Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplay 3. Animefestaa.
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Kenshin
es to nebij domaajusi kaa uzbraucienu.... bet nu vnk.. ka zinaashanai.... nez...nav patiikami ja i divi vienadi.. man taa shkjiet....
ETM
QUOTE(Kenshin @ Nov 10 2005, 15:44)
es to nebij domaajusi kaa uzbraucienu.... bet nu vnk.. ka zinaashanai.... nez...nav patiikami ja i divi vienadi.. man taa shkjiet....
*

patiikami nav jo tas otrs vareetu izraadiities labaaks. konkurence veicina attiistiibu. buus jeega padomaat par labaaku cosplayu.
Sushi
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 01:27)
Sushi panjem kaadu no maziem un smukiem...tavaa vecumaa nopietnie Chari nesanaaks

image

image

Utt...Domaajams izskatiisies smuki un kraasaini  dry.gif

Lai gan nevienu no jaunajiem, kas piestaaveetu nezinu, bet kad ieraudziiju tavu foto iedomaajos par shiem...Old notalgic

image
*

Hmm... Baigi negribaas teereeties, taapeec domaaju samekleet kko ar manu matu kraasu un vnk apgjeerbu... veel pamekleeshu!
alt
man arii buuscosplay bet es veel neteikshu kas
+Chibi+
QUOTE(ETM @ Nov 10 2005, 18:13)
QUOTE(Kenshin @ Nov 10 2005, 15:44)
*

patiikami nav jo tas otrs vareetu izraadiities labaaks. konkurence veicina attiistiibu. buus jeega padomaat par labaaku cosplayu.
*

man besī, ja kāds uztaisa tādu pašu cosplay kā es! *ienīst Kikīti*

So, Renji ir AIZŅEMTS. *kateogriski*
Sushi
Tad cereesim, ka matu kraasa iipashi neattieksies, negribaas mekleet paruuku!
Lija
Risinu svariigu dilemmu par to vai nepievienoties Habanei Renmei teelu tasiisanā...
jo nekaadas citas perspektiivas uz Bleach grupu diezko nepiesaista... ja meeginaatu taisiit kaadu no "pupainajaam Pamelas liidzinieceem" tas buutu tikai veel viens krustinjs manaa jau taa stulbaas rozaa blondiines teelaa... lieli pupi man kaut kaa neiekaardina uz superiigu izpriecu... labaak buusu kaut kas miils.. dry.gif
+Chibi+
QUOTE(Lija @ Nov 11 2005, 18:21)
Risinu svariigu dilemmu par to vai nepievienoties Habanei Renmei teelu tasiisanā...
jo nekaadas citas perspektiivas uz Bleach grupu diezko nepiesaista... ja meeginaatu taisiit kaadu no "pupainajaam Pamelas liidzinieceem" tas buutu tikai veel viens krustinjs manaa jau taa stulbaas rozaa blondiines teelaa... lieli pupi man kaut kaa neiekaardina uz superiigu izpriecu... labaak buusu kaut kas miils.. dry.gif
*

Bleach'ā ir pilns ar tēliem, mēs varam tev kaut ko atrast, izskati visus tēlus, shinigami ir kā jūra.. come on, come on!!!!
Ayumi
tikko kagomes tusinjaa paspiideeja ideja, koosplejot Tsunadi no naruto.
tas ir treshais un manpraat vislaabaakais variants. vel tik atliek gruutaakais- abgeerbs. dry.gif (kursh grib Yiraiju kosplejot biggrin.gif)
Rudoru-san
Kāds negrib cosplayot kādu Hollowu grupiņu, kā Shinigami pretiniekus? Vai kaut ko stiprāku, Eņģeļus? laugh.gif
Ok, tā kā esmu apsēsts ar Shin Seiki Evangelion, cosplayošu Shinji...
Vēl pastāv iespēja būt Midou Banam no GetBackers...
Ok, I'm confused, iesakiet kaut ko! Esmu gatavs 5 dienas mocīties ar tērpa taisīšanu... *sigh*
P.S. Tidusa tērps ir pārāk grūts x_x Bet tas arī būs, uz kādu vēlāku laiku.
Naktspukjiite
Nadeshiko tiek mesta laukā no maniem kospleja plāniem.

