Help - Search - Members - Calendar
Full Version: OMFG!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Shaisuke
Nu bet kaapeec tev nav vienagla? Tobish tu esi ietekmejams/a no citu cilveeku viedokljiem ja? Ehh kaa es taadus cilveekus nesaprotu.

~BN~
Ghoul
galvenais, lai tu pats sev patiktu, citi var domaat daudz sviesta un vienkaarshi teikt sviestu taapeec, ka kaads "krutaaks" to saka.

Mosh sleegt sho topiku, pirms divam stundaam te bija 4 posti, tagad jau 4 lapas, rast objektiivu viedokli nesanaaks ( laikam) un piespamotas tiks veel kaudze lapu..... wink.gif
One winged angel
Neesmu ietekmeejams, ja par mani spriezh dazhi, bet kad visa nācija, tad jāsaka ...ehem... eju kārties

SHIET, S.U.D.am taisnība, labāk beidzam...
Shaisuke
Man gan neliekas ka buutu jaabeidz shii diskusija ir gana interesanta.
Un es sseit neredzu pagaidam nevienu divu vardu postu kas butu ne pa diskusiju.
~BN~
ReD_FoXy
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 21:59)
Man gan neliekas ka buutu jaabeidz shii diskusija ir gana interesanta.
Un es sseit neredzu pagaidam nevienu divu vardu postu kas butu ne pa diskusiju.
~BN~

*

piekriitu.. visi posti ir gari skaidri un vairaak vai mazaak mees neatkaartojamies.. pietam runa iet par stilu kas radies japaanaa un vispaar par japaanu... un novirzes nav ja vien tikai kaa ieviest stilu latvijaa.. bet topics tikuntaa ir par un ap sho stilu... neredzu neivenu paarkaapumu...

izdomaaju ka savu ksolu un klasi pimrdien paarsteigshu ar trakoti pilgtu apgjeerbu jo shobriid man pietruukst dazhu lietu... kaa piemeeram matugumiju un kjeedes kas jaanopeerk samnieciibas prechu veikalaa.. tikai 40 santiimi metraa biggrin.gif
not_alone
cilvēki,cilvēki!!!!

nu vai tiešām jums nav kauns te taisīt tādu bļaušanu un kliegšanu?ko jūs piesējāties?tas,ka kādam ir ubergota uzskati,un ka kādam ir mazas,krāsainas čiepas uzskati,vēl nedod jums tiesības šitā,atvainojos par rupjību,dirsties!!!!
nu tad nevajag vispār komentēt,ja reiz riebjas!Shaisuke tikai gribēja parādīt kaut ko kas patīk viņai<un man a ^.^>,bet jūs sākat aurot!vismaz kaut kas oriģināls,ja tā var izteikties smile.gif nevis mūžīgi mūžos standarts.vai tad jums brauc virsū par to,ka jūs te savu ubergotismu publicējat visos iespējamos veidos?nemaz ar tik ļoti nebrauc.nu tad?
nevajag savu neapmierinātību ar dzīvi un pokemonismu<tieši tā,tas,kurš nespēj pieņemt citu kultūru un citas lietas,arī ir pokemons> izgāzt uz tiem,kas vienkārši varbūt ir gudrāki par jums.
The End.
X_Kamui
rolleyes.gif Mdems ja es šaadi apģerbtu cilveeku iraudziitu Rīgaa.... es nošautos,
bet nu pof man patiik, norm >_<
Kikyou
Vispār jau smuki, ieraudzītu kādu tādu cilvēku pa ielu staigājot, uzreiz garastāvoklis uzlabotos. ^__^

Nezinu kā citiem, bet man personīgi pilnīgi vienalga, kā garāmgājēji ģērbjās. :3 Viņu dzīve - viņu darīšana; neiešu tak tā kā kaut kāds zīdainis ar pirkstu rādīt.

