Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iespaidi par AnimeFest 2
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
jurc
Pats būšu tik rīt bet nu jau dzirdu labas atsauksmes...

Šodien redzēju Chibi ar Yumi pa TV zootropā... Bija labi, pat pamanīju ka blakusēdošais cilvēks ar intresi klausījās kurš nemaz animi neskatās..

+Chibi+
NENORMĀLI SUPERĪGI.

That's what i think.

Visi cosplay - lieliski. tik daudz un labi pastrādāts, kā normāls fests, heh.. Un cilvēku tik daudz - wow. happy.gif

Respect. Chibi ir starā par visu notikušo un gaidāmo.
GunMetaL
*eliminators ir bēdīgs jo šim nepieredzēt visu šo jaukumu sad.gif ...
bet nākam gad ta jau ja ja vel būšu dzīvs.....
alt
QUOTE(EliminatoR @ May 21 2005, 01:48)
*eliminators ir bēdīgs jo šim nepieredzēt visu šo jaukumu sad.gif ...
bet nākam gad ta jau ja ja vel būšu dzīvs.....
*

man jopraajaam gruuti iedomaaties kaa iisti es izskatiijos no malas bet iisteniibaa iespaidi ir wow...

kaarleens
Bildes nebuus ?
-kumori-
DAMN KORA SKATE!!!!! Es nokaveshu I Wish You Were Here sad.gif
Gribu bildes, gribu bildes!!!!
aivvv
es ar biju ieskrejis un pats uzskatu ka piedereeju cospleijeriem ha ha ha laugh.gif
un varu teikt taa dariit nebija nekaa ja tev nebiija gadienaa totaali biezs macinnss jo animes jau drossi vien ruleeja
visur vazaajaas kospleijeri taccu taa iisti man patika tikai ccetri cosplayeri
reswpektiivi ccibii un trakais cars nezinu kaa vinnu te sauc ja vinnss te vispaar ir jo tie abi bija edi he he lielais un mazais eds un tad veel protams ruleeju es kaa pokemonu pavelnieks ar savu pokemonu (labi tas kainda joks he he) bet to neviens nepamaniija gandriiz taccu kopbildee es kaukaadaa traapiiju tongue.gif
anishuara
tiesham tizla kora skate es ta gribeju redzet to filmu..... nju nekas ceru ka paspesim rit vismaz uz 1 filmu... +_+
+Chibi+
Pēc šīs tiešām nogurdinošās, bet lieliskās 2ās dienas varu teikt: es i nedomāju, ka tas būs tik grandiozi. biggrin.gif
Sado
image

Vairāk - šeit

Ļoti jāatvainojas par bilžu kvalitāti; nekāda īpašā atlase arī nav veikta - bet pāris bildītes tomēr ir - vismaz kamēr vairāk, šķiet, nav...

Jaladin
yee, bija forši tikt ietītam tualetes papīrā laugh.gif
(Tikai Sin gan bija.... labs līdz brīdim, kad beidzās beginnig theme un sākās anime)
+Chibi+
wah, bildes ir labas! happy.gif tikai viena izplūdusi.. XD
Woodoo doll
WooT!!! fests ir baigi labais!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif un bildes arī baigi labas biggrin.gif
man tikai visnotaļ žēl ka nebiju uz to gājienu sad.gif bet nju es ceru jūs man piedosiet... man bija viena svarīga lieta jāizdara.... tiešām svarīga!!! citādāk mani mocītu milzīgi sirdsapziņas pārmetumi... (kas patiesībā arī tagad moka unsure.gif )

bet nju...anyway - diegu es ēdu visātrāk no jums biggrin.gif tongue.gif
Andromens
Sado bildites realas ;] vismaz var kat ko redzet tie kas ne tuvu netiek animefestam, bet baigi tads pashvaks cosplay man tik patika tie swordi aizmuguru un viena meitene bija Eduard Elric tas bija norm ..
Sado
Oi, par cosplay gan pēc tām bildēm spriest nevar - tur tik daži, kas kādu iemeslu dēļ ietrāpījušies kadros vien ir... Tērpu bija daudz vairāk nekā pagājušoreiz, un bija arī daudzi tiešām labi nostrādāti tērpi, kuri vienkārši manās bildēs nav trāpījušies. Tas nenozīmē, ka viņu nebija wink.gif

Noteikti vēlāk būs vēl daaaaudz un krietni labākas bildes no citiem.

