Man kaads reiz parsiija: "Kas Tu taads esi?" (attieciibaa uz anime ect.)
vaardniica sniedz:
an avid collector or enthusiast, esp. one who is obsessed anime, video games, or computer and rarely leaves home.
a ja taa padomaa, kas mees te iisti esam?
Neuztveriet kaa kaut kaadu kretiinisku blogpostu, mani shinii topikaa interese ieguut preciizaaku saprashanu vai otaku slimiiba ir kaut kaadaam meeraa ierobezhota noteiktaas kastaas, vecumaa vai velnezinkur.
taatasd:
vecums.
darbs (ja ir).
izgliitiiba.
religija (kapeec gan nee?).
pashveerteeti - sik augstaa pakaapee otakismums paarnjeemis.
Cik sapratu uz jautājumiem jātbild...
vecums. 22
darbs (ja ir). Admins datorsalonā
izglītība. Tiko pabeidzu koledžu, značet augstākā izglītība 1. pakāpē
religija (kapēc gan nee?). Nav. Neticu Dievam. Ja ar šo jautājumu bija jāsaprot vai es esmu katolis, luterānis vai vēl kas tur, ta es nezinu, jāprasa mātei, bet nu man uz to galīgs po kas es tur skaitos.
otakisms Pēdējā laikā ar katru dienu saaku just ka ir arvien trakāk. Ja jāvērtē pēc ballēm, ta dodu kādas 5, jo uzskatu ka līdz kārtīgam otaku man vēl ir bik jāpaaugās. Nesen anime bija hobijs, tagad ir paartapis par slimību, pēc paaris mēnēšiem droši sev varēšu vērtēt ar 6 ballēm...
erm... noleemu arii pats padaliities.
1.20
2.Freelance koderis
3.vispaareeja... daudzpuseeja un nekur nav pilna.
4.tehniski pareizticiigais, bet ticu driizaak tam, ka jebkurai religjijai truukst preciiza defineejuma...
5.pats sevi veerteeju ar kaadu 8... pamatoju ar nezheeliigaam skumjaam peec anime pasaules
eh kārtējā anketa. nu gluži kā pamatskolā
ookei, here we go.
vecums - 23.
darbs - ārkārtīgi daudz runāju ar klientiem.
izglītība - vēl joprojām 3 kurss LKA (+ kaudze ar akadēmiskajiem parādiem).
reliģija - nav. iespējams kādreiz mainīšu domas.
otakisms - 2. šo to skatos, taču lielāko daļu laižu gar acīm, jo kaut kā tāda, kas man patiktu, ir ļoti maz.
aigarius
Jun 27 2005, 08:36
vecums - 22
darbs - Freelance koderis/IT projektu vadītājs, Debian GNU/Linux developeris, LAKA.lv vadītājs, pašlaik uzsāku Googles Summer of Code projektu priekš Ubuntu
izglītība - RTU inžinierzinātņu bakalaurs datorzinātnēs (mācos uz maģistru)
religija - nav (kā opcija: pofigizms vai Zen
)
otakisms - 6
pills ar koderiem :>
mm, nu, ja par mani..
vecums: 22
darbs: kasiere/bārmene ecafe (*sigh*)
izglītība: vidējā jeb nepabeigta augstākā - tas pēdējais laikam labāk izklausās
reliģija: skaitos luterāne, bet vispār jau esmu ateiste
otakisma pakāpe: nu, vidēja.. skatos pāris šovus, bet tā cītīgi, pašlaik vnk vairāk hdd ietilpība/laika trūkums neatļauj. kad nopirkšu dvd rakstīkli, iespējams, šis tas mainīsies. it's all about money :/
kaarleens
Jun 27 2005, 11:12
1. 26
2. Meernieks
3. Nepabeigta augstaakaa
4. Katolis (piespiedu kaartaa tagad sevi uzskatu pa ateistu)
5. laikam 7 nesen naacaas padziivot nedeelju bez anime jutos reaali suudiigi, neslimoju ar cosplay, hgameem un modeliishiem taapeec nelieku sev augstaaku atziimi
Dzonis
Jun 27 2005, 13:13
1. 21
2. teikšu, ka nav
3. dažas nepabeigtas augstaakaas
4. kristīts kā luterānis (laikam jau "piespiedu" kārtā), bet tā ateists
5. hm..laikam jau 7.anime jau gandrīz nomainījusi cilvekiem tēlotās filmas un seriālus.aizvien vairāk sāku sliekties uz mangas pusi, jo anime ar vien biežāk nespēj sniegt ko vēlos redzēt (aiz vien vairāk man nederīgu seriālu tiek laists apgrozībā, kas pilns ar fan servisu (negribu anime redzēt biksītes un xxl izmēra krūtis) un tamlīdzīgām nevajadzīgām lietām).H ar nesktos.
