Kenshin
Nov 10 2005, 16:44
es to nebij domaajusi kaa uzbraucienu.... bet nu vnk.. ka zinaashanai.... nez...nav patiikami ja i divi vienadi.. man taa shkjiet....
QUOTE(Kenshin @ Nov 10 2005, 15:44)
es to nebij domaajusi kaa uzbraucienu.... bet nu vnk.. ka zinaashanai.... nez...nav patiikami ja i divi vienadi.. man taa shkjiet....
patiikami nav jo tas otrs vareetu izraadiities labaaks. konkurence veicina attiistiibu. buus jeega padomaat par labaaku cosplayu.
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 01:27)
Sushi panjem kaadu no maziem un smukiem...tavaa vecumaa nopietnie Chari nesanaaks
Utt...Domaajams izskatiisies smuki un kraasaini
Lai gan nevienu no jaunajiem, kas piestaaveetu nezinu, bet kad ieraudziiju tavu foto iedomaajos par shiem...Old notalgic
Hmm... Baigi negribaas teereeties, taapeec domaaju samekleet kko ar manu matu kraasu un vnk apgjeerbu... veel pamekleeshu!
man arii buuscosplay bet es veel neteikshu kas
+Chibi+
Nov 11 2005, 17:33
QUOTE(ETM @ Nov 10 2005, 18:13)
QUOTE(Kenshin @ Nov 10 2005, 15:44)
patiikami nav jo tas otrs vareetu izraadiities labaaks. konkurence veicina attiistiibu. buus jeega padomaat par labaaku cosplayu.
man besī, ja kāds uztaisa tādu pašu cosplay kā es! *ienīst Kikīti*
So, Renji ir AIZŅEMTS. *kateogriski*
Tad cereesim, ka matu kraasa iipashi neattieksies, negribaas mekleet paruuku!
Risinu svariigu dilemmu par to vai nepievienoties Habanei Renmei teelu tasiisanā...
jo nekaadas citas perspektiivas uz Bleach grupu diezko nepiesaista... ja meeginaatu taisiit kaadu no "pupainajaam Pamelas liidzinieceem" tas buutu tikai veel viens krustinjs manaa jau taa stulbaas rozaa blondiines teelaa... lieli pupi man kaut kaa neiekaardina uz superiigu izpriecu... labaak buusu kaut kas miils..
+Chibi+
Nov 11 2005, 19:26
QUOTE(Lija @ Nov 11 2005, 18:21)
Risinu svariigu dilemmu par to vai nepievienoties Habanei Renmei teelu tasiisanā...
jo nekaadas citas perspektiivas uz Bleach grupu diezko nepiesaista... ja meeginaatu taisiit kaadu no "pupainajaam Pamelas liidzinieceem" tas buutu tikai veel viens krustinjs manaa jau taa stulbaas rozaa blondiines teelaa... lieli pupi man kaut kaa neiekaardina uz superiigu izpriecu... labaak buusu kaut kas miils..
Bleach'ā ir pilns ar tēliem, mēs varam tev kaut ko atrast, izskati visus tēlus, shinigami ir kā jūra.. come on, come on!!!!
tikko kagomes tusinjaa paspiideeja ideja, koosplejot Tsunadi no naruto.
tas ir treshais un manpraat vislaabaakais variants. vel tik atliek gruutaakais- abgeerbs.
(kursh grib Yiraiju kosplejot
)
Rudoru-san
Nov 20 2005, 16:53
Kāds negrib cosplayot kādu Hollowu grupiņu, kā Shinigami pretiniekus? Vai kaut ko stiprāku, Eņģeļus?
Ok, tā kā esmu apsēsts ar Shin Seiki Evangelion, cosplayošu Shinji...
Vēl pastāv iespēja būt Midou Banam no GetBackers...
Ok, I'm confused, iesakiet kaut ko! Esmu gatavs 5 dienas mocīties ar tērpa taisīšanu... *sigh*
P.S. Tidusa tērps ir pārāk grūts x_x Bet tas arī būs, uz kādu vēlāku laiku.
