Tauta, man braucot šodien uz darbu darās ideja par vasaras saulgriežu svinēšanu.
Man vēl ir padomā Alt variants, bet varbūt tomēr varētu arī te kautko saštukot? Teiksim paķert teltis un au jūru kautkur aizšmaukt?
anishuara
Jun 12 2005, 10:44
QUOTE(Yume @ Jun 12 2005, 10:19)
Tauta, man braucot šodien uz darbu darās ideja par vasaras saulgriežu svinēšanu.
Man vēl ir padomā Alt variants, bet varbūt tomēr varētu arī te kautko saštukot? Teiksim paķert teltis un au jūru kautkur aizšmaukt?
mdaa un ka ar riteniem vai ta pat... ka grupina???
butu jau jauki.. bet tomer... interesanti butu zinat kur un uz cik ilgi laiku.... tapat ari jazin kura pludmale, jo ne visas tas ir atlauts.... gi gi bet ta ideja jauka...
ka ari jazin cik tas viss maxas...
Em, es padevu ideju... pārējais ir publikas ziņa.
Es atsakos plānot kautko kur nēesmu pārliecināta. Tāpēc šoreiz viss jūsu rokās. Tapiniet.
mm, nu ideja jau ir neslikta. Es veel nezinu ko jaanjos dariishu. Pavaicaashu senchiem kas vinjiem plaanos.
X_Kamui
Jun 12 2005, 12:22
Man negribas Ligo svinet pilsetaa un uz vasarnicu man kaut ka negribas braukt...
un tas nozime ka es piedalos.....
un ideja tik tie6am ir laba!!!
Iori Yagami
Jun 12 2005, 12:39
Es arī tikai PAR
Ok, es ta sapiipeejos un izdomaaju taadu lietu, ka visi vareetu maukt uz kaadu kempinga vietu pie upes. Ar pirti. Es ar ETM nedaudz aprunaajos, un noskaidroju, ka ir arii cilveeki kuriem nepatiik pirtis (
) Lai vai kaa, ja pareizi atceros, uz pleskavas shosejas bija viena vieta netaalu, preciizi gan nepateikshu, bet nu... domaaju, par sho ir veerts padomaat
Bonuss ir taads- Cilveeki kuriem ir veelme iet pirtii (cerams, ne tikai man) var to arii dariit un cilveeki kuriem shaadas veelmes nav izklaidee sevi seezhot kaadaa jaukaa un omuliigaa telpaa ar kamiinu un speelee kaartis un kuup kaa skurstenji un dzer alu un citaadi...
Jebkuraa gadijumaa, apgarshojiet sho domu.
lastguru
Jun 12 2005, 22:27
QUOTE(Sigfa @ Jun 12 2005, 21:23)
un noskaidroju, ka ir arii cilveeki kuriem nepatiik pirtis (
)
Yep, tas arii par mani
sandzi
Jun 12 2005, 23:46
ideja nav nemaz tik slikta bet ir tiesi jaozdoma kad, kur un cik sis prieks izmaksatu
tas prieks ir atkariigs no taa cik daudz mees buusim. Redzkur- iireeta maaja ar pirti 18 cilveekiem- 180 ls. 10 ls no galvinjas
Veel neaizmirstam paiku, jo seviskji skjidro maizi. tas viss par velti nenaak. Var droshi reekjinaat 5-10 lati plusaa.
sandzi
Jun 12 2005, 23:53
baigais daudzums naudas ,bet ja brauc mazak par kadiem 15 tad nav verts taisit
Ir. Viss ir atkariigs no vietas. Es te pashlaik apkopoju visas kempinga vietas, veelaak iemetiishu labaakos variantus.
Ok, es te pakopoju informaaciju:
Cilveeki, kam ir veelme un nav slinkums- mekleejiet sheit, tur var dabuut visvairaak informaacijas.
http://www.viss.lv/latvija.php?ek=1&lang=lathttp://www.melekulicis.lv/ - Sameeraa daargi (20 ls 4 vietiiga maajinja plus veel pirts vairaakiem cilveekiem 10 ls stundaa), bet baigi forsha vieta.
http://www.usma.lv./lv/aboutcamping/aboutus/ - leeti, bet ne tik kruta. Ljoti leeti.
http://www.camping.ventspils.lv - Lieliski, leeti, bet varen taalu. Uz ventspili shaut kautkaa negribaas, bet nu, visu jau var... leeti un labi.