anishuara
Jun 27 2005, 13:29
njus sakam.....
1. 17
2.macos RTT (Rigas Tirzniecibas Tehnikuma)
3.pamatizglitiba... nepabeigta videja.... "mans ir iestredzis
"
4. njus kristija ka pareizticigo... domaju ka ebrejs... izturos pret citiem ka budiste... bet dievam 4ota neticu....(SAREZGITI)
5.5 nekad nezinu ka to pateikt laikam tapec, ka itka mani tas aizrauj, brt tomer ne parak traki lai zaudetu galvu....
vecums. - 17
darbs (ja ir).
izgliitiiba. - pagaidām pamatskola, vēl ilgi jāmācas
religija - Man tas galīgi nekrata, bet katolis
otakisms - Nav vēl EXP tik augstu 6,3. levels
MitSuki
Jun 27 2005, 14:26
vecums:16
darbs-(pagaidam nav)
izgliitiiba- pabeidzu pamatskolu, iesu uz 64. videni un nakosgad Aprili brauksu uz Japanu macities
religija- luteranis, man rados visi ir luterani =)
pashveerteeti - agrak bija 9- skatijos naktim ilgi, nemacijos, mangas lasiju, sutiju visadus action figures utt., bet ar anime skatisanos gandriz un svaki paeidzu pamatskolu, ta ka vel anime ir jau lidz kaklam, esmu jau pie 4 tikai, es tikai mangas lasisu un klausisos jpop, j rock un viss... =)))
Kagome
Jun 27 2005, 15:29
vecums - 14
darbs (ja ir) - var teiks, ka vasaras sezonaa straadaaju par apkopeeju firmaa SIA Orions
izgliitiiba - naakosgad beigsu pamatskolu
religija - katole
pashveerteeti - taa kaa animes saaku skatiities aptuveni pirms gada, vareetu teikt ka esmu kaadaa 5. liimenii, jo saakumaa to vien dariiju kaa skatiijos animes, bet tagad, kaut kaa mazaak esmu saakusi skatiities.
bypass
Jun 27 2005, 16:25
2/7 - otaku.
Diagnoze - programmētājs.
Pārējie parametri nav svarīgi.
Kikumi
Jun 27 2005, 19:16
Vecums: 15
Darbs: Šur tur piestrādāju (ja to var saukt par darbu).
Izglītība: Tikko pabeidzu pamatskolu. Ar 1.septembri sākšu apgūt vidējo izglītību jebšu iešu 10.klasē...
Reliģija: Ateiste.
Otakisms: 3 balles. Esmu pārāk maz redzējusi, lasījusi un dzirdējusi, lai teiktu, ka esmu īsts otaku...
deleted-ray
Jun 27 2005, 19:33
vecums - 19
darbs - vasaraa Nelsaa
izgliitiiba - beidzu videni
religija - katolisms
pashveerteeti - nu kaa lai saka, viens no interesantiem briivaa laika pavadiishanas veidiem, kaa arii biki izgliitojoshs. Skatos tikai to kas patiik, laikam vairaak velk uz ko kraasainu un jautru (kompenseeju beerniibu
) nu kaadi 3/10, jo labaako manaas aciis meedzu uzcept uz cd. Mangu nelasu,.
