QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 14:01)
Saakumaa taa ir tikai nespeeja atshkjirt rietumu multiplikaacijas filmu razhotaajus. Veelaak taa paariet nespeejaa atpaziit nejeedziigi vienaados rietumnieku cilveekus...
Domaajams, ka tik traki nebuus...Tomeer es cienu to, ka esmu tas, kas esmu...Un ja arii visi Latvieshi izmirtu vai izbrauktu, tad es viens pats svineetu home Jaanjus, kaut pats Shumins un 18.novembrii pa krastmalu marsheetu ar savu pashtaisiito shaujamo, un pie briiviibas piemineklja dzidaatu Dievs sveetii Latviju...
Tas jau nekas, ka liela dalja rietumos grimst un noplok pamazaam kultuura...Galvenais pasham meegjinaat netureet liidzi...
Jappana ir sava kultuura...interesanta un citaadaaka, kas var papildinaat ieksheejos uzskatus, tachu nekad nebuushu Japaanis un nenozjeeloshu, ka neesmu piedzimis neiistaa vietaa...Kaa tagad daudzi ASV jaunieshi (baltie) sakumushi, ka nav piedzimis par neegjeri...
Shumins slims nacionaalists, kursh nekur netiek ieredzeets, un visaadi tiek meegjinaats nospiet ar Eiropas gudriibaam, tachu maneejais nepadodas
Es arī palikšu latvijā un varēsim duetā dziedāt Dievs svētī latviju, ja vien... es nebūšu nejauši uzspridzinājusi pati sevi, spridzinot ASV rūpnīcas...
Es esmu psihs dabas mīļotājs, nacionālists, tāpēc labi ieredzu citus nacionālistus.