Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kāds anime varonis būtu tu?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Sushi
Davai davai! Tomoko, kosplejs jau tevi gaida! Tev buus jaateelo panku hentai... biggrin.gif laugh.gif
Bitter_me
Es buutu dzeks.. biggrin.gif
Tomoko
QUOTE(Missy @ Sep 13 2005, 16:45)
Davai davai! Tomoko, kosplejs jau tevi gaida! Tev buus jaateelo panku hentai... biggrin.gif  laugh.gif
*

A kas tev nepatiik? rolleyes.gif Manupraat ljoti normaali biggrin.gif !!! !!! Taax.... es gribu staigaat ar kaksha ausiim un cospleyaa es buutu da best - par origjinilitaati tongue.gif!
Sushi
Un komplektinjam- izaicinoshas pozas, kaa arii apgjeerbi!!! laugh.gif Hhahahahaha!!! laugh.gif biggrin.gif
Tomoko
QUOTE(Missy @ Sep 15 2005, 10:38)
Un komplektinjam- izaicinoshas pozas, kaa arii apgjeerbi!!! laugh.gif Hhahahahaha!!! laugh.gif  biggrin.gif
*

Nu bet protams, kaa gan savaadaak biggrin.gif tongue.gif ! Es ieviesiishu jaunu Cospeya eeru biggrin.gif!

Aaa, un shitas bezsakaraa... bet te var uzzinaat, kas tu esi pa zodiac (anime pics) kautkas tml.

http://quizilla.com/users/WakaKaminari/qui...(anime%20pics)/
Esmu taurus, un taa tieshaam ir happy.gif!
Sushi
Man sanaaca uudensviirs, bet es esmu jaunava. Tachu juutos kaa dviine vai svari... smile.gif
Kikumi
Man sanāca šādi ar manu vārdu laugh.gif:

Hair Color: Black with red highlights
Hair Style: Shoulder-length hair
Wardrobe: Jeans and a black shirt that says:"I like monkeys except that one!" *pointing to a monkey*
Personality: You have no perosnality! You're a MUTE!
Kind of Anime you're in: Futuristic school boy/girl anime
Role in Anime: The insane guy who wants to take over the world
Sushi
Labii... Varbuut tagad uzrakstiet, kaadi juus gribeetu buut? smile.gif
Ghoul
gari, bruuni mati, vnk dreebes, bet katraa seerijaa (LOL) citaadaakas. Nenogalinaams, pervers, terminaators, kursh speej pilniigi visu. Buutu kkaadaa ecchi animee, ar daudz stulba humora un ecchi. Tad es saaktu celjot uz citaam animeem un nogalinaat to galvenos varonjus un uzsuuktu to speejas. Tad es paarveerstos par. Sarkanmatainu, dzeku no meitenju sapnjiem un buutu pasaules paarapdziivotiibas probleemas iemesls. tongue.gif
Hikaru
Jā, DNA^2 laba anime. biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(Hikaru @ Sep 16 2005, 16:13)
Jā, DNA^2 laba anime. biggrin.gif
*

uuu jaa masakazu katsura rlz!!!!!!!!! best mangaka ever!!!!!!! laugh.gif nedomaaju, ka kaads sheit zin sho gjenjaalo animi, njaa shkjit ka esi iists Otaku!!!!!! smile.gif
Tomoko
Es gribeetu sev garus, gaishi zilus matus, un lielas "dziljas" tumshzilas acis... bet es GRIBU kakja ausis!!!! happy.gif vai tad nav kawaii? smile.gif Smuka, gara tushzila kleita ar melnu rozi un tilla streemeles ASSAA frichenee...! rolleyes.gif ljoti cienu kad ir melna sominja ar tumshzilu roziiti happy.gif smile.gif!
Kikumi
Es gribētu sev piķa melnus matus un dzintardzeltenas acis ar šaurām acu zīlītēm (nu kā kaķim). Man būtu pabāla āda (bet ne balta). No apģērba man mugurā būtu vai nu paplatas tumšas bikses vai līdz potītēm gari tumši svārki un kāds gaišāks topiņš ar uzrakstu "I'm not your toy!" cool.gif Kājās būtu "metālistu" zābaki un uz pleca būtu zobenzivs tetovējums... smile.gif Lūk šādi es vēlētos izskatīties kādā Anime. laugh.gif wink.gif
Sushi
Iespaidiigi! biggrin.gif
Tomoko
Aaaa, pareizi, atvainojos, es veel gribeetu platformenes rolleyes.gif un lielu zobenu saanos. nu taadu kaa no Ruruoni Kenshin ^^! Un zilu cepuriii! smile.gif
Sushi
Labs Mixeejums, Tomoko! biggrin.gif
Tomoko
QUOTE(Missy @ Sep 16 2005, 19:27)
Labs Mixeejums, Tomoko! biggrin.gif
*

