Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mana istaba (stūrītis)
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
bypass
eu, man te taads jautaajums.. vai radiotehnika veel dziiva? vai vini veel vispaar razho kautko?

Dzīva, man ir nesen pirkts, svaigs RT subwooferis.
edg
QUOTE(bypass @ Jun 11 2005, 16:56)
eu, man te taads jautaajums.. vai radiotehnika veel dziiva? vai vini veel vispaar razho kautko?

Dzīva, man ir nesen pirkts, svaigs RT subwooferis.
*

Un shkjiet, ka vinja ir specializeejusies tagad tikai uz tumbaam. Neesmu dzirdeejis par citiem produktiem.
Taka
yep, tikai akustika ... tai skaitā arī Rietumu tirgum zem markas "Baltic Sound"
jurc
edg, būtu labāk neteicis ka tā nav tava istaba.. a to visi te lielās domās bija par tevi, bet tagad tu skaities krāpnieks, piečakarētājs un taml.
edg
QUOTE(JurCHiX @ Jun 12 2005, 21:16)
edg, būtu labāk neteicis ka tā nav tava istaba.. a to visi te lielās domās bija par tevi, bet tagad tu skaities krāpnieks, piečakarētājs un taml.
*

Man nekad nav paticis, ja kaads par mani ir lielaas domaas. Uzreiz taada riebiiga pienaakuma sajuuta tureeties par taadu, par kaadu uzskata. Bet man ir citas intereses...

Un ir ljoti labi, ka mani uzskata par kraapnieku, jo tam, ko es saku ticeet nevar. Visu buutu jaauztver kaa potenciaalu joku, melu vai vienkaarshi nejeegaa pateiktu. Esmu par pasauli ar mazaak nopieniibu! Esi redzeejis filmu "Man on the moon"? Kad es vinju skatiijos, jutos kaa sevis ieksheejaa daljaa skatoties, un tas nebija omuliigi. Droshi vien deelj sava paarliekaa tieshuma es parasti esmu ljoti nosleedzies no pasaules, negribu buut paaraak tieshs pret kaadu un aizvainot. Atraisiities varu tikai ljoti paziistamu cilveeku vai alhoholisku dzeerienu lokaa. Diemzheel, internetaa rakstot lietas, es juutos kaa runaajot pats ar sevi, taapeec, kaa jau juus visi esat pieredzeejushi, meedzu arii, varbuut, shaut paar striipu. Nu, nespeeju es pateikt, kad ir par daudz, kad nav. Varbuut taapeec man patiik anime ar savaam vaajajaam robezhaam... Nu labi, te jau paaraak daudz pashpsihoanaliizes, bet dzeest arii negribas, ja nu kaadam interesanti palasiit (un skatiities zaali augam).
xikes
Heh, nebiju domaajis, ka te ieraudziishu kaut ko no elektronikas smile.gif
Ar bildeem komplektaa naakosho textu, laika truukuma deel, izlasiiju diezgan pavirshi, bet peedeejaas edg bildes iespaidiigas wink.gif
Anyway,mans anime ost, vai sazin veel ko, kas ir taa veerts, lai klausiitos, klausaas ar pashmonteetu ~100w amplifieru. Lai gan jaapiebilst, ka nav gluzi attieciigu tumbu shaadaam izpriecaam. Izmantoju 2 tumbas no kautkaada 30+w muuzikas centra un tad veel 3 citas pashpiemekleetas.. Effekts tiiri cieshams.. smile.gif
EEEh.. jaasadabuun buus kaut kur fotoaparaats.. smile.gif sagribeejaas savu istabu arii ielikt..
Lija
he,he,he, un te nedaudz manas istabas viena siena, patlaban ir "nedaudz" Fruits Basket stilā... tongue.gif
image
image
Lija
principā es jau ar to focēju pustumsā.. rolleyes.gif jo bija baigais slinkums iet ieslēgt vēl vienu slēdzīti.. he,he,he cool.gif
Yume
Lija, es tevi mīlu,preci mani?
biggrin.gif Saki cik tagad es tev drīkstu bilds nest prinēšanai?
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 20:00)
Lija, es tevi mīlu,preci mani?
biggrin.gif Saki cik tagad es tev drīkstu bilds nest prinēšanai?
*

Saule, nes cik gribi!!! es taču jau kuro reizi saku ka jāaaaa laugh.gif cool.gif
jurc
eff... ideja nav slikta....
*JurCHiX pazūd meklēt mangu ar ko salīmēt visu sienu!
Yume
Tu saki "Jā!" tu mani precēsi? kad būs kāzas?