Vienīgi attiecībā uz kopbildēm.. šaubos, vai kas labs būs sanācis - pārāk spilgta saule un tumša ēna tur uz tām trepēm sad.gif
sandzi
es noskatijos Piecu planētu varoņi .. Five Star Stories
filma bija normala bet man tu bija tada garlaiciba jo es nevienu nepazinu tatad mans secinajums man bus ar kadiem 10 otaku cilvekiem labi jaiepazistas un loti atri lai vairs nebutu man tu tads pazors kas gaja un to filmu gan jau mani redzeja es biju balta dzemperi ar kapuci man blakus staveja divas vecenes roza bluzes
filmas smiekligaka vieta bija tu kur vini piedzeras un realaka kur paradijas zelta motorheds filma bija forsa es gribeju aiziet uz nindzas manuskriptu bet to jau es biju redzejis pirms kada puss gada un kospleij bija reals bet kas tas bija par siko kurs tur visiem ar to koka zobenu sita labas festivals bija un jau ar nepacietibu gaidu nakoso anime sapulci vai festivalu un zimejumi bija ari labi un tagad man liekas kad pietiks drukat jo es jau kadas 5 min drukaju Bye
jurc
Mazliet par Urotsukidoji... Nu nez.. man tā anime nepatika - hentai - draņķīgs, sižets - draņķīgs, animācija - ar nav īpaši labā. Kas tur patiešām bija labs - tās ir beigas!

Animefests tiešām patika. Visvairāk man no cosplejiem patika InuYasha, domāju ka tāds neesu vienīgais. Uz animēm arī bija diezgan daudz skatītāji, nezinu kā bija pagājšgad, bet nu šoreiz likās daudz. Gribējās ātrēšanas konkursu ar irbulīšiem, žēl ka nebija, bet nu varbūt kautko nokavēju...
Cosplay gājiens ar bija ok. Apkārtējie sauca mūs par Pokemoniem, bet nu no pokemoniem dzirdam.. biggrin.gif

Gribētos lai būtu kāds anime suvenīriņu kioskiņš, kas tur bija, tas tur ātri vien tika izpirkts...

Bet visā visumā izdevies pasākums!
anishuara
man patika viss.... itipashi cosplays!!!! tas bija super .... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kaut vai mes ar MIMI visu izdomajam pedeja minute, jo domajam ka nepaspesim kora del bet sanaca ta ka atnacam un pat cosplaya.....
Kikyou
WHEEEEE! ^___^ Visā visumā man ļoti, ļoti patika fests, lai gan ne vienmēr es izskatījos tā, it kā būtu baigā sajūsmā...

Ar iejušanos tēlā man galīgi negāja (kas man arī lielākoties sabojāja garastāvokli). Jau pirms festa nojautu, ka tas man galīgi neies. -___- Nu ko es varu darīt... tēloju es tik pat labi cik meloju. o_O; Nākamreiz, ja kosplejošu kautko, būs jāizdomā kautkas tāds, pie kā izturēšanās nebūtu jāpiepūlās īpaši. happy.gif;

Hmm... ā un, SPOKU KUĢIS RULLZ. XDDD
Yume
*čukst* a es vispār envaru parunāt, vēlarvien, un laikam vēl labu laiku nevarēšu. Tra-la-la-la-la... a man rīt eksāmens a es nemācījos.. tas ir forši. Man škiet s nojūdzos. Tas arī ir forši. biggrin.gif
Tā, un ja nopietni, tad bildes tauta gaida rīt, es iemetīšu linku uz galerijām kas man jau būs pieejamas uz to brīdi.
Iori Yagami
Foršiiiii!!!!!
Animefest Rulez laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tador
nenormaali noguris... BET TAS BIJA VEERTS PAT VAIRAAK~!!!
teikhsu kaa ir... pilniigi viss (ja neskaita vienu padumju cilveeku kas iedomaajaas, ka ir ES:) ) bija SUPER!!!
Yume
bilžu galerijas.. vai nu kā lai viņas apsauc.
Sāksmi, ar to kas ir pie rokas... Chibi LJ akkaunts.
http://www.livejournal.com/users/basilika/...28.html?#cutid1
Šīs ir Kena sestdienas bildes
http://195.13.225.69/sys/users/otaku_photo...-Anifest2-1.zip
Šīs ir Kena svētdienas bildes.
http://195.13.225.69/sys/users/otaku_photo...-Anifest2-2.zip

Atkal es te daru kautko cilvēkiem, kautgan esmu pusbeigta.. kas tas par ieradumu. dry.gif
Janchux
Pasaakums bija vnk dieviiigs... wink.gif paldies par to jums... wink.gif
X_Kamui
Hihi... ta ari zinaju ka Hikaru par viņa Inuyashas terpu dabus balvu laugh.gif biggrin.gif

smile.gif Un kopuma animefests bija superigs
gii XD costplay Ruulllzzzzz......... biggrin.gif

wink.gif Nakamreiz toch kautko kostplejošu un ar kadus zimejumus atdušu apskatei tongue.gif rolleyes.gif
FaNtA
tauta, tauta, viss bij vienkaarši super, zeel ka eedamaa nebija, man tieshaam patika kleitas XD bet vai kaads vareetu pastaastiis(diezgan siikumaini) kas bija nosleegšanaa? unsure.gif
Yume
Par noslēgumu tu dzirdēsi noteikti arī no kāda cita, so nepūlēšos, jo jau ta knapi kustos, bet kad tu pieminēji kleitu.. heheh, nevarēju nenapriecāties vēlreiz. biggrin.gif
Tu esi tik jauks kleitiņā, ar vēdeklīti. kawaii... biggrin.gif
jurc
Jā jā... Yume jau traka uz tādām lietām.. te visur saskata YAOI + gribēja lai es te vazājos apkārt ar vīriešu kārtas Chii.. huh.gif

