zenofex
Sep 19 2005, 19:31
ROFL!
Lūk, to es saucu par kārtīgu fleimu!
Bezjēdzīga malšanās par neko.
Ak, šīs jaukās diskusijas, kurās, cenšoties pierādīt to, ka anime tomēr ir domāta arī pieaugušajiem, daudzi "pieaugušie" nolaižas līdz smilšukastes līmeņa riešanās festam. Nice... >:)
anishuara
Sep 19 2005, 22:27
QUOTE(GameMaster @ Sep 19 2005, 21:18)
Ak, šīs jaukās diskusijas, kurās, cenšoties pierādīt to, ka anime tomēr ir domāta arī pieaugušajiem, daudzi "pieaugušie" nolaižas līdz smilšukastes līmeņa riešanās festam. Nice... >:)
sheit es tev pilnigi piekritu es domaju ka nolaisties lidz tadam limenim ir amorali, ja cilvex ir pieaudzis tad ari jauzvedas ka pieaugusham
QUOTE(ShinChan @ Sep 19 2005, 18:01)
Kārtējais neklātienes varonis, kuram liekas, ka izprot visu un visus vislabāk un kuram sprēgāšana internetā sniedz teju orgasmam līdzīgas izjūtas. Maz tev tā prieka dzīvē, ja lielāko kaifu sagādā jaukšanās pa vidu un savu idiotisko komentāru mētāšana.
Shin negribu neko sliktu teikt bet tu tikko atbildeji uz savu jautajumu shis ir texts kur tu paradi ka esi apvainojies...
Shinobi-sama
Sep 20 2005, 08:54
Neenu kapee? Manupraat shis topiks lieliski paraada "otaku un nodziivotais laiks".
Tizla seedeeshana kaktaa un stulba maashana ar rocinju un ik pa laikam uztriepjot savas emocijas uz A4 lapas, kura peecaak tiek spariigi veecinaata ikkatram garaamklejojosham, ja nu gadiijies aizmaldiities liidz tam "nishajam" kaktam, jauneko nepieraada, nu vismaz tas nav forums. Tieshi offtopic flame izmet peerles, deelj kuraam prieciigaaks praats rodas.
Shitie te, garaam kliideeji, ierodas topicaa, ar aciim paarbrauc peedeejaas lapas textus, un tad varen gudri iepostee savu atturiigo komentaaru, kuram sevii jaaietver posteetaaja viedais praata veesums (appiipeejies nariks izskataas daudz viedaaks ar savu duljkjaini mediteejosho skatienu), muuzham nosveertaa logjika (paartikas produkta lietoshanas instrukcija pateereetaajiem ietveer vairaak logjikas), un tad vienaa rindelee ar 4 vaardu kombinaaciju izdvesh savu nihilistiski pareizo veestiijumu par absoluuto pacifismu, pa vidam iemaaleejot kaadu aizbildumu par topica virsrakstu. Kaareiz tagadeejais topika Title pareizi formulee tagadeejo poziiciju karu.
Ko tad shis varenais miera neseejs ar nekoshanu kaajaas grib panaakt? Neviens jau nekozh, pashlaik notiek miermiiliiga diskusija.
Ja nenotiks shii aizsargaashanaas pret taa saucamo tiinja vecumu un braukshana virsuu par vaardiem, tad kad gan taa notiks? Tad kad shim buus 20? Tad atkal muusu ahuunie pacifisti, jeb foruma baltie balozhi, saaks breekt "Da ko juus! Jums teju jau 30 un te lecat augumaa nenobriedusham 20 gadniekam." Shin-chan pareizi teica, ka 16 gados jau takaa vaidzeetu saprast ko paari luupai spljauj. Piemeeram, tur, kur ir augstspriegums, ne velti liek briidinaajumus par to. Nav jeegas likt briidinaajumu, ja straavas tur nav, lai vienmeer tas, kuram uznaak veelme paarkaapt ignoreet briidinaajumu, vareetu veseliigi pachamdiities ap to transformaatora kaarbu.
Kaads te kaut ko izmeta par smilshukastes liimeni. Un kuraa levelii tad jams tagad opereejas? Kaa tad tu nonaac nakamajaa liimenii? Novaacot bosu? Kas iemieso to bosu?