Nu bet protams, es izceljos ar savu origjinilitaati!!! biggrin.gif tongue.gif rolleyes.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Kikumi @ Sep 16 2005, 18:32)
Es gribētu sev piķa melnus matus un dzintardzeltenas acis ar šaurām acu zīlītēm (nu kā kaķim). Man būtu pabāla āda (bet ne balta). No apģērba man mugurā būtu vai nu paplatas tumšas bikses vai līdz potītēm gari tumši svārki un kāds gaišāks topiņš ar uzrakstu "I'm not your toy!" cool.gif Kājās būtu "metālistu" zābaki un uz pleca būtu zobenzivs tetovējums... smile.gif Lūk šādi es vēlētos izskatīties kādā Anime. laugh.gif wink.gif
*

Tavs apraksts vismaz daļēji man kautko atgadina. dry.gif
pinksakura
Nu jā kā es gribētu...man būtu gari gari zili(parasti sapīti garā biē) mati (parasti sapīti garā biē) dzidras violetas acis...valkātu es garus sarkanus svārkus un tādu kā džemperīti ar t;adu mazu izgriezumu uz muguas kur varētu redzēt manu tetovējumu kas būtu kāda rituāla zīme...
Kikumi
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 16 2005, 22:21)
Tavs apraksts vismaz daļēji man kautko atgadina. dry.gif

Varbūt... rolleyes.gif Tas par to tetovējumu man nāk no One Piece. Drausmīgi iepatikās Arlonga tetovējums! laugh.gif Gribētos sev tādu arī reālajā dzīvē... smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Kikumi vispār es jau domāju matus, acis un ādu. Kopskats tev varētu būt super.

Ta par lietu.....Matus sevisķi maitat negribas Tapēc paliek mani tumšie, vienīgi gribētos līdz sēžamgalam. Ehh... Tālāk uz ausim uzlikti tādi kā lieeli, balti, pūkaini ausu silditāji. Acis ledus zilas. Apģērbs tads lai kustēties nekas netraucētu ar tendenci uz modes izvirtībam (nekass perverss, tikai ipatnējs) Vieglas siksniņkurpes ar nelielu platformu. Nedaudz kaprīza un spītīga kā ēzelis. Varetu vēl tetovējumus uz uz abam rokam mežģīņraksta veidā. Uhh izkatas neesmu vienīgā. Un lai skats nemaldina - slepkava slikto Bonda meiteņu stilā šarmanta un neželīga.
Kikumi
Ā, paldies! Jūtos patiesi glaimota! ^^" Tavs tēls arī izklausās interesants. Būs jāpamēģina iztēloties... smile.gif
Sērfijs
Mans Anime tēls neatšķirtos no mana ikdienas tēla: Mani garie melnie mati, melnas bikses, melnas kurpes, kuras atgādina botas, bet tomēr ir kurpes, melns krekls garām rokām, melns mētelis, vislabāk ādas un kovboja cepure. Rakstura ziņā es arī neatšķirtos, brīžiem Shigure no Fruits Basket, brīžiem Sasuke no Naruto.
No ieročiem es izvēlētos katanu un colt desert eagle.
Shoune
taks, gribetos garus matus, krasa - zila/peleka( taka FFAC Kadej) =)), baigi iepatikas vina matu krasa un ka vinam mati uz vienas malas nobidita =)), taa drebes nezinu, bet kepku uz galvas, drebes savadakas neka citiem, kaut kadus gotik sudinus uz rokam(tikai lai nebutu uzskritosi. piem. tas hujnas dzelzisi, adatu veidigas utt.), realu kreklu zala krasa, pa virsu kaut kadu jaku forsu, un botas realas =DDD, nevaru iedomaties ka tas izskatisies, aaa un ja vel kakja ausis sev uz kepkas uzlikt he he he =DD
Sushi
Idealjna! Jums ir izdomas bagaati praatinji, jeb vnk no k-kaa smeljaties idejas! smile.gif
Ayumi
QUOTE(Missy @ Sep 18 2005, 02:44)
Idealjna! Jums ir izdomas bagaati praatinji, jeb vnk no k-kaa smeljaties idejas! smile.gif
*

smelos nooo*ilgi domaa* hmmm FMA, laikam....neeeeeeeeeeez...
Tigra2
Hair Color: Blackl
Hair Style: Long Hair
Wardrobe: A light-colored tanktop with shorts
Personality: Kind
Kind of Anime You're In: Mecha-Giant-Robot Anime in the past..is that even possible o__O?
Role in Anime: Cute Little Kid

Vai kādam sanāca līdzīgi?

Un tas man sanāca horoshopu testā. Bet es neesmu skorpions esmu svari,

Scorpio: Strong personality and magnetism, Scorpios are well noticed! You do understand what people fell and you like helping. You like being lider and when you have a going...you really go for it! Sometimes you tend to act indiferent...don't do it...kay?! Someone special would be a Taurus...
Ps.: Yeah...I might be wrong...but you're too misterious to get the right sign anyway...=D

esmu pildījusi daudzus personības testus 55% sanāk Sesshomaru, 40% Shipo un 5% Sango, kaut kas dīvains, Sesshomaru+Shipo+Sango= Tigra.

image
image
image
Church
imho iznjemot personiibas viss paareejais ir sekundaars .. bet personiibas/rakstura zinjaa - Tylor on Irresponsible Captain Tylor. - Tikpat slinks un neizleemiigs .. ja veel buutu komplektaa ejoshaa veiksme, eh. ;D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.