Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lomkas
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Melnais_Vilks
kaadu vakaru man viensd ljoti tuvs civeeks izlasija visu par to kas liecina ka esi atkariigs no animes un naktii izmisiigi murgojs ka jaaziimee nime bet nevar uziimeet!!
Janus
Es pazistu vienu veci tam vispar jumts aizbraucis no anime skatisanas galigi hiperaktivs palicis nezinu ja vinu iespundetu kada vientula telpa bez anime vins grida izgraustu caurumu. sad.gif
pinksakura
QUOTE(Janus @ Sep 9 2005, 22:12)
Es pazistu vienu veci tam vispar jumts aizbraucis no anime skatisanas galigi hiperaktivs palicis nezinu ja vinu iespundetu kada vientula telpa bez anime vins grida izgraustu caurumu. sad.gif
*

njāāā es esmu atkarīga no anime(vairāk par visu) es to atzīstu.......bet es vēl tukšās telpās negraužu caurumus grīdā... blink.gif
Tsukino
ok....... tagad kaads mazinjsh jums pastaastiis par savu atkariibu, ko vinjsh ljoti sajutis skolas laikaa.

ok....

Skola, 1.stunda- un pirmais ne-tik-ljoti-svariigais koncis! Rakstu kaadas 3 min... un tad, es piekjeru sevi domaajot par InuYashu.... rolleyes.gif sapurinu galvu, rakstu taalaak. 6 min no Anime thoughts..... liidz es saaku domaat par anime gallerijaam..... kaa bija tas links......? Atjeedzos ka man par to nevajadzeetu domaat un meegjinu rakstiit, kaut kaa tomeer pabeidzu darbinju un 2 stunda- Informaatika!!!!! Jaatrod faili pa netu, par draugu skolu, es meegjinaaju klausiities... 10 min pagaaja un es vairs nespeeju apvaldiit veelmi ieiet otaku, ko es arii izdariitu, bet kad meegjinaaju, atklaaju, ka skolotaajs atsleedzis internetu.... *darn!* Kay.... 3 & 4 stunda = Vizuaalaa maaksla.... un taa vietaa lai domaatu par to kaa jaajauc pareizi akvarelju kraasas es domaaju pa Anime drawing kas maajaas staav uz galda....

Es nezinu, vai tas ir traki...... bet tikai skolaa es to aptveeru... ph34r.gif
ReD_FoXy
Personiigi par mani... Man nav lomkas peec animeem bet peec j-rock... maybe tas ir bik offtopic bet taas ir smagas lomkas peec japaanas kultuuras jaunumiem... es vienk 2 h bez Gack vai Miyabi esmu kaa iistaakais zombijs... es vienk jau saaku juugties un dungot taas dziesmas cik maaku... taa teikt mauju kaa maaku rolleyes.gif ... J-rock mani ir padariijis slimiigi atkariigu.............

*skrien apkaart pa istabu un bljauj ka vinjai vajag mp3 playeri...* laugh.gif
Kazuki
man pagaidaam lomku nav, bet prognozeeju ka peec gada buus dry.gif
Hikaru
OMG! sad.gif wacko.gif Es šobrīd pārdzīvoju ellīgas nedēļas, un vēl tās nebeidzās. Es veselu nedēļu izturēju bez anime normāli. Bet tagad jau sāku justies sliktāk un sliktāk. Es te nejauši gāju pa ielu, un pēkšņi sametās no visām pusēm dažādi kursa darbi un izveidoja sastrēgumu. Ka pilnīgi šīs mācības sāka traucēt skatīties anime, ka vispār neesmu skatījies jau nezinu cik ilgi. sad.gif Šobrīd sajūta, ka 2 mēnešus neesmu skatījies anime, kaut īstenībā esmu skatījies pavisam nesen.
Aven
Man tas pats , neliels atvieglojums no taa ka briivlaiks tulinjaas.
Bet tas vienalga, tikko beidzaas kaarteejaa chobitu epa, un man no satraukuma kaajas krataas, jo nevaru sagaidiit , kad tam maitam dc beidzot ielaadeesies naakamaa epa ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
zenofex
QUOTE(Aven @ Dec 21 2005, 20:07)
...un man no satraukuma kaajas krataas
*

LOL Lūk, to es saucu par atkarību! Vēl tikai trūkst putas uz lūpām, auksti sviedri, un nesakarīga murmulēšana. laugh.gif
Keiko
Mjā! Man tā pati problēma, jau no novembra beigām sākās. Kusķis pēc kursiķa. Bet pēc šodienas viss būs beidzot cauri. Palika tikai vienu mazu darbiņu aizstāvēt. Nu un tad, jau varēs atkal sākt nonstop animē dienas. tongue.gif
Aven
QUOTE(zenofex @ Dec 22 2005, 08:34)
LOL Lūk, to es saucu par atkarību! Vēl tikai trūkst putas uz lūpām, auksti sviedri, un nesakarīga murmulēšana.  laugh.gif

Dazkaart kad omiite paiet garaam, tad jautaa ko es tur murmuleeju.. ph34r.gif ph34r.gif
Ak dievs, esmu nariks! esmu atkariigs! Man vaig Anime!
Varbuut neiet uz skolu? jaa,jaa...tomeer nee, man ir svariigas dariishanas...
*iesleedz dc++ *
Vot kad atgrieziishos noskatiishos peedeejo chobitu epu, muahahahahaha.....
Sword
No anime nevar palikt atkarigs nu nejau ta ka aizkrit jumts. Tad jau cilvēkam nav nekādas dzives jai no tā visa izkrīt širmis.
X_Kamui
Njaa^^ es jau kaadu meenesi neesmu skatijis jaunas animes.... un man nekas nekaiš... jo man ir labs attaisnojums - man ir suudigs inets sad.gif
Es nevaru animes vilkt..... nu varbuut ari varu, bet leeni.... ļoti leeni
Nuin
Atkarīgs no anime es biju pirms man bija iespēja pavadīt ilgu laika posmu netā. Tagad varu neskatīties kādu mēnesi, tomēr laiku pa laikam netraucē noskatīties kādu jaunu epu, lai gars būtu saņēmis savu dozu.

Tagad pēc 2 nedēļu pārtraukuma noskatījos ko jaunu un bija grūti apstāties.
Ella
QUOTE(edg @ Jun 17 2005, 02:01)
QUOTE(Batou @ Jun 17 2005, 00:07)
īstenībā jūs visi esat atkarīgi no daudz vairāk lietām nekā jūs iedomājaties. valsts, likumiem, kārtības un sabiedrības. mīļiem vārdiem, maigiem pieskārieniem, seksa un mīlestības. auksta ūdens, karstas tējas, svaigi ceptas maizes un kūpinātas gaļas.
*

Aaaaa, kad tiki liidz svaigi ceptai maize, man uzreiz atausa atminjaa maajaas cepta maize, un viss paareejais eediens tagad liekas prosts! Atkariiba kasa praatu.
*

Pasēdi uz diētas un tev pliki vārīti zirņi liksies delikatese ><
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.