GunMetaL
Jun 27 2005, 19:50
vecums - 15,5
darbs - nekāds ( ja nu vienīgi tagad vasarā celtniecība lai varētu iekrāt kompim lai es uz rudens pusi vel skaitītos otaku
)
izglītība - kautkā esu tici līdz devītajai klasei... pats nesaprotu kā
Reliģija - pagaidām nevienā no sektām nēsu (nav)
otakisms - žēl ka nav tuvāki paskaidrojumi kā jūs iedalat atkarības pakāpes
nu varbūt ka 3 balles... dienas režīms darbadienās atnāku no darba pielienu pie kompja un sāku skatīties animi pavidum aplūkodamies kā sokas nākamās animes vilkšanas process un paklausoties kādu ost un paspārdot modēmu + vel ierakstot kaadu dvd ar savilktajām animem un baidoties par to ka pārcepsies hdd jo pāsvarā balanše uz 600mb brīvās vietas . un tā līdz laikam kad jāiet gulēt. brīvdienās tas pats tikai bez darba
es cilvēks bez personīgās dzives kurš visu laiku pavada pie kompja blenžot animi - vertējums atkarīgs
kā jau minēju ja nedabūšu piķi pa vasaru, rudenī manai dzīvei būs zudusi jēga jo nebūs kompja un tas nozīme
no anime
vecums.-13,5(SIICIS,SIICIS!
)
darbs (ja ir).-naw...
izgliitiiba.-nu peec vasaras, 7. klase
religija (kapeec gan nee?).mans ir pats pa sevi! nekaada vel katoliete ne kas cits!
pashveerteeti - sik augstaa pakaapee otakismums paarnjeemis.-nu, esmu iesaaceejs, bet....
taa kaa es neko pa dienu nedaru, ja kompis nav aiznamts, tad lienu pie otaku.(manaa uztveree- patveerums animes faniem)animes,animes,animes...
kad anime kopeejaas, lasu mangu......citu jeedziigu nodarboshanos atrast nevaru!(ja nu vieniigi-fanarts un vispaar manga,anime) un anime muzons!(kur nu bez taa?)
Takashy
Jun 27 2005, 22:26
vecums: 17 (paaris meeneshi un beidzot buus 18)
darbs (ja ir): Nav,bet ceru dabuut
izgliitiiba: Pashlaikm esmu 1e kursā ~ 10 klase ...Maacos par datoriem,kaa ar citi te:D
religija (kapeec gan nee?): Ir reizes kad es ceru ka dievs existee,bet taa ne...
pashveerteeti - Par otaku nesauktu, parasti gadaas ka nolaadeeju kaadas seerijas un tad atkal neiznaak laika lai noskatiitos taas... vismasz kaadus 10~15% (ja ne vairaak) no maniem anime neemsu noskatiijies jo neiznaak laika...
(neesmu arii redzeejis iipashi daudz, vairaak jau gadaas ka skatos RTL2 kaut vai tur biezhi raada jau sen redzeetas seerijas)
Tsukino
Jun 27 2005, 22:40
Nu, lai buutu...
Vecums- 13.
Darbs- kaut kaadus ljoti veseliigus produktus paardodu... *Only to get money*
Izgliitiiba- izvilkos cauri 6.klasei.
Religjija- nava
pashveerteeti- par zinaashanaam- 5 par atkariibu- 9- nava ideaali jo nava starptautiskaa interneta. Otaku veel nava...
Takashy, kaadas animes tev ir?
lastguru
Jun 28 2005, 00:07
QUOTE(Tsukino @ Jun 27 2005, 22:40)
Darbs- kaut kaadus ljoti veseliigus produktus paardodu...
zinam mees tos veseliigus produktus...
Vecums: undefined (pashi skaitiet, ja jums liekas ka tas jums kaut ko izteiks: no 1983. gada rudens)
Darbs: ir, CKO firmaa "Mikrotiikls"; kaa arii valdes loceklis Latvijas atveertaa koda asociaacijaa; kaa arii piedalos LZA terminologjijas komisijas IT&T terminologjijas apakshkomisijaa, kaa arii veel dazhaas vietaas ieliidu
Izgliitiiba: divas nepabeigtaas augstaakaas... droshi vien pabeigtas taas netiks...
Religjija: pieturos pie Daoisma un Dzen buddisma filozofiskajiem principiem (man patiik citaats par sho teemu: "spirituality is not religion. religion divides people, belief in something unites them").
