Help - Search - Members - Calendar
Full Version: IQ
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
lastguru
es taa padomaaju: varbuut iestaaties tajaa organizaacijaa... lielisks papildinaajums CV vai nee smile.gif

bet liekas ka mensa (skat mensa.org) tomeer ir daudz reizes atpaziistamaaka un lielaaka organizaacija... zheel tikai ka LV paarstaavnieciibas tai nava, un online testi nev pieejami (visticamaak speciaali) - jaabrauc uz UK, nu vai vismaz uz zviedriju...
Sērfijs
Es tajā organizācijā gribēju iestāties, bet anketas jautājumi bija pārāk grūti - nopietni.
+Chibi+
Bullshit. Ja es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs.
aigarius
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 6 2005, 22:48)
Bullshit. Ja 40% es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs.
*

Nu es tos izklājumus arī telpiski neuztveru - es viņus plakaniski skaitu. Tur vēl ir cultural neitral, kas paredzēts pēc iespējas visu ietekmju nolīdzināšanai, lai gan pamattestā bija tikai viens ar valodu saistīts jautājums - visi pārējie jau tā bija ļoti neitrāli.
edg
Bullshit. Ja 40% es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs.
*

Pilniigi pareizi. Tieshi taapeec kaadam jaanosper iistie testi. Varbuut te ir kaads psihologjiju studeejoshs? Ja pareizi atceros, ar psihologjijas kaut kaadiem papiiriem var tikt pie shiem testiem. Bet gandriiz droshi, ka kaut kur pa pasauli meetaajas shitie testi, tik nedaudz novecojushi un nez vai elektroniskaa formaataa. Buutu forshi, ja kaads samekleetu.
+Chibi+
QUOTE(aigarius @ Sep 7 2005, 00:02)
Bullshit. Ja  es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs.
*

Nu es tos izklājumus arī telpiski neuztveru - es viņus plakaniski skaitu. Tur vēl ir cultural neitral, kas paredzēts pēc iespējas visu ietekmju nolīdzināšanai, lai gan pamattestā bija tikai viens ar valodu saistīts jautājums - visi pārējie jau tā bija ļoti neitrāli.
*

da es jau arī mēģinu tā... Taču tie man sagādāja lielākās grūtības..
aigarius
Jaunais Brainbench IQ tests labākais rezultāts vinnē iPodu. Aiziet!
Kenshin
man bija 137... i`m smart... demo nepateixi....
Tigra2
141-159 Highly gifted.
Nu priekš mana vecuma pieņemani
Man bija 157
Tajā testā kur bija tie zīmējumi(telpiskā domāšana)
bubu
Šāds rezultāts ir nevis "pieņemami", bet vairāk nekā izcils rezultāts. Vēl jo vairāk ja tavā vecumā.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.