Help - Search - Members - Calendar
Full Version: IQ
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Tador
http://www.highiqsociety.org/noflash/nonmembers/iqtests.htm
un tur ir taads "Ultimate IQ test"
Principaa varat sevi izcildinaat, bet man ir interesanti tomeer zinaat par Otakieshu tautu vairaak.
paljaujos uz juusu godiigumu.

P.S.

Your score is:
157
bubu
Njā, šitādi IQ testu vēl nebiju redzējis, visi citi gan kautkādi viegli liekās tagad pēc šitā. Kautkā baigi tie layout jautājumi nepatika..
Man sanāca 140.

Sērfijs
Ok, manējais bija 129. Es esmu apdāvināts.
-nDigo-
esu gifted, bet blah -___-" esu kameer "visgudraakais" no tiem kas te ir ko iepostojushi!!.. 127 is my score
Tador
hehe
interesanti rezultaati jau rodaas
trivia fact: vai zinaajaat ka prestizhaas universitaatees videejais lektoru IQ ir 130?

P.S.
iesaku arii test for exceptional intelligence.
bubu
130? Tik maz? Vai tad 120 neskaitījās tāds average IQ rādītājs?
Edit: a nē, laikam 100 bija tomēr. Nokļūdījos..
-nDigo-
QUOTE(Tador @ Sep 3 2005, 22:30)
trivia fact: vai zinaajaat ka prestizhaas universitaatees videejais lektoru IQ ir 130?
*

vai tu gribi ar to teikt.. ka es praktiski nemaacoties, daudz laika pavadot pie datora un beztolkaa niekojot savu laiku esu gandriiz tik pat gudrs kaa prestiizhu iestaazhu pasniedzeeji? wink.gif
Tador
hmmm...
well, there is knowledge and then there is intelligence.
Niks
Man tikai 126.
Sērfijs
Turpinot uz tās pašas nots, sarunājoties ar draugiem par IQ, viens ieminējās, ka, infu neesmu pārbaudījis, visiem zināmās valsts, ASV prezidenta Buša IQ ir 94.
bubu
Pēc šeit atrodamās infas: http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/presiq.htm tas nav tiesa. Tikai tenkas vien.
Sērfijs
Lūdzams nesist par nepatiesas informācijas izplatīšanu.
Heh, vajadzēja pārbaudīt pirms lieku forumā.
CloudX
QUOTE(Tador @ Sep 3 2005, 22:36)
hmmm...
well, there is knowledge and then there is intelligence.
*

Oh and then there is pure HALJAVA ( luck ) laugh.gif
Tador
QUOTE(CloudX @ Sep 3 2005, 22:27)
Oh and then there is pure HALJAVA ( luck )  laugh.gif
*

luck is also considerable as a skill...
GunMetaL
Your score is:111

damn sad.gif esmu baka....
Sushi
Nu stulbums! Man ir tikai 113! Nu bet ceru, ka 14gadniecei tas nav ljoti par maz! unsure.gif
Sigfa
paldies tadoram par briinishkjiigi pavadiitaam 2h biggrin.gif beigu beigaas dabuuju 118, un ar 'Stipri virs videejaa' esmu pilniibaa apmierinaats. Veel peec diviem gadiem runaasim veelreiz smile.gif

Un viena piebilde- stndarta peleekaas masas cilveeks nemaz nevaraatu izkost vairaakus no jautaajumiem, kur nu veel pareizi atbildeet. domaaju, ka ja sho testu saliidzina ar citiem populaariem neta IQ testiem, tad var droshi pieskaitiit kaadus 30 punktus un saliidzinaat.

un veel viena piebilde- shajaa testaa bez zinaashanaam par algoritmiem un kripciju nav ko raadiities. Ja es buutu maacijies matemaatikas fakultaatee, tad man tajaa testaa buutu uz pusi lielaaks rezultaats.
GunMetaL
labi vel tas ka, manas angļu valodas zinaašanas nav pilniigas, un esu paarliecinaats ka kaadaas 3 vietaas esu laidis uz haļavu biggrin.gif
Sushi
Nu man bija taapat! Apakshaa bija nolaista tildes vaardniica un ljoti daudzko laidu uz dullo! wink.gif
GunMetaL
man par nelaimi tilde ir down... biggrin.gif senaak paaraak daudz 4akareeju regional setus un kautkaadaa veidaa no4akareeju jau koš kautkaada apriļa neiet sad.gif
Sushi
Njaa... tas gan suudiigi! Bet ko gan tur vairs! smile.gif
Tador
QUOTE(Sigfa @ Sep 3 2005, 23:11)
un veel viena piebilde- shajaa testaa bez zinaashanaam par algoritmiem un kripciju nav ko raadiities. Ja es buutu maacijies matemaatikas fakultaatee, tad man tajaa testaa buutu uz pusi lielaaks rezultaats.
*

