Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kaadas muultenes ciena otaku :)
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
Ghoul

Shii taa kaa nav iistaa vieta, kur to jautaat!!!! dry.gif
Pasham patiik jaunaa Betmena multele un Batman of the future.
baseboalbatboy
Protams Simpsoni te anglijaa vinjiem pat ir simpsonu komiksi smile.gif
Ghoul
QUOTE(baseboalbatboy @ Jul 27 2005, 18:25)
Protams Simpsoni te anglijaa vinjiem pat ir simpsonu komiksi smile.gif
*

Vispaar Latvijaa tos arii var dabuut ( tikai krievu valodaa ), bet tie komiksi s**aa!!!
Multene gan ir superiiga!!!!!!!!!!
not_alone
nuu..esmu liela Sponge Bob Square Pants fane ^^
un vēl Told By Ginger un Simpsoni un Totally Spies un Spy Dogs un am... Angry Beavers un...damn,nevaru atcerēties,visu laiku maisās animes pa galvu..shoo,shoo!!
Kagome
veel, tad kad biju mazinja, man arii patika Lion King filmas ^^
One winged angel
The Simpsons, Samurai Jack, Johny Bravo, South Park
Kikumi
Patīk: Ed, Edd & Eddy, Megas XLR, Courage the Cowardly Dog, Dexter's Laboratory, Futurama, The Simpsons, Samurai Jack, Sponge Bob Square Pants, Hey, Arnold!, Totally Spies, X-Men, Cow and Chicken, Xiaolin Showdown, Scooby Doo, Teen Titans, Kids Next Door, Beast Wars un Johnny Bravo. cool.gif
zeloco
Cow & Chicken, Simpsoni, Futurama... hmm gruuti izdomaat, sen nav skatiitas... amm... Powerpuff girls (it kaa tizla, bet k-kas pievelk)... vairaak nenaak praataa :S

flash multenes: Saladfingers, Happy Tree Friends, Making Fiends biggrin.gif
pinksakura
he man patīk Simsoni South park un no cn Dexters laboratory un Megas XLR
kad brīvs laiks paskatos..
lastguru
Scooby doo, futurama, vecaas padomju multenes, varbuut veel kas, bet iipashi daudz redzeejis neesmu
GunMetaL
futurama, simsoni, BEAST WARS!!! biggrin.gif samurai jack, un vel lion king 11/2 var vienkaarši reaali izreekties
Rudoru-san
VO, VO! Swat Cats! Pilnīgi biju aizmirsis, bērnībā skatījos... Superlabā, visu cieņu...
Spongebob, Simpsoni, Futurama, Samurai Jack, Megas XLR...
Un vēl Hi Hi Puffy Ami Yumi Show... Drusku sliecas uz pazemojumu Japāņiem, jo ar datoru taisīts, un pa vidu kaut kādas bez nozīmes Japāņu dziesmas... Bet skatīties var, kaut vai dēļ tā... tongue.gif

EDIT: Oh, piemirsu, man vēl arvien ir bērnība... laugh.gif
Ayumi
simsoni, vispaar wolt disney filminas jo tur taadi forshi aspraatiigi jocini.
scooby doo, ed, edd & eddy, kad biju 5-gadiiga sapnoju ka esmu Beast War'os, bet ta bija tada siika aizraushanas.
X_Kamui
Spanch Bob - Vinkarši superreeciiga multene biggrin.gif man baigi patiik nu un Simpsoni, South Park ar tadi skatami....
Tomoko
Mmmmm... man baigi patiik Spongebobs, reaali njirdziiga... biggrin.gif peec tam Hi Hi Puffy Ami Yumi show (kaa to teica Rudoru-san), Rurouni Kenshin (rolleyes.gif), veel man patiik vecie labie Loony Toons.. un par to suni... biggrin.gif vispaar, tik daudz , ka nevar uzrakstiit...
P.S. Man teetis neljauj Simpsonus skatiities... - Linda, taadas multenes kaa simpsoni nav jaaskataas tava vecuma beerniem, tur ir taadi izteicieni,.. *un teetis saak lasiit lekciju*
Church
QUOTE(Tomoko @ Nov 14 2005, 14:08)
...
P.S. Man teetis neljauj Simpsonus skatiities... - Linda, taadas multenes kaa simpsoni nav jaaskataas tava vecuma beerniem, tur ir taadi izteicieni,.. *un teetis saak lasiit lekciju*
*

..."un teetis saak uzskaitiit izteicienus" ;D
Kaede
Es, piem, dievinu Simsonus! Tik origginaala multene! Paareekties var! laugh.gif
Veel man patiik vecaas labaas krievu! smile.gif
Kazuki
man labaak patiik vienseeriju multenes. madagaskara, shreks... utt. utjp.. biggrin.gif

aaa vinnijs puux krieviem arii ir baigi labaa.
Zuzix
QUOTE(dark_angel @ Nov 14 2005, 17:59)

*

ar sawu lielisko goblina wariantu "chih pih pih"
Church
ja veel kaadam atrastos 'Dom na Holme' labaa kvalitaatee, ehh.
X_Kamui
QUOTE(Zuzix @ Nov 14 2005, 17:04)

*

Gan parastais, gan goblina vinnijs rullee^^
baseboalbatboy

Anime un muultenes...kas novelk sviitru starp tiem abiem?

