zinu varam riikot ciinjas ar paintaa ziimeetiem varonjiem, tas ir jautri...
aigarius
Oct 11 2005, 19:11
darkangel arrives ringing the aura of piece and death - all chars in combat mode suffer -2 morale penalty
One winged angel
Oct 11 2005, 19:12
he, bet stienis nebija blokjeets, tikai nokjerts, uzreiz kaa netraapiija normaali ar kaaju tika izdariits Slash ar no-dachi, pitam kad tika ierauts portaalaa SUD veel turaas pie stienja taatad vinjsh tiek parauts liidzi, DRAW aa jaa un tie seksuaalie rituaali neizdodas jo Baloram tik apgraiziitas dazhas vietas ar no-dachi...
Kazuki
Oct 11 2005, 19:12
[quote=aigarius,Oct 11 2005, 19:09]
Stienis trāpa pa bloku un nodara 25 damage, no kurien 20 neitralizē bloks.
Spēriens pa ribām trāpa daļēji un izdara 3 damage.
nemaz nerunaajot par dazhiem izsistiem zobiem kritiena rezultaataa...
Tsukino
Oct 11 2005, 19:13
Tsukino izvelk nazi no kabatas un saak teemeet uz visiem, domaajot, vai tieshaam neviens neatziisies, ka vinjam ruup %...
OWA atklaaja, ka commonerim nav iespeejams uzvareet Baloru, un jaunu savilnjojoshu "eksperinmentu " vilvis lija paari OWA
man patiik laimiigas, beigas, S.U.D treneejaas pie Balora, kameer OWA paliidzeeja Balora " eksperimentos", driiz S.U.D kljuva par 20th level fighter, vinjsh valdiija paar milziigaam velnu armijaam, tad vinjsh iekaroja pasauli......
Kazuki
Oct 11 2005, 19:14
jeah man apkaart ir death aura.. buuuuuu baidaties lol
QUOTE(Tsukino @ Oct 11 2005, 19:13)
Tsukino izvelk nazi no kabatas un saak teemeet uz visiem, domaajot, vai tieshaam neviens neatziisies, ka vinjam ruup %...
ehh ir tak jaasavaac veseli 10 varni, no daziem jau nebanos.......
aigarius
Oct 11 2005, 19:15
lai nokjertu stieni, to vispirms ir jānobloķe. Slash no dachi bija unsuccessfull, jo rokaas bija stienis, kas ieveerojami samazinaaja dexterity. SUD met 6 kauliņu, ja skaitlis ir 5 vai 6, tad viņš no spēriena atlaiž savu stieni un tāpēc netiek ierauts vortexā.
Tsukino
Oct 11 2005, 19:16
Un kursh man pateiks, cik vajadziigs 10 warniem?
Aim's on S.U.D...
One winged angel
Oct 11 2005, 19:16
Izmantojam Melno mateeriju izsaucam milzu meteoriitu un viss KAPUTT
nee aigarius S.U.D tagad ir pasaules valdnieks... izlasi manu ieprieksheejo postu...
One winged angel
Oct 11 2005, 19:17
Nav gan, pie tam stienis bija nokjerts vienaa rokaa, Aigarius
)
aigarius
Oct 11 2005, 19:18
Tsukino: 10 warniem vajag desmit pārkāpumus.
dark angel aura ietekmē Tsukino dēļ viņa agresīvajām darbībām: morale -2
Tsukino
Oct 11 2005, 19:18
QUOTE(One winged angel @ Oct 11 2005, 19:16)
KOOO????? Kopsh kura laika labpraatiigi taisa ciet spama topicus?
QUOTE(One winged angel @ Oct 11 2005, 19:16)
jaa bet izdxziivoja, viens S.U.D mats, no taa izauga jauns S.U.D, tas bija 40 level fighter/blackguard, tagad S.U.D izveidoja jaunu planeetu, nosauca to par S.U.D.L.A.N.D.I, radiija dziiviibu un bija dievs
Kazuki
Oct 11 2005, 19:19
sud bija pasaules valdniex liidz neatnaaca paareejie otaki un neaizsuutiija vinju uz kaadu paraleelo pasauli...