Otakisms: who knows... kaadi 5-6 varbuut
well, manī ierunājas bara instinkts. ja visi, tad es arī. Here I go:
vecums: anketā godīgi rakstīts- 1986 gadā dzimusi, var paskaitīt
darbs: kas tik nav bijis, pašlaik jau gadu turos pie -Abdrošināšanas aģents AAS "Baltikums"
Izglītība: vidējā
reliģija: kristīta pareizticīgā, faktiski ticu sev, vienviet izlasīju ka ticība sev esot sātanisms- laikam sātaniste tad skaitos
atkarība: 4, atklāju ka man apnika, vienkārši apnika,pieņemu ka pēc kāda laika pāries, bet pašlaik man nemaz nevelk īpaši
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 00:20)
atkarība: 4, atklāju ka man apnika, vienkārši apnika,pieņemu ka pēc kāda laika pāries, bet pašlaik man nemaz nevelk īpaši
*JurCHiX šito iegrāmato... Nevar būt ka tev ir apnicis anime... Es jau tevi uzskatīju visvairāk otakismu pārņemto cilvēku... un tikai sev dod 4? Huh.. Tā nav Yume... Varbūt vairs neskaties tik daudz animes, bet nu droši vien intrese par to nav zudusi..
anyway, man pirmais iespaids paliek mans...
lastguru
Jun 28 2005, 00:37
paskaties IP, varbuut saatanisti Yumes paroli ir uzzinaajushi
Un Yume (vai kas tur runaaja vinjas vaardaa), ticiiba sev nekaadaa gadiijumaa nav saatanisms...
Lastguru, kā bija rakstīts, ta uzrakstīju, tur ir neliela nisanse ar satanismu, bet faktiski ticība sev un tas ko es zem tā domāju ir pagānisms.
JurCHix, a vit gardās taču ka cilvēkiem apnīk, nezinu, varbūt pāriet, vai kā... vienīgais ko tagad noskatītos ir Ghibli fima, bet ar to pašu iedvesmu noskatītis arī Dreamwokr filmu. Pašlaik man neprasās. Nez, laikam vasara galvā, vairs neko nevajag- džeki, moči, jūra, saule... atvaļinājums, ko tad vēl cilvēkam vajag priekš laimes?
aigarius
Jun 28 2005, 02:36
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 00:25)
Lastguru, kā bija rakstīts, ta uzrakstīju, tur ir neliela nisanse ar satanismu, bet faktiski ticība sev un tas ko es zem tā domāju ir pagānisms.
Šitā gan nevajag - 'pagānisms' ir vienkārši kristiešu izdomāts noniecinošs apzīmējums visām pārējām reliģijām, līdzīgi, kā romieši visus cilvekus ārpus Romas impērijas sauca par barbariem.
Ticība sev nav nekādā veidā saistīta ar religiju -- reliģija paredz 'ticību' nepierādāmām lietām, kas tiek pieņemtas kā ticības shēmas postulāti ar mērķi izskaidrot visu pārējo pasaules uzbūvi uz šo postulātu bāzes.
ticība sev kādā noteiktā pakāpē ir reliģija, plus vēl iet vārda reliģija uztveršana, bet īstenībā tā ir dziļi filozofiska un ekzistencionāla tipa problēma, kuru gan nevajadzētu te aiztikt, mums jau te kautkad, kautkur bija topiks pat reliģiju.
Un pagānisms, nekā draudziņ, pagāsnism kā tāds nebūt nav kristiešu apzīmējums citam reliģijām, kur tu tādas muļķības izlasīji? pagānisms ir seno reliģiju apzīmējums, tas ir ticība gariem, nevis dievu pantionam. Taktiski Shinto, šamānisms utt, ir pagānistiskās reliģijas, teiksim par sengrieķu dieviem, vai par vaviloniešu dieviem runa taču neiet.
lastguru
Jun 28 2005, 03:06
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 02:54)
ticība sev kādā noteiktā pakāpē ir reliģija, plus vēl iet vārda reliģija uztveršana, bet īstenībā tā ir dziļi filozofiska un ekzistencionāla tipa problēma, kuru gan nevajadzētu te aiztikt, mums jau te kautkad, kautkur bija topiks pat reliģiju.