ShinChan
Sep 20 2005, 09:24
Un tagad pavisam godīgi atblidiet vispirms jau paši sev un tad ja ir vēlme arī uzrakstiet komentāru, par to vai jūs atstātu bez ievērības šādu piebildi, ja tur nebūtu mans niks bet jūsējais
QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 18:42)
nu nezinu, varbut tulit atnaks tas Shin-Chan un kaut ko saks muldet, bet vins ari ir viens to tiem psihiski slimiem cilvekiem, vai ari vins nav kaut ko aizpildijis sava dzive un tapec anime skatas
pieļauju, ka nē, un nevajag man bērt tos tekstus kā zirga pakaišus par to, ka tas ir tikai 16 gadnieks uz kuru nav vērts apvainoties, jo kam gan negadās. Paši esat vēl bez mazāka iemesla piebļāvuši pus forumu, bet nezin kāpēc kā es foruma pastāvēšanas laikā atļaujos 3, 4 reizes pateikt ko skarbāku un kādu noaudzināt tā uzreiz dažiem izbrīnā un nosodījumā ieplešas mute. Mazohisms man nepiemīt.
Vai kaadam ir saglabaats tas Shoune posts un var iedot man palasiit?
anishuara
Sep 20 2005, 10:50
QUOTE(ShinChan @ Sep 20 2005, 09:24)
Un tagad pavisam godīgi atblidiet vispirms jau paši sev un tad ja ir vēlme arī uzrakstiet komentāru, par to vai jūs atstātu bez ievērības šādu piebildi, ja tur nebūtu mans niks bet jūsējais
QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 18:42)
nu nezinu, varbut tulit atnaks tas Shin-Chan un kaut ko saks muldet, bet vins ari ir viens to tiem psihiski slimiem cilvekiem, vai ari vins nav kaut ko aizpildijis sava dzive un tapec anime skatas
pieļauju, ka nē, un nevajag man bērt tos tekstus kā zirga pakaišus par to, ka tas ir tikai 16 gadnieks uz kuru nav vērts apvainoties, jo kam gan negadās. Paši esat vēl bez mazāka iemesla piebļāvuši pus forumu, bet nezin kāpēc kā es foruma pastāvēšanas laikā atļaujos 3, 4 reizes pateikt ko skarbāku un kādu noaudzināt tā uzreiz dažiem izbrīnā un nosodījumā ieplešas mute. Mazohisms man nepiemīt.
njaaaaa Shin sry par visiem uzbraukumiem...
nedomaju ka KADS cilvex
ir spejigs tev uzraxtit ko tadu!!!! tas ta4u nav normali!!!!
protamz ka katram cilvekam ir tiesibas uz savam domam, bet tomer ja vinsh grib ka tadu pateikt tad lai saka tieshi seja nevis publiskaja posta
Tapec cepuri nost Shin
tu turies brashi...
Kikyou
Sep 20 2005, 16:53
Vispār jau arī divpadsmitgadīgi cilvēki var būt gudrāki par sešpadsmitgadīgajiem... Viss atkarīgs no tā kāds cilvēks tu esi. (Vecāku audzināšanu nevainot; ap to vecumu cilvēks aizmirst ko vecāki mācījuši.)
Bet ehh liela muiža - es te nebiju, neko neredzēju. Vispār vajadzēja šito topicu slēgt tieši pēc atvēršanas. Kaut gan no otras puses fleimus ir jautri lasīt... :3
P.S. Shinchan rullz. XD
Shoune tajaa postaa par ShinChanu riktiigi uzbrauca! Nu jaa, Shoune dariija ljoti nepareizi vispaar pieminot kaadu no otakieshu vaardiem sliktaa noziimee. Pavisam mieriigi varu iedomaaties, ja Shoune ShinChan vietaa buutu ierakstiijis Missy... Nu jaa... stulbi sanaaca!
Hikaru
Sep 20 2005, 18:36
Jā! Es te biju kaut ko palaidis garām. Shoune kaut ko kļūdījās par anime un visi viņam sāk skaidrot, ka arī pieaugušie skatās anime, jā?
