QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 18:23)
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 29 2005, 18:19)
Personīgi es labprāt gribētu, lai arī Latvijā šādā stilā staigātu vairāk cilvēku, tad sabiedrība nebūtu tik pelēcīga un vismaz tā jau esošajā rutīnā parādītos, kas neparasts... Protams, tās ir tikai manas personīgās domas.
Sapraata balss Yay... Iisteniibaa LV liidziigaa stilaa jau cilveeki staigaa, tikai apkaarteejo cilveeku attieksme nav visai pozitiiva. Pret taadiem tiek versti ne tikai pretiigi vaardi, bet arii fiziskais speeks. *shuts up lai atkal nesaaktu runaat par cilveku aprobezotibu*
~BN~Pilniigi piekriitu, man apnicis katru reizi, kad izeju cauri Riigai NEKO neieraudziit. Tas shausmiigi skumdina, liekas, ka Ljaa vispaar nav radoshu cilveeku (nebuutu uzzinaajusi par Otaku, veeljoprojaam taa domaatu, jo ceriibas jau sen bija zudushas). Man laikam aciiguma zinjaa neveicas, jo shaadus cilveekus nekur neredzu... (Ja neskaita paaris gotus/metaalistus, kas ar savaam nihilistiskajaam sejaam noveero apkaartni) Shausmiigi zheel :'(
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 29 2005, 18:44)
Shoune kaa vienmeer izceljas ar skarbu preteejo viedokli... [No affence...] Kretiiniski... Man pat gribas teikt ka tas ir vienk par spiiti lai pastriideetos or something like that.... tik samaaksloti cilveeki.......... neticu ka tu saaktu bljaut kkaadam barinjam jaunieshu kas izskatiitos taadi kaa tajaa linkaa... tici man vinji te tevi nolinchotu uz vietas... slimniicaa tu pamostos ar labo kaaju lauztu septinjaas vietaas un mugurkaula probleemaam... jaamaak tak pienjmet cilveeks taads kaa vinsh ir...
un riiga vispaar ir bezgaumiigu pretiigu letinju bars....
- O, baigi smukais kreklinjsh! kkapeec tu nekad neesi to uzvilkusi?
- Bail ka tik kaads kko nepasaka... nu zin veel pateiks ka es kaut kaada galiigi slimaa un adgruudiis no bara...
Thats just stupid... jaamaak izveidot savs bars.... jaapgrozaas cilveeku sabiedriibaa kuri tevi saprot un pienjem tevi taadu kaads esi ar visaam tavaam diivainiibaam... bet tas jau ir pirmajaa kaartaa... Un ja juus no kaut kaa dziivee baidiisieties labi nebuus.. bailes tevi neattiista - bailju paarvareeshana gan...
aprobezhoti snoobi kaa shoune shobriid izceljas jo manupraat ikviens iists otaku izceljas ne tikai ar to ka skataas multenes [apkaarteejo uztveree] un klausaas muuziku kurai vaardus nesaprot kameer netaver vaardniicu, bet veel arii ar to ka dazhkaar uzvelk kko galiigi crazy... Otakieshi izceljas ar visu - ar savu dziljaako buutiibu... Taapeec shkjiet ka es leenaam saakshu ieviest to stilu...
P.S. Gomennasai ja ir kaadas pareizraxtiibas kljuudas... Un tas ir tikai mans viedoklis...
Skalji aplausi no manas puses.
QUOTE(not_alone @ Sep 29 2005, 20:12)
cilvēki,
cilvēki!!!!nu vai tiešām jums nav kauns te taisīt tādu bļaušanu un kliegšanu?ko jūs piesējāties?tas,ka kādam ir ubergota uzskati,un ka kādam ir mazas,krāsainas čiepas uzskati,vēl nedod jums tiesības šitā,atvainojos par rupjību,dirsties!!!!
nu tad nevajag vispār komentēt,ja reiz riebjas!Shaisuke tikai gribēja parādīt kaut ko kas patīk viņai<un man a ^.^>,bet jūs sākat aurot!vismaz kaut kas oriģināls,ja tā var izteikties
nevis mūžīgi mūžos standarts.vai tad jums brauc virsū par to,ka jūs te savu ubergotismu publicējat visos iespējamos veidos?nemaz ar tik ļoti nebrauc.nu tad?
nevajag savu neapmierinātību ar dzīvi un pokemonismu<tieši tā,tas,kurš nespēj pieņemt citu kultūru un citas lietas,arī ir pokemons> izgāzt uz tiem,kas vienkārši varbūt ir gudrāki par jums.
The End.
Piekriitu, nereti ir bailes izpaust savi tikai taapeec, ka 'bailes, ko domaas citi'. Man agraak arii bija shaadas probleemas, tagad vnk censhos nedomaat par citiem (k-gan negjeerbjos iipashi 'aciimredzami'), ja vinji grib savu muuzhu nostaugaat dzhinsos un 'fresh' kreklinjos - taa ir vinju probleema, ne mana. un ja vinjiem ir probleemas pret kaadu, kas izskataas savcaadaak, tad taa driizaak ir skaudiiba par uzdriksteeshanos.
QUOTE(EndlessReality @ Oct 1 2005, 15:04)
Ak MURGS!!! Es patiešām nesaprotu, kā tie cilvēki var šitā parādīties uz ielas... Būt atšķirīgam ir labi, kamēr tu to dari tikai sevis dēļ, nevis lai iepatiktos citiem, bet šitais taču ir tikai (extra bezgaumīgs) modes kliedziens...
*bultinja uz augshu* Spilgts piemeers manai pieprieksheejai atbildei. Cik skumji... :'(