Vai animes taisa tikai japaanaa vai jebkur.Tad taadaa gadiijuma peedeejaa laikaa ir paraadijushaas jaunas multenes(vai kas nu tur)kas daudz neatshkjiras no animeem piemeeram kaa-Megas XLR,Sonic X,Transformeri(un taadaa garaa(es jau tadas lietas zinu laugh.gif ))Bet kur ir taa atskjiriiba no animeem un multeneem...ceru ka par gribeeshanu zinaat nesitiis huh.gif
Niks
Anime - izstrādā Japāņu kompānijas Japānas tirgum.
Multene - šķiet, jebkas animēts.
Kazuki
QUOTE(-Kai- @ Nov 14 2005, 18:20)
QUOTE(Zuzix @ Nov 14 2005, 17:04)

*

Gan parastais, gan goblina vinnijs rullee^^
*

nu bet vecais labais vinnijs ir vispaar aarpus konkurences jebkaada veriantaa.
lastguru
QUOTE(Niks @ Nov 14 2005, 18:14)
Anime - izstrādā Japāņu kompānijas Japānas tirgum.
Multene - šķiet, jebkas animēts.
*

nepiekriitu. mana uztveree anime ir animaacijas stils, kas var buut arii ne-japaanas animaacijai (piemeeram ja latvijaa kaads beidzot uzceps to anime projektu, taa vienalga buus anime, ja ziimeeshanas stils buus taads pats). cita runa ka reti kas (ja vispaar) taisa shaadus produktus aarpus japaanas, taapeec arii paraadiijaas shis misconception par "Japāņu kompānijām Japānas tirgum"
Church
QUOTE(lastguru @ Nov 15 2005, 01:22)
nepiekriitu. mana uztveree anime ir animaacijas stils, kas var buut arii ne-japaanas animaacijai (piemeeram ja latvijaa kaads beidzot uzceps to anime projektu, taa vienalga buus anime, ja ziimeeshanas stils buus taads pats). cita runa ka reti kas (ja vispaar) taisa shaadus produktus aarpus japaanas, taapeec arii paraadiijaas shis misconception par "Japāņu kompānijām Japānas tirgum"
*

atsleegvaards _tavaa_ uztveree. oficiaali termins lietots lai atshkjirtu no dazhaadas visaa pasaulee veidotas animaacijas tieshi japaanaa veidoto. lai gan vairumaa gadiijumu ir vairaakas atshkjiriigas ieziimes ko vareetu pavilkt zem tevis mineetaa "anime stila", bet shiis ieziimes nau obligaatas. kaut vai ziimeeshanas stils - noteikti ir gadiijies redzeet varieetu dazhaadaas titlees no chibisma liidz pseidoreaalam, vai sirreaalistisku, vai 3D CG. piem. paskaties Studio 4C darbus. tas pats par sizhetu. rupji sakot, pat kaut kas liidziigs powerpuff girls vai eziitim miglaa radiits japaanaa buutu saucams par animi. ;>
http://en.wikipedia.org/wiki/Anime
piem. Wonderful Days vai Oseam nav anime. baidos gan preciizi novilkt robezhu, kaa ir gadiijumos, kad animaatoru darbs tiek outsorceets, piem. korejaa, bet ieskanjots ar japaanju seiyuu / izdots zem kaada no japaanju publisheriem. nezinu arii, cik labi pa dazhaadiem plauktinjiem dalaami vairaaku valstu, ieskaitot japaanu, animaatoru kopdarbi.
baseboalbatboy
Nu veel par Chin Chan( laugh.gif ) lielaakajai daljai labi zinaams...lielaakaa dalja teiktu ka anime ir jo MADE IN JAPAN...bet diezgan attaals...nu bet Chin Chan riktiigi labss!!!!!! biggrin.gif
Tigra2
agrāk skatījos Bruņurupučus ņinzas un Bicer mice from mars( man patika tā dibenu deja biggrin.gif , ko tie zaļie, resnie bad guys dejoja)
Tagad skatos Simpsonus, sauthpark, totaly spies, witch,
GoldLeader
Biker Mice biggrin.gif South park, SImpsoni, un protams Pseidoanimeiskais Megas XLR!
X_Kamui
Vai Powerpuff girls(nezinu ka rakstaas^^) ir anime?
ja ne, tad es cienu šo multeni biggrin.gif
bet ja ja, tad es cienu šo animi....
Church
QUOTE(-Kai- @ Nov 17 2005, 12:40)
Vai Powerpuff girls(nezinu ka rakstaas^^) ir anime?