Ja kāds par kaut ko tādu ir kļūdījies, tad vajag mierīgi.... un vienkārši... paskaidrot ar kādu citātu no seniem, gudriem, saprātīgiem un protams kā pieaugušiem slaveniem cilvēkiem.
Piemēram, īsi un skaidri:
"Dzīve ir anime, un anime ir dzīves jēga" (god. Jānis R.-sama).
Protams, kaut ko taadu izlasot, katrs uzreiz saaks cieniit anime...
CirvjaKaac
Sep 20 2005, 21:09
Kārtējais neklātienes varonis, kuram liekas, ka izprot visu un visus vislabāk un kuram sprēgāšana internetā sniedz teju orgasmam līdzīgas izjūtas. Maz tev tā prieka dzīvē, ja lielāko kaifu sagādā jaukšanās pa vidu un savu idiotisko komentāru mētāšana.
Un lūdzu ar citātiem no mana teksta parādi, kur es sevi esmu apzīmējis kā "ūberprātu un pieredzes bagātu cilvēku". Vai mani par tādu padara zināšanas par ierēdņu valsts iestāžu darbinieku algām? Vai tiešām man ir jātaisnojas par to, ka atļāvos atbildēt uz Shounes uzbraucienu?
P.s. Tev ir reti precīzi izvēlēts niks, ar ko arī apsveicu
P.s.s. Vai nevajadzētu pielikt punktu šim marasmam, topiks jau sen vairs nav tāds, kādu to tā autors bija sākotnēji iecerējis.
Nu super Shin-chan! Man patiess prieks par Tevi. Thumbs up! Dievs dod būt TIK foršam kā Tev 24 gadu vecumā!
Kāda Tev izglītība?
ShinChan
Sep 20 2005, 21:14
QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 20 2005, 20:09)
Nu super Shin-chan! Man patiess prieks par Tevi. Thumbs up! Dievs dod būt TIK foršam kā Tev 24 gadu vecumā!
Kāda Tev izglītība?
Nu, kaut ko prātīgu arī pateiksi, vai tikai tērēsi laiku nemitīgā sprēgāšanā?
Bez tam, man tiko tikai 23 stuknula, un ja tevi tik ļoti interesē mana izglītība tad varu arī pastāstīt, nav nekas slēpjams politologs, bet laikam līdz tavas arodenes līmenim gluži neaizvelku?
Tagad, ShinChan, mees par tevi zinaam vairaak, nekaa tu par mums! >:)
Shaada informaacija no ShinChan bija atpluudusi jau sen.
Man ljoti iepatikaas shitais: >:)
Es laikam pelnos uz bankoturwarningu...
CirvjaKaac
Sep 21 2005, 19:53
Nu, kaut ko prātīgu arī pateiksi, vai tikai tērēsi laiku nemitīgā sprēgāšanā?
Bez tam, man tiko tikai 23 stuknula, un ja tevi tik ļoti interesē mana izglītība tad varu arī pastāstīt, nav nekas slēpjams politologs, bet laikam līdz tavas arodenes līmenim gluži neaizvelku?
Neplānoju nolaisties līdz tavam līmenim, un piedalīties šajā krāniņu mērīšanās procesā... ne tādēļ esmu šajā forumā. Ja neesi pamanījis, tad vienīgais kas te sprēgā esi Tu. Vari turpināt bļaut un raudāt, un uzskatīt, ka rīkojies pareizi... Kā jau teicu - Thumbs up!
P.S Arodenē neeju, un liekas, ka līdz arodenes līmenim tiešām nevelc
QUOTE(edg @ Sep 20 2005, 21:29)
Shaada informaacija no ShinChan bija atpluudusi jau sen.
Man ljoti iepatikaas shitais: >:)
Es laikam pelnos uz bankoturwarningu...
Labi!! Es te neesmu tik ilgi, taa kaa shii informaacija manaa pauriitii iepluuda tikai vakar!
Tigra2
Sep 22 2005, 21:52
dazhreiz 16 gadigs tinis zin vairak neka 25 gadus vecs cilveks, tas atkarigs no pasha cilveka un vinja audzinashanas un spriest par cilveka vecumu un vinja atbilstibu tam musu laikos tas nav aktuali, jo dazhreiz vecums neatbilst ar cilveka attistibas limeni un vinja pieredzi...