Visaas triis vietaas ir pirtis un uudens un banketzaale citaam izklaideem, piemeeram alum un bazaram. Taakaa tie ir jaanji, notiekti visur buus vesela kaude ar ugunskuriem, taakaa tuseeshanas iespeejas ir plashi paveertas.
QUOTE(Sigfa @ Jun 12 2005, 23:51)
tas prieks ir atkariigs no taa cik daudz mees buusim. Redzkur- iireeta maaja ar pirti 18 cilveekiem- 180 ls. 10 ls no galvinjas
huh
Nu i cenas...
šito weekendu biju dzimeni svinēt uz daugavas pussalas... 25Ls (kopā) pa 24h... Tur ir mājiņa, WC... hmm.. tas arī viss... Bet nu vieta skaista, odu tur nav nemaz.. Attiecīga cena par tādu vietu..
Nu jaa, bet jaanjos prasaas latvijas dabas un ugunskuru, tomeer tradicionaali sveetki
hmmmmm, un tradicionaali ir lietus gaazes jaanju naktii
man patlaban ir tikai trīs piedāvājumi kur svinēt Jāņus tā ka vēl neko droši par sevi nezinu..
taču pirts ideja nav slikta (es ši mēneša laikā jau esmu bijusi divās) tā ka tikai jātaisa augšā, kamēr vēl nav par vēlu kaut ko norezervēt..
maakoniitis
Jun 13 2005, 11:51
Taa.. Ventspils Kempingaa ir zaale (buuda) ar pirti, tuvumaa ir Juura. Pashaa kempingaa ir daudz briivas vietas, mazie atpuutas galdinji, basketbola laukums, volebola utt. Mums, svinot izlaidumu, uz nakti sanaaca 50Ls ar visu pirti, bet tad jaarunaa ieprieksh, jo tur uz izkjershanu... Ja kaadam interesee, varu ar riteni aatri aizlaist
Church
Jun 13 2005, 13:51
QUOTE(Church @ Jun 13 2005, 12:32)
QUOTE(JurCHiX @ Jun 12 2005, 23:55)
..
huh
Nu i cenas...
..
šito weekendu biju dzimeni svinēt uz daugavas pussalas... 25Ls (kopā) pa 24h... Tur ir mājiņa, WC... hmm.. tas arī viss... Bet nu vieta skaista, odu tur nav nemaz.. Attiecīga cena par tādu vietu..
dalot uz baru (ja pietiekoshi liels) cenas parasti sanaak tolereejamas. pieziimeeshu no savas puses ka pie kaada ezera buutu preferablaak par upeem/juuraam kaut vai tiiri peldeeshanaas peec.
man pasham savlajk patika 100km no riigas ap broceeniem pie cieceres ezera viena pirtinja netaalu no "zvejnieki" un "radi" atpuutas baazeem. ja nemaldos, kautkaadu augstsprieguma tiiklu elektrikju kantora .. ja interesee, savlaik bij 38-02152 vaj 38-65761 telefoni / viens no vinjiem bij dezhurants kas nosuuta pie zinoshaaka cilveeka .. ~ 23 ls diennaktii + 10 ls kjiila (kas tiek atgriezta, ja nekas nau sadauziits/pievemts un neiztiiriits ;> ). pirts bij ok, tik guljvietu nebij. no otras puses nebij iipashi aktuaali liidzesosho mashiinu/telshu vaj neguleeshanas peec ;>
P.S. domaaju lielaakaa dalja alternatiivu vareetu buut jau aiznjemta. as in - ja kaut ko nolemt, tad nolemt ASAP un rezerveet.
P.P.S. un peec tautas apzinaashanas buutu neslikti ja piedaloshies painformeetu, kam i pieejamas mashiinas / un vai potenciaali iespeejama liidzpanjemama/liidzieseedinaama tauta.
nu nez, 10 ls no purna jau itkā ir ok, tak taga esam Eiropā, viss dārgs :>
man gan tāda aizdoma, ka man Jāņos ar būs jāstrādā, so nekāda līgošanās nesanāks.
aigarius
Jun 21 2005, 22:47
Es būtu ieinteresēts šajā pasākumā. Kas organizē? Jume!?
Jākustās - laika vairs nav daudz!
man te radaas savi (lasi- gjimenes) apstaaklji un es nebuushu speejiigs piedaliities. Gomen-ne?
