Help - Search - Members - Calendar
Full Version: afterpartijs
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Tador
njaa... shodien peec 10 minuuteem saakas afterparty/church dzimene melnajaa kakjii liivu laukumaa.
ja kas zvanat (9432889)
Yume
*ļoti skaļi un ļoti nesmuki lamājās*
būtu vakar brīdinājuši, es būtu atradusi kas mani aizvietos darbā. dry.gif
Lija
mani arī tikko informēja par tusu... ^^ tas tiešām ir ļoti jautri!!!!!
11.tos no rīta.. smile.gif
Nuin
Jo majo, ko es daru skolaa.!!!!!!!!!!! ohmy.gif
Yume
QUOTE(Nuin @ May 24 2005, 10:59)
Jo majo, ko es daru skolaa.!!!!!!!!!!! ohmy.gif
*

e? blink.gif tu no skolas raksti vai?
Nu ta skrien uz tusu, es apšaubu to faktu ka sloa tev būs tik ilgi, ka nepaspēsi. happy.gif

Bū... es arī gribu tusē.. negriibu es te sēdēt. ph34r.gif
Lija
es ar gribu uz tusu!!!! sad.gif taču mani nekādi nelaiž vaļā!!!! sad.gif
p.s. Yume man ir tava kleita šodien līdzi!!!!
deleted-ray
Aaa, nu ceru ka mani par galiigaako maitu neuzskatiis, ka shodien neeju? ph34r.gif
Yume
tja...
interesanti cik ilgi viņi tur tusēs? es varētu kādos 19:30 pievienoties. un tad arī kleitu varētu no tevis pakert.
jurc
huh blink.gif

laimīgie rīdzinieki....
Church
dhah. to ka tas iraid kautkaa tajskajtaa ar maniim saistiic es uzzinaaju ar taa veelaak <g>
nu. vismaz salaapiijos. ;>
paseedeejaam paseezhamo / pametu baru turpinot socializeeties ..

.. back to work ;D
Hikaru
Nu es no 15:00 līdz 17:00 pasēdēju. Un tagad pilnīgi slapjš atnācu mājās. laugh.gif Pārējie droši vien tur vēl tusē.
Janchux
QUOTE(Hikaru @ May 24 2005, 18:25)
Nu es no 15:00 līdz 17:00 pasēdēju. Un tagad pilnīgi slapjš atnācu mājās. laugh.gif Pārējie droši vien tur vēl tusē.
*

Jaa gan vinji veel tur palika... wink.gif es ar slapjsh tiku liidz majaam... =)

afterpartijam nav ne vainas... smile.gif
FaNtA
vini tur liidz kaadiem 20:00 seedees happy.gif varbuut pat ilgaak, tas atkariigi no taa ko dariis
Janchux
QUOTE(FaNtA @ May 24 2005, 18:34)
vini tur liidz kaadiem 20:00 seedees happy.gif varbuut pat ilgaak, tas atkariigi no taa ko dariis
*

veel ilgi vinji tur buus [es domaaju, ka liidz kaadiem 22], jo vinji bija apnjeemushies sagaidiit Yumi. un Chibi ar vinjiem veel palika... wink.gif

Paldies, Chibi, par speeli... biggrin.gif
Church
QUOTE(Janchux @ May 24 2005, 17:41)
..
*

tu biji aabolupuris? ;>
Janchux
QUOTE(Church @ May 24 2005, 19:24)
QUOTE(Janchux @ May 24 2005, 17:41)
..
*

tu biji aabolupuris? ;>
*

nee... jo nebija aabolu.. sheit es domaaju GTM kaarshu speeli.. taa bija pirmaa partija manaa muuzhaa... smile.gif
FaNtA
blink.gif chibi atgriezaas? dry.gif buutu ticis, ja man nevajadzeetu braukt uz otru pilseetas pusi un pavisam izmirkt es ar negribeeju kgan taa tas pat notika

es gribu dabuut to bildi kur chibi un etm eed to aabolu wub.gif tas bij skaisti
Janchux
QUOTE(FaNtA @ May 24 2005, 19:29)
blink.gif chibi atgriezaas?  dry.gif buutu ticis, ja man nevajadzeetu braukt uz otru pilseetas pusi un pavisam izmirkt es ar negribeeju kgan taa tas pat notika