Naktspukjiite
Nov 20 2005, 17:48
Nadeshiko tiek mesta laukā no maniem kospleja plāniem.
Tagad tur ir palikusi tikai Momoni un random chars.
aigarius
Nov 20 2005, 17:57
Pēc daudzu cilvēku ultimatīviem pieprasījumie, es mēģināšu kosplejot Jirayra.
Kads zin, kur varētu dabūt parūku ar gariem baltiem matiem un kā taisīt forehead protector? Vēl nevaru atrast sarkanu vesti. Lūdzu PM.
taa nu ir iznaacis, ka nogriezu matus un pashlaik vairaak liidzinos Kisai no Fruits Basket. Nu tad kosplejoshu vinu. protams, atkal ar terpa izveeli ies gruuti jo es ieniistu kleitas ><
ps- laime ka nekosplejoshu vairs tsunadi......
Ito no Kazuki
Nov 21 2005, 00:26
Wiii, Kazuki arī izlien beidzot no nebūtības - lai beidzot nokosplejotu atbilstoši savam nikam
Ito No Kazuki (GetBackers anime)
Tērps jau gatavs (
facon tāds kā anime - ar radošiem, praktiskiem uzlabojumiem, hehehe - bet audums ir manga stilā - strīīīpains
) Žēl, ka mani mati ir tikai uz pusi tik gari...Jā, čolku arī negriezīšu
Jācer tik, ka varēšu arī izrauties no visiem pienākumiem un kaut kur pa vidam uzpeldēt (par seansu apmeklēšanu pat nesapņoju ><) *dauza savu apzinīgo galvu pret sienu* Ja ne - there's alwalys next time *sigh*
zenofex
Nov 21 2005, 11:56
Ir jautājums par trešdienu - vai būs kāds kospleijers jau trešdienā k/t Rīgā? Lūdzu atsaucieties tie, kas kospleijos trešdien.
Shaisuke
Nov 21 2005, 13:16
Es varetu savakt Dir En Grey - Obscure kospleja grupu uz 3dienu.
~BN~
Kenshin
Nov 21 2005, 17:02
Vēl nevaru atrast sarkanu vesti
paskaties alpiinistiem( psrs laika) ir viena puse zila, otra tiiri sarkana...
es vareetu meegjinaat apluukoties vai mani sencji no saviem kalnu daargumiem ir kko saglabaajushi....
+Chibi+
Nov 21 2005, 20:48
Es bushu treshdien - Robin no Witch Hunter Robin
Sveiki visiem! Es te esmu jauninjais(gan forumaa gan kaa anime fans) es gribeetu zinaat kur juus tos teerpus dabuujat?(pashi taisaat vai var kautkur iegaadaaties??)
atbildiet man luudzu
pashi visu taisa paarsvaraa, vbai iegaadaajas komplekteejoshaas daljas. gatavus teerpus nedabuut
Ehhh šķiet ka mans Vasha cosplay atkrīt, un ja neatkrīt tad ieradīšos tikai kā Vash tikai bez tā sarkanā mēteļa, nekur nevaru atrast.
tresho reizi domaaju un izdomaaju ka vislabaakais ir buut orginaalai!
man visticamaak buus random catgirl !
tik, vai buus animiski??
QUOTE(Ayumi @ Nov 21 2005, 22:43)
tresho reizi domaaju un izdomaaju ka vislabaakais ir buut orginaalai!
man visticamaak buus random catgirl !
tik, vai buus animiski??
Anime Genshiken teikts, ka shaadaa kosplejaa var iet uz jebkuru kospleju, bet nez cik origjinaali tas buus, Cosplay tusa, es biju Catboy.... ( nu tip biju
)
PS.
Shis bija nejeedziigs spams, taa kaa uz festu vispaar neieshu.....
ej! un esi Catboy! (tas būs intresanti!)
nja, sorriz pa šo spamu....
Nu un, ja esi catboy kaadam teerpam jaabuut?
Laikam jau astei, ausiim un uusas jaapieziimee?
