Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Piedaavaajums
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Tador
Man taa shkjiet ka ir peedeejais laiks sarunaat vienu kaartiigu strelku kuraa buutu jaabuut teju vai visiem pusliidz aktiivajiem otakieshiem un kaartiigi apspriest anime projektu! mad.gif
Yume
hmmm, tu zīmēsi? biggrin.gif
OK, ja paspēsi līdz nākamai nedēļai sataisīt, me in.
X_Kamui
Butu priecigs piedalities, bet es aizbraucu.... sad.gif tongue.gif
-kumori-
Ja to strelku uztaisitu V-pili es butu LOTI prieciga! ! ! rolleyes.gif
Seven_of_zero
Es gan zinu kur janotek strelkai par Anime PROJEKTU mad.gif , bet tur diezvai pietiks vietas vissiem. biggrin.gif .
Lija
pietiks, pietiks tur vietas!!! taisam TUR!!! un tas projekts nemaz nav pamests malā kā tas varētu šķist... tongue.gif
Sigfa
tur nav ko tikties, tur vajag ieintereseetus ziimeetaajus un viss. Bet strelku gan vaidzeetu tongue.gif
alt
QUOTE(Sigfa @ Jun 28 2005, 09:40)
tur nav ko tikties, tur vajag ieintereseetus ziimeetaajus un viss. Bet strelku gan vaidzeetu tongue.gif
*

savu muuzju strelkaa bijusi neesmu tongue.gif
xikes
Bring it on!
Shkiet jau kopsh pagaajushaas vasaras nav bijushas strelkas shinii sakaraa..
Pie manis veel no taa laika kaut kaads Seven of zero disks atrodas.. heh smile.gif
Vajag, vajag..
Kima
QUOTE(Lija @ Jun 28 2005, 09:48)
pietiks, pietiks tur vietas!!! taisam TUR!!! un tas projekts nemaz nav pamests malā kā tas varētu šķist... tongue.gif
*

oki.....es kaa wienmeer atpalikusiii...kas ir "TUR"?!
Un Yume....tik tak...es tew weel joprojaam atgaadinu par meilu!!!!
Ayumi
jaa, ja taads streiks buus, tad es piedalos! laugh.gif
tikei naw nevienas labas vietas, kur to riikot... dry.gif
Tador
a kam vietu vajag?
var... teiksiiiiim... uz ab dambja
vot!
Yume
ir vieta, un tā vieta šim pasākumam ir kā radīta, un es domāju tie cilvēki kas vel pagaišvasar to plānoja citu vietu nemaz negrib, vai tā nav.
Tātad cilvēki, tā kā es braucu prom nākamnedēļ, un brīvais laiks līdz augusta vidum man nebūs, tad man ir piedāvājums veidot strelku šo ceturtdien. teiksim pulkstens 18:00, pēc darba dienas beigām,pie kongresu nama strūklakām mēs varētu satikties. Es atstiepšu svenāriju, īsumā apspriedīsim kas un kā.

Viens brīdinājums tautai Tā nav parastā strelka-patusēšana, šorei savācās cilvēki kas nopietni grib kautko darīt, epametīs to pusvārdā un netraucēs citus, pretējā gadījumā, par mana laika veltu tērēšanu dabūs garu lekciju krievu folklorā
Lija
QUOTE(za4peedinja @ Jun 28 2005, 18:10)
QUOTE(Lija @ Jun 28 2005, 09:48)
*

oki.....es kaa wienmeer atpalikusiii...kas ir "TUR"?!
Un Yume....tik tak...es tew weel joprojaam atgaadinu par meilu!!!!
*

OKI, tā vieta ir parasti tiekas visi pie Kongresa nama strūklakām un tad iet uz vienu vietu, kuru es nezinu kā sauc taču tur ir kolonnas un jumts un tur vēl ir arī apkārt parks.. happy.gif (es tikko sapratu ko uzrakstīju, taču man tas ir atļaujams, Yume atdod man vismaz daļu smadzeņu!!! )

QUOTE(Yume @ Jun 29 2005, 18:26)
ir vieta, un tā vieta šim pasākumam ir kā radīta, un es domāju tie cilvēki kas vel pagaišvasar to plānoja citu vietu nemaz negrib, vai tā nav.
Tātad cilvēki, tā kā es braucu prom nākamnedēļ, un brīvais laiks līdz augusta vidum man nebūs, tad man ir piedāvājums veidot strelku šo ceturtdien. teiksim pulkstens 18:00, pēc darba dienas beigām,pie kongresu nama strūklakām mēs varētu satikties. Es atstiepšu svenāriju, īsumā apspriedīsim kas un  kā.