Nu kaut kas vispaar notiek vai ir dziljsh tukshums?
aigarius
Jun 22 2005, 14:49
Tātad tā, sakara ar lielo klusumu es piedāvāju savu variantu:
23. jūnijā (rīt) savācamies pie Rīgas dzelzsceļa stacijas pulksteņa ap 18:00 un braucam ar vilcienu uz Saulkrastu pusi. Pirms tam ieejam Rimi iekš Origo, lai iepirktu pārtiku. Katrs ņem līdzi sev pieņemamu dzeramā apjomu un veidu. Rimi tiks iepirkti arī divi vienreizējie grilli un degmaisījuma pudele. Parasti Saulkrastu pludmalē ir pietiekoši izskalota koka, lai uztaisītu ugunskuru.
Katrs ņem sev līdzi tos nakšņošanas līdzekļus, kas viņam būs nepieciešami (telts, paklājs, guļammaiss), dvieli, peldapģerbu, silto apģērbu (vēsajām rīta stundām).
Visi, kas plāno būt, piesakās šeit. Ja līdz 23. jūnija 13.00 būs pieteikušies mazāk par 5 cilvēkiem - pasākums nenotiks.
Nu es piesakos, un ljoti ceru ka nebuushu vieniigais. un zheel ka pats esmu pieradis kaartiigus grillus izmantot, tapeec nav ne jausmas kaa tas vienreizeejais grills izskataas, tapeec nevaru staadiities priekshaa cik liela mociiba buus vinju darbinaat.
a ja nu lietus riktīgai līs kā šodien visu dienu?? O.o
aigarius
Jun 22 2005, 16:46
QUOTE(JurCHiX @ Jun 22 2005, 14:48)
a ja nu lietus riktīgai līs kā šodien visu dienu?? O.o
Lietus Jāņu naktī nebūs.
es laikam nebūšu, jo laikam braucu uz Kandavu
...(ja viss neizjuks)
+Chibi+
Jun 22 2005, 19:36
Es palieku pilsētā.
smaga varbuutiiba ka palieku pilseetaa, guljot karstaa vannaa....
ermm... es taa arii iisti nesapratu vai kaads tos jaanjus svinees vai nee? Ato izskataas ka es uz maajaam ar iisti vairs aizbraukt nevaru, autobusi pilni.
aigarius
Jun 22 2005, 20:09
Alt, Chibi - varbūt mēs varētu palikt pilsētā kopā: savākties pie vienas no jums un tur nosvinēt?
Svinēt jāņus pilsētā? jūs normāli?
Nu cilvēki, es jūs laicīgi brīdināju. tagad jau manuprāt par vēlu kautko štukot, bet vienmēr var aibraukt taču pie dabas nosvinēt, ko jūs te.
aigarius
Jun 22 2005, 21:48
QUOTE(Yume @ Jun 22 2005, 20:39)
Svinēt jāņus pilsētā? jūs normāli?
Nu cilvēki, es jūs laicīgi brīdināju. tagad jau manuprāt par vēlu kautko štukot, bet vienmēr var aibraukt taču pie dabas nosvinēt, ko jūs te.
Tu tak mūs pameti likteņa varā - tāpēc mēs laikam pārāk tālu no datoriem/televīzoriem aizvilkties vienkārši nespēsim!
Turklāt, es tā saprotu, ka dažiem tā pelde jūrā ir mazliet novājinājusi imūnsistēmu (tb. saaukstēšanās), lai gan man tā iedarbojās tieši otrādi - man pirms tam iesnas bija, tagad vairs nav
Sērfijs
Jun 22 2005, 21:56
Varat braukt uz Carnikavu. Tur vienmēr Gaujmalā pilns ar svinētājiem.
Es gan pats nebrukšu.
ehh nu gjeniaali, vienkaarshi gjeniaali. nu ko, meegjinaashu tad riit uz v-pili tikt laikam, jo neviens te iipashi aktiivi nekur negrasaas svineet.
es nekur veseliibas deelj NORMAALI NEVARU AIZBRAUT!!!
es jau saprotu ka cilveeki grib mani kapaa iedziit :/
vieglaak buutu noleekt no jumta...
probleemu vairs nebuutu
ja taa buutu vnk saauksteeshanaas buutu labi
man ir apsaldeetas nieres abas...
((((((((((
aigarius
Jun 22 2005, 23:51
QUOTE(alt @ Jun 22 2005, 22:46)
((((((((((
Bet kaut kur telpās Rīgā tu svinēt vari un gribi, vai ne?
