Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 18.06.
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
+Chibi+
Erm.. Nu jā... Mums tā kā sen nav bijis all-night-long pie Chibi, alzo, pirms braukšanas uz jūru, heh heh, varat savākties jau iepriekš, tā ap sestdienas vakaru manā mājā... Kuri nezin, kur, var jautāt jebkuram, kas to zin. laugh.gif

Iori Yagami
Interesanta ideja huh.gif Vai tad man kads var pateikt kur? tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ETM
Tev ne to vien var pateikt. Un paraadiit gan jau ka arii kaads varees (gaida kad pieteiksies kaads cits), bet pesoniigi es gribeetu uzzinaat ap cikiem preciizi driiksteetu saakt vaakties. Jebshu tas tiks pazinjots veelaak?
Yume
T.T Chibi you're so evil.... un ko dara tie kam ir izlaidums? Es gribu, bet... emm, nevisai tieku. T. T not funny... Davai kolektīvi visi pie manis uz izlaidumu un tad pie Chibi?
+Chibi+
ap 18.00. varat ierasties droši. Ja atnāksiet agrāk, es nemetīšu ārā. Bet varbūt gan nebūšu mājās, jo apciemošu reizi pa miljons reizēm savus vecākus, kas gribēs apskatīt savu nu jau pieaugušo bērnu. rolleyes.gif
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Jun 15 2005, 00:02)
T.T Chibi you're so evil.... un ko dara tie kam ir izlaidums? Es gribu, bet... emm, nevisai tieku. T. T not funny... Davai kolektīvi visi pie manis uz izlaidumu un tad pie Chibi?
*

Es taču nevienu nespiežu. Varat nenākt. sleep.gif Tas jau nav nekāds piespiedu kārtas pasākums.
Yume
<_<jaja, tā tu tikai saki, es zinu, tu tagad sēdi un skaiti sutras lai mēs nemaz nedmajam nepar ko citu.
Redzi, es gribu nākt... bet kā lai to paveic?...
+Chibi+
Kā es varu tev palīdzēt?
X_Kamui
Es piedalos, man tik un ta brivdienas nav ko darit... pedeja laika biggrin.gif

Yume cikos tev ir izlaidums? wink.gif
Lija
whaaa... značit tā Parastajā strelku vietā savācamies un tad visi grupņikā pie Yumes uz izlaidumu! Savācam Yumi no direktores rokām un aiziet pie Chibi...Pēc Chibi tad svētdien dalāmies divās grupās un aiziet uz jūriņu!!! wink.gif
Iori Yagami
Bet cikos un kur???? blink.gif blink.gif
Varbūt es arī piedališos (Ja nevienam nav ko pret) tongue.gif
Sigfa
Yume, tur tavaa izlaidumaa paeest varees? biggrin.gif
Hikaru
Ko man darīt? ohmy.gif Gribu iet pie Chibi. Bet ja nakti negulēt, pēc tam uz jūru, visu dienu pusdzīvam vajadzēs atrasties. Nez cik sanāks izgulēties pa nakti, bet pirmdien man ir EXTRA nopietna diena (Inženierprojekta aiztāvēšana), kur man jābūt pilnīgi dzīvam, veselam un labi izgulētam. blink.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Jun 15 2005, 11:49)
Yume, tur tavaa izlaidumaa paeest varees? biggrin.gif
*

MEN! dry.gif

QUOTE(Hikaru @ Jun 15 2005, 12:04)
Ko man darīt?  ohmy.gif Gribu iet pie Chibi. Bet ja nakti negulēt, pēc tam uz jūru, visu dienu pusdzīvam vajadzēs atrasties. Nez cik sanāks izgulēties pa nakti, bet pirmdien man ir EXTRA nopietna diena (Inženierprojekta aiztāvēšana), kur man jābūt pilnīgi dzīvam, veselam un labi izgulētam. blink.gif
*

