Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ahtung!!
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Nuin
Biļetes varēs nopirkt rīt no 18:00-19:00 iekš LEO.
anti
QUOTE(Nuin @ Jun 30 2005, 21:57)
Biļetes varēs nopirkt rīt no 18:00-19:00 iekš LEO.
*

bāc, nu man tie laiki ir galīgi neizdevīgi, jo man 22os darbs sākas, un pa dienu līdz tiem 19iem es parasti guļu :( nu es jau varētu uz centru atbraukt, a ko es līdz tiem 22iem ta darītu? atpakaļ uz mājām kratīties nebūtu jēgas, tās i kādas 35 min :(
Nuin
Uzmanību: Biļetes cena 6dien 3.50, uz biļetēm ir drukas kļūda (4Ls).
anti
QUOTE(Nuin @ Jun 30 2005, 22:51)
*

ā, nu tad viss ok, pērku uz vietas :)
Iori Yagami
*

Nu slava bogu biggrin.gif biggrin.gif
lastguru
QUOTE(Iori Yagami @ Jun 30 2005, 23:29)
*

Nu slava bogu biggrin.gif biggrin.gif
*

sist par taadaam drukas kljuudaam vajag... to vispaar nevar nosaukt par drukas kljuudu, jo tur ir iekavaas ir speciaalaa atruna... driizaak taa ir vienkaarshi viena pretiiga kljuuda.
anti
QUOTE(lastguru @ Jul 1 2005, 00:17)
sist par taadaam drukas kljuudaam vajag... to vispaar nevar nosaukt par drukas kljuudu, jo tur ir iekavaas ir speciaalaa atruna... driizaak taa ir vienkaarshi viena pretiiga kljuuda.
*

nafig kasīties, galvenais, ka tagad viss skaidrs..
Iori Yagami
Dress: Anime, if you like

Vai kads doma būt anime forma? Es domāju ka es būšu tongue.gif tongue.gif
Tador
heh
veelreiz izvilkshu savu noputeejusho ichigo teerpu:D
veelreiz buus kaads "samozvanjecs" tad buus suuri tongue.gif
X_Kamui
rolleyes.gif Hehe tas nozime ka ari costpleis buus biggrin.gif
alt
ja ir afterparty tad es labpraat aizietu pagroziities...

vispaar...
mani biedri plaano tikai sestdien buut.. tip viens dziivoklja biedrs ar tikai buus.. arii varbuut... ja galiigi nav kur var meegjinaat pie manis naakt.. celju zin aigarius lastguru etm veel gan jau ka kaads atceraas...
ETM
He heee... tad jau forshi.. buus jautri, kad peec smagas dienas, nakts viduu kaads man zvaniis un prasiis kur jaaiet, jo, redz, es zinot.
lastguru
QUOTE(alt @ Jul 1 2005, 21:58)
ja ir afterparty tad es labpraat aizietu pagroziities...

vispaar...
mani biedri plaano tikai sestdien buut.. tip viens dziivoklja biedrs ar tikai buus.. arii varbuut... ja galiigi nav kur var meegjinaat pie manis naakt.. celju zin aigarius lastguru etm veel gan jau ka kaads atceraas...
*

Nu tas ir neapshaubaami ljoti interesanti, paldies, bet laikam tomeer nee, paldies, jo mans ierobezhotais pilseetnieka, kas visu laiku pavada iekshtelpaas, praats nevar aptvert kaa otakieshi nakts viduu kuplaa skaitaa spees no kraastmalas purvciemaa tiks. man ir aizdomas ka kad mees liidz teviim, nogurushi un izkliedeeti pa tuvaakiem rajoniem jo nevareesim atrast purvciemu, atnaaksim, jau saaks staigaat trolejbusi un cits sabiedriskais transports
alt
QUOTE(lastguru @ Jul 1 2005, 23:56)
praats nevar aptvert kaa otakieshi nakts viduu kuplaa skaitaa spees no kraastmalas purvciemaa tiks. man ir aizdomas ka kad mees liidz teviim, nogurushi un izkliedeeti pa tuvaakiem rajoniem jo nevareesim atrast purvciemu, atnaaksim, jau saaks staigaat trolejbusi un cits sabiedriskais transports
*

atradushi vietu ko neatrast kuplaa skaitaa pa chaka ielu paari zemitaanu tiltam gar dominu uz minsku...:Pne taa vien naktiis esam staigaajushi..
40 min no centra tongue.gif
X_Kamui
QUOTE(alt @ Jul 2 2005, 00:38)
atradushi vietu ko neatrast kuplaa skaitaa pa chaka ielu paari zemitaanu tiltam gar dominu uz minsku...:Pne taa vien naktiis esam staigaajushi..
40 min no centra tongue.gif
*

biggrin.gif Piekriitu...
Ja vajadzes atradisim jebko,
(hehe man ļoti patik staigat nakti uuuu rolleyes.gif )
lastguru
as you wish. i like walking, was just worried about the rest of the group...
Hikaru
Pa Rīgu staigāt tas vēl ir tuvu. Ārpus Rīgas - tas jau ir tālu.
alt
QUOTE(Hikaru @ Jul 2 2005, 09:01)
Pa Rīgu staigāt tas vēl ir tuvu. Ārpus Rīgas  - tas jau ir tālu.
*

hikaru atnes kaadu movie ko paskatiities luudzu luudzu tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.