QUOTE(Sushi @ Nov 6 2005, 23:18)
Nu jaa... saistiits ir ar mangu un animi, bet daudzi to nezin. Un var padomaat nezin ko.
tie kuri nezinaas kas ir otaku, nezinaas kas ir anime, bet mums jau nevajag neko kas paskaidrotu animi un mangu, mums vajag kko kur buutu rakstiits otaku.lv vai o, vai kaut kas tamliidziigs. Shis logo jau nebuus milzoniiga plakata galvenais teels, tas buus plakaata malinjaa, daudzi to pat nepamaniis.....
Un, kaa butu ja logo izveido kaa interesantu graffiti .. tadu telpisku?
Jaa, apmierina .. varu megjinat.
... tikai bus gruti izdarit, lai to uzimeto textu speetu izlasit visi.
:: Tenjou ::
nezkaapeec liekas, ka kaa izejas/saakotneejais/pamat variants minimaalisms/simbolisms labaak iedereetos. pie tam logo buutu vieglaak izmantojams visdazhaadaakajos otaku.lv atribuutikas izmantoshanas veidos. gan uz kaadaam biljeteem kaa mazs/papildus logo, gan uz plakaatiem klaat, gan t-krekliem kaut vai. ;> papildus efektus / kraasas / telpiskumu / saredzgjiitiibu neviens nemaisa pieadot/izskaistinaat arii veelaak.
Jebkurš glīts anime zīmējums šādā veidā. Tā ir ideja.
Kautko uz sho pusi .. tik labaku prieksh logo simbolikas.
Nu var arii kko taadu (kaa Tigrai, vai Tenjou).
Bet es, Ghoul, pirms otaku.lv atklaashanas zinaaju, kas ir anime, bet nezinaaju kas ir otaku!
Bet nu labi, neiedziljinaasimies siikumos.
Forgotten*Memory
Nov 7 2005, 00:16
Manuprāt Graffiti ir interesanta un laba ideja. It sevišķi, ja to labi izstrādās. Bet tam var arī pievienot kādu simbolisku akcentu. Kaut vai piem. stilizētu un graffiti piemērotu anime chara seju vai kaut ko simbolisku... IMHO
Ja gribat izstrādāt logo, neizmantojiet MS Paint! Ko tad? Es izmantotu vektorgrafiku, piemēram, Inkscape vai CorelDRAW Graphics Suite 12.
Manupraat labaakais risinaajums pashlaik butu -> Ziimeejums uz papiira+skaneris+fotoveikals.
Fatalis
Nov 7 2005, 00:54
Man viens cilvēks pasvieda superīgu ideju, bet kritiski trūkst laika. Es varēšu uztaisīt to tikai pēc pāris dienām.
lastguru
Nov 7 2005, 01:30
varbuut tad pateiksi sheit, iespeejams kaads cits tad sho ideju varees izmantot...
Hmm... varbūt kautkad nedaudz vēlāk (rīt varbūt?) pamēģināšu...
Kaut gan šaubos, ka man iznāks kautkas labāks par bērnišķīgu, neatbilstošu logo... =_=;
...Kaut gan vispār man tagad arī nav ko darīt... *skrien uz PS*
^ HAHA! XDD Omg, izmantojam to logo! Osaka rullz!
Anyway... kā jau teicu... o_O ->
Un iznāca arī tā kā teicu... >_>; Dažiem varbūt liksies kawaii vai kautkas tamlīdzīgs, bet parasti mirstīgie (aka ne-otaku) šitādu ieraugot iespējams sāks šķībi skatīties uz anime.
EDIT: Aaaaa! Kurš izdzēsa Shumina
ze pwnage postu? T_T
klausies, Kikyou gabals ir varen labs ._O Nav jau nekas paaraak orgjinaals, bet kvalitaate ir ljoti laba.
es saku izmantojam Kikyou logo, tikai atmetam to chibi radiijumu!!!! buus Ok.....
atgaadinaashu noteikumu - nebalstiit uz esoshiem showiem/characteriem. original work [tm]. && varu kljuudiities .. bet kaadai daljai no otaku publikas holivudas produkcija izraisa speeciigu antipaatiju. citai daljai savukaart - nikotiins/alkohols.
QUOTE(Shumins @ Nov 7 2005, 21:55)
QUOTE(Ghoul @ Nov 7 2005, 21:51)
es saku izmantojam Kikyou logo, tikai atmetam to chibi radiijumu!!!! buus Ok.....