One winged angel
Oct 11 2005, 19:19
OWA naw commoners, bet dievs, SUD
Tsukino
Oct 11 2005, 19:20
QUOTE(aigarius @ Oct 11 2005, 19:18)
Tsukino: 10 warniem vajag desmit pārkāpumus.
dark angel aura ietekmē Tsukino dēļ viņa agresīvajām darbībām: morale -2
Man liekas ka daljai te jau ir 10 useless posti... Tsukino saak ar Katanu veedinaat gaisu un traucas virsuu dark angel...
Kazuki
Oct 11 2005, 19:21
aigarius, pie kaa vainiiga mana aura? vai taa ir kautkaadaa sliktaa kraasaa, ka taa tik ljoti ietekmee tsukino?
One winged angel
Oct 11 2005, 19:21
OWA paarveertaas par uber mega giga Seraph sephiroth un izmanto prikolu super NOVA, sorry, bet pasaule atkal Kaputt
aigarius
Oct 11 2005, 19:22
OWA: Palasi /. - melnās matērijas nav, summoning unsuccessful
, ja tu ķer/bloķe ar vienu roku, tad samazinās bloka efektivitāte un tu dabū daudz lielāku damage, bet tad tava Dex nesamazinās tik ļoti. Slash kļūst iespējams, bet tikai ar 10% to-hit, bet ar +1 damage par stieņa pretplūsmas kustības izmantošanu
S.U.D: līdz pasaules valdniekam tev vēl 385 gājieni jatrenējas
Kazuki
Oct 11 2005, 19:22
dark angel paiet malaa un tsukino vicinot savu katanu aizlido taalees zilajaas... lol
nonaacis citaa pasaulee, uz kuru vinju aizsuutiija citi otaki, saakumaa vinju tas apbeedinaaja, tad vinjsh saaka treneeties, driiz vinjsh kljuva par 60 level fighter/blackguard/rogue/assassin, iemaacijaas celjot pa dimensijaam, devaas atpakalj uz S.U.D.L.A.N.D.I, nogrieza visus otakieshus ( sorr) un atkal bija valdnieks..
QUOTE(aigarius @ Oct 11 2005, 19:22)
S.U.D: līdz pasaules valdniekam tev vēl 385 gājieni jatrenējas
OMFG kaa man beesi, ka GM vienmeer ierobezo pleyerus.......
aigarius
Oct 11 2005, 19:24
dark angel is confused. (Tā aura izveidojās no tā, ka tu pateici, ka visiem vajag tagad pārstāt kauties un no tā, ka tu esi *dark* _angel_). Tsukino, claim you attack!
OWA: spell takes 200 move to complete, do you want start casting the "uber mega giga Seraph sephiroth" spell?
Tsukino
Oct 11 2005, 19:25
QUOTE(dark_angel @ Oct 11 2005, 19:21)
aigarius, pie kaa vainiiga mana aura? vai taa ir kautkaadaa sliktaa kraasaa, ka taa tik ljoti ietekmee tsukino?
Nah, Tsukino daisuki's DARK and since it's soo...
Tsukino nokriit no debesiim un mo zila gaisa izvilkusi shkjeepu saak tuvciinju ar dark angel...