es gribu dabuut to bildi kur chibi un etm eed to aabolu  wub.gif tas bij skaisti
*

kursh gan to negribeetu dabuut... wink.gif taapat atgriezaas arii zakjpeedinja, bet zaudeejaam Alt un Ragu, kas devaas prom viens tapee, ka bija jaabrauc uz liepaaju [Alt] un otrs, tapeec ka bija ljoti noguris... =) un veel pienaaca paaris cilveeki, kurus es nepazinu/neatceros vaardus... =)
FaNtA
i see, notaļ interesanti, naaksis atkal kaadu terorizeet lai uzinaatu ko atkal zaķe viņiem lika speeleet ph34r.gif
alt
es izliju paceljam...
shkjaudu tagad...

jaa uz zachux un ETM un chibi
he hee
/ljauni smieklinji
Janchux
QUOTE(alt @ May 24 2005, 20:53)
es izliju paceljam...
shkjaudu tagad...

jaa uz zachux un ETM un chibi
he hee
/ljauni smieklinji
*

a, nu ka marsh izdzer siltu teeju... wink.gif
alt
QUOTE(Janchux @ May 24 2005, 20:30)
QUOTE(alt @ May 24 2005, 20:53)
es izliju paceljam...
shkjaudu tagad...jaa uz zachux un ETM un chibi
he hee/ljauni smieklinji
*

a, nu ka marsh izdzer siltu teeju... wink.gif
*

ti na kavo kukarekajesh tongue.gif
bija tiirei jauka paseedeeshana ar Tadoru un Churchu kas pievienojaas veelaak:)
tnx

nezinu kad veel taa sanaaks.
+Chibi+
QUOTE(Janchux @ May 24 2005, 18:41)
*

nav jau par ko... smile.gif

QUOTE(FaNtA @ May 24 2005, 19:29)
es gribu dabuut to bildi kur chibi un etm eed to aabolu  wub.gif tas bij skaisti
*

hah hah. nekādas publiskošanas. pārkāk provokatīvi!!!

*smej* A es esmu redzējusi bariņu otaku apdzērušos... un tagad esmu Chibi-kun! Jo mēs kā čomi rihtīgā bezskarā kaut ko darījām līdz pusnaktij...
Un šodien es iepazinu šigfas daudzpusiu. Mweh heh heh. Ne.Aiz.Mir. Sii.Shu. laugh.gif
Tador
hehehe
bija super
piedzirdiijaam chibi
pashi arii tureejaam...
jaatziist silti ap dveeseli
chibi par kaartiigu viiru dariisim
ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Tador
QUOTE(+Chibi+ @ May 24 2005, 23:16)
*smej* A es esmu redzējusi bariņu otaku apdzērušos... un tagad esmu Chibi-kun! Jo mēs kā čomi rihtīgā bezskarā kaut ko darījām līdz pusnaktij...
Un šodien es iepazinu šigfas daudzpusiu. Mweh heh heh. Ne.Aiz.Mir. Sii.Shu.  laugh.gif
*

hehehe
driiz vien veel gan buus...
un arii checku neaizmirsiishu biggrin.gif
Naktspukjiite
Njā. Mēs ar Kimu nokavējām to vilcienu un centāmies atgriezties, bet... tur vairs neviena nebija. smile.gif
FaNtA
biggrin.gif to ka chibi par kaartiigu viiru dariisiet, par to es nešaubos happy.gif zeel ka to baru neredzeeju, bet cikos juus iisti aizgaajaat un ka peec negaajaat atkal pie chibi? ph34r.gif
Naktspukjiite
Tādēļ, ka bija tikai stunda laika līdz nākamajam vilcienam. ^^
ETM
Nu es ar oficiaali esmu pieceelies, aizvilcies liidz veikalam, atvilcies atpaklaj, paeedis un saacis lasiit forumu. Vakar bija pavisam jauki un dereetu shitaadas paseedeeshanas atkaartot. Iespaidi vistielabaakie.
alt
QUOTE(ETM @ May 25 2005, 08:49)
Nu es ar oficiaali esmu pieceelies, aizvilcies liidz veikalam, atvilcies atpaklaj, paeedis un saacis lasiit forumu. Vakar bija pavisam jauki un dereetu shitaadas paseedeeshanas atkaartot. Iespaidi vistielabaakie.
*