Viens brīdinājums tautai Tā nav parastā strelka-patusēšana, šorei savācās cilvēki kas nopietni grib kautko darīt, epametīs to pusvārdā un netraucēs citus, pretējā gadījumā, par mana laika veltu tērēšanu dabūs garu lekciju krievu folklorā
*

Vietu citu nevajaga, jo es nedomāju ka patiešām būs tik daudz tautas, kas gribēs kaut ko darīt, vai arī varēs ierasties!!!
Un scenāriju tu tiešām atnes!!! happy.gif
Sērfijs
Es vēlos darīt, bet tā kā zīmēt neprotu, tad ar muziku varu ņemties, to jestj, spēlēt to ko uzmeistaro Zenofex. Tā kā rīt es tā vai tā netieku, un šaubos, ka rīt jums vajadzētu ģitāristu, tad ja savajagas uzvilpjiet.
Yume
*svilpj* man vienmēr prieks par ģitāristim. happy.gif

un Lija, esmmm, es protams esmu nepielkāīga līdz pēdējam jau, bet es ļoti gribētu lai tu to scenāriju izprintē, jo man vienkārši nava kur.
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 29 2005, 22:59)
*svilpj* man vienmēr prieks par ģitāristim. happy.gif

un Lija, esmmm, es protams esmu nepielkāīga līdz pēdējam jau, bet es ļoti gribētu lai tu to scenāriju izprintē, jo man vienkārši nava kur.
*

piedod, taču man nava tās versijas, ko itkā Za4is tev nosūtīja, vienīgais, ja tu man viņu atnestu disketē uz darbu.. happy.gif gomen... un es tiešām ceru ka šodien būšu, jo man itkā ir temperatūra (vakar bija 39) sad.gif un jūtos drausmīgi...
Yume
OK, tad daram tā, tu ārstējies, un taisam šito te padarīšanu nākamnedēļ. OK?
Kima
YUHUUUUUUUUUU!!!!!Es jau gribeeju nolamaaat tewi "kriewu folkloraa", jo wakar man bija treninjsh un es gribeetu tur buut!!!!So es ar ar wisaam kjepaam par!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yume
Tātad viss pasākums tiek nobīdīts par nedēļu. Tas ir, es pieņemu, ka visdrīzāk satikšanās notiks šo ceturtdien, 07.07.2005, pie Kongresa nama struklakam, ne agrāk kā 18:00. Tautai der?
alt
QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 08:40)
Tātad viss pasākums tiek nobīdīts par nedēļu. Tas ir, es pieņemu, ka visdrīzāk  satikšanās notiks šo ceturtdien, 07.07.2005, pie Kongresa nama struklakam, ne agrāk kā 18:00. Tautai der?
*

gan jau
xikes
Hmm.. iespeejams buus jaapiekaapj.. smile.gif
Vispaar man, personiigi der arii aatraak.. ap kaadiem 17..
Nu, varbuut dreifeeshu tur .. kaut kur..
Ella
^^ Mans arī būs, un vienalga cikos ^^ Moška Ayau chan ar paķeršu ja viņa nāks ^^
aya-angel
Ja, ja Aya naaks! tongue.gif
Es piesakos pie ieskanoshanas... esu gatava ziedot savu balsi kaadam varonim smile.gif
X_Kamui
Giiii XD es jau nekadi nevarešu atlikt braucienu un nekadi netieku....
bet es ta gribeeju sad.gif
Sērfijs
Tā kā izdzirdēju svilpienu, jāpasaka, ka man šī ceturtdiena 07.07.2005. neder.
Hikaru
A man nākt? Es jau saistībā ar anime projektu īpaši aktīvs nebiju.
alt
QUOTE(Hikaru @ Jul 5 2005, 09:27)
A man nākt? Es jau saistībā ar anime projektu īpaši aktīvs nebiju.
*

es domaat, ka prom nevienu nedziis smile.gif
Sigfa
nu tad seshos shodien?
X_Kamui
Ceturdien, 18:00 pie Kongresa nama struklakam... laikam rolleyes.gif
Tsukino
Siikie driikst naakt? huh.gif
X_Kamui
Proti ka var... laikam!!!
neviens nevienu nedzis prom...... smile.gif

QUOTE(Yume @ Jun 29 2005, 18:26)
*

Sigfa
HAHA! visi shie runaasim-tikai-par-projektu pasaakumi izveertushies vnk paseedeeshanaa kjiinieshu naminjaa kronvalda parkaa laugh.gif nedomaaju, ka shoreiz buus savaadaak.
X_Kamui
QUOTE(Tsukino @ Jul 5 2005, 13:04)
Siikie driikst naakt? huh.gif
*