Un kad drīks tev iesniegt printējamo materiālu?
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 20:07)
Tu saki "Jā!" tu mani precēsi? kad būs kāzas?

Un kad drīks tev iesniegt printējamo materiālu?
*

kāzās!!! tas būs kā mūsu abpusējās mīlas simbols .. pirkstā uzvilkts CD.... cool.gif
Yume
Oh, my..... tas būs noteikti vienreizēji. biggrin.gif Tā, tagad palika tevi noķert.
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 20:09)
Oh, my..... tas būs noteikti vienreizēji. biggrin.gif Tā, tagad palika tevi noķert.
*

jā, jā tas būs satriecoši... man mugurā būs tava kleita sarkanā un es tev viņu pie reizes varēšu pilnībā atdot...happy.gif
jurc
mož beidziet spamot? Iebrieniet tak kādā čatā!
paldies
SheWr
vo vellos... es jau ilgaaku laiku printeeju Bleach mangu laukaa, cerot ka tad kad buus daudzaak, tad vareeshu visu sienu noliimeet, bet redz ka tas jau kaadam citam ir izdevies...
edg
Yuma un Lija: Vienmeer ruupiigi apdomaajities, kad saakat taadas sarunas forumaa, kas pilns ar izvirtuljiem!
lastguru
vairaak taadu sarunu, mees tachu esam offtopikaa... vajag tachu dot cilveekiem pasmieties biggrin.gif

Cik daudz ir taadi kas ir (vai ir gatavi) savas sienas apliimeejushi ar mangu? no sienaam tak lasiit nav eerti... man piemeeram buutu slinkums staaveet pie sienas...
edg
QUOTE(lastguru @ Jun 14 2005, 00:13)
Cik daudz ir taadi kas ir (vai ir gatavi) savas sienas apliimeejushi ar mangu? no sienaam tak lasiit nav eerti... man piemeeram buutu slinkums staaveet pie sienas...
*

Tikpat daudz logjikas, cik apliimeet sienu ar anime. Un tad skatiities. Viens noteikti: neko garaam nepalaidiisi.
ReD_FoXy
Es esmu mazliet nokaveejusies bet... edg... psc... visu cienju... tu esi nekaartiibas karalis!! *Me klanaas.... iemaaci mani taa... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Be my sensey biggrin.gif
Taka
QUOTE(edg @ Jun 13 2005, 22:01)
Yuma un Lija: Vienmeer ruupiigi apdomaajities, kad saakat taadas sarunas forumaa, kas pilns ar izvirtuljiem!
*

Netraucē tak cilvēkiem cyber'oties tongue.gif
rebel
*ierauga Lijas sienu* blink.gif blink.gif biggrin.gif happy.gif woooooow.... nju,tas ir wnk suppaa..lasiit jaw warbuut nebuutu eerti,bet paskatoties liekas,ka tas jaw naw kaa wiss un lasiishanai,bet gan wnk skaistaakie momenti waj kkaa taa.. aj,wienalga,tas izskataas peec iista otaku apartamenta.. respect... wareni.. *aaiij,siekala noteceeja* taaatad,kur es paliku? aa..gjeniaali...nju wnk burwiigi..hehe..wienwaardsakot - mans ir sajuusmaa..
Lija
Piebilde.. tā ir tikai VIENA siena..man vēl jau bija skapis ar Bišoneniem un stundu sarakstiem, kā arī istabai ir vēl sienas<---- šo ir kārtīgi jāievērtē... rolleyes.gif
principā tā ir tikai tā istaba, kuru es saucu mangaroom.com laugh.gif
zenofex
Nē nu šausmīgi... daiļi.
Es gan kaut ko tādu neatļaujos, jo uz mani jau tā skatās biški šķībi visi zinošie, bet nesaprotošie draugi.
Ayumi
lija kur tu raavi taas tapetes??(ja taas ir tapetes!) blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
*miilaa esmu maajaas!* laugh.gif
Lija
QUOTE(Ichno-sama @ Jun 20 2005, 21:10)
lija kur tu raavi taas tapetes??(ja taas ir tapetes!) blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
*miilaa esmu maajaas!* laugh.gif
*