Es BAIGI grib uz kosu aiziet bet taa arii nevaru izdomaat kam buut un ko vilkt...
Lil' help here luudzu!
QUOTE(Aven @ Nov 21 2005, 23:09)
Nu un, ja esi catboy kaadam teerpam jaabuut?
Laikam jau astei, ausiim un uusas jaapieziimee?
Es BAIGI grib uz kosu aiziet bet taa arii nevaru izdomaat kam buut un ko vilkt...
Lil' help here luudzu!
esi catboy
well mees jau nezinam kaa tu izskaties, taapeec nevaram paliidzeet
ie;leic kaadu bildi or smthn, vai labaak pats izdomaa, vnk kosplejo kaadu charu, kursh tev ljoti patiik, buus OK...
senks! vispaar labs padoms, taa arii izdariishu.
P.S.
A ja kaads nav pieteicies uz cosu ta jau vienalga var atnaakt vai,ne?
QUOTE(Aven @ Nov 22 2005, 00:39)
senks! vispaar labs padoms, taa arii izdariishu.
P.S.
A ja kaads nav pieteicies uz cosu ta jau vienalga var atnaakt vai,ne?
Nu bet! Kosplejo tikei tie kuri veelas! (shis naw nekaads kospleju tuss)
esi catboy
tu arii. mees vareetu izveidot taadu cat people grupinju. ko saki?
ui! vaig velvienu meiteni! (citaadi kaa izskatiitos- 1 meitene un 2 zeeni) OMG!
Bik diivaini sanaakgan, a kaads vareetu parradiit sava catboy(vai catgirl) teerpa fo4eni? baig gribeetos paskatiities vismaz ideju..
dabuu ausis un lieta dariita.
P.S. Ljautinji veel var pieteikties uz milziigu buufotu zobenu. ja neviens vinju nesavaaks tad jums buus prieks redzeet pavisam rndom charu aadas jakaa ar milziigu "orku vienroci" (baisi plats zobens man liidz padusei)
vai man dies... kur lai dabuu ausis? shkiet pati gruutaakaa detalja no visaam kuras ir cat teerpaa
es ilgi apsveeru domu kosplejot kukuliiti, bet finaniaalaa staavoklja deelj nespeeju iegaaaaties pietiekoshi daudz apaukoshanaas liidzeklju.
dazhi zina cik es eedu NORMAALI nu tad saprotams, ka situaacija ir pavisam beediiga. bet nekas, saakshu kaartiigaak pelniit, iegaadaashos kaartiigu kreeslu (lai tur) un gan jau uz kaadu no naakamajiem festiem mans dziives meerkjis buus sasniegts un es vareeshu mirt laimiigs (no sirds mazspeejas).
Ko tad tas noziimee? priekshaa vell tik daudz festu, tu ta4u nevareesi uz tiem iet ja buusi miris..
Isabel Carmin fon Edelhain
Nov 22 2005, 02:06
Aven viens vārds: sarkasms. Vai tiešam tāda lieta nav zināma?
Par ausīm. Noteikti ir Duni veikalos un jābūt bija ar Timaari.
Notekti būšu absolute random.
Paldies, tieshaam neiedomaajos par duni.
Sarkasms- taadu lietues zinu bet pajokoties tak mazliet arii gribaas
sarkasms ta sarkasms, bet nesaskatiit to, ka Aven atbilde bija pretnostatiits joks maneejam, arii nav nekaada gjenialitaates paziime. pirms brauc virsuu citiem padopmaa par sevi.
Kikyou
Nov 22 2005, 17:46
Vot, par neko mimi runājot... Kāds zin, kā uztaisīt? o.o
Nav jau tā, ka var pielīmēt divus trijstūrus pie stīpas un lieta darīta.
Iori Yagami
Nov 22 2005, 20:32
QUOTE(zenofex @ Nov 21 2005, 11:56)
Ir jautājums par trešdienu - vai būs kāds kospleijers jau trešdienā k/t Rīgā? Lūdzu atsaucieties tie, kas kospleijos trešdien.