nee
ja ne, tad es cienu šo multeni biggrin.gif
bet ja ja, tad es cienu šo animi....
*

threads vispaar kaareiz domaats par taam multfilmaam, kas nau anime, bet ko arii skataas otaku publika.
Sushi
Laikam gan esmu jau rakstiijusi, bet cilveeki mainaas...
No CN miiljaakaas multenes ir The Grim adventures of Billy & Mandy, Hi Hi puffy Ami Yumi show, tagad arii Cramp twins un Courage the couradly dog. Bet vispaar skatos arii Witch un dazjreiz Totally spies.
A taa multene Pretty Cure ir anime? smile.gif
swordsman
man patiik catdog,oggy and the cocroaches,simpsoni,beast wars,southpark un eds edis un edijs
Kyoushu
Personiigi Southpark par visiem 100%, pat par anime parodiju iereecu (Gan chinpokomon gan good times with weapons) un nu...laikam simpsoni, citreiz, kad sanaak apskatiities dazhreiz tiiri labas seerijas. Tikai viena seerija bija tik reeciiga, ka saaku reekt jau pashaa saakumaa un beidzu 15 min. peec seeerijas beigaam... Neatceros kura though.
dmonster
Mmm Southpark ir Bloodynice.
Blackout
parasti skatos Simpsonus, bet vairs laika nesanāk... >_> Un vēl, kad biju jauns skatījos "Pinky & Brain" ... Ja kas, pokemoni rulz XD
Edit: Tikko atcerējos Beast Wars. Tagad downloadēju.. Skatīšos. Atcerēšos jaunību XD
Sushi
Hahaa! Jauniibu!?
Cik tad tev gadi? 40?
Skatoties profilaa gan taa neizskataas... laugh.gif
Starp citu, Happy tree fiends un drawn together arii nav ne vainas!
Blackout
tsss. nav man 40 gadu. tongue.gif bet 12 gadi arii liels skaitlis XDD vispaar sen neesmu redzeejis O.o
Aven
Simpsons and SouthPark 4ever!!
nu netikai taas, biker mice from mars arii labaa... *gremdeejos atminjaas*
Dazhkaart CN paskatos..tomer arii manii miit mazinsh Avens..laugh.gif laugh.gif
aivvv
visiem iesaku samekleet madagaskaras ziemassveetku izdevumu par pingviiniem tas ir vienkaarssi ideaals es taa pavilkos ka nutikai pingviini rocks them all cool.gif
Taka
QUOTE(Kyoushu @ Nov 24 2005, 21:48)
Personiigi Southpark par visiem 100%, pat par anime parodiju iereecu (Gan chinpokomon gan good times with weapons) un nu...laikam simpsoni, citreiz, kad sanaak apskatiities dazhreiz tiiri labas seerijas. Tikai viena seerija bija tik reeciiga, ka saaku reekt jau pashaa saakumaa un beidzu 15 min. peec seeerijas beigaam... Neatceros kura though.
*

Vēl ir 1. sezonas sērija MechaStreizand, arī tiek ierēkts par japāņu supervaroņiem un monstriem (Godzilla, Ultramens utml.).
ShinChan
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 08:48)
Vieniigi story so so...un asinju nebija  blink.gif
*

Man ar liekas, ka bērni būtu tikai ieguvuši, ja vinņiem parād
ītu naturālus skatus ar cara ģimenes nošaušanu, kā vienu no meitām nācās piebeigt ar durkli, jo savā korsetē bija sabāzusi pērļu kaklarotas. Un man radās īpašas iebildes pret vēsturisko notikumu traktējumu. Vai tad nevarēja parādīt Rasputina īstos nāves iemeslu, kā nabadziņu indēja šāva un žņaudza līdz spēja piebeigt.
Taka
Labāk būtu Spirit: The Stallion of Cimarron parādījuši, tā ir tiešām viena ļoti jauka ne-Disney multene. Un zirgs tur nedzied. biggrin.gif
No golden oldies varu nosaukt sensenos laikos rādīto franču gabalu Laika Pavēlnieki.
edg
QUOTE(ShinChan @ Dec 5 2005, 12:26)
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 08:48)
Vieniigi story so so...un asinju nebija  blink.gif
*