tās nav tapetes... bet gan A4lapiņas izprintētas un salīmētas uz sienas un visām citām vietām... man tur bija agrāk arī veidojums pašai kaut ko uzzīmēt.. sanāca tikai viens Kamui (krāsains viņš tika gleznots un tur aizgāja ļoti daudz krāsas) ar visu zobenu 3m garumā, taču otrs Kamui un kaut kāda dūdiņa (tā nav Kotori) palika tikai ar zīmuli zīmēti)
jurc
Mans istabas stūris
(bildēts no draņķīgas webcam)
image
-nDigo-
da labi.. neticu ka TAS vareetu buut tava istaba!!! wink.gif dry.gif
rebel
damn,es pat sanjeemos un sabildeeju sawu dziiwojamo telpu.bet atkal newaru ielikt biudes!! sad.gif shii probleema ir jaarisina.. Lija - zheel,ka (kaa es sapratu)tas Kamui wajrs naw pieejams..buutu gribeejies redzeet..
Hikaru
Lija Kloda Batista Shardeena Le Bul De Zira, negribi uztaisīt Otaku tusu pie sevis? biggrin.gif Tu varētu organizēt ekskursiju gar sienām... ka? tongue.gif laugh.gif
Lija
QUOTE(rebel @ Jun 21 2005, 13:45)
damn,es pat sanjeemos un sabildeeju sawu dziiwojamo telpu.bet atkal newaru ielikt biudes!! sad.gif shii probleema ir jaarisina.. Lija - zheel,ka (kaa es sapratu)tas Kamui wajrs naw pieejams..buutu gribeejies redzeet..
*

principā liekas es viņu kaut kad uz grīdas noliktu foķēju.. hmmm... unsure.gif jāpameklē bildes, taču cik atceros bija diezgan nekvalitatīvas...

QUOTE(Hikaru @ Jun 21 2005, 14:58)
Lija Kloda Batista Shardeena Le Bul De Zira, negribi uztaisīt Otaku tusu pie sevis?  biggrin.gif Tu varētu organizēt ekskursiju gar sienām... ka?  tongue.gif  laugh.gif
*

par to varētu padomāt, kad man būs atvaļinājums!!! cool.gif varētu arī uztaisīt ārā ugunskuru utt. taču kā jau iepriekš brīdināju ir problēmas ar gultu daudzumu!!! unsure.gif
jurc
QUOTE(Shumins @ Jun 21 2005, 19:52)
Vairaak tagaadina kaadu daudzstaavu maajas kaapnju telpu...
*

He he.. paldies...
Ja tu uzdāvināsi man kādu mēbeli ta būšu par to ļoti pateicīgs!
edg
QUOTE(Shumins @ Jun 21 2005, 18:52)
QUOTE(JurCHiX @ Jun 21 2005, 12:25)
Mans istabas stūris
(bildēts no draņķīgas webcam)
image
*

Vairaak tagaadina kaadu daudzstaavu maajas kaapnju telpu...
*

Neaaksties, tieshi taa otaku buutu jaadziivo. Ja tev jaaizveelas starp galdu un 70gb, ko tu izveelies? Ja galdu, tad tu esi skatiijies par maz...
Vispaar jau taadu galdu kaa japaanjiem (ar ekstra iisajaam kaajaam) var pats arii uznaglot, ja kaadi vecaaki vai vecvecaaki dziivo laukos. Vinjiem visdriizaak buus kaads deelja gabals, kuraa naglas iedziit. Tiesa, par taadu galdu tevi izsmies 4 kvartaalu apkaartnee. Nee, driizaak liks pie durviim zheesirdiibas daavanas. Bet tas jau labi, ka veikalaa paardeveejai zheel no tevis prasiit naudu un vinja samaksaa no savas kabatas par tavu rupjmaizes doninju. Kaa arii, ja tev naudu piedaavaa bomzis...
jurc
QUOTE(edg @ Jun 22 2005, 02:29)
Vispaar jau taadu galdu kaa japaanjiem (ar ekstra iisajaam kaajaam) var pats arii uznaglot, ja kaadi vecaaki vai vecvecaaki dziivo laukos. Vinjiem visdriizaak buus kaads deelja gabals, kuraa naglas iedziit.
*

