Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ligas un Jāņi
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
lastguru
QUOTE(Hikaru @ Jun 23 2005, 11:17)
Var Līgo un Jāņus nosvinēt arī..... ar anime.  biggrin.gif
*

Jaa, tas ir mans miiljaakais sveetku pavadiishanas veids... es veel IY visu nenoskatiijos smile.gif
Batou
strādāšu, mļin jau otro gadu Līgo izkrīt
X_Kamui
Hmff... varetu savakties peec ligo 24-ja rolleyes.gif
edg
Nja...
Buutu es zinaajis, ka otaku shitik smagi ar Jaanjiem. Naakamgad vareetu meegjinaat parunaat pie maniem vecvecaakiem, bet kursh dziitos uz Staiceli?
Bet shogad nekaa. Viss jau sen sarunaats, svinu ne-otaku baraa.
aigarius
Savācot kopsavilkumu:
* brauciens uz jūru atkrīt mazās cilvēku aktivitātes dēļ
* vienīgais palikušais variants ir alt dzīvoklis
* dalībnieki - aigarius, alt (mazliet passīvi), Chibi (?), lastguru (?), hikaru (?)

Hmm, izskatās, ka arī shim pasākumam dalībnieku nav tongue.gif

Alt, ja tu varētu publicēt instrukcijas tavas vietas atrašanai un apstiprināt, ka tu tur būsi, tad mēs varētu ap 20:00 atnākt - sliktākajā gadījumā vismaz slimnieku apciemosim rolleyes.gif
GunMetaL
man arī jāņos būs jautri internets pilnība nefunkcione dīvainā kārtā velk tikai šo un vel divas lapas, dc un bitcomet neiet sad.gif sēdēšu viens un blenzīšu animi *vienīgā labā ziņa smile.gif ... fāteram jau noteikti neizdosies aizvilkt mani uz laukiem vinēt jāņus *pagaišo gad bij tikai un vienīgi pierīšanas un punkts + vel besis.

booring sit aukstu vilni... :[

p.s neiet arī skype sad.gif zna4it nevaru arī 4atot
lastguru
QUOTE(aigarius @ Jun 23 2005, 14:40)
Savācot kopsavilkumu:
* brauciens uz jūru atkrīt mazās cilvēku aktivitātes dēļ
* vienīgais palikušais variants ir alt dzīvoklis
* dalībnieki - aigarius, alt (mazliet passīvi), Chibi (?), lastguru (?), hikaru (?)

Hmm, izskatās, ka arī shim pasākumam dalībnieku nav tongue.gif

Alt, ja tu varētu publicēt instrukcijas tavas vietas atrašanai un apstiprināt, ka tu tur būsi, tad mēs varētu ap 20:00 atnākt - sliktākajā gadījumā vismaz slimnieku apciemosim  rolleyes.gif
*

Instrukcijas ir: vinja dziivo netaalu no 18/23 trolejbusa pieturas "Vaidavas iela" (ja es neko neesmu sajaucis), tik vajag apstiprinaajumu ka vinja tur buus, un ka Edgars arii buus.
(veel nezinu vai buushu)
+Chibi+
Man rīt ir lieliska darba diena ar nepieciešamību būt vienlaicīgi 3 vietās, tādēļ es laikam sēdēšu mājās un klonēšu pati sevi..... dry.gif
aigarius
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 23 2005, 14:19)
Man rīt ir lieliska darba diena ar nepieciešamību būt vienlaicīgi 3 vietās, tādēļ es laikam sēdēšu mājās un klonēšu pati sevi.....  dry.gif
*

Pēc personīgās pieredzes - klonēties sabiedrībā ir daudz patīkamāk biggrin.gif
Church
ja i veelme, var kaads pie manis ievelties. vieniigais i drausmiiga netiiriiba / nekaartiiba, (nepaarspiileeju ;> ) kaa jau vecpuisha dziivoklii <g> .. bet tas visdriizaak jebkuraa gadiijumaa vakarpusee. tagad jaaaizbrauc ir uz centru, jaapaburno bik jaunnovilktais lai vietu pabriiveetu darbaa un jaasavaac dvd draivs ;>

P.S. buus jaanjem veeraa ka man ir riebiigi paradumi smeekjeet dziivoklii. daudz.
Seven_of_zero
Ehh es pavadisu Ligo un Janus, Ritabullos. 50m lidz upei 800 lidz jurai. biggrin.gif
ugunskurs darza, ee precizak dzunglos (pamatigi aizaudzis).
alt
QUOTE(Church @ Jun 23 2005, 16:13)
ja i veelme, var kaads pie manis ievelties. vieniigais i drausmiiga netiiriiba / nekaartiiba, (nepaarspiileeju ;> ) kaa jau vecpuisha dziivoklii <g> .. bet tas visdriizaak jebkuraa gadiijumaa vakarpusee. tagad jaaaizbrauc ir uz centru, jaapaburno bik jaunnovilktais lai vietu pabriiveetu darbaa un jaasavaac dvd draivs ;>

P.S. buus jaanjem veeraa ka man ir riebiigi paradumi smeekjeet dziivoklii. daudz.
*

CHurch tongue.gif Kuup kaa pusdzisis ugusnkurs?!

hmmm main location ist... Vaidavas iela 3-30 maaja starp pastu un KRUZA buuvmateriaalu veikalu.. sabidriskie transporti shurp 23 trolejbuss ja brauc no stacijas, tas iet pa Chaka ielu...

veel der 17tais...

pietura ir pie Minskas aka Niicgales iela saucaas... ar 17to ja brauc driikst kaapt jau uunijas ielaa

esmu paaraak dziiviiga, cilveekus neizklaideeshu tongue.gif
Church
QUOTE(alt @ Jun 23 2005, 16:50)
CHurch tongue.gif Kuup kaa pusdzisis ugusnkurs?!
*

kind of. tachu pati acceries peec afterpaartijiem ;>
Hikaru
Man kaut kā negribās nekur braukt. Gribās sēdēt mājās un nekustēties. biggrin.gif
alt
QUOTE(Hikaru @ Jun 23 2005, 16:59)
Man kaut kā negribās nekur braukt. Gribās sēdēt mājās un nekustēties. biggrin.gif
*

hei man vajag hack//sign :/
aigarius
Good! Visi vācamies pie Alt un nesam līdzi anime.