One winged angel
Oct 11 2005, 19:25
Melnaa mateerija ir, un taa visu laiku bijusi kabataa, LOL, aigarius pie tam stieni normaali var nokjert, veel mazliet avoidojoties pasham uz malu, nevis kaa Galda RPG gameri ieradushi izdomaat shkjeersljus visiem prikoliem, ko speeleetajs veesaa var dziivee izdariit, itsevishkji ja ir fighters
vispaar AC( tas ir D&D) izskaidro visu, ja esi fanaatisks speeleetaajs, tu vari skatiities kaadu Ac dalju tev hito, ja nepaarsit Dex'u, tad tu izveiries 'n' stuff
One winged angel
Oct 11 2005, 19:27
It is not a spell, spell is Super Nova, I turn to Seraph Sephiroth by myself. Free action, taa kaa veel mans move ir briivs un tajaa es iemaucu ar savu dzelzs eņģeļa spaarnu Vincentam, kursh koaa ar Cloud un Barret ciinaas pret mani, ja neskaita dazhus Otakieshus
Kazuki
Oct 11 2005, 19:28
bet diemzheel sud nebija pamaniijis tsukino, kura bija zilajaas taalees un atgriezdamaas sadeva vinjam par paareejo otaku slepkaviibu
aigarius
Oct 11 2005, 19:29
OWA: kā cilveks, kurš ir mazliet pieredzējis fighter, es tev saku, ka tu ne tikai dabūsi to damage, bet tev arī būs laba iespēja dabūt "crippled hand"
Tsukino vs. black angel: Tsukino bija first strike advantage, kas netika izmantos, jo DA dexterity (kombinācijā ar neargesīvo auru) ļāva viņam izveirīties no pirmā sitiena.
tad vinja tika paverdzinaata un netiiri izmantota ^^ S.U.D turpinaaja valdiit
Kazuki
Oct 11 2005, 19:29
dark angel negrib ar tsukino kauties, taapeec piekukuljo vinju ar konfekteem
Kazuki
Oct 11 2005, 19:30
sud fui, tev jaamaina attiexmi pret sievieteem loll
tsukino veel ir meitene ^^
Tsukino
Oct 11 2005, 19:31
Konchas? WHAT KIND OF PESON R U?????? Why not fight?
I have a idea. Let's fight s.u.d, U R GONNA DIE!!!!
Kazuki
Oct 11 2005, 19:32
whoo cares? vai tad meitenes ir atsevishkjs dzimums?
One winged angel
Oct 11 2005, 19:32
HA HA Aigarius, es vieniigi esmu pieredzeejis liidziigu situaaciju dziivee, tas vieniigais
kas par kaushanos S.U.D valstii????? S.U.D juus iemeta cietumaa............
Kazuki
Oct 11 2005, 19:33
aigarius
Oct 11 2005, 19:33
SUD, tu par valdnieku kļūsti tikai 185 gājienus pēc tam, kad OWA pārvēršas par Seraph Sephiroth (self-transforming action to larger body is considered a selftargeted summoning and needs a lot of mana in high concentration and a lot of concentration from the summoner, thus the casting time is huge), kas ļautu SS vēl nokāstot Super Nova spellu (ja neviens viņu nepārtrauks 150 gājienu laikā) un tāpēc SUD pasaules dominācijas plāns izgāztos
Tsukino
Oct 11 2005, 19:34
Yuzu, dar angel, we r all girls aren't we? Let's go kill s.u.d!!!!
Kazuki
Oct 11 2005, 19:35
bet vismaz vinjsh centaas pakljaut pasauli
kas neriskee tas nevinnee lol
Kazuki
Oct 11 2005, 19:36
d.a. un tsukino panjem kindzhalus un iet paargriezt sudam riikli
lol muahahaha
aigarius
Oct 11 2005, 19:36
Tsukino: SUD nevar ar tevi kauties - vinjs ir ierauts paralēlajā dimensijā un tur vai nu trenējas, vai arī tieks izmantots par experimentu trusīti (juck, tas ir gan viens tīri perverss image ... ar trusīti ....
).
One winged angel
Oct 11 2005, 19:37
Kadukaads stulbs master mags pieskrien un uzliek OWA force fieldu, kuram nekas netiek cauri, master maga spella kaastoshanas laiks ir tikai viens gaajiens, tagad OWA caasto savus uber sppelljus
Tsukino
Oct 11 2005, 19:38
Tsukino ar kAUt kaadu ito-no-anime magjiju izrauj sud no kur-ellee-rataa-vinjsh-bija, lai piebeigtu vinju!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.