Un pagānisms, nekā draudziņ, pagāsnism kā tāds nebūt nav kristiešu apzīmējums citam reliģijām, kur tu tādas muļķības izlasīji? pagānisms ir seno reliģiju apzīmējums, tas ir ticība gariem, nevis dievu pantionam. Taktiski Shinto, šamānisms utt, ir pagānistiskās reliģijas, teiksim par sengrieķu dieviem, vai par vaviloniešu dieviem runa taču neiet.
See:
http://dictionary.reference.com/search?q=paganhttp://www.etymonline.com/index.php?search...searchmode=noneticiiba gariem, starp citu ir animisms (ja tu izlasiitu manu postu ieksh Achtung kur es luudzu pieteikties afterparty riikotaajus, tad to zinaatu
)
bet labi, pietiek spamot
aigarius
Jun 28 2005, 03:07
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 01:54)
Man ir tāda sajūta, ka diskusijas par religiju būtu lietderīgi rīkot divos veidos:
* klātienē, mierīgā un komfortablā atmosfērā (piemēram, pludmalē, 2. jūlijā)
* nerīkot vispār
Man ir tāda sajūta, ka diskusijas par religiju būtu lietderīgi rīkot divos veidos:
* klātienē, mierīgā un komfortablā atmosfērā (piemēram, pludmalē, 2. jūlijā)
Labaak nevajag.. neshkiet, ka vareetu sanaakt paraak mieriigi..
Hmm, par ko bija topiks? Ak jaa.. anketa.. vai kas taads..
vecums. 19
darbs (ja ir). Uh.. kaa to sauc.. nav ne jausmas.. bet vispaar lodeeju SMD mikrosheemas un citus elmentus ieksh uzneemuma `Volburg`(nu vismaz pagaidaam)
izgliitiiba. Veel tik izlaidums (riit) palicis un buushu beidzis RTK elektronikas specialitaati.
religija (kapeec gan nee?). Mm.. jaasaka, ka neticu taadam vienam vienotam labajam , absoluutajam speekam, kaa to dara bazniicas. Manii gan vairaak ir taada kaa ticiiba labaam emocijaam, labai aurai, ticiiba ticiibas speekam, vabuut arii ticiiba sev. Un arii preteeji.. ticiiba sliktaam emocijaam, sliktai aurai.. utt..
pashveerteeti .. nu taads shvaks 5 varbuut sanaak.. gandriiz nekad neraados otaku tusos (vieniigi uz animefestiem), nav neta maajaas, anime ievaacu no atsaucuugiem cilveekiem.. Ja runa iet par otaku, kaa dziivesveidu, tad diezgan daudzas iipashiibas nelielaa meeraa var attiecinaat arii uz mani..piem, nepatiik man uztureeties t.s. paraastajos tusos, u.c. diivainiibas citu aciis..
Hikaru
Jun 28 2005, 13:08
vecums. 22
darbs. Nav... Es labāk paskatīšos anime.
Pagaidām pietika ar stipendiju.
izglītība. Tikko ieguvu Augstāko, inženiera kvalifikāciju (RTU, Datorvadības un Informācijas Tehnoloģiju fakultāte). Un varbūt vēl iešu uz maģistratūru mazliet citā novirzienā, jo var par velti tikt. Būs labi, ja turpinās maksāt stipendiju. Nevajadzēs neko darīt un varēšu turpināt skatīties anime.
religija. Nav. Ticu savam Ki un savai Chakrai.
Ja jūs vēl neievērojāt, man ir Sharingan acis.
otakisms. Pats sevi nevērtēšu ar balli. Lai to izdara kāds cits.... Skatos anime....*cough* ..VISU.. *cough*... nu gandrīz visu (protams neskatos to, ko neskatos un kas nepatīk)... kaut gan īpaši daudz vēl neesmu redzējis (Mazāk par 150 seriāliem), jo daudz ko sāku pa otram reizem skatīties. Dienā skatos vairākus seriālus (5 - 10) vienlaicīgi, no katra pa druskai, lai neviens seriāls neapniktu un gribētos vēl vairāk.
Sāku mazliet interesēties par Cosplayu, ka visas macības lieku malā un 2 mēnešus gatavojos tam.
Manga arī sāk pamazām interesēt. Protams, bez J-pop, J-Rock un anime OST vispār dzīvi iedomāties nevar. Un dažreiz pataisu AMV. Un... ai nu labi, pietiek.
ak jaa otakismu es sev veerteeju kaa 4, vel daudzkas nav apskatiits u.t.t.
