grib tikai par speeleem vajag uzlikt ka tur postot droiiks tikai tie kam ir paari 200 postiem (tobish vinji postoja arii citur). Un visi buus laimiigi. un naaks jauni lietotaaji, spamos visaas malaas beztolkaa, lai dabuutu 200 postus un vareetu tur spamot. Ar to shis ironiskais ieteikums arii beidzas.

Un par games sadalju: mazziet visu aaraa vai arii neaiztieciet neko, jo sleegt ciet tikai tapeec ka tur postp aivv jau arii nav forshi. Peec tam briinaas ka vish posto tur kur nevajag, un naida pilnus postus. nez kaa lai vish posto kur vajag, ja vinja topikus visur sleedz ciet un citaadi piegriezh skaabekli?

Un par ieteikumiem: davai nemainaam neko! noteikumu kaadreiz nebija, nevajag arii, warnu nebija, nevajag arii... jeb tomeer vajag? Varbuut dazhas izmainjas nemaz tik bezjeedziigas nav?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.