QUOTE(Taka @ May 21 2006, 09:04)
Vo-vo. Ja kāds skatās Soprano, Hameleonu Rotaļas vai Santa-Barbaru tad viņš ir stulbs pieaugušais. Ja skatās to pašu tikai animētu, tad viņš ir advancēts otaku
Hm. Es nebūt nēesmu pieaudzis, bet labprāt skatos Soprano, Lost un C.S.I. Īstenībā, ja šie seriāli būtu anime, tad es viņjus laikam neskatītos (izņēmums varētu būt Lost).
Problēmu par animes izpratni var arī rast trakerī
http://fano.lv kur forumā izvērsās asas diskusijas, kas ir anime (sabāztas visādas zaķīšu pirtiņas un admini saka, ka tas IR anime....pfff....muļķi). Vēl varu pateikt, ka man izdevās māsu ievilkt animē, bet viņa skatās tikai ja es pats kautko esmu novilcis, un tad jau tikai horror (nedaudz arī Ah! My Goddess).
Vēl kas!!! Cenšos noslēpt faktu, ka man patīk anime no labākā drauga, jo viņš apceļ klasesbiedru, kas arī skatās anime (līdz ar to viņš grib ar mani runāt starpbrīžos par jaunākajām fate/stay night sērijām un izraisās neveiklas situācijas, kad cenšos novērst viņu no animes tēmas
).
Vēl biju pārsteigts uzzinot, ka mana māsīca vienreiz ieminējās, ka arī skatās anime. Šā paša foruma biedre, bet naf ne jausmas, kāds niks.