Tagad tur ir palikusi tikai Momoni un random chars. laugh.gif
aigarius
Pēc daudzu cilvēku ultimatīviem pieprasījumie, es mēģināšu kosplejot Jirayra.
Kads zin, kur varētu dabūt parūku ar gariem baltiem matiem un kā taisīt forehead protector? Vēl nevaru atrast sarkanu vesti. Lūdzu PM.
Ayumi
taa nu ir iznaacis, ka nogriezu matus un pashlaik vairaak liidzinos Kisai no Fruits Basket. Nu tad kosplejoshu vinu. protams, atkal ar terpa izveeli ies gruuti jo es ieniistu kleitas ><
ps- laime ka nekosplejoshu vairs tsunadi......
alt
alt = random chars only
Ito no Kazuki
Wiii, Kazuki arī izlien beidzot no nebūtības - lai beidzot nokosplejotu atbilstoši savam nikam happy.gif

Ito No Kazuki (GetBackers anime)
image

Tērps jau gatavs (facon tāds kā anime - ar radošiem, praktiskiem uzlabojumiem, hehehe - bet audums ir manga stilā - strīīīpains tongue.gif) Žēl, ka mani mati ir tikai uz pusi tik gari...Jā, čolku arī negriezīšu rolleyes.gif
Jācer tik, ka varēšu arī izrauties no visiem pienākumiem un kaut kur pa vidam uzpeldēt (par seansu apmeklēšanu pat nesapņoju ><) *dauza savu apzinīgo galvu pret sienu* Ja ne - there's alwalys next time *sigh* closedeyes.gif
zenofex
Ir jautājums par trešdienu - vai būs kāds kospleijers jau trešdienā k/t Rīgā? Lūdzu atsaucieties tie, kas kospleijos trešdien.
Shaisuke
Es varetu savakt Dir En Grey - Obscure kospleja grupu uz 3dienu.

~BN~
Kenshin
Vēl nevaru atrast sarkanu vesti

paskaties alpiinistiem( psrs laika) ir viena puse zila, otra tiiri sarkana...
es vareetu meegjinaat apluukoties vai mani sencji no saviem kalnu daargumiem ir kko saglabaajushi.... huh.gif
+Chibi+
Es bushu treshdien - Robin no Witch Hunter Robin
Aven
Sveiki visiem! Es te esmu jauninjais(gan forumaa gan kaa anime fans) es gribeetu zinaat kur juus tos teerpus dabuujat?(pashi taisaat vai var kautkur iegaadaaties??) smile.gif atbildiet man luudzu
ETM
pashi visu taisa paarsvaraa, vbai iegaadaajas komplekteejoshaas daljas. gatavus teerpus nedabuut
Nuin
Ehhh šķiet ka mans Vasha cosplay atkrīt, un ja neatkrīt tad ieradīšos tikai kā Vash tikai bez tā sarkanā mēteļa, nekur nevaru atrast.
Aven
Yi a tad jau baig gruuti cereeju uz cos aiziet, pof aiziesh ar paskatiishos vismaz kaa citi teerpus uztaisiija =] Veiksmi visiem! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ayumi
tresho reizi domaaju un izdomaaju ka vislabaakais ir buut orginaalai!
man visticamaak buus random catgirl ! smile.gif tik, vai buus animiski??
Ghoul
QUOTE(Ayumi @ Nov 21 2005, 22:43)
tresho reizi domaaju un izdomaaju ka vislabaakais ir buut orginaalai!
man visticamaak buus random catgirl ! smile.gif tik, vai buus animiski??
*

Anime Genshiken teikts, ka shaadaa kosplejaa var iet uz jebkuru kospleju, bet nez cik origjinaali tas buus, Cosplay tusa, es biju Catboy.... ( nu tip biju biggrin.gif ) biggrin.gif

PS.
Shis bija nejeedziigs spams, taa kaa uz festu vispaar neieshu..... sad.gif
Ayumi
ej! un esi Catboy! (tas būs intresanti!)

