zenofex
Nov 1 2005, 19:41
Vajadzīgs otaku.lv logo, ko uzlikt uz Animefest-3 plakāta. A nu ka zīmētāji un dizaineri, sarosieties!
Samaksa protams nekāda, toties slava un pateicības - cik tik vajag!
Tēma - anime, teksts "otaku.lv". Jābūt oriģinālam, nedrīkst attēlot esošus anime personāžus.
Zīmējumus likt šajā pavedienā. Lielums - vienalga.
Jābūt gatavam līdz pirmdienai.
Kas būtu jāatēlo? ierobežojumi ir?
Un kur iesniegt zīmējumus?
lielums?
QUOTE(Tigra2 @ Nov 1 2005, 20:43)
lielums?
tigra, tu kaartiigi tektu izlasiiji? paarlasi.
anyway, jau pirmdien? uh var tikei skechu iesniekt?
visi tie kraasainie ziimuli(protams varu pacensties, bet) aha! kam iesniekt? Nuin? tev pasham? kaa?
QUOTE(Ayumi @ Nov 1 2005, 20:30)
QUOTE(Tigra2 @ Nov 1 2005, 20:43)
lielums?
tigra, tu kaartiigi tektu izlasiiji? paarlasi.
anyway, jau pirmdien? uh var tikei skechu iesniekt?
visi tie kraasainie ziimuli(protams varu pacensties, bet) aha! kam iesniekt? Nuin? tev pasham? kaa?
saakumaa nekas nebija rakstiits, laikam zenofex izmantoja edit un papildinaaja savu postu!
well mosh es kko uzziimeeshu, lai gan logo un ziimju ziimeeshana nav mana stipraa puse!!!
Un kaa tad ar to animefest embleemas konkursu?
zenofex
Nov 1 2005, 20:59
Tas nav nekādīgi saistīts ar animefest emblēmas konkursu, kas man šķiet jau ir beidzies. Tas ir tāpēc, ka mēs šeit arī izplatam info par animefest. Tā teikt, informatīvais sponsors
Ja buus briivs laiks no darba, varu pameegjinaat kautko uztaisiit, bet manus logo parasti nosmaadee (neteikshu, ka nepamatoti) :S
(neteikshu, ka nepamatoti)
Tā tik vēl trūka, lai tu tā teiktu. Mākslinieks, bļin.
Tagad ir rakstīts. Skaidrs. noteikti kaut ko uzzīmēšu pa sestdienu svētdienu.
anishuara
Nov 1 2005, 22:00
QUOTE(GameMaster @ Nov 1 2005, 21:50)
(neteikshu, ka nepamatoti)
Tā tik vēl trūka, lai tu tā teiktu. Mākslinieks, bļin.
tik tiesham Sigfa kadam te ir samazinata samoocenka!!!
Ko tu man staasti, es esmu weblapu dizaineris un flash animators, man ar logo nav bijusi liela dariishana, kaiganam jau meegjinaaju.
... bet tad izraadiijaas ka Kaigan nav astrologu klubs.....
Tu man to laikam muuzhiem piemineesi
mees te par logo runaajam.
Fatalis
Nov 2 2005, 15:57
Es pamēģināšu. Rīt vai parīt būs gatavs.
X_Kamui
Nov 2 2005, 16:17
A kam to logo nodot?
QUOTE(-Kai- @ Nov 2 2005, 16:17)
A kam to logo nodot?
izlasi kārtīgāk pirmo zenofex postu! Tāda sajūta ka jūs nelasat kas ir rakstīts iepriekš :/
QUOTE(zenofex @ Nov 1 2005, 19:41)
Zīmējumus likt šajā pavedienā. Lielums - vienalga.
Opaa, Fatalis taisiis logo. Shito es gaidu. Gribaas redzeet kaa vinja skili ir augushi. meistars tomeer
X_Kamui
Nov 2 2005, 19:32
QUOTE(JurCHiX @ Nov 2 2005, 15:51)
QUOTE(-Kai- @ Nov 2 2005, 16:17)
A kam to logo nodot?
izlasi kārtīgāk pirmo zenofex postu! Tāda sajūta ka jūs nelasat kas ir rakstīts iepriekš :/
Ai es to mazo uzrakstiņu nebiju pamanijis sorr
Un es tiešaam ļoti reti lasu kas bija rakstiits iepriekš, esmu nereali slinks XDDDDD
Fatalis
Nov 4 2005, 19:27
Es gribu dzirdēt, ko cilvēki domā. Iespējams, ka es taisīšu vēl vienu, jo man pašam šitais ne pārāk patīk.
Tas ir O burts.
es gan nejutos esxperts logo joma, bet nu sis nu nekam neder. es varbut kludos,bet otaku jau nav cinitaji par mieru pasaule.
tas logo, manupraat, vispaar neatspoguljo otaku foruma buutiibu. veel vareetu pieciest to ka tas ir banaals un berniskjiigs, bet nu pilniigu bezsakaru gan es negribeetu redzeet kaa otaku atspoguljojumu.
Fatalis
Nov 4 2005, 19:59
Logo nav jāapraksta vai "jāatspoguļo", viņam ir jāidentificē.