Pašai vilkt? No thankyou. ._.; Man nepatīk krāsas.
+Chibi+
viss jau ir baigi forši, kawaii utt., but i could never dress like that. Saksim ar to, ka es hroniski ienīstu rozā krāsu. Paciest var rozā/melns. Bet arī tas tikai īpašos gadījumos.
Meitenes jau izskatās nu ļoooooti labi, taču tās vēdera somiņas man nesimpatīzē. Too much jewlery in general. Don't like jewlery. Don't like PLASTIC jewlery. Bet zeķes+kedas+rūtaini svārki = 100% perfect. Būtu nauda, noteikti drusku kopētu šito stilu.. Tācu mana māte man to ļoti pārmestu, un tā kā viņa ir vienīgā, kas interesējas par jaunu drēbi iegādi man , man ir jārespektē arī viņas vēlmes un jāveido same old boring kompromiss. Her styles, my colours.
ShinChan
Pirmajā saitā redzētais ir IMO kičīgs un bezgaumīgs, taču atšķirībā no daža laba es satiekot uz ielas šādi tērptus cilvēkus neizvirstu rupjībās un nesāktu vīkstīt dūres.

Diskusijā kas izvērtās pēc tam man iepatikās vārdi lternatīvs, atšķirīgs, pelēkā masa (no kuras noteikti ir jāizdalās). Kādas muļķibas jūs runājat. Sekojot jūsu loģikai es būtu alternatīvisma kalngals, ja uzlikt sev uz galvas sakaltušu govs pļeku un kails izbristu cauri Vecrīgai.
Kāpēc tik ļoti jākoncentrējas uz apģērbu, man allažiņ ir licies, ka cilvēks savu unikalitāti un atškirīgumu ir paudis un pierādījis vārdos un rīcībā. Tas ka kāds pārejas vecumā (protams, esmu redzējs, 40 gadīgas rozā ietērpušās dāmas, bet ticiet man tas skats ir atbaidošs) ir aizdomjies uzvilkt adītas pusgarās zeķes, kedas, svārkus skotu rakstā un uzkabinājis uz somas vai kakla bezgaumīgu pikačū līdzenieku par neko alternatīvu neliecina. Līdzīgi kā ar mūsu jauniceptajiem reperiem, kas sakarina ķēdes, sasien lakatus, rahītiski loka pirkstus, bet savā dzīvē ar tādu lietu kā ielu bandas (es nerunāju par puņķainiem aliņu piešukušamies smerdeļiem, kas sevi apzīmē par baigo gang), bandu kari, ieroči, un rēta no vienas auss līdz otrai nav redzējuši un visticamāk arī neredzēs, jo izaugs no problemātiskā vecuma un tā pat kā visi parējie sāks ģērbties kā "pelēkā masa". To pašu var treikt arī apr cilvēkiem, kas repu izpilda.
Mani smīdina mēģinājumi kaut ko kaut kam pierādīt ar apgērbu, aksesuāriem un frizūru. Tas ir tā pat kā spriest par māju pēc tās fasādes. Lai kā kāds mēģinātu ieborēt, ka apgērbs ļoti tieši raksturo cilvēka būtību, neskaitāmas reizes esmu pārliecinājies par pretējo.
Bet protams, apģērba nozīmi noliegt nevar.
EndlessReality
Ak MURGS!!! Es patiešām nesaprotu, kā tie cilvēki var šitā parādīties uz ielas... Būt atšķirīgam ir labi, kamēr tu to dari tikai sevis dēļ, nevis lai iepatiktos citiem, bet šitais taču ir tikai (extra bezgaumīgs) modes kliedziens...
Kazuki
taa apskatiijos un secinaaju ka tur ir tikai kaadi 3 reaali stiliigi purni.
neiebilstu ka citi taadas dreebes valkaa, jo tas dziivei un otram cilveekam pieshkjir roziiniiti, bet pati es taa negjeerbtos. prieksh manis bik par traku biggrin.gif
zeloco
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 18:23)
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 29 2005, 18:19)
Personīgi es labprāt gribētu, lai arī Latvijā šādā stilā staigātu vairāk cilvēku, tad sabiedrība nebūtu tik pelēcīga un vismaz tā jau esošajā rutīnā parādītos, kas neparasts... Protams, tās ir tikai manas personīgās domas.
*