Es treshdien bushu - Kyo Kusanagi no KOF
+Chibi+
Nov 22 2005, 21:44
Jā, starp citu, tauta, cosplayeri būs laipni gaidīti arī trešdien! Pacenšaties!
Jo vairāk, jo labāk, khe khe.
Shaisuke
Nov 22 2005, 23:55
Okay.... Dir en grey kospleja grupa buus piektdien That's for sure. YAyz...
A jautaajums taads - tur buus kur paargjeerbties? O.o
~BN~
Tigra2
Nov 23 2005, 00:29
Un man tāds jautājums kāda būs tur temperatūra, negribu apsaldēties, tapēc kamēr vēl ir laiks pārveidošu tērpu. Es tomēr būšu KKJ! Ar brūniem matiem un rūtainiem svārkiem
Kenshin
Nov 23 2005, 08:46
mees ar gribeetu iet, beet ( *&$$% *)@#$% skola)..... nekas, mees shon` buusim moraalais atbalsts^^ bet 5dien gan sargaties, ne mees vien buus^^
+Chibi+
Nov 23 2005, 10:30
Kur pārģērbties - būs. Temperatūra... ĒĒēēē... Grādos? Nu, kādi 20°C...
Da velns, nu kāda t° ir Kinoteātros parasti! Viss notiks iekštelpās, ārā nedzīs.. Konkursi zālē, filmas zālē, zīmēšana vestibilā..
Tikai nāciet cosplayeri! Vairāk. Citādi es tur vienīgais frīks būšu. Ar Liju.
Iori Yagami
Nov 23 2005, 11:56
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 23 2005, 10:30)
Kur pārģērbties - būs. Temperatūra... ĒĒēēē... Grādos? Nu, kādi 20°C...
Da velns, nu kāda t° ir Kinoteātros parasti! Viss notiks iekštelpās, ārā nedzīs.. Konkursi zālē, filmas zālē, zīmēšana vestibilā..
Tikai nāciet cosplayeri! Vairāk. Citādi es tur vienīgais frīks būšu. Ar Liju.
Nee vienigais friiks tu nebuusi
Es ka Iori Yagami forshi izskatos
es buushu random chars..^^
zenofex
Nov 24 2005, 23:52
Man te viens traks jautājums ir: Vajadzīga plika lelle, tipa bārbija vai kas līdzīgs, ko man nēsāt līdzi kosplejojot. Par cik Icchan no Angelic Layer bija leļļu meistars, viņam tas būtu nepieciešams, bet man tādas lelles nav pieejamas
Jaunu pirkt jau ar negribas, un droši vien kādam ir mājās kāda, der arī bez rokas/kājas/galvas.
aigarius
Nov 24 2005, 23:59
QUOTE(zenofex @ Nov 24 2005, 22:52)
Man te viens traks jautājums ir: Vajadzīga plika lelle ...
Es protams esmu perverts, bet izlasot tik tālu es vairs tālāk izlasīt nevarēju - uzreiz iedomājos zenofex staigājot pa k/t Rīga ar naturāla izmēra (nu, cilvēka lieluma) pliku lelli no attiecīgajiem veikaliem
zenofex
Nov 25 2005, 00:09
QUOTE(aigarius @ Nov 24 2005, 22:59)
QUOTE(zenofex @ Nov 24 2005, 22:52)
Man te viens traks jautājums ir: Vajadzīga plika lelle ...
Es protams esmu perverts, bet izlasot tik tālu es vairs tālāk izlasīt nevarēju - uzreiz iedomājos zenofex staigājot pa k/t Rīga ar naturāla izmēra (nu, cilvēka lieluma) pliku lelli no attiecīgajiem veikaliem
LOL! No tevis laikam būs jāizvairās, citādi man viņu atņemsi! Ecchi! Nu lab, estētismam var arī apģērbtu lelli, un mazāku, tādu 15-20 cm. Un var neglītu arī, bet nevar dzīvnieciņus (furries nav mans stils)...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.