Nuuuu... Es jau varu tevi nolikt kaut kur stūrītī gulēt, vismaz kaut kādas 5h miega tev garantēju. happy.gif
Iori Yagami
Vai man šeit var kads atbildet? tongue.gif huh.gif huh.gif
alt
easy easy Janchukam izlaidums arii :0
Yume
Man izlaidums ir 15:00, Janchukam 17:00 mēs varam no mana izlaiduma laizt, uz viņa, un tad pie Chibi. Nu vai es nēesmu gudra? biggrin.gif

Un Sigfa... par paēst, jā, protams ka varēs, galvenais paņem līdzi ko ēst taisies.
Sigfa
ha... pat eest nedos, kaada bezkauniiba...
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 15 2005, 13:29)
Man izlaidums ir 15:00, Janchukam 17:00 mēs varam no mana izlaiduma laizt,  uz viņa, un tad pie Chibi. Nu vai es nēesmu gudra? biggrin.gif

esi saulīt, esi tu gudra!!!! unsure.gif
tikai atbildi uz jautājumu, kur īsti notiks tavs izlaidums, lai tauta,kas vācas pie Origo parastajā strelku vietā varētu uz turieni aizkulties... cool.gif
zinu ka vismaz kādas piecas reizes esi teikusi kur mācies(tjipa), taču ar manu atmiņu.... sad.gif
Yume
ZVĢ. biggrin.gif aka Ziemeļvalstu Ģimnāzija. tā ir zolitūde, tie kas bija pie Ellas zin kur ir zolitūde un pat varbūt kā tur tikt. Un mans skoliņš ir tieši blakus 53 autobusa galapunktam. happy.gif tāpēc ja nu gadījumā jūs pazūdat tad var uzzvanīt es atnākšu pretī.
lastguru
ja pazuudat zolituudee un nezinat kur atrodaties, zvaniet - Yume iznaaks pretii... LOL!!! (sorry, nevareeju notureeties)
Yume
emmm, iznāks iznāks... hhe. Zolitūde ir visai maza. biggrin.gif
Janchux
Chibi: Tev nebuus iebildumu, ja es ievelshos ap 00.00? =)
+Chibi+
Es esmu pilnīgi pārliecināta, ka man nebūs iebildumu. smile.gif
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 15 2005, 23:27)
emmm, iznāks iznāks... hhe. Zolitūde ir visai maza. biggrin.gif
*

tā ir pietiekoši liela cilvēciņam, kas var apmaldīties trijās priedēs.. happy.gif
X_Kamui
....hmmm neko nesapratu no izlasitaa tongue.gif
tatad... kur, pieka, cikos satikamies, kad nu un nez vel kaut ko rolleyes.gif
Iori Yagami
QUOTE(-Kai- @ Jun 17 2005, 16:32)
....hmmm neko nesapratu no izlasitaa tongue.gif
tatad... kur, pieka, cikos satikamies, kad nu un nez vel kaut ko rolleyes.gif
*

Man arī tads jautajums ļoti interese tongue.gif huh.gif
Lija
cik es sapratu tad parastajā strelku vietā Origo tiekās vienos, sagaidam visus pārējos un tad laižam pie Yumes.. cool.gif kas nāks mums pretī!!!! rolleyes.gif <--- mājiens uz Yumes pusi....ja kas mainās, tad dodiet man ziņju uz sms happy.gif
Hikaru
Es tad laikam arī jau rīt varēšu atnākt. Ja nesanāks 13:00, tad vakarā pie +chibi+.
Iori Yagami
QUOTE(Lija @ Jun 17 2005, 18:39)
parastajā strelku vietā Origo
*

Vai nevaretu konkretak par to parastaju strelku vietu. Es par to neko nezinu unsure.gif
Hikaru
QUOTE(Iori Yagami @ Jun 17 2005, 20:33)
QUOTE(Lija @ Jun 17 2005, 18:39)
parastajā strelku vietā Origo
*

Vai nevaretu konkretak par to parastaju strelku vietu. Es par to neko nezinu unsure.gif
*

Pie Stacijas pulksteņa.
Sigfa
mm, parastaa strenlku vieta ir pie eskalatora, bet tauta parasti kursee no pulksetnja uz eskalatoru un atpakalj.
lastguru
hmm, kurseeshana ir taisnais kurss uz cilveeku neatrashanu... don't complicate things, please
Sigfa
Es vnk saku, ka ir iespeeja atrasties vismaz divos punktos, lai tevi atrastu.