QUOTE(Fatalis @ Nov 4 2005, 19:59)
Logo nav jāapraksta vai "jāatspoguļo", viņam ir jāidentificē.
ko tavuprat vina idinfice? bernu roku zimetu amerikaņu komiksa stila?
Vienkārši ielieciet kaigan logo.
Ja tāds priekšlikums jau bija tad sorry, slinkums lasīt pagājušos postus.^^
Fatalis
Nov 4 2005, 20:25
Tu esi pārpratis vārda "identificēt" nozīmi. Šajā gadījumā logo identificē forumu, citiem vārdiem, tas ir otaku.lv simbols. Ikonā redzamais O ir otaku.lv pirmais burts, bet vī ir uzvaras, veiksmes, miera un virknes citu jēdzienu simbols. Biezās līnijas var kādam atgādināt jeņķus, un par to es nebiju padomājis, bet visādi citādi tā ir tāda pati roka kā animēs un mangās.
Ņem par piemēru Nike logo. Nike logo simbols ir swoosh, kas pats par sevi ir tikai abstrakta forma un neko nenozīmē. Bieži vien tas tiek izmantots vispār bez vordmarka. Tā jēga nav vis tajā, ka viņš kaut kā aprakstītu Nike kā kompāniju, bet parāda produkta izcelsmi (kur to uztaisīja), identitāti (kas to uztaisīja) un zināmos gadījumos īpašumu (kam tas pieder). Respektīvi, swoosh identificē Nike.
Es jau teicu, ka man pašam arī viņš nepatīk, un es domāju taisīt vēl vienu. Tad tā es arī darīšu.
zenofex
Nov 6 2005, 15:08
Jā. būtu labi ja pamēģinātu vēl vienu izveidot, tādu, kas vairāk atsauktos uz japānisko. Šis te tiešām atgādina kaut kādu miera cīnītāju grupu.
Andromens
Nov 6 2005, 15:12
Manuprāt logo ir jamodificē, kādu daļsu var saglabāt. Esmu par to lai tur parādas kāda seja un japānisks motīvs. Bet tā viens nosacījums ir Love & Piece ^ _ ^
Ja jau tik slikti, tad ignorējiet. Es tikai mēģināju. Es jau tikai piedāvāju un gribu lai logo būtu labs, nevajag lai izvēlētos manu, gribu lai izvēlētos labāko. Ja kādam ir tik lielas pretenzijas par šāda tipa darbiem, tad vairs tādus nepostošu. Nevajag jau uzreiz wtf.
es pat negribu skaidrot kapeec vinjsh pat neizvelk cauri konceptuaalajai daljai. Ej un palasi diskusijas Kaigan logo threadaa.
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 19:31)
Ja jau tik slikti, tad ignorējiet. Es tikai mēģināju. Es jau tikai piedāvāju un gribu lai logo būtu labs, nevajag lai izvēlētos manu, gribu lai izvēlētos labāko. Ja kādam ir tik lielas pretenzijas par šāda tipa darbiem, tad vairs tādus nepostošu. Nevajag jau uzreiz wtf.
vienkaarshi diezgan attaalu no "logo". gruuti iedomaaties sho koka/meeness bildi mazaas proporcijaas kaut vai anifesta plakaata stuurii ;>
papildus tematikai / simbolikai / kraasu gammas izveelei ir veerts pieveerst uzmaniibu arii formfaktoram / pielietojumam / tehnologjiskumam. - piem. ierobezhot sevi izmantojamo kraasu zinjaa, vai izstraadaat arii tikai B&W variantu paraleeli, nesarezhgjiit paaraak formas utml.
QUOTE(Church @ Nov 6 2005, 20:53)
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 19:31)
vienkaarshi diezgan attaalu no "logo". gruuti iedomaaties sho koka/meeness bildi mazaas proporcijaas kaut vai anifesta plakaata stuurii ;>
papildus tematikai / simbolikai / kraasu gammas izveelei ir veerts pieveerst uzmaniibu arii formfaktoram / pielietojumam / tehnologjiskumam. - piem. ierobezhot sevi izmantojamo kraasu zinjaa, vai izstraadaat arii tikai B&W variantu paraleeli, nesarezhgjiit paaraak formas utml.
Vai nevar tikai to otro attēlu, mēness ar otaku uzrakstu, mēness labi izskatās arī melnbalts.
tas protams ir briinishkjiigi, bet kaadaa jeegaa tur ir meeness? kaads sakars otaku ar meenesi?
kaads nevar paardziivot savu astrologjijas kluba logo apzaakaashanu, tapeec brauc virsuu meenesim?
Bet vispaar man piedaavaatoie varianti ne paaraak patiik. vai nevar vienkaarshi to foruma banneri kaa logo izmantot?
Mēness ir miera simbols. Simbolizē burvību, noslēpumainību un skaistumu.
Debesis ir brīvības un neierobežotības simbols.
Literatūrā Mēness saistās ar mīlestību un romantiku.
Anime ir brīva un neierobežota, skaista, noslēpumaina.
