Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kretiinisms
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
sipps
QUOTE(JurCHiX @ Nov 30 2005, 15:29)
heh.. un kas tad šo topicu izveidoja? Kurš tad te ir tas naida kurinātājs? Ar pirkstiem nerādīšu, nevien viens šāds topiks no viņa puses ir nācis. Ja tev tik ļoti te nepatīk tad kāpēc tu te uzturies?
Parasti cilvēki ienākot forumā cenšās iepazīties ar foruma noteikumiem, gaisotni un attiecīgi pielāgoties tam visam. Nevis izlekt visu priekšā ar savu 'gudrību' un tagad visiem stāstīt kā būtu jādara pareizi.
Līdz šim par Game sadaļu nebija neviens iebildums, jo domājams ka visi saprot ka šis nav tomēr forums par spēlēm, bet anime forums.

no tevis savukart visi konstruktivie risinajumi ir A KAUTKAS NEPATIK EJAT PROM viss visa dzila doma. lUK AIVVV es esot uztaisijis ne vienu vien nepareizu topiku, pakatotie uz to kadus topikus ir izveidojusi citi SNIEGA DIENA, DZIMSANAS DIENAS, KADU INTERNETU LIETOJAT, SKOLAS. tie ir "normali" topiki bet kaut ko tadu uztaisa AIVVV ta uzreiz ir fui nepareizs topiks,navig kautko dadu vajag.

KAPEC TA?
Faplo
QUOTE(ETM @ Nov 30 2005, 16:41)
Es zinu kaa jaadara! Vajag atljaut tur runaat visiem, bet taa lai tur nenaaktu runaaties taadi kas runaat grib tikai par speeleem vajag uzlikt ka tur postot droiiks tikai tie kam ir paari 200 postiem (tobish vinji postoja arii citur). Un visi buus laimiigi. un naaks jauni lietotaaji, spamos visaas malaas beztolkaa, lai dabuutu 200 postus un vareetu tur spamot.  Ar to shis ironiskais ieteikums arii beidzas.

*

Es par tiem 200 postiem galīgi nepiekrītu, jo piemēra pēc minēšu sevi. Es nēesmu nekāds jaunais lietotājs taj pašā laikā man nav pat pāri 100 postiem un neredzu nekādu jēgu tukši spamot. Un ja nu gadijumam man kautko savajadzēsies no tā Game foruma tad palikšu ar garu bārdu.

Runājot par aivvv es tiešām nesaprotu priekškam viņam šis te topic bija vajadzīgs? Dzīve ir negodīga to tak zina visi. aivvv kam tev bija vajadzigs tas vai tad nav pēdejais laiks samierināties un varbūt mainīties? dry.gif Es nedomāju ka topic tiktu slēgts, ja par kautkādu game tiktu runāts normali nespamojot?

Man kautkā iepatikās ideja par to ka reģistrējoties ir jāaizpilda tests. Protams par to IQ testu varētu būt ļoti strīdīga jautājums jo cilveks ar IQ zem 100 var būt pratīgāks nekā daudzi ar labāku IQ.

Aven
Par piemeeru man ir lielaaks IQ nekaa daudziem maniem skolotaajiem, tas nenoziimee ka esmu gudraaks un intelektuaalaaks par vinju (bet mosh arii esmu..) bet tomeer buutu labi ja pie regsitreeshanas buutu IQ tests, un taads buutu arii visiem jau esoshiem useriem.. tongue.gif tongue.gif
Ghoul
Ak kungs, laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif IQ tests???? LOOOOOOOOOOOOL ko tik cilveeki neizdomaa...... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Lai tak paliek kaa ir. Lai speelju sadaljaa taisa topikus par visaam speeleem, liidz shim topikam, daudzi nezinaaja, ka tajaa topikaa var buut tikai J-games un nemaz tik daudz topiku tur nav. Taa ka domaaju, ka buus Ok, ja nobrauks baigi ne pa teemu varees topikus veert ciet, likt IQ testus pildiit, likt warnus vai banot.... laugh.gif

Church
mandatory IQ testi skolaas skoleeniem / skolotaajiem? ar likumu noteikts IQ minimums? taalaak veel vareetu ieviest rasismu vai ko citu tikpat iederiigu. ja tik liela veeleeshanaas pashapzinjas celshanai meeriities, tad var ne tikai ar IQ, bet arii ar bibiishu garumiem.
edg
QUOTE(Church @ Dec 1 2005, 00:33)
mandatory IQ testi skolaas skoleeniem / skolotaajiem? ar likumu noteikts IQ minimums? taalaak veel vareetu ieviest rasismu vai ko citu tikpat iederiigu. ja tik liela veeleeshanaas pashapzinjas celshanai meeriities, tad var ne tikai ar IQ, bet arii ar bibiishu garumiem.
*