Jautaajums paliek viens- cikos riitdien tauta vaacaas pie tamaa pulkstenja, lai dotos celjojumaa Yume-Janchux-Chibi ?
X_Kamui
13:00 pie pulksteņa rolleyes.gif
+Chibi+
Ja neiet pie pulksteņa, tad Chibi mājās būs ap 18.00. Tērbatas un Tallinas ielas stūris. 6058363.
Yume
Hehe, gaidi mūs chibi.. mēs būsim. biggrin.gif
X_Kamui
sad.gif Aaaaa es vienos nevaru...
Man tiko piezvanija un es nevaru atcelt to tikšanus t.k sorr Yume un Janchux es netieku briivs bušu tikai pec 15:00 ph34r.gif
+Chibi+
*skatās pulkstenī* Wow. Es arī vienos nebūšu. XD Lab', lab', es braucu pie vecākiem, kas grib redzēt savu novecojušo bērnu, so, ja jūs atnākat, un jums atver durvis tāda čirkaina Daina, kas raxta kursadarbu par šahu, jūs nebīstieties, viņa nekož. Viņa tikai lasīs jums priekšā citātus no visām šaha grāmatām, bet tas jau nav traģiski! Cenšaties neiedziļināties un jūtaties kā pie Chibi.
X_Kamui
Hmmm tad man 18:00 iet pie Chibi rolleyes.gif
Rags
bija ok happy.gif
notinos gan no rita paagri, bet visuma patikas. bus japamegina GO spelet, izskatijas tiri interesanti happy.gif
Naktspukjiite
QUOTE(Rags @ Jun 19 2005, 21:12)
bija ok happy.gif
notinos gan no rita paagri, bet visuma patikas. bus japamegina GO spelet, izskatijas tiri interesanti happy.gif
*

Nokaunies. Es bez spilvena paliku laugh.gif
X_Kamui
QUOTE(Rags @ Jun 19 2005, 21:12)
notinos gan no rita paagri,
*

Tu vel guleji kad es aizgaju tongue.gif

smile.gif Nu ja, bija ka vienmer labi... man ļoti patika
Iepazinos ar jaunu speli kuru es nekad neesmu redzejis un vel uzzinaju ka mums te viens cilveks labi zime pokemonus laugh.gif
Rags
**nokaunejas

nu ja, nu ko padarisi, aizbraucu majas un aizgaju gulet rolleyes.gif

un ja, biki tur paguleju, tiesi no filmas sakuma lidz beigam laugh.gif
Naktspukjiite
QUOTE(Rags @ Jun 19 2005, 23:31)
**nokaunejas

nu ja, nu ko padarisi, aizbraucu majas un aizgaju gulet rolleyes.gif

un ja, biki tur paguleju, tiesi no filmas sakuma lidz beigam laugh.gif
*

Skuby Doo? biggrin.gif
Rags
QUOTE(Naktspukjiite @ Jun 20 2005, 00:49)
Skuby Doo?  biggrin.gif

yup ph34r.gif
alt
QUOTE(Rags @ Jun 20 2005, 05:59)
QUOTE(Naktspukjiite @ Jun 20 2005, 00:49)
Skuby Doo?  biggrin.gif

yup ph34r.gif
*

njaa to es taa arii neesmu redzeejusi smile.gif
Iori Yagami
Man liekas, ka Scooby Doo es viens skatijos no sakuma līdz galam tongue.gif
Yume
Es redzēju gabalus. biggrin.gif vi abām filmām. Un mani biedē Gilar jaunkundze, tas bija viens no iemesliem kāpēc es to centos neskatīties.
Un Chibi, ko tu tagad darīsi ar zvaniņiem?
alt
QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 10:36)
mani biedē Gilar jaunkundze
*

jaa tas iisteniibaa tika izveidots kaa vinjas tematiskais vakars, jo lijas mobiilais no riita saaka skandinaat visiem zinaamo BAFIJAS teemu tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.