Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aptauja...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
CirvjaKaac
Vecums: 17
Darbs: ēdu kūkas, guļu un pļauju zāli
Izglītība: Pēc gada būs vidējā
Reliģija: Kristīts katolis, bet sirdī ateists... pagaidām, ar vecumu it kā domas mainoties
Otakisms: Ja aizkrīt ciet, tad uz ilgu laiku wink.gif
Niks
Vecums: 15
Darbs: nav, pēc paša iniciatīvas piedalos "bērnudārza" satura veidošanā
Izglītība: iešu 9. klasē
Reliģija: ateisms
Otakisms: 1/10
P.S. Ne jau īsta bērnudārza, bet gan portāla, ko Hackers.lv tā saukā.
rebel
Vecums - 15
darbs - naw.gandriiz kljuwu par weseliiigo seeklinju paardeweeju.paweicaas un nekljuwu.
izgliitiiba - naakamaa gada wasaras saaakumaa buus pamatskolas izgliitiiba pabejgta.
religija - itkaa luteraanis,wismaz kristiita taa esmu. mamma bij' luteraane,teetis katolis,taapeec newareeja bazniicaa preceeties. teetis domaaja par paarieshanu uz luteraanismu,bet tad mamma izdomaaja,ka winjaj kkaa nepatiik kaada luteraanju bazniica ir kljuwusi,tad nu winja paargaaja uz katolismu. tagad gandriiz katru nedeeljas nogali kopaa ar shiem eju uz katolisko bazniicu. bet wispaar - esmu slikta kristiete. es ticu Diewam un dazhaam lietaam no Biibeles,bet tomeer wairaak atziistu redzamo un tehnisko,pieejamo un izskaidrojamo. neizskaidrojamais un neredzamais fascinee,gan atkariigs no taa,kas un kaa. un wel wiens pieraadiijums,ka esmu slikta kristiete - aizmirstu teewreizi wakaros noskaitiit. un neieniistu gejus.
pashveerteejums - zems. esmu ne tikai slikta kristiete,bet arii slikta otaku. naw laika,pacietiibas,iespeeju. bet tad jaw redzees,censhos un augu.
slay3r
Darbs/Profesija: sYsOp
Education : Nepabeigta augstākā
Religion : blink.gif wha, you don't know!? ohmy.gif Im God
Otaku vērtējums : Pat nezinu kā lai vērtē, varētu būt gan savi 8 gan savi 3 punkti. ( 10 sistēmā ) Regulāri uzturu kontaktus ar anime fansub grupām un Anime/Manga/Hentai relīžu grupām kā arī pats Ripoju DVD. So tad laikam +/- 5 punkti.

Update
Pirmās multenes ko skatījos bija smagi drūmās, brutālās hentai! ( Cik atminos tur bija kaut kādi demoni kas 'mīlēja' daiļās jaunās meitenes visās iespējamās "alās". Vel atceros ka tēma bij tāda ka kaut kādi demoni zaga jaunām meitenēm nevainību tā iegūstos no viņām kaut kādu pērli or whatever, karoč kaut kādu spēku )
Tas laikam nu jau bija gadus 10++ back! smile.gif ( Jā jā, biju vel sīks un zaļš )
Ar Anime sāku slimot pēc Neo Genesis Evangelion un Hellsing. ( Oh yeah )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.