hehe
maacijos HUMANITAARAA vidusskolaa
matemaatikas cent. eks. dabuuju f liimeni
tongue.gif
Sushi
Labi... rolleyes.gif
Sigfa
Tador, atziime ne uz ko citu kaa centiibu nenoraada tongue.gif man matemaatikaa shajaa pusgadaa bija knapi sekmiigs... naacaas skolotaajai veel shokolaadi daavinaat.

Un jaa, es pashlaik eju tajaa pashaa skolaa kuraa tu gaaji. Logjika, vot kas ir svariigi smile.gif Un ja tu tieshaam ar pirmo piegaajienu dabuuji to augsto atziimi, tad varu tikai noliekt galvu tavaa priekshaa. Nav daudz taadu cilveeku.
-nDigo-
QUOTE(Sigfa @ Sep 4 2005, 00:11)
paldies tadoram par briinishkjiigi pavadiitaam 2h biggrin.gif beigu beigaas dabuuju 118, un ar 'Stipri virs videejaa' esmu pilniibaa apmierinaats. Veel peec diviem gadiem runaasim veelreiz smile.gif

*

man taads jautaajums.. vai tu tieshaam tik daudz laika pavadiji pie shii test? blink.gif

un tas 'kripciju' - paskaidrojiet.. (es nodziivoju 16 gadus un nezinu kas tas par terminu.. [kaunos]) wink.gif

Edit: P.S. man matemaatika vienmeer bija tureejusies ap 4 balleem (10 ballju sisteemaa) ph34r.gif
Sushi
Sigfa, es tev pilniigi piekriitu! Man piemeeram matemaatika galiigi neiet, var tikai IZSPIEST no skolotaajas 6 vai 5!

Un -nDingo-, par kripciju es iemaaciijos graamataa Da Vinchi kods! Ieprieksh taadu nezinaaju! smile.gif
Niks
IQ testos nenosaka zināšanas (vai tur bija kaut viens jautājums, kura atbilde bija atrodama enciklopēdijā?), bet gan loģisko, 3D, abstrakto un matemātisko domāšanu.
Tador
heh
interesanti
viss
nolemts
kaadu reizi kaadaa sanaaksmee/whatever noseedinaashu kaadu baru pie test of exceptional intelligence biggrin.gif
Sigfa
QUOTE(-nDigo- @ Sep 4 2005, 00:58)
man taads jautaajums.. vai tu tieshaam tik daudz laika pavadiji pie shii test? blink.gif
*

jaa. Nu tas ieskaitot visaadas blakus lietas.

Niks, kur te kaads teica preteejo?
Sushi
Tikko izgaaju verbal IQ testu! Tagad vispaar sanaaca 111!!!
Tador
QUOTE(Missy @ Sep 4 2005, 00:18)
Tikko izgaaju verbal IQ testu! Tagad vispaar sanaaca 111!!!
*

njuus... verbal iq tests ir vairaak par zinaashanaam nevis intelektu.
*evil laughter*
pameegjinat test for exceptional intelligence
Bwahahahaha
shaubos ka kaads vairaak par 2 3 jautaajumiem sapratiis tongue.gif
Niks
Sigfa, jūs te runājat par vecumu un skolām, lai gan tam ir maza nozīme, arī pēc pieciem gadiem tavs IQ nebūs daudz izmainījies.
Tador
QUOTE(Niks @ Sep 4 2005, 00:23)
Sigfa, jūs te runājat par vecumu un skolām, lai gan tam ir maza nozīme, arī pēc pieciem gadiem tavs IQ nebūs daudz izmainījies.
*

nav zvaniits.
principaa vienmeer ir taada iespeeja ka "tormoz pojehal" biggrin.gif
Sushi
O.k.i. Tachu tikko izgaaju 12 minuushu testu! Te es dabuuju 103!!! Nu jaa, visu aatri uz dullo! biggrin.gif
Sigfa
QUOTE(Niks @ Sep 4 2005, 01:23)
*