nja, sorriz pa šo spamu....
Aven
Nu un, ja esi catboy kaadam teerpam jaabuut?
Laikam jau astei, ausiim un uusas jaapieziimee?
Es BAIGI grib uz kosu aiziet bet taa arii nevaru izdomaat kam buut un ko vilkt... sad.gif
Lil' help here luudzu!
Ghoul
QUOTE(Aven @ Nov 21 2005, 23:09)
Nu un, ja esi catboy kaadam teerpam jaabuut?
Laikam jau astei, ausiim un uusas jaapieziimee?
Es BAIGI grib uz kosu aiziet bet taa arii nevaru izdomaat kam buut un ko vilkt... sad.gif
Lil' help here luudzu!
*

esi catboy tongue.gif biggrin.gif
well mees jau nezinam kaa tu izskaties, taapeec nevaram paliidzeet sad.gif ie;leic kaadu bildi or smthn, vai labaak pats izdomaa, vnk kosplejo kaadu charu, kursh tev ljoti patiik, buus OK... smile.gif
Aven
senks! vispaar labs padoms, taa arii izdariishu.

P.S.
A ja kaads nav pieteicies uz cosu ta jau vienalga var atnaakt vai,ne? tongue.gif
Ayumi
QUOTE(Aven @ Nov 22 2005, 00:39)
senks! vispaar labs padoms, taa arii izdariishu.

P.S.
A ja kaads nav pieteicies uz cosu ta jau vienalga var atnaakt vai,ne? tongue.gif
*

Nu bet! Kosplejo tikei tie kuri veelas! (shis naw nekaads kospleju tuss)
esi catboy 

tu arii. mees vareetu izveidot taadu cat people grupinju. ko saki? biggrin.gif
ui! vaig velvienu meiteni! (citaadi kaa izskatiitos- 1 meitene un 2 zeeni) OMG! blink.gif
Aven
Bik diivaini sanaakgan, a kaads vareetu parradiit sava catboy(vai catgirl) teerpa fo4eni? baig gribeetos paskatiities vismaz ideju.. smile.gif
ETM
dabuu ausis un lieta dariita.

P.S. Ljautinji veel var pieteikties uz milziigu buufotu zobenu. ja neviens vinju nesavaaks tad jums buus prieks redzeet pavisam rndom charu aadas jakaa ar milziigu "orku vienroci" (baisi plats zobens man liidz padusei)
Aven
vai man dies... kur lai dabuu ausis? shkiet pati gruutaakaa detalja no visaam kuras ir cat teerpaa
ETM
es ilgi apsveeru domu kosplejot kukuliiti, bet finaniaalaa staavoklja deelj nespeeju iegaaaaties pietiekoshi daudz apaukoshanaas liidzeklju.

dazhi zina cik es eedu NORMAALI nu tad saprotams, ka situaacija ir pavisam beediiga. bet nekas, saakshu kaartiigaak pelniit, iegaadaashos kaartiigu kreeslu (lai tur) un gan jau uz kaadu no naakamajiem festiem mans dziives meerkjis buus sasniegts un es vareeshu mirt laimiigs (no sirds mazspeejas).
Aven
Ko tad tas noziimee? priekshaa vell tik daudz festu, tu ta4u nevareesi uz tiem iet ja buusi miris.. sad.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Aven viens vārds: sarkasms. Vai tiešam tāda lieta nav zināma?

Par ausīm. Noteikti ir Duni veikalos un jābūt bija ar Timaari.

Notekti būšu absolute random.
Aven
Paldies, tieshaam neiedomaajos par duni.
Sarkasms- taadu lietues zinu bet pajokoties tak mazliet arii gribaas
tongue.gif
ETM
sarkasms ta sarkasms, bet nesaskatiit to, ka Aven atbilde bija pretnostatiits joks maneejam, arii nav nekaada gjenialitaates paziime. pirms brauc virsuu citiem padopmaa par sevi.
Kikyou
Vot, par neko mimi runājot... Kāds zin, kā uztaisīt? o.o
Nav jau tā, ka var pielīmēt divus trijstūrus pie stīpas un lieta darīta.
Iori Yagami
QUOTE(zenofex @ Nov 21 2005, 11:56)
Ir jautājums par trešdienu - vai būs kāds kospleijers jau trešdienā k/t Rīgā? Lūdzu atsaucieties tie, kas kospleijos trešdien.
*