X_Kamui
Jun 28 2005, 23:47
Vecums: 16
Darbs: nava!!!
Izgliitiiba: Hehe... jau 11 kl macos
Religija: Hmmm... it ka esmu pareizticigais, bet ta ne ipaši ticu dievam...
Pashveerteeti: Pakape - neliela...4-5... Patik lasit mangu klausoties muziku(kaut gan uz datora lasit - Зло!!!) Un pašlaik daudz AMV kachaju, bet anime kaut ka neskatos pedeja laika....
Bet ļoti daudz zimeju anime stilaa!!!
dmonster
Jun 30 2005, 13:40
Vecums: 13.
Darbs: Nav.
Izgliitiiba: Daļēji noderīga vispārējā izglītība un pabeigta 7. klase.
Religija: 97.9% procenti tīciba, ka ir varenāks spēks par cilvēku, bet daļēji par cilvēka prātu, kas sasniedzis visaugstāko veidolu.
Pashveerteeti: 0,9/10 sadly but true, esmu kopā redzējis apm. tikai kādas 30 animes, bet skaitlis aug.
neliels updats par sevi:
otakisms: 9 - dienas divas biju bez animes un man saakaas shausmiigas lomkas, sirdssaapes... aizmigt nevareeju un staigaaju kaa reegs...
heh
10 veel taalu - neesmu norobezhojies no visas pasaules un nezinu visus animju veidotaajus/ieskanjotaajus/ect... no galvas.
Sērfijs
Jun 30 2005, 23:09
Vecums: 18
Darbs: Jaunākais pārdevējs alkohola nodaļā veikalā SKY mežciems.
Izglītība: pamata un pagaidām nepabeigta vidējā.
Reliģija: Esmu kristīts katolis, bet ar tādu dzīves veidu kāds ir man diez vai mani var nosaukt par katoli. Principā man patīk lasīt un studēt par reliģijām un ar tādu vienu neesmu aizrāvies.
Otakisms: iespējams, ka 6, jo anime, var teikt skatos, ja tā iekrīt tieši rokās.
Un ticību sev var pieskaitīt pie sātanisma, jo sātanismā pielūdz apkārtējo esības enerģiju kuru arī sauc par Sātanu. Sātanisma Sātans nav Kristietības Dieva pretinieks.
lastguru
Jul 1 2005, 01:55
QUOTE(Sephiroth @ Jun 30 2005, 23:09)
Un ticību sev var pieskaitīt pie sātanisma, jo sātanismā pielūdz apkārtējo esības enerģiju kuru arī sauc par Sātanu. Sātanisma Sātans nav Kristietības Dieva pretinieks.
nerunaat man pretii! LOL
par shito luudzu atsevishkjajaa topikaa, ja vispaar vajag (liekas ka tur vareetu izveidoties flamewar, un moderatori nenoveerteetu darba apjoma pieaugumu un nepiecieshamiibu veerot to topiku katru miilju briidi)... varbuut tadlabaak klaatienee, lai vareetu uz vietas arii par to izkauties...
Attention to all: pat ja nepiekriitat kaada teiktajam par religjiju,
shaja topikaa to nespamojat.
UPD: un kad rakstat par sevi, veelams tikai konstateet faktus, nevis teikt piemeeram, kaut ko par to kaa saatanisms ir saistiits ar juusu ieksheejo paarlieciibu (ja, protams, juus neesat iistais saatanists)... religjija tomeer ir taada personiskaa lieta... Peace
Taatad... me
Wecums - njuf peec dazhaam dienaam ir 14
Darbs - protams, ka naw... bet dazhreiz wasara piestraadaaju draugu weikalaa (njuf alga par to arii ir)
Izgliitiiba - pagaidām tikai pamatskola
Religjija - labaak saakshu no pasha saakuma... taatad.. pashaa saakumaa kaa jaw mazam beernam no ticiibas ne chiku ne grabu, jo beerns tic tikai tam, ko redz un weel arii senchu waardiem (maneejie iipashi ticiigi nawa)... tad uzmetaas posms pirms trim gadiem, kad sakaraa ar kaadu ljoti nelaimiigu notikumu me kljuwa par pilntiesiigu saatanisti (nju kaa mani pat nosauca kaads - saatana meita) , laigan senchi ne chiku ne grabu par to nezinaaja... tad pagaashaa gada oktobrii notika weelwiens paweersiens - mani pieweersa ticiibai... esmu kristiita luteraane, tachu pati ticu tam, ka pasaulee pastaaw kaads augstaaks speeks, kuru paraduma peec saucu par Diewu (lai arii wareetu saukt, kaadaa no citaas religjijaas izmantotajiem apziimeejumiem)... (njuf ir man pieraadiijies, ka kkas augstaaks par mani pastaaw - to gan kaads wareetu nodieweet par ticiibas speeku, bet nu...