juus ko tur visi apdzeeraaties tad kad es IZLIJU...
sasushkji taadi smile.gif
// tas nekas ka man njepolozjeno//
ETM
Vai tad nu jau tas, ka esmu pieceelies, bijis uz veikalu un paeedis no riita, noziimee, ka esmu ieprieksheejaa vakaraa apdzeeries? Es nestriideeshos par to vai tas bija vai nebija, bet gan par to, ka tas NAV izsecinaams no mana ieprieksheejaa posta, taapeec uzskatu par nepareizu komenteet tieshi manu ieprieksheejo postu ar shaadiem vaardiem.

Un peec labaakajaam tradiicijaam: PEACE!
alt
QUOTE(ETM @ May 25 2005, 09:00)
Vai tad nu jau tas, ka esmu pieceelies, bijis uz veikalu un paeedis no riita, noziimee, ka esmu ieprieksheejaa vakaraa apdzeeries? Es nestriideeshos par to vai tas bija vai nebija, bet gan par to, ka tas NAV izsecinaams no mana ieprieksheejaa posta, taapeec uzskatu par nepareizu komenteet tieshi manu ieprieksheejo postu ar shaadiem vaardiem.

Un peec labaakajaam tradiicijaam: PEACE!
*

dooh....

tu biji peedeejais...
atradis par ko suudzeeties :/
Lija
skatos, ka gāja vēl krietni jautri kopš jūs pametām... smile.gif)))))
Spectre
Ehh tikai vakaraa pamaniju, ka man ir zvanijushies utt... sorry netiku bija daraamas lietas, netiktu nekadiigi :/
sob sob
Church
QUOTE(Lija @ May 25 2005, 10:45)
*

mgmm, vot tik chibi taalajaa celjaa uz kljuushanu par viirieti paklupa jau pie solja kad vinju meegjinaaja iemaaciit atraugaaties peec alus ;>
Lija
QUOTE(Church @ May 25 2005, 11:07)
*

mgmm, vot tik chibi taalajaa celjaa uz kljuushanu par viirieti paklupa jau pie solja kad vinju meegjinaaja iemaaciit atraugaaties peec alus ;>
*

Chibi tiešām to mēģināja darīt????? blink.gif Nopietni????? huh.gif
FaNtA
QUOTE(Church @ May 25 2005, 12:07)
*

*

es tam neticu blink.gif kaads arii to imuužinaaja huh.gif un ja viņa to tiešaam dariija, tas noteikti bij labs skats
alt
QUOTE(Spectre @ May 25 2005, 10:55)
Ehh tikai vakaraa pamaniju, ka man ir zvanijushies utt... sorry netiku bija daraamas lietas, netiktu nekadiigi :/
sob sob
*

tu pamaniijies atgriezties?
Lija
Gomen tauta, manas dz.-dienas svinības telpu trūkuma dēļ tiek pārceltas uz... (nenoteiktu laiku).. happy.gif gomen...
Tador
woah...
church, kas ar tevi notiek?
tik liela foruma aktivitaate no tavas puses ir neredzeeta...
Sigfa
Taa ir kad atnaak un sadzer labaa kompaanijaa biggrin.gif

Chibi, tu iepazini manu ko? tev laikam par daudz ticis tongue.gif

Jaa, uzhavas alus uz goda. Iedams maajaas risinaaju filozofiskas paardomas par to kapeec ar alkohola devu organismaa vairs nav auksti. Cieniigs temats ko var likt uz goda pjedestaala blakus mazdas akumulatoru probleemai 80. gados u.c. 'Dainas shova' tematiem, par kuriem jaarunaa. Neaizmirsiisim mazgadiigo prostituuciju deelj beerniibas dienu kropluma. 'Dainas shova' Nagla smile.gif

Jaa un es varu justies pilniigaaks- esmu nodevis taalaak maakslu speeleet MTG ar sarkano deku Janchux'am, kursh diemzheel tomeer bija spiests piekaapties Chibi paraziitu armijai... (sheit labaak buutu teikt "Chibi piestaavosho insektu armijai".)