Pilnīgi piekrītu, man pat pagaidām nav vēl 15, tik un tā es par arhibaktērijām zinu vairāk kā visa mana ģimene kopā, mjā tikai laikam tas nav par tēmu. (Nevajag man uzbraukt, esmu maziņa, baidos
)
Gribeetos nedaudz izveerteet izveertushos disputu. No vienas puses, nav ko apvainoties uz cilveeku kursh 20 gadu vecumaa pirmoreiz izies uz ielas un ieraudziis sev pasauli apkaart. Fleimot taadu nav veerts, ja vinja aizpriedumainaa domaashana nepieljauj variantu, ka cilveekam peec 18 vareetu buut veelme skatiities anime, lai vai kaadu iemeslu deelj, nevienaa briidi vinjsh nesapratiis citu pamatotos vai nepamatotos aizraadijumus, vai, shajaa gadijumaa, fleimu. Taadiem cilveekiem ir vairaak lepnuma nekaa sapraata.
No otras puses, katram cilveekam ir kaut nedaudz pashcienjas un aizstaaveet savu godu ir vairaak nekaa pashsaprotami, it iipashi pret siikiem iedomiigiem biezenjiem, kas lec paar savu pakalju. Taadiem vienreiz pa visaam reizeem vajag paraadiit, ka shajaa pasaulee viss nenotiek peec preikshrakstiem un tas ir vairaak kaa saprotami. Ja es buutu Shin-chan vietaa un tas buutu dziivee, taads pashpuika visticamaak nedaudz atrautos. Pazemojums ir lielisks veids, kaa kaadam atveert acis uz pasauli. Itkaa jau siikums, lai vinjsh tur muld ko grib, bet no otras puses, arogance var buut ljoti, ljoti kaitinosha. Nedomaaju, ka Shin-chan ir izpelnijies nosodijumu.
ShinChan
Sep 22 2005, 23:53
QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 21 2005, 18:53)
Neplānoju nolaisties līdz tavam līmenim, un piedalīties šajā krāniņu mērīšanās procesā... ne tādēļ esmu šajā forumā.
Paradoksu pārpilns teikums, ja ņem vērā tavus iepriekšējos komentārus
Par krānu mērīšanās lietderību vajadzēja domāt, pirms pats ar nervozām kustībām sāki savu bikšu priekšu pogāt vaļā
QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 21 2005, 18:53)
Ja neesi pamanījis, tad vienīgais kas te sprēgā esi Tu. Vari turpināt bļaut un raudāt, un uzskatīt, ka rīkojies pareizi... Kā jau teicu - Thumbs up!
P.S Arodenē neeju, un liekas, ka līdz arodenes līmenim tiešām nevelc
Ja neesi pamanījis (redzes defekta, epizodiska analfabētisma vai citu problēmu dēļ) tad šajā topikā vienīgais kas joprojām sprēgā esi tu. Viss ko es darīju un joprojām daru ir atbilžu rakstīšana uz uzbrūkošiem komentāriem, tai skaitā tavējiem.
Pasaki, lūdzu kad un kur es tev paspēju tik sāpīgi uzmīt uz varžacīm, ka tik spēji iemantoju tādu nicinājumu? Vai varbūt braukšanai augumā tev vispār iemeslu nevajag, sports, tā sacīt? Man tiešām tas ļoti interesē.
archaxyz
Sep 23 2005, 00:02
Pieerames es 19 gadus jauns gurķis uzskatu ka nav tolka strīdēties ne dēļ vecuma , ne dēļ izglītības jo ne jau tas ir galvenais , bet gan dzīves skola.
P.S. Ja kļūdos nomētājat mani ar akmeņiem.
archaxyz
Sep 23 2005, 00:37
Es nekad neesmu teicis ka izglītība nav vajadzīga. Taču pazīstu daudz cilvēkus kam ir baiga izglītība un kuri ir pilnīgi mud***
Mani neviens nemācija es pats mācijos un tās ir manas domas.
archaxyz
Sep 23 2005, 01:09
To visu es saprotu. Tachu pirms tam gāja runa par to vai cilēks ar mazu izglītibu ir stūlbs.