Ja nopietni ta bildē pa labi ir tieši tāds galds kā tu aprakstīji... Protams viņš ir ar mīkstu virsmu (nezinu kas tas tāds īstenībā ir domāts), bet nu zems un izmantoju kā galdu. Atļāvos nenofočēt, kad uznāks iedvesma un visu no turienes nokrāmēšu, tad vabūt arī parādīšu...
Lija
nju dažas atradu no tām.. taču viņas ir drausmīgā kvalitātē... sad.gif
image
image
image
vēl ir dažas taču tās ir patiešām slikti redzamas
Yanka_ronin
Nu tātad...
1)šite ir viss, kas manā istabā ir (gandrīz viss):
image

2)te mans valodu stūris tuvāk:
image

3)ja neticat 1. apgalvojumam, te otra puse:
image

4)skats, smuka pļava, ko nesen izbojāja stojanka pa labi, miskastes skatu uz Liepājas ezeru rotā jau sen...image
Hikaru
Waaa ohmy.gif . Yanka ronin, tev ir lielais Go dēlis !!! Es arī sev tādu gribu. unsure.gif Tas tev ir uzzīmēts uz dēļa? Vai kauliņi arī ir? rolleyes.gif
lastguru
QUOTE(Hikaru @ Jun 24 2005, 10:19)
Waaa ohmy.gif . Yanka ronin, tev ir lielais Go dēlis !!! Es arī sev tādu gribu.  unsure.gif Tas tev ir uzzīmēts uz dēļa? Vai kauliņi arī ir? rolleyes.gif
*

Vai taads liels deelis buus eerts speeleeshanai? kamdeelj tur ir tik lielas malas? Un Hikaru, ebay.com (ja kas, especially for you, man ir VISA Classic)... smile.gif
Yanka_ronin
QUOTE(lastguru @ Jun 24 2005, 14:28)
QUOTE(Hikaru @ Jun 24 2005, 10:19)
Waaa ohmy.gif . Yanka ronin, tev ir lielais Go dēlis !!! Es arī sev tādu gribu.  unsure.gif Tas tev ir uzzīmēts uz dēļa? Vai kauliņi arī ir? rolleyes.gif
*

Vai taads liels deelis buus eerts speeleeshanai? kamdeelj tur ir tik lielas malas? Un Hikaru, ebay.com (ja kas, especially for you, man ir VISA Classic)... smile.gif
*

Tā kā neesmu no naudīgākajiem, vienkārši iededzināju laukumu uz paveca rasēšanas dēļa, tāpēc ar tik lielas malas.
Kauliņu gan vēl nav, jo sāku taisīt tikai aizpagājšnedēļ...
lastguru
QUOTE(Yanka_ronin @ Jun 24 2005, 17:37)
Tā kā neesmu no naudīgākajiem, vienkārši iededzināju laukumu uz paveca rasēšanas dēļa, tāpēc ar tik lielas malas.
Kauliņu gan vēl nav, jo sāku taisīt tikai aizpagājšnedēļ...
*

Nu a malas tak var nogriezt laikam... no kaa kaulinjus taisiit gribi?

un btw, es te mazliet paveeroju, uz izskataas ka mees, Go fanaati, piespamojam visu forumu ar nevajadziigaam diskusijaam. Daudzi foruma lasiitaaji nezin kas ir Go, dazhi uzskata to par "perverso speeli"... tos kas maak speeleet laikam var uz roku pirkstiem saskaitiit... Ko par to modi domaa? Varbuut atsevishkju forumu pie Nihonbunkas uztaisiit vajag?
Yanka_ronin
QUOTE(lastguru @ Jun 24 2005, 18:44)
Nu a malas tak var nogriezt laikam... no kaa kaulinjus taisiit gribi?
*

Kauliņus laikam no koka virpošu.