Man ar liekas, ka bērni būtu tikai ieguvuši, ja vinņiem parād
ītu naturālus skatus ar cara ģimenes nošaušanu, kā vienu no meitām nācās piebeigt ar durkli, jo savā korsetē bija sabāzusi pērļu kaklarotas. Un man radās īpašas iebildes pret vēsturisko notikumu traktējumu. Vai tad nevarēja parādīt Rasputina īstos nāves iemeslu, kā nabadziņu indēja šāva un žņaudza līdz spēja piebeigt.
*

Un kaa veel buutu ieguvushi! Cilveekam var raadiit sausu graamatu un likt maaciities Caru dzimshanas un gadus. Bet var raadiit smukas multfilmas ar taadu action, ka do pa smadzeneem! Beerni intereseetos par veesturi! Vai ShinChan uzskata, ka ir slikti, ka vinjsh iespaidojies beerniibaa no Po darbiem? Nee! Veel dereetu mazus beernus uz dienu "nolaupiit" un aizvest uz mezhu, lai nakti tur paardziivo. Raksturs noruudiitos - gribasspeeks un izturiiba. Vai arii aizietu klemme ciet... Nee, nee, vajag tik mochiit labaakas naakotnes vaardaa!
GM
Sestdien gaaja pa tv3 viena multene no disneja...Anastasia...Baigi patika, biju aizmirsis, ka Disnejam ir labas multenes...Muuzika (kaut kaapedeejaa laikaa iepatikas muuzikli), grafika...Anime veel ilgi jaaaug... dry.gif
Vieniigi story so so...un asinju nebija
]

Vispār tā gan nav Disneja, bet 20th Century Fox animācijas studijas multene.
edg
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 12:55)
Abloms man...saakuma titrus neredzeeju, bet uzreiz iedomaajos, ka Disneja...stils traki liidziigs....
*

Saakumaa taa ir tikai nespeeja atshkjirt rietumu multiplikaacijas filmu razhotaajus. Veelaak taa paariet nespeejaa atpaziit nejeedziigi vienaados rietumnieku cilveekus...
ShinChan
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 13:20)
Shumins slims nacionaalists, kursh nekur netiek ieredzeets, un visaadi tiek meegjinaats nospiet ar Eiropas gudriibaam, tachu maneejais nepadodas  ph34r.gif
*

Nekreņķē, es ar tevi šajā jautājumā. Kolobracionisti netiek mīlēti ne savā, ne svešā zemē.
Nacionālisms mērenās devās ir pozitīvs, pat nepieciešams, taču kad tas sāk pāraugt šovinismā, tad gan jāsāk uztraukties.
Janus
Man savulaik patika Street Sharks, bet tagad to vairs nerada sad.gif vel normala multene ir Ninja Turtles, bet vislabak man patik Samurai Jack. biggrin.gif
Jackal
Gods un slava Simpsoniem un Futuramai, it īpaši man patīk tas hroniskais alkoholiķis- robots Benders, bet vēl ļoti smieklīgas un jautras ir MTV multenes: Free For All un Celebrity Deathmatch. Tur patiešām ir ko ierēkt! biggrin.gif
Tigra2
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 14:20)
QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 14:01)
Saakumaa taa ir tikai nespeeja atshkjirt rietumu multiplikaacijas filmu razhotaajus. Veelaak taa paariet nespeejaa atpaziit nejeedziigi vienaados rietumnieku cilveekus...
*

Domaajams, ka tik traki nebuus...Tomeer es cienu to, ka esmu tas, kas esmu...Un ja arii visi Latvieshi izmirtu vai izbrauktu, tad es viens pats svineetu home Jaanjus, kaut pats Shumins un 18.novembrii pa krastmalu marsheetu ar savu pashtaisiito shaujamo, un pie briiviibas piemineklja dzidaatu Dievs sveetii Latviju...
Tas jau nekas, ka liela dalja rietumos grimst un noplok pamazaam kultuura...Galvenais pasham meegjinaat netureet liidzi...
Jappana ir sava kultuura...interesanta un citaadaaka, kas var papildinaat ieksheejos uzskatus, tachu nekad nebuushu Japaanis un nenozjeeloshu, ka neesmu piedzimis neiistaa vietaa...Kaa tagad daudzi ASV jaunieshi (baltie) sakumushi, ka nav piedzimis par neegjeri... wink.gif
Shumins slims nacionaalists, kursh nekur netiek ieredzeets, un visaadi tiek meegjinaats nospiet ar Eiropas gudriibaam, tachu maneejais nepadodas ph34r.gif
*

Es arī palikšu latvijā un varēsim duetā dziedāt Dievs svētī latviju, ja vien... es nebūšu nejauši uzspridzinājusi pati sevi, spridzinot ASV rūpnīcas...
Es esmu psihs dabas mīļotājs, nacionālists, tāpēc labi ieredzu citus nacionālistus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.