Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jaunais otaku.lv dizains
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Pages: 1, 2
Kikyou
Es par pirmo. :3
ShinChan
Kā Visuaugstais būs lēmis ar tādu dizainu arī dzīvosim. Pieticībā un pazemībā ir spēks
edg
QUOTE(ShinChan @ Sep 16 2005, 16:21)
Kā Visuaugstais būs lēmis ar tādu dizainu arī dzīvosim. Pieticībā un pazemībā ir spēks
*

Nevis speeks, bet gudriiba.
Tsukino
Woow......... taa acs bik pa lielu 2, bet vareetu pierast. man patika 1, 2 un 3 bik vairaak, ja bija gaishaaks.
anishuara
QUOTE(Tomoko @ Sep 15 2005, 12:07)
QUOTE(anishuara @ Sep 12 2005, 00:10)
man patik 1 un 3 nevaru iz6kirtiez.... T_T
*

Treshais, treshais treshais! rolleyes.gif biggrin.gif
Man jau patiik taadi gaishi (bet ne paaraak) foni... bet manupraat, kaa jau teicu - shis ir da best! ph34r.gif
*

nu labi bet tikai tevis delj... lai ir treshais... happy.gif
Tigra2
Man vislabāk patīk trešais, Otrais interesants, Pirmais nepatīk- pārāk vienmuļš un vienkārš
Sinistry-Orleo
100% the first one.
Tigra2
Nevar atstāt to kas ir tagad?
jurc
QUOTE(Tigra2 @ Sep 25 2005, 19:06)
Nevar atstāt to kas ir tagad?
*

Mans domāt ka forums paliks tāds pats kāds viņš tagad ir, bet tiks izmainīta pirmā lapa. Tjip, uzrkastot otaku.lv atvērsies galvenā lapa ar jaunumiem utt.. tur arī būs links uz Forumu.
Beidzot mēs izlīdīsim no pamperiem =)
Tomoko
QUOTE(anishuara @ Sep 19 2005, 22:14)
QUOTE(Tomoko @ Sep 15 2005, 12:07)
QUOTE(anishuara @ Sep 12 2005, 00:10)
man patik 1 un 3 nevaru iz6kirtiez.... T_T
*

Treshais, treshais treshais! rolleyes.gif biggrin.gif
Man jau patiik taadi gaishi (bet ne paaraak) foni... bet manupraat, kaa jau teicu - shis ir da best! ph34r.gif
*

nu labi bet tikai tevis delj... lai ir treshais... happy.gif
*

aaaahh... kaa es ietekmeeju cilveekus biggrin.gif laugh.gif rolleyes.gif ! Bet anyway, tnx JurCHiX ka pateici, kaa tur iisti ir, jo manam jau likaas, ka viss buus izmainiits.. uraa, vecais dizains (pa pusei.. huh.gif smile.gif ) paliek!!! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.