P.S. Negribu piekrist ka dzīves skolai nav nozīmes.
Church
Sep 23 2005, 07:35
Latvijas situaacija - ka vairums anime skatiitaaju ir tiinji imho pamataa ir taa iemesla peec, ka tikai ljoti nesen pa TV tika kautkas liidziigs raadiits (pokemoni IIRC?). sateliitu TV ar nesen bij daudz mazaak izplatiita. Dalja no vecaakas audiotrijas vareeja buut pienaakusi pirmo animju raadiitu latvijaa deelj, kaa piem. Jaanjtaarpinju Kaps raadiits savlaik k/t-os. Ar laiku, cilveekiem augot ;> , domaaju videejais vecums arii stipri augs, kljuustot liidziigaakam citur. imho stereotips par animi = animaaciju beerniem ir pilniigi nepareizs. vismaz puse ir domaata jaunieshiem / vismaz treshdalja - tikai pieaugushajiem. jeb beerniem buutu jaaskataas lietas kaa Jin Roh, Texnolyze, Berserk, hentai gabali? ;>
Pirmaas animes redzeeju savlaik, kad paretas gadiijaas starp paareejaam filmaam piraatiskaa serverii ;>. Pamataa - paaris Miyazaki/Ghibli st. filmas. Bet taa iisti savukaart saslimdinaaja mani viens 45 gadiigs cilveeks, iesakot gan vairaakus nosaukumus ko veerts vilkt/skatiities, gan atrashanas/vilkshanas vietas (BT/animesuki.com utml) ;>
Pat itkaa "beernu" animees .. parasti ir mazaak cenza / dziljaaki sizheti/personaazhi. Vismaz saliidzinot ar vidusaritmeetisku disneju/holivudu jau nu gan. btw .. it kaa beernu animee .. Spirited Away .. vai neliekas, ka taapat kaa piem. L.Kerola Alise Briinumzemee dazhas lietas vareetu saprast tikai pieaugushie?
Arii veelamaa anglju valodas zinaashana papildus apgriezh skatiitaaju loku no apakshas.
Veel viens iespeejams videeja lv otaku rashanaas ierobezhojums - veids, kaa pamataa tiek ieguuta anime/manga. - internets. Nopirkt @ lv ir pagruuti / pa lokaalo tv neraada, - pamataa animi velk no sieta. Attieciigi vairaak starp otakieshiem i lielaakaa/mazaakaa meeraa datorikji. Vai nu tie, kam maajaas dators (kaadreiz ljoti neliela sabiedriibas dalja, un tik nesen juutami palielinaas), liidz cilveekiem kas datoru/internetu lieto profesionaali/vai izgliitiibas iestaadees. Aarzemees - gan animi cilveeki vareeja redzeet daudz/jau sen, gan valodas zinaashanas paliidzeeja, gan datori/siets bij agraak/vairaak/pierastaak. Arii nopeerkams vieglaak/liela izveele. Nav briinums, ka daudz vairaak padziivojushu anime cieniitaaju.
QUOTE(Church @ Sep 23 2005, 07:35)
Latvijas situaacija - ka vairums anime skatiitaaju ir tiinji imho pamataa ir taa iemesla peec, ka tikai ljoti nesen pa TV tika kautkas liidziigs raadiits (pokemoni IIRC?). sateliitu TV ar nesen bij daudz mazaak izplatiita. Dalja no vecaakas audiotrijas vareeja buut pienaakusi pirmo animju raadiitu latvijaa deelj, kaa piem. Jaanjtaarpinju Kaps raadiits savlaik k/t-os. Ar laiku, cilveekiem augot ;> , domaaju videejais vecums arii stipri augs, kljuustot liidziigaakam citur. imho stereotips par animi = animaaciju beerniem ir pilniigi nepareizs. vismaz puse ir domaata jaunieshiem / vismaz treshdalja - tikai pieaugushajiem. jeb beerniem buutu jaaskataas lietas kaa Jin Roh, Texnolyze, Berserk, hentai gabali? ;>
sapraata balss!
Shinobi-sama
Sep 23 2005, 19:41
Peace
Bet tas ir labi nosists laiks. Manupraat labaak nekaa Q2 speeleeshana.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.