Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 18.06.
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Yume
brr.. es to nedzirdēju, es to nedzirdēju... ak kāds man tagad par to piekrs. tagad vajag tikai aizmirst filmas.....
Naktspukjiite
QUOTE(Iori Yagami @ Jun 20 2005, 08:59)
Man liekas, ka Scooby Doo es viens skatijos no sakuma līdz galam tongue.gif
*

hehe... es izlaidu tikai kaadas 10 - 20 min. Taa kaa varu droshi teikt, ka arii es esmu daudz maz to noskatiijusies. ^^
alt
QUOTE(Naktspukjiite @ Jun 20 2005, 11:59)
QUOTE(Iori Yagami @ Jun 20 2005, 08:59)
Man liekas, ka Scooby Doo es viens skatijos no sakuma līdz galam tongue.gif
*

hehe... es izlaidu tikai kaadas 10 - 20 min. Taa kaa varu droshi teikt, ka arii es esmu daudz maz to noskatiijusies. ^^
*

es uzreiz pie saakuma atrubijos... smile.gif
Lija
QUOTE(alt @ Jun 20 2005, 11:09)
QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 10:36)
mani biedē Gilar jaunkundze
*

jaa tas iisteniibaa tika izveidots kaa vinjas tematiskais vakars, jo lijas mobiilais no riita saaka skandinaat visiem zinaamo BAFIJAS teemu tongue.gif
*

nopietni??? blink.gif blink.gif es nevienu no saviem modinātājiem nedzirdēju..
Hikaru
QUOTE(Lija @ Jun 20 2005, 16:34)
QUOTE(alt @ Jun 20 2005, 11:09)
QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 10:36)
mani biedē Gilar jaunkundze
*

jaa tas iisteniibaa tika izveidots kaa vinjas tematiskais vakars, jo lijas mobiilais no riita saaka skandinaat visiem zinaamo BAFIJAS teemu tongue.gif
*

nopietni??? blink.gif blink.gif es nevienu no saviem modinātājiem nedzirdēju..
*

Jā Bafija bija. Un tu izslēdzi laukā un turpināji gulēt.

Un GO man patika uzspēlēt arī. biggrin.gif ...Un man mobilajam zvans ir no "Hikaru no Go". tongue.gif
alt
QUOTE(Lija @ Jun 20 2005, 15:34)

nopietni???  blink.gif  blink.gif  es nevienu no saviem modinātājiem nedzirdēju..
*

tev kaads arii zvaniija
un veelaak tu uzsaaki diivainu monologu, pieljauju ka tas bija diologs pashai ar sevi
+Chibi+
nenoskatoties Scooby Doo, jūs daudz nezaudējāt.... XD Kā nekā tā ir ivena no debīlākām filmām, ko es savā mūžā esmu redzējusi... XD Anime fani atradušies!
Rags
filma tika uz dullo izveleta un uzlikta gulesanai, un savu uzdevumu ari izdarija (vismaz mana gadijuma) laugh.gif

pirms tam skatijamies Cruel Intensions, un to tiesam skatijamies nevis gulejam (vismaz lielaka dala) rolleyes.gif
+Chibi+
Cruel intentions man gan patīk... It has style. Un mūzika - best. happy.gif
Bet būtu lahbāk skatījušies Lolas skrējienu~! dry.gif
Rags
aaaaaaaa, tur bija Lolas skrejiens blink.gif
damn, to gan es reali gribetu redzet sad.gif
Yume
E, tur bija Lolas skrejiens, un mees sktijaamies uz Gilaru.... buu uz jums.... nevareejaat iisto kaseti atrast.
lastguru
KASETI??? ouch...
alt
QUOTE(lastguru @ Jun 21 2005, 01:26)
KASETI??? ouch...
*

DVD atskanjotaajs arii bija tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.