Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime party...
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
ETM
Tas, ka no cietnja neko neskatiijaaties nenoziimee, ka cietnis neko nedeva.
Augsti godaajamais Datu Neesaataaja kungs vienkaarshi leenaam sildiija apkaarteejo gaisu un ik pa laikam klusinjaam iegriezaas, lai radiitu neataartojamu, omuliigu noskanju.
Lija
QUOTE(ETM @ Jul 20 2005, 19:55)
Augsti godaajamais Datu Neesaataaja kungs vienkaarshi leenaam sildiija apkaarteejo gaisu un ik pa laikam klusinjaam iegriezaas, lai radiitu neataartojamu, omuliigu noskanju.
*

emm.... tavs cietnis izmisīgi strādāja!!! wink.gif no viņa tika izmisīgi kaut kas pārrakstīts... un daudz.. happy.gif
+Chibi+
QUOTE(ETM @ Jul 20 2005, 20:55)
*

Ai, kā man viņa pietrūx... image I'll feel so lonely... so lost.... so ...abandoned..
aigarius
QUOTE(alt @ Jul 20 2005, 10:03)
Jaa Aigarius.. milzoniigs milzoniigs paldies...
+ speele tieshaam tieshaam super tongue.gif
gribu uzspeeleet veel, ap seshiem juus tur speeleejaat vel kad dazji devaas prom bet kad pamodos veelaak vairs neviena nebija :/
*

Spēle bija ļoti interesanta. Lai maksimizētu intrigu es lūgšu spēlētājus neminēt forumā spēles īsto nosaukumu un no šī brīža saukt to par "Kaigan no Shikaisha" (開眼の司会者) , vai arī saīsinātā veidā - 夢 biggrin.gif
Pēdējais nosaukuma vārds arī aizvietos iepriekšējo spēles nosaukumu spēles gaitā.

PS. Chibi, vai tu gribi, lai mēs visi pie tevis atkal atnākam, lai tev vairs atkal nebūtu vienuļi? cool.gif

Edit: BTW, alt - gulēt mazāk vajag wink.gif
+Chibi+
Man tas varbūt līdzēs, bet kurš teica, ka manas istabas biedrenes jūtas vientuļas?
ETM
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 21 2005, 20:12)
Ai, kā man viņa pietrūx... image I'll feel so lonely... so lost.... so ...abandoned..
*

That's exactly how i feel right now. 8/
alt
QUOTE(aigarius @ Jul 21 2005, 21:13)
Edit: BTW, alt - gulēt mazāk vajag wink.gif
*

es nemaz tik daudz neguleeju tongue.gif
un vispaar es gribeeshu veel kaut kad paspeeleet to speeli tongue.gif
Yume
šī brīža saukt to par "Kaigan no Shikaisha" (開眼の司会者) , vai arī saīsinātā veidā - 夢

blink.gif kāpēc tad viņa tā jausauc? Kaigan chairman, izskatas dīvaini, bet varbūt es kautko palaidu garām. Un, par to saīsināto veidu- ko tur dara mans kanji? huh.gif
aigarius
QUOTE(Yume @ Jul 22 2005, 10:20)
QUOTE(aigarius)
šī brīža saukt to par "Kaigan no Shikaisha" (開眼の司会者) , vai arī saīsinātā veidā - 夢

blink.gif kāpēc tad viņa tā jausauc? Kaigan chairman, izskatas dīvaini, bet varbūt es kautko palaidu garām. Un, par to saīsināto veidu- ko tur dara mans kanji? huh.gif
*

nosaukuma maiņas ideja ir lai cilvēki nevarētu meklēt informaciju par šo spēli Internetā un tādā veidā bojāt sev jautrību. Savukart "Kaigan" bija tavs variants anime kluba nosaukumam, ne? Un tātad, ja tāds klubs tiks formāli nodibināts, tad tu būsi Kaigan no Shikaisha smile.gif
Tāpēc šo te spēli mēs sauksim tavā vārdā biggrin.gif
alt
QUOTE(aigarius @ Jul 22 2005, 11:52)
nosaukuma maiņas ideja ir lai cilvēki nevarētu meklēt informaciju par šo spēli Internetā un tādā veidā bojāt sev jautrību. Savukart "Kaigan" bija tavs variants anime kluba nosaukumam, ne? Un tātad, ja tāds klubs tiks formāli nodibināts, tad tu būsi Kaigan no Shikaisha smile.gif
Tāpēc šo te spēli mēs sauksim tavā vārdā  biggrin.gif
*

oftopic
nelietiiga vadonja piemineeshana tongue.gif
Yume
blink.gif emm, vairāk es tāpat nesapratu. Bet, lai nu paliek.Es šidien esmu lēna.

Un vēl- topiks tiek slēgts, lai neturpinātu bezjēdzīgu spamu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.