Iori Yagami
Jun 22 2005, 23:55
QUOTE(alt @ Jun 22 2005, 23:46)
es nekur veseliibas deelj NORMAALI NEVARU AIZBRAUT!!!
es jau saprotu ka cilveeki grib mani kapaa iedziit :/
vieglaak buutu noleekt no jumta...
probleemu vairs nebuutu
((((((((((
Mani grib aizvilkt uz Dunti... limbazju rajonaa.. tip vasarniica......
ja nebraukshu cilveekiem (4triem) nojuuk braukshana uz turieni jo es tip vieniigais zinaamais cilveeks tur skaitos...
shodien biju visu dienu cola plaza, tagad labpraat sevi nozjmiegtu jo juutos dranjkjiigi :/
Ja es cilveekiem pateikshu ka neko nekaa nedaru, nekur nebraucu seezju viena dziivoklii.. padoshu zinju.. bet mana aktivitaate un speejas izklaideet cilveekus ir kritusies liidz nullei...
izskatos tieshaam nozjeelojami.. cilveeki pat par mani nenjirgaajas, par fiziski slimajiem nenjirgajas
aigarius
Jun 23 2005, 00:07
QUOTE(alt @ Jun 22 2005, 23:00)
Ja es cilveekiem pateikshu ka neko nekaa nedaru, nekur nebraucu seezju viena dziivoklii.. padoshu zinju.. bet mana aktivitaate un speejas izklaideet cilveekus ir kritusies liidz nullei...
Ja svinēsi ar mums, es svinīgi apsolu izmeģināt uz tevis savas maģiskās dziedniecības spējas - sliktāk no viņām nevienam vēl nav palicis
QUOTE(aigarius @ Jun 22 2005, 23:07)
QUOTE(alt @ Jun 22 2005, 23:00)
Ja svinēsi ar mums, es svinīgi apsolu izmeģināt uz tevis savas maģiskās dziedniecības spējas - sliktāk no viņām nevienam vēl nav palicis
Heh, taatad tie liikji neskaitaas? Bet ja nopietni, ja juus izdomaasiet ka kaut kas tomeer notiek un es veel nebuushu paspeejis aizbraukt, tad padodiet zinju, es buushu.
QUOTE(ETM @ Jun 22 2005, 23:14)
ja juus izdomaasiet ka kaut kas tomeer notiek un es veel nebuushu paspeejis aizbraukt, tad padodiet zinju, es buushu.
cilveeki ja arii palieku Riigaa, nekaada jautraa liigotaaja no manis nesanaaks...
aigarius
Jun 23 2005, 00:21
Kā jau es teicu - es savu lēmumu pieņemšu rīt 13:00
Pilnvērtīgam lēmumam vēl pietrūkst kāda, kas piekristu svinēšanai viņa Rīgas mājā/dzīvoklī. (Chibi?)
lastguru
Jun 23 2005, 01:04
QUOTE(ETM @ Jun 23 2005, 00:14)
Heh, taatad tie liikji neskaitaas? Bet ja nopietni, ja juus izdomaasiet ka kaut kas tomeer notiek un es veel nebuushu paspeejis aizbraukt, tad padodiet zinju, es buushu.
Kas izpljaapaajaas par liikjiem? mees ar Aigariusu peec dazhiem experimentiem tos ierakaam Saulkrastu tuvumaa (a juus domaajaat kaapeec vinjsh piedaavaaja no saakuma tur braukt?)
Alt, taa kaa es apsoliijos pie Edgara ciemos atvilkties, tad pie tevis es vareetu atbraukt. ja nee, tad palieku labaak maajaas pie sava miiljaa kompja. Ar savaam magjiskajaam speejaam es arii Aigariusam paliidzeeshu dziednieciibaa.
QUOTE(aigarius @ Jun 22 2005, 23:21)
Kā jau es teicu - es savu lēmumu pieņemšu rīt 13:00
Pilnvērtīgam lēmumam vēl pietrūkst kāda, kas piekristu svinēšanai viņa Rīgas mājā/dzīvoklī. (Chibi?)
iespeejams muuseejo dziivoklis buus briivs...
Iori Yagami
Jun 23 2005, 10:04
Hikaru
Jun 23 2005, 11:17
Var Līgo un Jāņus nosvinēt arī..... ar anime.
Vai kur origjinaali. Tad jau tie sveetki neizcelsies absoluuti ne ar ko. ehh... buus vien jaameegjina braukt uz Ventspili. Buus baigaas davkas, bet ko tu tur padarisi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.