Neizpaliek lieliskaa diskusija ar Tador, kursh mani nekrietni nosauca par GAF (Gay Ass Fagot). Jaasaka- diemzheel, ka tomeer tadors nodevaas manis apvainoshanai nevis augstaako teemu paarsprieshanai un daamas izklaideeshanai (vai ta aizgaaja ar pusdienaas? wink.gif )

Un nezinu vai buutu ieradies, ja Tadors man nebuutu teicis, ka uzsaukshot man alu. Neapshaubaami, patiesiiba tika sagroziita tongue.gif
Kima
QUOTE(Sigfa @ May 25 2005, 17:44)
Neaizmirsiisim mazgadiigo prostituuciju deelj beerniibas dienu kropluma. 'Dainas shova' Nagla smile.gif
*

beeee...luudzu neaizmirst par kakji kuram nepatiik nesmuki...tas i kropliigi cilweeeki
+Chibi+
Atšķirībā no lielākās daļas liamīgo pārējo vīru, man nācās celties 7os, lai tulkotu to textu.. Mēģināju darīt to vakarā, bet kaut kā man negāja... I wonder why... XD

ES neapdzēros. NEVIENS mani nepiedzirdīja. Es jutos pilnīgi skaidrā prātā, hah hah, tādēļ tagad man ir lieliska iespēja atcerēties pilnīgi visu un mēģināt jūs šantažēt.. XP
Protams, es kā īstens [nu, ganrīz īstens] vīrs, to nedarīšu.
Taču aizinājumu skatīties hentai pie Sigfa's vēl pieminēšu... XD

QUOTE(FaNtA @ May 25 2005, 13:18)
QUOTE(Church @ May 25 2005, 12:07)

*

es tam neticu blink.gif kaads arii to imuužinaaja huh.gif un ja viņa to tiešaam dariija, tas noteikti bij labs skats
*

Es attiecos to darīt. Tādēļ es neesmu pilntiesīgs vīrs. Taču es protu dziedāt vīru dziesmas!!!!
Sigfa
QUOTE(+Chibi+ @ May 25 2005, 20:20)

Taču aizinājumu skatīties hentai pie Sigfa's vēl pieminēšu... XD
*

tas bija domāts šausmonošs drauds? You're welcome anytime biggrin.gif Un veel njemot veeraa, ka mani senchi naakamaas divas nedeeljas brauc uz horvaatiju... *sveetlaimiiga sejas izteiksme*
Naktspukjiite
hehe... ejam visi pie Sigfas skatīties hentai ^^
Sigfa
Ja jau visi tad ne hentai, bet vnk pachupoties biggrin.gif

un alus...
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ May 25 2005, 22:04)
tas bija domāts šausmonošs drauds? You're welcome anytime biggrin.gif Un veel njemot veeraa, ka mani senchi naakamaas divas nedeeljas brauc uz horvaatiju... *sveetlaimiiga sejas izteiksme*
*

a es vienreiz atnākšu!!! Bez besīga klienta pie sāniem.... XD Tikai es noteikti pirms tam nogaršošu visu, ko vien piedāvā McShane's bārs, jo savādāk būs boring. Skatīties.

QUOTE(Sigfa @ May 25 2005, 23:04)
Ja jau visi tad ne hentai, bet vnk pachupoties biggrin.gif

un alus...
*

VISI DZIRDĒJA????!!!! MES EJAM PIE SIGFAS CHUPOTIES AR ALU!!!!!! Sigfa izmaxaa. XD
FaNtA
ha ha ha, sigfa tu iekriti un smagi, es tavaa vietaa nebuutu to teici neapdomaadams, nu bet taa ir tava izveelee happy.gif dod tik ziņu kad var naakt laugh.gif
Sigfa
es neizmaksaaju, katrs naak ar kasti alus tongue.gif
Hikaru
QUOTE(Sigfa @ May 26 2005, 08:18)
es neizmaksaaju, katrs naak ar kasti alus tongue.gif
*

Labāk nākt ar kasti tējas. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.