Siikie... par kadu "siiko" tu runaa wink.gif ......
Tsukino
huh.gif Man ir tikai ... mellow.gif never mind... rolleyes.gif es atnaakshu! laugh.gif
Sigfa
nu, tev ir 15 gadu. So what?
Tsukino
Eeee, nava gan... dry.gif
Bet es izskatos uz 15 gadiigaas pusi, vismaz... rolleyes.gif
Sigfa
tev profilaa rakstiits 89. gads... cik tad tev var buut?
Tsukino
huh.gif Par to cik man gadu es esmu drosha, bet 89 nevarjadzeeja buut...
unsure.gif
Ella
Sorry ppl, tikko uzzināju ka mani iekļāvuši nometnes saraxtā ... mans nebūs GOMEN =/ mans kārtējo reizi netiek.... =( es tik sestdien vakarā būšu atpakaļ no jaunsargu salidojuma....
aya-angel
Nee, es buushu no matter what!! tongue.gif Nekur juus no manis neliksieties, visas lamatas apieshu!! biggrin.gif
Kima
QUOTE(Sigfa @ Jul 5 2005, 15:43)
HAHA! visi shie runaasim-tikai-par-projektu pasaakumi izveertushies vnk paseedeeshanaa kjiinieshu naminjaa kronvalda parkaa laugh.gif nedomaaju, ka shoreiz buus savaadaak.
*

Es ljoti ceru ka tew naw taisniiba...shoreiz.(interesanti, dotajaa mirklii ir weel izmisushaax cilweex?) es paaraak ilgi mociijos un mociiju paareejos, ja shoreiz buus prasta pasedeeshana beztolkaa (man naw nekaadu pretenziiju pret to, bet ne shoreiz, esmu ieintrereseeta shaa projekta wirziishanaas uz priekshu)es laikam nojuugshos....juusu deelj es kaveeshu treninju un piekaasiishu maasu....goda vaards, ja taa buus bezjeedziiga seedeeshana, taadaa gadiijumaa peec klausiities kaa mani noliek buus diwtik gruuti.....
Buutiibaa saaku domaat ka es nokaweeshu...
Sigfa
nu, es buushu biggrin.gif Ja buus ariidzan Yume un Tadors, tad jau kautkaadas diskusijas veidosies. Es gan nesaprotu, kas tad ir taads paarspriezhams.
Sigfa
LOL, man vakar draugs piedaavaaja aizbraukt pie vinja un es par shito biju galiigi aizmirsis laugh.gif
Lija
Fui visiem kas neatnāca taču vajadzēja būt!!! ph34r.gif
+Chibi+
NU PIEDODIET! Ja kāds man būtu patiecis agrāk, ka es, izrādās, piedalos projektā,es nesarunātu FMA skatīšanās evening... dry.gif
xikes
Oh well, neko dariit, cik atnaaca, tik atnaaca.. 7(laikam) cilveeki kopaa bija..
Ceru, ka nekas iipashi svariiigs nenotika peec manas pazushanas.
Anyway, gaidu ar nepacietiibu to story.. biggrin.gif
Kad riikojam naakamo sanaakshanu? Ja kaut kad naakoshnedeel, tad luudzams tikai ne ceturtdien, jo tad es toch netikshu.. citaas dienas, pienemamaa laikaa .. ok smile.gif

PS. Kaut kaa pat atgriezaas iedvesma ziimeet.. smile.gif Laikam biezaak shaadus pasaakumus vajag riikot.. heh
Yume
tā, man tomēr palika viens atvērts juatājums pēc tās "apspriedes" mēs mangu zīmējam?!? Jo tad tas maina visu lietu. mangu reāli pa 3 cilvēkiem var saštukot diezgan ātri. Viens zīmē, otrs redaktē, un vel kāds/kādi krāsi ar tinti. Un faktiski viss, tad pat story nav tik ļoti jāpārveido.
xikes
Manga.. hmm.. pagaidaam nemaaku atbildeet, vispirms to story gribu izlasiit..
Parasti jau laikam taa arii dara, vispirms manga, tad anime, tikai visi mani mangas meeginaajumi ir beigushies ar 2-4 lapaam.. varbuut taapeec, ka ieprieksh tieshi story nav tik smalki paardomaats..
Nu, meeginaat jau var..
Yume
ar mangu man arī problēma, es 2 lapas uzzīmēju un man apnīk, bet es pieņemu ka pielietojot darba dalīšanas teoriju tas ies raitāk. Plus es saku, tas ir daudz vieglāk nekā zīmēt vienam.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.