Sapraata balss biggrin.gif Yay... Iisteniibaa LV liidziigaa stilaa jau cilveeki staigaa, tikai apkaarteejo cilveeku attieksme nav visai pozitiiva. Pret taadiem tiek versti ne tikai pretiigi vaardi, bet arii fiziskais speeks. *shuts up lai atkal nesaaktu runaat par cilveku aprobezotibu*

~BN~

*

Pilniigi piekriitu, man apnicis katru reizi, kad izeju cauri Riigai NEKO neieraudziit. Tas shausmiigi skumdina, liekas, ka Ljaa vispaar nav radoshu cilveeku (nebuutu uzzinaajusi par Otaku, veeljoprojaam taa domaatu, jo ceriibas jau sen bija zudushas). Man laikam aciiguma zinjaa neveicas, jo shaadus cilveekus nekur neredzu... (Ja neskaita paaris gotus/metaalistus, kas ar savaam nihilistiskajaam sejaam noveero apkaartni) Shausmiigi zheel :'(

QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 29 2005, 18:44)
Shoune kaa vienmeer izceljas ar skarbu preteejo viedokli...  [No affence...] Kretiiniski... Man pat gribas teikt ka tas ir vienk par spiiti lai pastriideetos or something like that.... tik samaaksloti cilveeki.......... neticu ka tu saaktu bljaut kkaadam barinjam jaunieshu kas izskatiitos taadi kaa tajaa linkaa... tici man vinji te tevi nolinchotu uz vietas... slimniicaa tu pamostos ar labo kaaju lauztu septinjaas vietaas un mugurkaula probleemaam... jaamaak tak pienjmet cilveeks taads kaa vinsh ir...
un riiga vispaar ir bezgaumiigu pretiigu letinju bars....
- O, baigi smukais kreklinjsh! kkapeec tu nekad neesi to uzvilkusi?
- Bail ka tik kaads kko nepasaka... nu zin veel pateiks ka es kaut kaada galiigi slimaa un adgruudiis no bara...

Thats just stupid... jaamaak izveidot savs bars.... jaapgrozaas cilveeku sabiedriibaa kuri tevi saprot un pienjem tevi taadu kaads esi ar visaam tavaam diivainiibaam... bet tas jau ir pirmajaa kaartaa... Un ja juus no kaut kaa dziivee baidiisieties labi nebuus.. bailes tevi neattiista - bailju paarvareeshana gan...
aprobezhoti snoobi kaa shoune shobriid izceljas jo manupraat ikviens iists otaku izceljas ne tikai ar to ka skataas multenes [apkaarteejo uztveree] un klausaas muuziku kurai vaardus nesaprot kameer netaver vaardniicu, bet veel arii ar to ka dazhkaar uzvelk kko galiigi crazy... Otakieshi izceljas ar visu - ar savu dziljaako buutiibu... Taapeec shkjiet ka es leenaam saakshu ieviest to stilu... laugh.gif

P.S. Gomennasai ja ir kaadas pareizraxtiibas kljuudas... Un tas ir tikai mans viedoklis...
*

Skalji aplausi no manas puses.