Btw, par to atsevišķo forumu... tiešām paskaiti uz tiem pirkstiem, cik cilvēku te vispār interesējas par Go, Weiqi utt... vienīgi, ja uztaisītu forumu, tad ar to varētu pievilināt jaunus interesentus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lastguru
QUOTE(Yanka_ronin @ Jun 24 2005, 19:02)
paskaiti uz tiem pirkstiem, cik cilvēku te vispār interesējas par Go, Weiqi utt...

Discussion moved to Problēmas un ieteikumi -> GO furums ( http://otaku.lv/index.php?showtopic=1579 )

Nespamojam vairaak shajaa topikaa par Go, oki? (savaadaak atnaaks nikni modi un muus visus surogaatpasta izplatiitaajus izbanos vai vismaaz postus padzeesiis)
Hikaru
Es beidzot tiku pie iekārtas, kas transformē telpiskus objektus uz attēlu plakni, un nofiksēju savu istabu.

Mans dators:
IPB Image

Kā skaņas virziena leņķa korekcijas rīki tiek izmantotas padomju datorgrāmatas, aka podstavkas priekš tumbiņām:
IPB Image

Nepieciešamu jaudu tumbiņām nodrošina aizvēsturiskais pastiprinātājs (aka Lost Technology), kuru es neparko nemainīšu ne pret kādu modernu %&*)^!!$...
IPB Image

Skats ar perspektīvu:
IPB Image
Nu redziet cik nekvalitatīvi fotoshoti sanāk ar modernu digitālo aparatūru.

Lūk tā es mācos spēlēt GO, lasu mangu un žurnālus un skatos anime. Bet šķiet te ir kāda lieka manta. Atrodiet to!!!
IPB Image

xikes
ho ho ho
lai dzīvo veci topiki..
Mans Rīgas mitekļa bardaks.
IPB Image

IPB Image

---
ā un par Hikaru gultu..
šis te, kaut kā neiederas, manuprāt
IPB Image
Shumins
QUOTE(Yanka_ronin @ Jun 22 2005, 18:07) *

Nu tātad...
1)šite ir viss, kas manā istabā ir (gandrīz viss):
IPB Image

Cik skopam jābūt lai dzīvotu istabā ar tik sliktu "vairāk zilas norāsas" apgaismojumu, lai taupītu elektrību?
Beigās visu ietaupīto naudu iztērēsi jaunas spuldzes iegādei. Rezultātatā iznāks tieši tas pats, tikai sabojāsi redzi. Nav ko ticēt stulbām reklāmām, ka nu tik taupīs un būs labāk...
Vairāk piesārņosi dabu ar dzīvsudrabu laugh.gif
Hikaru
QUOTE(xikes @ Sep 20 2007, 23:27) *

ā un par Hikaru gultu..
šis te, kaut kā neiederas, manuprāt
....jpg....

Jā, pareizi. Tas tur kaut ko pazaudēja. Es visu laiku domāju, ka kaut kas nav kārtībā...
ShinChan
Kur gan ar saviem komentāriem kavējas cien. GM?
fuzz
Mazliet līdzīgi smile.gif
IPB Image
zeloco
QUOTE(CloudX @ May 28 2005, 10:07) *

Kā parasti manā istabā valda haoss laugh.gif

WTF? Esmu laikam akla x_x

QUOTE(edg @ Jun 10 2005, 22:47) *

Labi, pietiks man muljkjoties. Juus paaraak viegli noticeejaat, ka man taada istaba...

Fak, egd! tu izjauci manu sapni paarvaakties pie tevis dziivot! *pliistoshas siirds skanja* biggrin.gif biggrin.gif

Manu istabu vaareetu saliidzinaat ar egd "iesniegto" bildi.. tikai tehnikas lietas vizuaali aizvietojiet ar visaadaam drazaam, e.g., lupatas, kraasas, papiiri etc... mosh iepostoshu, kad man buus iestaajies pilniigs pofigs par to, ko citi domaa biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.