Nav tam radiijumam ne vainas...viens pats buus parasts uzraksts
bet skaists, pievilciigs uzraksts, domaaju, ka logo requirements nav ziimejums anime stilaa....???
eee... par nosviitrotu latvijas karoga ziimi var dabuut gadu cietumaa... paareejais veel buutu siikums.
QUOTE(Shumins @ Nov 7 2005, 22:31)
Itkaa jau logo buutu jaasniedz priekshstatu, par to ko tie dullie dara...
"Otaku" pats par sevi nekaa neizsaka...
ehh lielacaina beibe arii neko labu cilveekiem neizskaidros, un mums vnk ir nepiecieshams logo ar kuru paradiit, ka otaku.lv ir atbalstiijis festu. Cilveeki varees ieiet otkau.lv un uzzinaat kas ir anime utt.
zenofex
Nov 7 2005, 22:37
Kikyou darbiņš pašlaik ir reālākais pretendents. Vienīgais ja viņu varētu dabūt lielāku, un nedaudz apstrādāt digitāli.
Es esmu par kikyo variantu- mīļi, skaisti, vienkārši
kikypu logo rlz 4 eva.
to vajadzeetu saprast visiem. un esmu ljoti stipri pret to shumina briinumu.
Nu jaa! Es te taa skatos, man arii ir liels atbalsts par Kikyou logo!
Laba kvalitaate, smuki un vispaar baigi labi!
Wow... cilvēkiem tomēr patīk. o.o;
QUOTE(zenofex @ Nov 7 2005, 21:37)
Vienīgais ja viņu varētu dabūt lielāku, un nedaudz apstrādāt digitāli.
Cik lielu apmēram? o.o Varu mēģināt.
QUOTE(Kikyou @ Nov 7 2005, 23:04)
Wow... cilvēkiem tomēr patīk. o.o;
es tavaa vietaa nemaz neshaubiitos.
Domaaju tu esi ieniigaa kas parasti sataisa logo ar pirmo sitienu un viesiem patiik, jo ir taads ka saprotams un noskanjojums kaa vajag...un buutiiibaa es tevi vareetu veel ilgi slaveet...
Bet kopumaa, man tieshaam vislabaak patiik Kikyou logo...manupraat vispiemeerotakais
X_Kamui
Nov 7 2005, 23:30
Kikyou Baigi labs logo es ar visaam piecaam par to ^^ kavaiii
Vektoros vajag. Tai nevajedzeetu buut probleemai.
QUOTE(Sigfa @ Nov 7 2005, 22:58)
un ja nau liidz tam dariits .. da kaut vai ar roku, vai pus automatizeeti virs skaneetaa ziimeejuma ieksh korelj draava peec auto treisa liekaas nodes aizvaakt. un coloring ar attieciigu fillu aizstaat. tomeer lielaakais vektorziimeejuma pluss atshkjiriibaa no bitmapa - nemainiiga kvalitaate mainot izmeerus.
+Chibi+
Nov 8 2005, 09:42
QUOTE(Kikyou @ Nov 7 2005, 21:42)
mwah hah hah, it's too good to be true!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Sigfa @ Nov 7 2005, 22:58)
Man jau ar liekās, ka vektoros būtu labi.
Vektori gan ir mans ļaunākais murgs... <_> Ir mēģināts, nekad nav sanācis.
ja pareizi atceros, macromedia fireworksos bija opcija bitmapus paarveerst par vektoriem, man itkaa staav virsuu, bet negribu chakareeties :S
UPDT: apskatiijos, bet nav. Kautkur es ko taadu esmu redzeejis, bet kur...
corelii bija. es pats redzeeju, tikai ta paarveershana bija pietiekoshi gljukina lai labpraataak to dariitu ar roku.
Fatalis
Nov 8 2005, 18:27
To sauc par treisingu (tracing).
tur laikam ir jaabuut vektoru monstram. Es pats pameegjinaaju vecajaa labajaa flashaa treisot bitmapu, bet nekaadi nevareeju iebraukt, kapeec vinjsh vnk bitmapu sadala daljaas. Nu, tas bija pirms kaada meenesha un nupat jau 8. studio ir laukaa... 6h un man vinjsh buus rokaas.
QUOTE(Shumins @ Nov 8 2005, 18:29)
Viena nianse pie logo...