QUOTE(not_alone @ Sep 29 2005, 20:12)
cilvēki,cilvēki!!!!

nu vai tiešām jums nav kauns te taisīt tādu bļaušanu un kliegšanu?ko jūs piesējāties?tas,ka kādam ir ubergota uzskati,un ka kādam ir mazas,krāsainas čiepas uzskati,vēl nedod jums tiesības šitā,atvainojos par rupjību,dirsties!!!!
nu tad nevajag vispār komentēt,ja reiz riebjas!Shaisuke tikai gribēja parādīt kaut ko kas patīk viņai<un man a ^.^>,bet jūs sākat aurot!vismaz kaut kas oriģināls,ja tā var izteikties smile.gif nevis mūžīgi mūžos standarts.vai tad jums brauc virsū par to,ka jūs te savu ubergotismu publicējat visos iespējamos veidos?nemaz ar tik ļoti nebrauc.nu tad?
nevajag savu neapmierinātību ar dzīvi un pokemonismu<tieši tā,tas,kurš nespēj pieņemt citu kultūru un citas lietas,arī ir pokemons> izgāzt uz tiem,kas vienkārši varbūt ir gudrāki par jums.
The End.
*

Piekriitu, nereti ir bailes izpaust savi tikai taapeec, ka 'bailes, ko domaas citi'. Man agraak arii bija shaadas probleemas, tagad vnk censhos nedomaat par citiem (k-gan negjeerbjos iipashi 'aciimredzami'), ja vinji grib savu muuzhu nostaugaat dzhinsos un 'fresh' kreklinjos - taa ir vinju probleema, ne mana. un ja vinjiem ir probleemas pret kaadu, kas izskataas savcaadaak, tad taa driizaak ir skaudiiba par uzdriksteeshanos.

QUOTE(EndlessReality @ Oct 1 2005, 15:04)
Ak MURGS!!! Es patiešām nesaprotu, kā tie cilvēki var šitā parādīties uz ielas... Būt atšķirīgam ir labi, kamēr tu to dari tikai sevis dēļ, nevis lai iepatiktos citiem, bet šitais taču ir tikai (extra bezgaumīgs) modes kliedziens...
*

*bultinja uz augshu* Spilgts piemeers manai pieprieksheejai atbildei. Cik skumji... :'(
Ghoul
Nu man personiigi nepatiik, paaraak krasaini. Bet ja cilveekam patiik, tad luudzu.
Kaa jau agraak teicu galvenais lai tu patiktu pats sev. Bet citu viedoklid arii ir svariigs, dziive var kljuut gruutaaka, ja citi domaa, ka tu esi cirvis ( ticiet man laugh.gif )

QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 29 2005, 19:44)
aprobezhoti snoobi kaa shoune shobriid izceljas jo manupraat ikviens iists otaku izceljas ne tikai ar to ka skataas multenes [apkaarteejo uztveree] un klausaas muuziku kurai vaardus nesaprot kameer netaver vaardniicu, bet veel arii ar to ka dazhkaar uzvelk kko galiigi crazy... Otakieshi izceljas ar visu - ar savu dziljaako buutiibu... Taapeec shkjiet ka es leenaam saakshu ieviest to stilu... laugh.gif
*

daudzi shinii topikaa tika saukti par aprobezotiem, bet taadi mees esam, mums mosh nav saprotama citas kultuuras. Nesaprotu kaapeec tagad vajadzeetu skriet un gjeerbties taa kaa japaanji??? Tikai taapeec lai paraadiitu, ka tu esi citaadaaks, speejiigs atshkjirties??? Kaada jeega???
Es uzskatu sevi par iistu otaku, bet skatos tikai multenes, jrocku neklausos, neko crazy nevelku. Vieniigais kas japaanju kultuuraa man liekas pievilciigs ir anime. Es iisti nesaprou kaada ir Otaku buutiiba, kaads paskaidros??? wink.gif Shaubos, ka tas stils tiks ieviests pie mums, kaapeec vajag?????

