Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fonts
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Shaisuke
QUOTE(Sigfa @ Jul 31 2005, 15:55)

Tikko ieveeroju, ka savu esmu panaacis- Shaisuke shajaa topikaa vairs nav zilojusies.

*

Nepanaaci... Un vispaar tu jau nebiji tas kas to pirmais aizraadiija, tas noziimee, ka pirms neparaadiijaas ssis topiks, tev pret to nebija nekaadu pretenziju >P
FaNtA
:Dha ha, nez man acis nesaap un vis ir čikiniekaa
jurc
emm... Shaisuke.. tu atbildi saņēmi vai nē? Skatos ka te notiek viena vienīga karošana...
slay3r
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 16:07)
emm... Shaisuke.. tu atbildi saņēmi vai nē? Skatos ka te notiek viena vienīga karošana...
*

Atļaušos labot.
Šeit ir liela, liela un patīkama jautrība!
P.s
Es nekad vel šajā forumā tā nebīju nosmējies, par to man jāpateicās dažiem personāžiem!
anti
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 17:07)
*

o! Jurka! jauki, ka atnāci.
es jau sen teu gribēju pateikt, ka tavā avatarā ir par daudz apakšbikšu, tavā tekstā par daudz daudzpunktu, un tavai signaturei pārāk mazs un pelēks fonts.

lūgšu pieņemt attiecīgus mērus, paldies.
ReD_FoXy
C'mon... Miers paar balto pasauli biggrin.gif
Cilveekam nevar aizliegt izteikties kaa un kur vinsh grib... prieshkam tagad apspriest fontus... ja kkas nepatiik aizklaajiet taksh achteles.. mii un zhee... laugh.gif
Shaisuke
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 16:07)
*

Iisteniibaa nee... Un tieshi taapeec, ka ne pie kaada iznaakuma tas nenoved, es turpinaashu rakstiit ar taadu fontu kaa veelos liidz tam laikam kad tiks izstraadaats noteikums taa nedariit un tiem kam nepatiik lai nelasa... Agreed?
aya-angel
anti- super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laugh.gif
FaNtA- taada nu reiz ir cilveeka daba- ieliist kur nevajag sad.gif
slay3r
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 31 2005, 16:11)
C'mon... Miers paar balto pasauli biggrin.gif
Cilveekam nevar aizliegt izteikties kaa un kur vinsh grib... prieshkam tagad apspriest fontus... ja kkas nepatiik aizklaajiet taksh achteles.. mii un zhee... laugh.gif
*

Nu bet ja tā darītu visa pasaule tad mēs būtu pelēka un viegli kontrolēma masa. Baidies no valdības, BĪSTIES!

P.s
Man ieteikums. Lock this topic!
FaNtA
ha ha, *me mokaas smieklu saapees* bet jaa taa visa piekasiišanaas par visaadiem sikumiem ir nedaudz lieka
Ghoul
Tagad tikai jaasaak karot ar paintaa ziimeetiem cilveecinjiem ( OMG kaa es reecu, kad lasiiju to topiku ).
Eeem....Shaisuke varbuut vienkaarshi nomaini burtu kraasu????????
jurc
Eu.. comon... atbildam taa visi uz Shaisukes jautājumu - vai jums traucē tas ka viņa raksta ar ziliem/bold/italic burtiem.... Un sīki izsklāstiet kapēc... lai tak ir skaidrs...
Shaisuke
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 16:12)
*

Exactly!

Un S.U.D, taa arii var... Nosauc kraasu kas netraucee un buus dariits. *akdies, beidzot kaads kompromiss*

FaNtA
netraucee un nedomaaju ka vareetu trauceet arii turpmaak biggrin.gif
slay3r
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 16:15)
Eu.. comon... atbildam taa visi uz Shaisukes jautājumu - vai jums traucē tas ka viņš raksta ar ziliem/bold/italic burtiem.... Un sīki izsklāstiet kapēc... lai tak ir skaidrs...
*

Uzņemšo risku un atbildēšu visu vārdā!

BŪS LABI
Kagome
iipashi netraucee, jo es reti kad lasu Shaisukes postus.
jurc
QUOTE(Shaisuke @ Jul 31 2005, 17:15)
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 16:12)
*

Exactly!

*

piekrītu....
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 17:16)
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 16:15)
Eu.. comon... atbildam taa visi uz Shaisukes jautājumu - vai jums traucē tas ka viņš raksta ar ziliem/bold/italic burtiem.... Un sīki izsklāstiet kapēc... lai tak ir skaidrs...
*

Uzņemšo risku un atbildēšu visu vārdā!

BŪS LABI
*

ar to arī beigsim!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.