Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Šeit kaadreiz bija...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Tigra2
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 22:31)
Well...kas tev pret to? Es ierakstu savu viedokli jau pirmajā postā, un ja man nesanāk laika iepostot, tad es arī to nedaru...tev ko? tēma nepatīk? vai pret mani pretenzijas? Un es nekādus principus neaizstāvu...ja nu vienīgi par datorspēlēm, konkrētāk par fallout, kā jau kārtīgam nma-fallout.com biedram pienākas...un es te traci neceļu, un tautu par stulbu nesaucu...tikai kaut kāpēc tauta sāk nodirst mani...
*

Man arī šķiet, ka neviens tevi šinī topikā neapsaukā. Bet par kubijkurni varu teikt tikai to, ka tur cilvēki tāpat kā visur, tikai tur ir daži galīgi nojūgušies. Nesen tur iestājos. pirmajā dienā, kad tur iestājos man 4 cilvēki atsūtija rupjas un apvainojoās personiskās ziņas saistītas ar manu avataru un pokemoniem, digimoniem. Dažiem tur nav ko darīt. Bet tā vispār man par to forumu atsauksmes ir ļoti pozitīvas. tur ir talantīki fanfiku rakstītāji. Interesanti palasīt.
Taka
Tur bija ļoti interesants Silmarillonas tulkošanas projekts, vismaz kaut kas ārpus forumčata līmeņa. Bet tā drusciņa labā, kas tur ir, slīkst bezgalīgos spama plūdos.
Ja vien avatarā nav kaut kas izcili pretīgs, braukt par to virsū ir idiotisms, jūtu līdz.
GoldLeader
Ehh...es esmu arī boards1.wizards.com un sw.lv so es ZINU, kas ir normāli forumi...smile.gif Anyhow, es jau tāpatās tikai Filozofiskās Pārdomas tur taisīju...un kā jau kaukur teicu - Aivvvv ir prikolists...vienīgā anime kas viņam patīk ir Full-Metal Alchemist, un pārējās viņš noliek....tā viņš ir tīri jēdzīgs kadrs! smile.gif
sipps
QUOTE(GoldLeader @ Oct 31 2005, 09:33)
Ehh...es esmu arī boards1.wizards.com un sw.lv so es ZINU, kas ir normāli forumi...smile.gif Anyhow, es jau tāpatās tikai Filozofiskās Pārdomas tur taisīju...un kā jau kaukur teicu - Aivvvv ir prikolists...vienīgā anime kas viņam patīk ir Full-Metal Alchemist, un pārējās viņš noliek....tā viņš ir tīri jēdzīgs kadrs! smile.gif
*

par aivvv tak vis tika izrunats un pec LIELTUSA visi redzeja ka tik liels pokemos jau vins nemaz nav. un visi atkal vareja dzivot ilgi un laimigai, kapec tagat atkla jasak par to runat?

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.