Help - Search - Members - Calendar
Full Version: afterpartijs
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
ETM
nu neviens jau neliedz arii teeju njemt. Kad tad sho pasaakumu vareetu noorganizeet?
Sigfa
hmm, vareetu naakamtreshdien. Es gan veel neko nesolu, redzees kaa te taas lietas izveertiisies.
+Chibi+
Es nākoštrešdien braucu prom uz Vāciju.
Sigfa
QUOTE(+Chibi+ @ May 26 2005, 15:47)
*

Uz cik ilgu laiku tu izchabeesi?
X_Kamui
ohmy.gif Eh nakamtre6dien tik pec 18.00 esmu briivs XD.......
Lija
QUOTE(+Chibi+ @ May 26 2005, 14:47)
*

Chibi mūs pamet.. sad.gif
MŪS.... PAMET!!!!!
Chibi emigrē uz citu valsti...
(*khem, khem * īstenībā, Vācija tā ir tikai tāda acu aizmālēšanai, īstenībā viņa kā Eds atgriežas... sad.gif )
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ May 26 2005, 16:03)
QUOTE(+Chibi+ @ May 26 2005, 15:47)
*

Uz cik ilgu laiku tu izchabeesi?
*

nedēļu. Festivāls ir 3.-5., tu jāaizbrauc un jāatgriežas... tātad 1. - 7. Nē, laikam līdz 8ajam tomēr.

CENTIETIES IZDZĪVOT BEZ MANIS!
Sigfa
Tu vienmeer buusi muusu sirdiis. Lai tev vieglas smiltis.

Nu, pirms chibi muus pamet vajedzeetu jau kautko. varbuut varees arii pirmdien un otrdien... tad redzees.
+Chibi+
dry.gif Es vēl esmu dzīva. Un tā ir tikai nedēļa, mwah hah hah. Pat nepaspēsi noilgoties, kā annoying chibi atgriezīsies. dry.gif
FaNtA
QUOTE(Sigfa @ May 26 2005, 16:35)

Nu, pirms chibi muus pamet vajedzeetu jau kautko. varbuut varees arii pirmdien un otrdien... tad redzees.
*

sleep.gif jaa tev tasiniiba, viņa buus vienmeer muusu sirdiis, es pat tagad vel redzu viņas postut *acis asaraas* tagad klusuma briidis par godu viņai...
Lija
QUOTE(FaNtA @ May 26 2005, 15:53)
QUOTE(Sigfa @ May 26 2005, 16:35)

*

sleep.gif jaa tev tasiniiba, viņa buus vienmeer muusu sirdiis, es pat tagad vel redzu viņas postut *acis asaraas* tagad klusuma briidis par godu viņai...
*

es ar vairs fiziski nespēju valdīt asaras... viss, kas ir iekšā tas raujas uz āru... gars un miesa tiek plosīti netveramās šausmās..
asaras rit pār vaigiem un krīt aukstajā tējā, kas pirmīt bija salda, nu jau kļust sāļa... Ar dūri triecu pret galdu un nespēju TAM vēl noticēt...
Galvā tikai viena doma- Kādēļ????? KĀDĒĻ!!!!!! TAM tā bija jānotiek...
alt
JURCHIX brauks pie sgfas dzert alinju un skatiities hentai smile.gif

paareejo uzdevums jurchikam ir to atgaadinaat tongue.gif
es netiks, jo tiek tikai viens no mums smile.gif Lai jau jurchix tiek uz riig to anim skatiit tongue.gif
X_Kamui
laugh.gif Hahaha....... alkoholiku bariņš tongue.gif biggrin.gif dry.gif
alt
QUOTE(-Kai- @ May 26 2005, 22:34)
laugh.gif Hahaha....... alkoholiku bariņš tongue.gif  biggrin.gif  dry.gif
*

kaads tev alkaholikju barinjsh.. otakieshi jau taa noceljaas citu viduu ar saliidzinoshi zemu alko lietoshanas liimeni

un come on jaanji tuvojaas, kas tie par saulgriezjiem bez Alus...
eto tebe nje spirtiki, vinaariki itd

jaa te vispaar oftopiks briest tongue.gif
sigfas pasaakumama savu topiku tongue.gif
+Chibi+
es tikai vienu reizi esmu redzeejusi otkau dzeram, zooo. nekaads barinjsh neesam, iistniibaa pat saliidzinoshi veseliiga dziivesvieda piekriteeji [ ja neskaita neguleetaas naktis un junk food anime skatiishanas deelj].

mmm. eh. laikam mana klaatbuutne shajaa pasaakumaa atkriit... *raud*.... Sigfa, a atlikt nevar? Onegai~!
alt
QUOTE(+Chibi+ @ May 27 2005, 11:38)
es tikai vienu reizi esmu redzeejusi otkau dzeram, zooo. nekaads barinjsh neesam, iistniibaa pat saliidzinoshi veseliiga dziivesvieda piekriteeji [ ja neskaita neguleetaas naktis un junk food anime skatiishanas deelj].

mmm. eh. laikam mana klaatbuutne shajaa pasaakumaa atkriit... *raud*.... Sigfa, a atlikt nevar? Onegai~!
*

chibi neraudi es ar nebuushu...
lai jau vinji bez mums...
un vispaar sigfa teica ka div nedeeljas nebuus senchi maajaas...
Sigfa
aye. Kaa chibi un alt sastaav ar otrdienu?
+Chibi+
Nē. 100% nē.

No tā secinam - apiesieties bez Chibi. Kam vispār vajadzīgs tas ne īpaši garais, bļaustošais radījums? Phe!
Church
QUOTE(+Chibi+ @ May 28 2005, 10:33)
No tā secinam - apiesieties bez Chibi. Kam vispār vajadzīgs tas ne īpaši garais, bļaustošais radījums? Phe!
*

garais? ;DDD
Andiigais
ew... bet tad kuru dienu iisti notiek taa chuposhanas??? un kur??? dry.gif
+Chibi+
QUOTE(Church @ May 28 2005, 12:34)
QUOTE(+Chibi+ @ May 28 2005, 10:33)
*

garais? ;DDD
*

oh shut up.... dry.gif
Yume
em , tā kā te aizgāja jau labi ilgi offtopic tad sadaķla tiek slēgta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.