)
Otakisms - nu teiksim 4, lai arii njemu pretii wisu ko dod un prasu weel - esmu redzeejusi sasodiiti maz animes... lasiijusi weel mazaak mangas.. (utt utjp)
tachu esmu no sirds paarliecinaata, ka shitas skaitlis mainiisies uz labo pusi un aatri
ja nu tomeer izlasiijaat - paldies
(un atwainojos, ja kaadam kkas nepatiik manaa garajaa runaashanaa par religjiju)
gramozeks
Jul 25 2005, 21:13
QUOTE(-Kai- @ Jun 28 2005, 23:47)
Vecums: 16
Darbs: nava!!!
Izgliitiiba: Hehe... jau 11 kl macos
Religija: Hmmm... it ka esmu pareizticigais, bet ta ne ipaši ticu dievam...
Pashveerteeti: Pakape - neliela...4-5... Patik lasit mangu klausoties muziku(kaut gan uz datora lasit - Зло!!!) Un pašlaik daudz AMV kachaju, bet anime kaut ka neskatos pedeja laika....
Bet ļoti daudz zimeju anime stilaa!!!
tu jau 11.klasee kaa tas tevgadiijaas ???
???
gramozeks
Jul 25 2005, 21:25
Ok par mani!!!
Vecums: 18 gadi
Darbs: PA6laik straadaaju par paardeveeju Hipermarketaa RIMI
Izgliitiiba: esmu 11.klasee!!!
(buus gruuti - maaciibas, darbs un anime)
Religija: Pareizticiigais
Pa6verteejums: Pagaidaam es veel esmu Zal6, jo lielaakaa dala ar Anime te jau nodarbojas jau labu laiku, pat gadiem.
. Vispaar esmu noskatiijies tik 4 animes pa visu laiku.
ShinChan
Jul 25 2005, 21:32
Vecums: 22
Darbs: pagaidām žurnālists (pašam smiekli nāk)
Izglītība: nerealizējies politologs
Reliģija: kaut kam ticu, tikai nezinu kam. Kad uzzināšu kam tad pateikšu (bet kristīts kā luterānis)
Otakisms: nu uz 3-4, ne vairāk. Jau sāk pat palikt slinkums lejuplādēt. Jāārstējas.
ReD_FoXy
Jul 25 2005, 22:20
Par mani...
Shobriid esmu vecumaa ap 14 un dazhiem meeneshiem...
Darba man nav... Pagaidaam ne...
Pagaidaam izgliitiibas nav nekaadas XD
Kristietiiba viennoziimiigi
Ak jaa un otra mana religija - OTAKU
Otakisms man sit diezgan augstu liimeni vasaraa kad biezhi tieku pie pc... Kad ir skola tad taa pashvakaak...
That's it!!
+Chibi+
Jul 25 2005, 22:25
vecums 20. Tiešām. Jau. *sigh*
darbs (ja ir) ui. tikai tas, par ko maxā, skaitās, ne? Jo mani intensīvi izmanto tulkošanā [tehniskie tulkojumi - mana specialitāte], bet teorētiski es pelnu stipendiju un piepelnos SIA APARTA. Īrēju dzīvokļus un daru visu citu, ko maniem priekšniekiem slinkums darīt.
izgliitiiba. 12. klases RFL, tagad 2ais kurss LU vēsturniekos.
religija pārdomu reliģija. meklējumos esmu.
otakismums Erm. Noraxtīts gadījums esmu, bet saprātīgs, starp animi un peldi jūrā izvēlos otro <- vasarā gan tikai. Anime nav mana dzīve.