Uz šo forumu attiecināms miers un mīlestība.
Pie tam šis forums pats par sevi man vienmēr ir saistījies ar mēnesi.
ETM, tu taa protams vari uzskatiit, bet taa man nav moraala trauma, kaa tu tam liec izskatiities
Dziljdomiiba shajaa gadijumaa augljus nenesiis. Vispirms tev vajadzeetu uzzinaat kas tas logo taads vispaar ir.
Man darba projekts aiznjeema daudz vairaak laika, nekaa biju domaajis, tapeec arii pats neko nevaru likt priekshaa. Jaaskataas vai Fatalis beigu beigaas kautko uztaisiis.
skaidrs, mana ideja tiek aizmesta. Labi lai būtu, ja šis pasākums izgāzīsies nebūs mana vaina. Varbūt iesniegšu vēl kādu ideju, bet tikmēr gaidīšu kamēr kāds būs tik jauks, ka atsūtīs man definīciju vārdam ''logo''.
Es, protams, nezinu, ko tauta uzskata par labu esam shinii teemaa, bet man kkad senaak radaas ideja prieksh logo. Tikko to aatri uzziimeeju uz paint, lai juus apskatat tikai ideju, ne kvalitaati, ne personaazju utt.
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 20:47)
skaidrs, mana ideja tiek aizmesta. Labi lai būtu, ja šis pasākums izgāzīsies nebūs mana vaina. Varbūt iesniegšu vēl kādu ideju, bet tikmēr gaidīšu kamēr kāds būs tik jauks, ka atsūtīs man definīciju vārdam ''logo''.
http://en.wikipedia.org/wiki/Logo varbuut derees.
par domu - currento banneri kaa otaku logo doma jau bija ieshaavusies galvaa, bet atmetu apdomaajot, ka konkreetaa logo izmantojums buutu vairaak nevis paraadiit ko paziistamu par vispaarzinaamu otaku.lv piedaliishanos pasaakumaa otaku.lv daliibniekiem, bet popularizeet forumu nezinaataaju viduu ;> Bet protams .. var nodereet kaa gala rezerves variants normaalu alternatiivu neesamiibas gadiijumaa.
P.S.
no shii vieoklja imho ljoti nemaisiitu logo ietvert urli papildus opcionaali paareejaam daljaam
O! Paldies, Church, par linku, tagad zinaashu labaak! Shii vairaak der kaa embleema vai kkaa tml.
QUOTE(Church @ Nov 6 2005, 22:01)
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 20:47)
http://en.wikipedia.org/wiki/Logo varbuut derees.
par domu - currento banneri kaa otaku logo doma jau bija ieshaavusies galvaa, bet atmetu apdomaajot, ka konkreetaa logo izmantojums buutu vairaak nevis paraadiit ko paziistamu par vispaarzinaamu otaku.lv piedaliishanos pasaakumaa otaku.lv daliibniekiem, bet popularizeet forumu nezinaataaju viduu ;> Bet protams .. var nodereet kaa gala rezerves variants normaalu alternatiivu neesamiibas gadiijumaa.
P.S.
no shii vieoklja imho ljoti nemaisiitu logo ietvert urli papildus opcionaali paareejaam daljaam
ja viss buutu tik vienkaarshi... Nevienaa animee neesmu redzeejis to enjgjeli, bet vai tas nebuutu plagjiaats? no kurienes tas engjelis?
Forgotten*Memory
Nov 6 2005, 22:36
Un kāds logo būtu labāks - melnbalts vai krāsains? Varbūt vienkārši ir jāizlemj ko tad otakieši grib redzēt uz otaku.lv logo, na? Tad būtu vienkāršāk arī izveidot to logo, jo ideju var būt daudz, bet vismaz kādu notice varētu iedot - personāžu, kādu lietu, objektu vai vienkārši simboliku utt....
Njaa! Vajag vairaak info! Savaadaak gruuti uzziimeet- ja nu baigi censhas, bet kaads no galvenajiem pasaka: tas nekam neder! Vai kkaa taa!
Nezinu vai tas ir origjinaali, bet tomeer
Sorry par sliktu kvalitaati.
sheit vareetu ierakstiit otaku.lv
Vispaar var jaw arii taa, bet vai ta nevajadzeetu kko vairaak saistiit ar anime un manga?
QUOTE(Sushi @ Nov 6 2005, 23:08)
Vispaar var jaw arii taa, bet vai ta nevajadzeetu kko vairaak saistiit ar anime un manga?
vaards otaku ir sasitits ar mangu un animi..... man jau patiik, bet neesmu iistais kam jautaat...............
kad buus laiks paartaisiishu kaigan logo. plagjiaatisms rullee... vismaz vairaak nekaa piedaavaatie varianti.
Shatako
Nov 6 2005, 23:14
Uz tiem puzles gab. varētu uzrakstīt otaku.lv vai kaut ko tādu saistītu ar otaku vai anime,manga vai uzīmēt kādu mazu animīti vai mangiņu!...
Nu jaa... saistiits ir ar mangu un animi, bet daudzi to nezin. Un var padomaat nezin ko.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.