Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Piedaavaajums
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
lastguru
QUOTE(Yume @ Jul 9 2005, 15:39)
Plus es saku, tas ir daudz vieglāk nekā zīmēt vienam.

daudz jautraak nu noteikti tas ir.
xikes
Vo, vo.. 2 lapas.. tas arii man ir mangas ziimeeshanas/apnikshanas limits..

Nu ja nu vien `darba daliishanu` , kad katram tiek pieshkirts atsevishks chars (vai kaada detala, piem. fons.. ), ko ziimeet, citaadi shaadai mangai ik peec paairs lapaam ziimeeshanas stils vareetu mainiities.. smile.gif
Lija
tātad...
ja kādam vagadzīgs scenārijs, tad es varu nosūtīt, taču cik atceros bija problēmas ar dzeka izskatu(mana vaina) sad.gif un meitenes matiem(ne mana vaina)... sad.gif
taču es uzskatu ka manga tiešām būtu viens no reālākajiem variantiem... unsure.gif
Yume tavas redaktora spējas dabūs kur izpausties cool.gif
Yume
OK, tad sarunāts, taps manga!
Un xikes, ar to darba dalīšanu es domāju-viens zīmē skici, nākamais fonu, tad viens labo iepriekš zīmēto skici, nākamais krāso ar tinti līnijas, un tad kāds krāso fonu. Tas fakti nodarbina daudz cilvēkus, un mangaki parasti iztiek ar 1 manksimums 2 palīgiem, bet būs jau labi. Jāsāk darīt, tad redzēs.
Vienīgais tas nozīmē, ka mums vajadzēs laiku un vietu kur visiem satikties un to tapināt.
Kima
Es weel diwus ziimeetaajus atradu..tieshi uz wasaru naw ko dariit apsoliijaas paskatiities un paliidzeet...wajag?
Yume
lai tik nāk, bet kas paliek ar vietu? E domāju ka zīmēt kautkur parkā nav tas labākais variants.
Sērfijs
BAH!! Es te lasu, skatos un izrādās tā būs manga.
Crap, un es jau sacerējos spēlēt maigas, plūstošas melodijas, *nopūta* labi, lai jums veicas.
Yume
QUOTE(Sephiroth @ Jul 12 2005, 23:38)
BAH!! Es te lasu, skatos un izrādās tā būs manga.
Crap, un es jau sacerējos spēlēt maigas, plūstošas melodijas, *nopūta* labi, lai jums veicas.
*

To tu vari fonā zīmētājiem uzspēlēt, iedvesmai. Man peronīgi nebūtu nekas pretī.
Tador
a ko... varam arii anime taisiit... iisinju saakumam, tad skatiities.
softus sadabuut gan jau ka vareesim
ar haardiem pishanaas sanaaks, bet arii ir varianti, kaut vai varu meegjinaat atrastt galus tur kur taisija trio no bellvilas or sutin
fig vien zina kur mani gali aizved tagad...
taa kaa varu teikt vienu
lemjiet ko daram
vai taisam mangu
vai animi
mana balls ir par iisanimi
rokas iesildiishanai
saprotiet - ja uztaisiisim pirmaas piecas minuutes, darbs pats aizies...
laabi
taisu janu topiku.
balsojiet!
Yume
kas zīmēs īsfilmu? Tur pirmkārt cilvēciskie resursi ir nepieciešami citi, un par materiālo es nemaz nesaku. Plus laiks... kur viņu tik daudz ņemt?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.