Vecums - 16.
Darbs - liekēdis.
Izglītība - pamatizglītība, tagad mācīšos viduskolā 10. klasē.
Reliģija - nav un apšaubu, ka kādreiz būs, taču šādās lietās neuzņemos spriest par nākotni.
Otakisms - kādreiz bij` vērtējams ar 10 no 10 ballēm, taču tagad slinkums kaut ko lādēt, iznemot naruto weekly epizodi.
lastguru
Jul 25 2005, 22:45
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 25 2005, 22:25)
otakismums Erm. Noraxtīts gadījums esmu, bet saprātīgs, starp animi un peldi jūrā izvēlos otro <- vasarā gan tikai. Anime nav mana dzīve.
nu ja taa skatiities, tad esmu veel norakstiitaaks gadiijums par teviim, jo labpraat seedeetu un skatiitos anime visaadu juuras braucienu vietaa
flasherr
Jul 25 2005, 22:52
vecums: 15
Zemes gadi (a viņi visādi ir)
darbs: Pārdevēja palīgs (vasarā vienu mēnesi), tāda nopietna patsāvīga nav.
izglītība: 1 gads b/d ''Saulīte" vai kā to sauca, obligātā pamatizglītība, vidējā speciālā muzikālā izglītība, iesākti un nedabeigti programmēšanas kursi (6 semestri), doktora grāds slinkošanā
, māku lasīt zemenes.
reliģija:ticu tikai sev un kompim. Savam prātam un cietajam diskam. Intuīcijai un operatīvajai atmiņai. Savām zināšanām un videokartei. Pieredzei un mātesplatei. Un ši ticība nav mani pievīlusi *tfu tfu tfu pār kreiso plecu, tuk tuk tuk pie koka (tumbām)*
otakismums: vienu 3rotiska satura animi esu noskatījies (PATIKA!!), vēl viena parasta ir,mācos zīmēt,lasu šo forumu, aktīvi rakstu. Lieku 4/5 10 ballu sistēmā. Vairāk jau 4
Saki Hanajima
Jul 26 2005, 02:02
Vecums: 20
Darbs: pārdodu smaidu, vēljoprojām. ti. akcijas, bet meklēju, ko labāku
Izgliitiiba: pabeigta vidējā. mēģinājumi iestāties LU - biofaks
Religija (kapeec gan nee?): kristīta pareizticīgā, pēc pārliecības pagāns
Otakisms: mhmm. animisms daudz, otakisms - pētīšanas stadijā.
vecums.14
darbs (ja ir).nee
izgliitiiba. astonjas pamatskolas klases
religija (kapeec gan nee?).pieljauju iespeeju, ka ir kaads kursh muus rausta aiz strikjiishiem ( kaa marionetes ), bet taa nee!!!!
Well tagad, kad man maajaas beidzot ir internets ( kreiso LAN karshu tirgotaaji piekauti, DSL meistari izsaukti...... ) vareeshu buut taads pats kaa paareeji anime narkoshi.
Yanka_ronin
Jul 26 2005, 17:13
Hmmm...
vecums- 16
darbs- vasaraa pa lab, pa kreis
izgliitiiba- pamata
religjija- buut briivam no visaam religjijaam ir vislabaakaa religjija
otakisms- 0.................................. labi, jokoju, kaadi 2 ir
CloudX
Jul 26 2005, 17:28
Vecums:16
darbs:nav
izglītība:pabeigta pamatizglītība,tagad mēģināšu iegūt vidējo ,kautkā....
reliģija:Pareizticīgais n damn proud about it .
Otakisms:3,569788274
(skotos anime(paigaidām essu maz redzējis),šad tad klausos j-pop/rock,nedaudz interesējos par Jap valodu,mangu nelasu/nezīmēju)
gramozeks
Jul 28 2005, 12:56
QUOTE(CloudX @ Jul 26 2005, 17:28)
(skotos anime(paigaidām essu maz redzējis),šad tad klausos j-pop/rock,nedaudz interesējos par Jap valodu,mangu nelasu/nezīmēju)
a tu pameegini kaut ko uzziimeet, jebko. ja tu nepameeginaasi, tad tu neuzzinaasi cik interesanta tev ir fantaazija!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.