Shinya
Miiiliigi...tagad es vismaz zinu kas man dazkaart sanaak no mana "dizjaa" EGL un daudzo kraasu mikseejuma tongue.gif , bet patiesiibaa vienalga EGL sobriid bisku veel sirdij tuvaaks, bet sitas arii nav slikts... ph34r.gif
Shaisuke
QUOTE(S.U.D @ Oct 2 2005, 14:38)
daudzi shinii topikaa tika saukti par aprobezotiem, bet taadi mees esam, mums mosh nav saprotama citas kultuuras. Nesaprotu kaapeec tagad vajadzeetu skriet un gjeerbties taa kaa japaanji??? Tikai taapeec lai paraadiitu, ka tu esi citaadaaks, speejiigs atshkjirties??? Kaada jeega???
   Es uzskatu sevi par iistu otaku, bet skatos tikai multenes, jrocku neklausos, neko crazy nevelku. Vieniigais kas japaanju kultuuraa man liekas pievilciigs ir anime. Es iisti nesaprou kaada ir Otaku buutiiba, kaads paskaidros??? wink.gif  Shaubos, ka tas stils tiks ieviests pie mums, kaapeec vajag?????
*

Taapeec, ka liela dalja otaku bezmaz vai *worship Japan*, bet tikai tiktaal kameer tas ir Japaanaa. Kad tas saak paraadiities Latvijaa tad tas redz saak palikt pretiigi/drausmiigi/shausmiigi un visaadi citadi nepienjemami, jo mees redz esam mazaa Latvija un nevaram atljauties to ko atljaujas lielie, varenie japaanji.

Plus veel par to ubergotismu. Tieshi taa Krix. 'gootiskajiem' otaku apgjeerba normas robezojas ar Malice Mizer un Moi Dix Mois. Kad kaads no vinjiem saak klausiities/gjeerbties, teiksim, to pashu GacktJOB tvai Miyavi tad uzreiz tas ir negotiski. Blah. Luuk tas jau ir pokemonisms.

~BN~
Ghoul
QUOTE(Shaisuke @ Oct 3 2005, 12:55)
Taapeec, ka liela dalja otaku bezmaz vai *worship Japan*, bet tikai tiktaal kameer tas ir Japaanaa. Kad tas saak paraadiities Latvijaa tad tas redz saak palikt pretiigi/drausmiigi/shausmiigi un visaadi citadi nepienjemami, jo mees redz esam mazaa Latvija un nevaram atljauties to ko atljaujas lielie, varenie japaanji.
~BN~

*

Luuk tas jau ir mulkjiigi, safanoties par valsti. Bet kameer tas viss nav ienaacis Latvijaa, tas ir kkas intiims, ar ko tu vari savaa nelielajaa draugu barinjaa pafanot, kad tas jau saak palikt populaari tev tas saak nepatikt.
Nedomaaju, ka nevaram aljautie jo esam mazaa Latvija, latvieshi ir iedomiiga tauta, taapeec, tas, manupraat, atkriit.
Un tu tikuntaa neatbildeeji uz manu jautaajumu, kaapeec tas ir nepiecieshams???? wink.gif
Church
kaarteejaas reizes gadaas forumaa mineets termins "iists otaku" un leposhanaas ar to .. vai gadiijumaa nevaidzeetu kaut kur pielikt kaadu F.A.Q. par to? vismaz nespiest uz "iistumu" ;>
lai gan rietumnieki biezhi to uztver pavisam savaadaak - kaa cilveeks kuram ljoti patiik anime/manga, iists otaku noziimee sociopaatisku cilveeku, kursh tik taalu iesleedzies (jaa, visbiezhaak gan - animes/mangas/datorspeelju pasaulee, bet ir arii savaadaaki), ka ir pilniigi nespeejiigs komuniceeties ar citiem cilveekiem, biezhi tipiski cilveeks kursh vairs neruupeejas par savu izskatu, pavada iesleedzies savaa istabaa lielaako dalju dziives paartiekot no junkfooda utml. Veel pieziimeeshu, ka japaanaa otaku tiek biezhi lietots kaa lamuvaards.
"In modern Japanese slang, therefore, an otaku is an obsessive fan of any one particular theme, topic, or hobby, sometimes to the point of mental instability."
http://en.wikipedia.org/wiki/Otaku
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.