Tu aizmirsi, ka liidziiga lieta jau pastaav. Ir taada lieta kaa "Speciaalaas skolas", kas tiek pielaagotas beerniem ar zemaaku IQ. Jaa, netiek veikts tieshi IQ meeriijums, tomeer beerna maaciishanaas speejas tiek noveerteetas un vinjsh tiek izveeleets iet vai nu uz "Normaalo skolu" vai "Speciaalo (paliig)skolu".
Vai forumaa vajag IQ testu? Nekaadaa gadiijumaa. Shis nav zinaatnes forums. Shis ir otaku forums. Vai likt anime zinaashanu testu? Nekaadaa gadiijumaa. Mees aicinaam uz forumu arii cilveekus, kas par anime neko nezin. Shai vajadzeetu buut lieliskai vietai, kur ieguut informaaciju par to kas, kur, kad, kaa, ...
Seven_of_zero
Lai tiktu iekšā Forumā, vajadzēs nolikt eksāmenu,
biggrin.gif
Cik Enģeļu bija iekš Neon Genesis Evangelion?
Kas ir Mecha?
Kadus Mecha Anime vari nosaukt?
Kas ir Hentai, Echi?
Kas ir Ayanami Rei? u.t.t.
Nenoliki, sveiki lidz nakamajam mēnesim. un sagatavojies labak.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Righorn
QUOTE(edg @ Dec 1 2005, 03:03)
Tu aizmirsi, ka liidziiga lieta jau pastaav. Ir taada lieta kaa "Speciaalaas skolas", kas tiek pielaagotas beerniem ar zemaaku IQ. Jaa, netiek veikts tieshi IQ meeriijums, tomeer beerna maaciishanaas speejas tiek noveerteetas un vinjsh tiek izveeleets iet vai nu uz "Normaalo skolu" vai "Speciaalo (paliig)skolu".
Vai forumaa vajag IQ testu? Nekaadaa gadiijumaa. Shis nav zinaatnes forums. Shis ir otaku forums. Vai likt anime zinaashanu testu? Nekaadaa gadiijumaa. Mees aicinaam uz forumu arii cilveekus, kas par anime neko nezin. Shai vajadzeetu buut lieliskai vietai, kur ieguut informaaciju par to kas, kur, kad, kaa, ...
*

Bet buutu ljoti foorshi redzeet zem "from:..." usera "anime IQ"!!!!!! laugh.gif biggrin.gif smile.gif cool.gif
Shii IQ lietinja varreetu, kautvai, buut peec izveeles!
P.S.
VAi juus , admini, neesat aizmirsushi teicienu- "LIkumi pastaav lai tos paarkaaptu"(vai kaut kas tmldz.)!!!! mad.gif Jo vairaak shos nolaadeetos likumus juus uzstaadiisiet, jo buus daudz vairaak izleeceeju kas tos paarkaaps!!!!! Kaut vai ES- kuram jau ir 80%...
Kikyou
QUOTE(ETM @ Nov 30 2005, 12:58)
un tad mees buusim veel par vienu soli tuvaak diktatuurai! jeeee! ar visaam shim ierobezhoshanaam, kas iet stipri paari normaam, forumu tikai nogalinaas. Nav patiikami lasiit beztolka spamu, bet nemaz tik biezhi jau taadu arii neredz.
*

Mm... Kautkādu tur gadu atpakaļ gan bija jauki... Nekādu noteikumu. Nekādu spameru. Nekādu warnu. Visi paši zin kā uzvesties.

Bikiņ tā visa pietrūkst. :3
xikes
QUOTE(Kikyou @ Dec 1 2005, 20:08)

Mm... Kautkādu tur gadu atpakaļ gan bija jauki... Nekādu noteikumu. Nekādu spameru. Nekādu warnu. Visi paši zin kā uzvesties.

*

Njaa..atceros, tas bija jauki..
nostalgija..

Tagad pat bish gruuti saprast kur tas viss palicis.. Kas noticis ar sho forumu?
Sigfa
QUOTE(xikes @ Dec 5 2005, 11:27)
QUOTE(Kikyou @ Dec 1 2005, 20:08)

*

Njaa..atceros, tas bija jauki..
nostalgija..

Tagad pat bish gruuti saprast kur tas viss palicis.. Kas noticis ar sho forumu?
*

paaraak liela popularitaate dara savu. Jo vairaak reklaamas forumam buus, jo vairaak mees attaalinaasimies no vecajiem labajiem laikiem.
Taka
Shumin, neuztver tak to visu personīgi, būs labi biggrin.gif
ETM
Jaa, galvenais neuztvert personiigi adreseetus apvainojumus personiigi un dzive taps daudz kraashnjaaka. (es ar piejoinoju pirms gada)
Sigfa
Mmm, shis temats jau ir daudzreiz apspriests un es vienmeer nonaaku pie secinaajuma, ka ir cilveeki kuri vienkaarshi citeim bojaa dziivi pashi to neapzinoties.

Protams, liidz ar foruma paplashinaashanos ieradaas arii taadi cilveeki kaa ETM, SHumins utt. kas forumu padara par patiikamaaku vietu, bet nu, ir arii taadi, kas veel pat rakstiit nav iemaacijushies. Tur jau ir taa probleema.
windhover
Nu gan jautrība notiek pilnās sparā ph34r.gif Man jau gan nepatīk šitā spēļu dalīšna.. šito iekšā un šito ārā.. Nu tak.. Ja jau to spamu nevajag, tad atstājam tikai tieši J-spēles (Grandiu; visus iespeejamos Final Fantasy; kaadu Chaos Legion nu tādas, kur bez vārdu runas viss ir skaidrs) Un, ja pamatiigi ievajagas citu speeli, tad kopīgu balsošanu..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.