pilniigi un galiigi garaam. Domaashana un domaashanas stils mainaas liidz apmeeram 25 gadiem, atkariigs no cilveeka. Man pashlaik ir 17 un es veel atceros kaa pirms diviem gadiem domaaju pilniigi savaadaak. Domaashana vislaik attiistaas, un taadaa testaa kur katrs jautaajums ir no liela svara, pat ar nelielaam izmainjaam logjikaa IQ var palekties par 10 punktiem.
FaNtA
izgaaju visus 4 dry.gif
1 - 123
2 - 120
3 - 120
4 - 115
5 - 111
labaak buutu kko interesantaaku atraduši wink.gif
Niks
Pirms gada es domāju pilnīgi savādāk, taču mans IQ tik un tā bija ap 125. Tiesa mēs katrs domājam savā unikālā veidā, tāpēc vienam visu mūžu IQ var būt gandrīz nemainīgs, kamēr kādam citam tas svārstās pamatīgā amplitūdā.
Tador
QUOTE(FaNtA @ Sep 4 2005, 00:56)
izgaaju visus 4 dry.gif
1 - 123
2 - 120
3 - 120
4 - 111
labaak buutu kko interesantaaku atraduši wink.gif
*

hmmm... tur ir pieci...
Sushi
FaNtA, cepuri nost! Man ceturtajaa sanaaca 92!!!! Kaa es taa vareeju noluuzereet??? ohmy.gif
FaNtA
sorry es izlaidu "culture fair iq test"

tiko izpildiiju uz 115
Sushi
Vot tajaa man bija 92! Bet to peedeejo iesaaku un sapratu, ka tas BUUS garlaiciigi! Viss! Shonakt vairs nevienu IQ testu!
Tador
argh
tikko izlauzos caur 12 mi nestam un dabuuju 140...
esmu tikai gifted sad.gif

biggrin.gif
FaNtA
QUOTE(Tador @ Sep 4 2005, 02:19)
argh
tikko izlauzos caur 12 mi nestam un dabuuju 140...
esmu tikai gifted sad.gif
*

kaada neveiksme tongue.gif
tad tev vajg kko gruutaaku samekleet cool.gif
Tador
QUOTE(FaNtA @ Sep 4 2005, 01:25)
tad tev vajg kko gruutaaku samekleet cool.gif
*

cik var teikt - test for exceptional intelligence... TAS ir gruuti!
Sigfa
hmm, es taajaa exceptional intelligence dabuuju preciizu 100 un izpildiiju 10 minuutees. Vairaak uz instinktu un ieprieksheejo pieredzi, nevis pamatotu logjiku.
edg
132. Bet es biju pildiijis to testu agraak. Un toreiz man bija 134. Regress, protams, nav iepriecinoshs, a ko dariit? 3D domaashana man vispaar neeksistee. Un no anglju valodas es saprotu tik daudz, lai atbildee ierakstiitu ad;flghadfipv. Droshi vien ar fanaatisku centiibu speetu pietuvoties muusu gjeenijiem - Tador un bubu. Nu labi, Tador droshi vien nee. Bet varbuut, ka domaashanas aatrums tieshi bija svariigs. Tas gan nebuutu jauki.

P.S. Es agraak aiz neko dariit pameegjinaaju kaadus desmit IQ testus internetaa. Shis noteikti ir vispreciizaakais no tiem, ko atradu, jo tikai sheit rezultaats nebija neticami augsts.
Usagi
pirmoreiz vispaar taadu testu pildu un 115 punkti nav tas sliktaakais rezultaats ,manupraat. cool.gif
aigarius
Aizvakar ap 2 naktī pildīju pusmiegā - sanāca 122, tākā tas ir zem mana parasta rezultāta, šodien dienā atkartoju un dabuju daudz ticamāku 136 smile.gif
Tas timed tests man nogljukoja un rezultātu neparādija. Citiem tā negadījās?
lastguru
IQ=136, taapat kaa aigariusam... man jau liekas ka esmu izgaazies... smile.gif
edg
QUOTE(lastguru @ Sep 6 2005, 14:36)
IQ=136, taapat kaa aigariusam... man jau liekas ka esmu izgaazies... smile.gif
*

Lielaakajai daljai taa liekas. Nozodz iistos IQ testus, mosh buus daudz labaaki rezultaati. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.