Kaapeec tam monstram uz T-krekla ir Zjiidu (Daavida) zvagzne ???
- arii koncentraacijas nometnees beerni skatiijaas animi ;>
- un vai WW II laiku propagandas lapinjas nevareetu buut mangas aizsaakumi? ;>
Viena nianse pie logo...
Zjiidi valda paar pasauli...(Nu to var pieciest)...Tachu arii otaku.lv ???
Oi johaidī... šito es nebiju pamanījusi... patiešām izskatās pēc
ebreju zvaigznes.
Sākumā viņam bija arī kājas, un tad varēja redzēt arī apakšējo daļu tai zvaigznei...
^ Šitāda bija sākumā.
Pēctam, kad nogrūdu viņu zemāk, nemaz nepamanīju, ka patiešām pēc ebreju zvaigznes izskatās. Bet tagad, kad tā kārtīgāk apskatos... >_<
Bet pirms vēl kāds tur ierauga to pašu, laikam būs veikli jānomaskē un jāatstāj pavisam bez zvaigznes... ohohohoho... >_>;
Forgotten*Memory
Nov 9 2005, 00:17
Nav jau tik piemīlīgs kā Kikyou logo (Pat neesu paarliecinaata vai tas vispaar ir logo, tāpēc šaubos), but I tried. Vienīgā problēma - vai tik nav pā-ārāk laimīga sejas izteiksme...
Protams var jau krāsas un fontus variēt, bet pagaidām tas izskatās šādi, jo krāsa man pašai šāda vislabāk tīk. Un fontus nesanāca tā īsti pieskaņot, bet to var labot... Un manuprāt border'a trūkst
Satin filtrs protams ir ljoti jauki, bet probleema tai meichai ir ar sejas anatomiju. Galvenais, ka ljoti saspiesta izskataas. Smaids kaa aukstasiniigam slepkavam.
Fatalis
Nov 9 2005, 00:32
Man gan liekas, ka ar to seju viss ir kārtībā.
smaids ir slepkavniecisks tapeec ka aciim neatbilst. ja skataas tikai uz aciim taas izskataas driizaak asarainas, nekaa prieciigas.
TradeMAAK
Nov 9 2005, 01:01
Te būs.
a vispaar forshi izskataas uzraksts "This land is made of love and peace OTAKU.LV" kaut kaadaa apokaliptiskaa stilaa.
X_Kamui
Nov 9 2005, 01:29
Vajaga kautko kavaigo!!!
Ka piemeraam Kikyou logo...^^
Forgotten*Memory
Nov 9 2005, 01:32
Smaidu var labot, tāpat kā dažas citas lietas tajā "logo", bet liekās pēc tā nebūs nepieciešamība. Es ideju kā tādu parādiju. Bija vēl daudz un savādākas, bet šo vienīgo sanāca ieskanēt
P.S. Un smejošus anime char'us man laikam nekad nav padevies zīmēt.
lastguru
Nov 9 2005, 02:26
Viena nianse pie logo...
Zjiidi valda paar pasauli...(Nu to var pieciest)...Tachu arii otaku.lv ???
Nu un KAS tev nepatiik Magen David? vispaar jau saukt ebrejus par "zhiidiem" nav iisti pieklaajiigi, un nesaprotu paaveec tagad visi: ooo... ereju zvaigzne... novaakt, novaakt... LAI PALIEK! tas vismaz noteikti ir labaak par saatanistu zvaigzniiti
zenofex
Nov 9 2005, 12:28
Es nezinu, man šķiet jūs te spamu dzenājat vienkārši. Kāpēc būtu jāuztraucas par mazu dāvida zvaigznei līdzīgu ornamentu uz tās čibi krūtīm? Turklāt simbols pa daļai ir nosegts. Manuprāt uztraukties par to ir pilnīgi aplam.
ReD_FoXy
Nov 9 2005, 16:48
Esmu kko uzcepinaajusi... Eem... Ja juus pagaidiitu liidz piektdienai es savu veikumu jums arii paraadiitu... Vismaz ja tas nebuus labs tad es buushu vismaz meegjinaajusi... Worth a try... ^^
Bet vispaar es esmu par Kikyou variantu
zenofex
Nov 11 2005, 12:34
Nu ko.
Kikyou logo netika pieņemts, jo ir pārāk mazs, gifs un neko labāku neviens nepiedāvāja. otaku.lv logo nebūs uz plakāta. Topic closed.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.