Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ticība
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Blackout
Tagad tas sanāk stulbi.. Es vienīgais ticu Budai -.-''
Sushi
Kaa vieniigais! Es arii ticu budai!!! smile.gif
Bet nenobalsoju, jo ir cits variants, ko atziimeeju!
Blackout
tad kaapeec tur paraadaas, ka tikai 1 ir nobalsojis par budu -,-
Sushi
Es tachu jau teicu, ka nobalsoju par citu variantu! Balsoju par ,,dazjiem no ieprieksh mineetajiem,,... laikam.
Labi, beidzam lieki spamot!
lastguru
QUOTE(Tsukama @ Dec 11 2005, 13:59)
Tagad tas sanāk stulbi.. Es vienīgais ticu Budai -.-''

laikam jau visi tie kas tic Budai, tic arii veel kam citam. diivaini sanaak ka ti vieniigais tici tikai Budai biggrin.gif

bet iisteniibaa es varbuut neguleetaas nakts ietekmee neierubos jautaajumaa. ko noziimee ticeet? ticeet ka pastaav? jaa, Buda pastaaveeja, vinjsh ir veestriskaa persona. vai ticeet ka vinjam bija taisniiba? protams ka bija, jo vinjsh maaciija uztvert pasauli taadu, kaada taa ir. tur droshi vien bija domaats budisms kaa religjija...

Tad veel tur ir mineets Dievs... nu un kuram Dievam preciizi, kaa vinju sauc? vai vinja vaards pierakstaas ar tetragrammatonu (Jahve), vai pentagrammatonu (Jeezus), vai arii vinja vaards ir Dievs (kas araabu valodaa skan kaa "Allah"). un tas veel nav viss: pastaav veel dazhas monoteistiskaas religjijas (heh, monoteistiskajaa kristietiibaa Dievan ir triis buutiibas vienaa (un mes te runaajam par to ka ar personiibas dubultoshanaas jaasuuta uz Tvaika ielu)), piemeeram, Hinduisms, kas atziist Ishvaru kaa vieniigo Dievu muusu izpratnee.
Ayumi
Ticu spokiem, budai, dievam utt.
Spoki jau nu ir tas kam es 100% ticu. ne esmu kaadu redzeejusi, ne gribu(neitraali) Neticu taadaam lietaam kaa pika dama. jaa, jaa. kautkas plazmojosh nems un tevi peeksni nozmieks. dry.gif tas ko tu nevari sajust, nevar tevi vienaa jaukaa dienaa nozmiekt. dry.gif Ticu ka spoki ir gari kas mirushi nedabiskaa naavee.(ja savu dziivi esi nodziivojis, kadaa jeegaa vel sheit palikt??) Ticu reinkarnaacijai (ir pamats) bet siikumos neiedzilinaasimies. Neticu citplaneetieshiem. ja zeme ir vienigaa izplatiijumaa uz kuras var elpot, tad kaa cita dziviiba var buut piemeram un marsa? Ja nu vieniigi shai dziiviibas formai ir citaada elposhanas sisteema. Ticu laastiem, ticu melnajai magijai (10000000%)
Ir naacies saskarties. taa naw nekaada zizlu vicinashana kaa harijaa poteraa. Ir speciaali akmeni, talismani, amuleti.

ehh, ir daudzkas kam ticu. tongue.gif
edg
QUOTE(lastguru @ Dec 11 2005, 19:22)
ko noziimee ticeet?
*

Es vienreiz ilgi striideejos ar citu cilveeku, bet tikai naakamaa riitaa sapratu, ka muusu striida ceelonis bija atshkjiriigas ticiibas definiicijas. Glumsh jeedziens.
CirvjaKaac
Cik īsi vien varēju - neticu nekam, jo uzskatu, ka esam nejauši radušies, kustoši gaļas kluči, kas sevis meklējumos, negribēdami pieļaut domu, ka pēc izcelsmes esam tādi paši kā, piemēram, rukši, izdomājuši pārāko būtni, kas mūs radījusi;šajā gadījumā Dievu. Viss balstās uz nejaušībām. Mīlestība ir bioķīmisks process, kam pēc nenoteikta laika perioda zūd efekts.Kas vēl?... Hmmm.. Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.