Man ir 'Seikai no senki' pirmās 8 sērijas (no 13)

BTW: bez anime es varu piedāvāt vēl:
* Desperate Housewifes - iedomājieties Sex and the City piepilsētā, gandrīz visas draudzenes ir precētas un visas ir kaimiņienes un sezona sākas ar vienas draudzenes pašnāvību. t.b. +detektīvs, +nedaudz mistikas
* Firefly - iedomājamies teksasas reindžeri nākotnē, kosmosā un kā kontrabandistu smile.gif (režisors - tas pats, kas Buffy)
* 24 - 2. sezona
* Discovery filma par pirmo privāto kosmosa kuģi (Space Ship One - pirmais starts 2004. gada septembrī bija)
* Pāris pēdējās Mythbusters epizodes
* Robina Willjamsa 2002 gada uzstāšanās ierakstu Brodwayā
* 'Beauty and the Geek' reality show pirmās 3 sērijas (http://www.tv.com/beauty-and-the-geek/show/32037/summary.html&full_summary=1)
alt
QUOTE(aigarius @ Jun 23 2005, 17:19)
Good! Visi vācamies pie Alt un nesam līdzi anime.
BTW: bez anime es varu piedāvāt vēl:
* 'Beauty and the Geek' reality show pirmās 3 sērijas (http://www.tv.com/beauty-and-the-geek/show/32037/summary.html&full_summary=1)
*

sounds good

church te ir balkons kur kuupinaat

tip te riigas karte un biltinja pie maajas...Click to view attachment
Seven_of_zero
laikam nekur nebrauksu. iesu pie kaiminiem svinet.
bet tagad iesu uz upi peldet.
Church
QUOTE(alt @ Jun 23 2005, 17:22)
*

iesaku nokonverteet uz jeepegu

un .. es i bik bremze pie citiem doties ;>
alt
QUOTE(Church @ Jun 23 2005, 18:07)
QUOTE(alt @ Jun 23 2005, 17:22)
*

iesaku nokonverteet uz jeepegu

un .. es i bik bremze pie citiem doties ;>
*

es neraudaash ja neviens nenaaks....

man ir labi vienai ariii...

Church
QUOTE(alt @ Jun 23 2005, 18:11)
man ir labi vienai ariii...
*

kaa nu. cik saprotu, vairaaki tevi apciemos ;>
/me vienkaarshi grib bik salaapiit vakardien ieguutaas pagjiras un savaa nodabaa maajaas nostiities jaunaas epas trackotajiem showiem. pie tevis tas vareetu bik pagruutaak izdaraams laikam, jo diezvai i sshfs suports un vismaz 400KB/s downstreams, n? ;> pa vienai epas vilkt bik ielauziens, da i paareejie gan jauka ko citu gribees skatiities.
aigarius
QUOTE(alt @ Jun 23 2005, 18:11)
*

I nepriecājies - es noteikti būšu. Tikai darba lietas piebeigšu un ieskriešu Rimi pēc kāda desas luņķa. smile.gif
Church
kaugan hmm. on 2nd thought laikam ar iebridiishu. bet visdriizaak tik uz paaris stundaam. varu sho to pakjert no ieburnotaa (list attached)
aigarius
Anyway - es ir ceļā. Ar cieto disku biggrin.gif
alt
QUOTE(aigarius @ Jun 23 2005, 18:45)
Anyway - es ir ceļā. Ar cieto disku biggrin.gif
*

nekaa nebija shito datoru neviens valjaa neskruuvees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Church
QUOTE(alt @ Jun 23 2005, 18:46)
nekaa nebija  shito datoru neviens valjaa neskruuvees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

kaarteejais LV sborkas ar garantijas uzliimi, kas domaata lai izspiestu kaarteejo piechuku par triviaalu haardwaares pievienoshanu? paziistams staasts.
P.S.
ta neko nepanjemt no animes?
alt
QUOTE(Church @ Jun 23 2005, 19:00)
QUOTE(alt @ Jun 23 2005, 18:46)
nekaa nebija  shito datoru neviens valjaa neskruuvees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

kaarteejais LV sborkas ar garantijas uzliimi, kas domaata lai izspiestu kaarteejo piechuku par triviaalu haardwaares pievienoshanu? paziistams staasts.
P.S.
ta neko nepanjemt no animes?
*

nee nav man PC Ramunas mani nositiis :/
X_Kamui
Nuu, nezinu ka jus, bet es labi nosvineju Ligo biggrin.gif
pat ļoti labi wiiii vienkarši superiigi tongue.gif
Lija
oki tikko atgriezos no četru dienu Jāņu svinībām... ir smagi... za to liekas biju visur kur Latvijā un pat Igaunijā... tā ka visai tautai SUGOII SUGOII no manis un plānojam nākamo strelku!! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.