Es treshdien bushu - Kyo Kusanagi no KOF
+Chibi+
Jā, starp citu, tauta, cosplayeri būs laipni gaidīti arī trešdien! Pacenšaties! happy.gif Jo vairāk, jo labāk, khe khe.
Shaisuke
Okay.... biggrin.gif Dir en grey kospleja grupa buus piektdien happy.gif That's for sure. YAyz...

A jautaajums taads - tur buus kur paargjeerbties? O.o

~BN~
Tigra2
Un man tāds jautājums kāda būs tur temperatūra, negribu apsaldēties, tapēc kamēr vēl ir laiks pārveidošu tērpu. Es tomēr būšu KKJ! Ar brūniem matiem un rūtainiem svārkiem biggrin.gif
Kenshin
mees ar gribeetu iet, beet ( *&$$% *)@#$% skola)..... nekas, mees shon` buusim moraalais atbalsts^^ bet 5dien gan sargaties, ne mees vien buus^^
+Chibi+
Kur pārģērbties - būs. Temperatūra... ĒĒēēē... Grādos? Nu, kādi 20°C... ph34r.gif Da velns, nu kāda t° ir Kinoteātros parasti! Viss notiks iekštelpās, ārā nedzīs.. Konkursi zālē, filmas zālē, zīmēšana vestibilā..

Tikai nāciet cosplayeri! Vairāk. Citādi es tur vienīgais frīks būšu. Ar Liju. happy.gif
Iori Yagami
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 23 2005, 10:30)
Kur pārģērbties - būs. Temperatūra... ĒĒēēē... Grādos? Nu, kādi 20°C...  ph34r.gif Da velns, nu kāda t° ir Kinoteātros parasti! Viss notiks iekštelpās, ārā nedzīs.. Konkursi zālē, filmas zālē, zīmēšana vestibilā..

Tikai nāciet cosplayeri! Vairāk. Citādi es tur vienīgais frīks būšu. Ar Liju. happy.gif
*

Nee vienigais friiks tu nebuusi tongue.gif tongue.gif Es ka Iori Yagami forshi izskatos
Ginji
es buushu random chars..^^
zenofex
Man te viens traks jautājums ir: Vajadzīga plika lelle, tipa bārbija vai kas līdzīgs, ko man nēsāt līdzi kosplejojot. Par cik Icchan no Angelic Layer bija leļļu meistars, viņam tas būtu nepieciešams, bet man tādas lelles nav pieejamas smile.gif Jaunu pirkt jau ar negribas, un droši vien kādam ir mājās kāda, der arī bez rokas/kājas/galvas.
aigarius
QUOTE(zenofex @ Nov 24 2005, 22:52)
Man te viens traks jautājums ir: Vajadzīga plika lelle ...
*

Es protams esmu perverts, bet izlasot tik tālu es vairs tālāk izlasīt nevarēju - uzreiz iedomājos zenofex staigājot pa k/t Rīga ar naturāla izmēra (nu, cilvēka lieluma) pliku lelli no attiecīgajiem veikaliem laugh.gif
zenofex
QUOTE(aigarius @ Nov 24 2005, 22:59)
QUOTE(zenofex @ Nov 24 2005, 22:52)
Man te viens traks jautājums ir: Vajadzīga plika lelle ...
*

Es protams esmu perverts, bet izlasot tik tālu es vairs tālāk izlasīt nevarēju - uzreiz iedomājos zenofex staigājot pa k/t Rīga ar naturāla izmēra (nu, cilvēka lieluma) pliku lelli no attiecīgajiem veikaliem laugh.gif
*

LOL! No tevis laikam būs jāizvairās, citādi man viņu atņemsi! Ecchi! Nu lab, estētismam var arī apģērbtu lelli, un mazāku, tādu 15-20 cm. Un var neglītu arī, bet nevar dzīvnieciņus (furries nav mans stils)... laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.