He he.. bildes ir vienkārši lieliskas. Izskatās ka uz noslēgumu jūs tur tik daudz nebijāt kā sestdien. Bet tā pat superbildes happy.gif

Tagad radusies iedvesma uztaisīt uz nākamo gadu megakruto tērpu..
Andiigais
vislabaak pavadiitaa briivdiena peedeejaa gada laikaa.... super cool.gif

ZHEEL, ka nevareeeju palikt uz festu peec costpleijoshanas, un veel sveetdien no riita... gribeejaas iepaziit visus labaak...
paldies JurCHiX par to, ka uzziimeeji uz manis teerpu tongue.gif
rebel
hehehehe,nju wnk suppppaaaaaaaa! ar katru gadu kljuust arwien ajzrawjoshaak... mani fascineeja tie smukie izkraasotie ziimeejumi ar skajstajaam meiteneem (wiena uz arbuuza),neatceros,kas bij awtorz..kaa kko taaaaadu war dabuut gatawu (par to kraasojumu galwenokaart)? paareejiem daudzmaz man biija wismaz kaada doma,kaa to war radiit,bet arii - wisu cienju,waren burwiigi tie darbi bija..un kospjelz wnk lieliski...tik inuyasha taac kawtriigz likaas.. happy.gif laugh.gif wienwaardsakot - taa tik tureet, jaw tagad gajdu naaaakamo festinju!
FaNtA
es gan energijas pilns, tik acis veras ciet, es jau biju chobits viirieshu paarstaavis ph34r.gif
Tador: es vienalga biju iistais ichigo >:]
Kitsune
Fotos + video no animefest *_*
http://fox.station.lv/photos/animefest/
Yume
QUOTE(Andiigais @ May 22 2005, 23:16)
..
paldies JurCHiX par to, ka uzziimeeji uz manis teerpu  tongue.gif
*

hehe... kā tas jauki skan. "..uz manis.." a man ir bildes, a man ir bildes, un kad ielikšu tik mēģiniet pateikt ka man vienai tas ienāca prātā. biggrin.gif
jurc
QUOTE(Yume @ May 23 2005, 08:11)
un kad ielikšu
*

varētu kautkā sarunāt, ka tu neliec iekšā? biggrin.gif
Lija
ak, Dievs, cik superīgi, cik superīgi... (tas ir vienīgais, ko pagaidām varu izdvest...) cik superīgi... smile.gif
Kenshin
tas bija kkas biggrin.gif laugh.gif .. vnk fantastisks.. biggrin.gif biggrin.gif ar 2iem taadiem gadaa nepietiek.. laugh.gif
hitogoro
uhuu.. tas bij mans pirmais fests... nu bet tik skumji palika, kad viss beidzaas... tik jauki ciuveeki! ehz.... tik miiliig atmosfeer... vienk ideaali.. vaardos neapraxtaami tongue.gif eh.. gibu veel biggrin.gif wink.gif
Nuin
Viss bija lieliski it īpaši sabiedrība, tik žēl, ka viss tik ātri pagāja *Skrien gatavoties nākamajam kosplejam*. tongue.gif
Lija
Gribu tās fotkas, kas ir pie FANTAS!!!!!!! sad.gif
Skumji gan, ka viss ir beidzies, taču tāds super garīgais pacēlums.... rolleyes.gif un fiziskais atlūzums... wink.gif
hitogoro
nuin.. ahaam.. man jau ar taa kaa laiciig buutu jaasaak gatavotiesz, lai sanaak kauks grandiosz tongue.gif
FaNtA
censhos bildes dabuut inboxaa :/ lai var yumei nosuutiit, bet es tagad skatos ka es TAADAS liettas esmu palaidis garaam kad es aizgaaju sad.gif nav godiigi :*( saakšu raudaat veee
Kenshin
drozshi vari saakt.. tongue.gif esa arii par aatru aizgaaju un tagad smagi nozheeloju.... ph34r.gif unsure.gif
hitogoro
muhihihii tongue.gif a es biju un nenozeeloju biggrin.gif tieshaam bij jautri.. kenshin jau zwiedza no taa, ka es staastiij.. kaa tad zviedzaam mees, kad to visu redzeejaam.. eh.. bij jautrii biggrin.gif
Hikaru
Animefests bija super... biggrin.gif Visvairāk patika sestdiena, kad staigājām pa Rīgu, kaut gan sanāca uzdurties uz pazīstamiem cilvēkiem, un mani uzreiz atpazina. ohmy.gif Ak, Dievs! laugh.gif
Un cosplayeri bija forši un tik daudz (it sevišķi anime gājienā daudz vairāk uzradās). smile.gif
FaNtA
tauta kur ir taas bildes kur esmu ar zalo kleitu un citas? blink.gif hikaru, tu ta4u dabuuji 1 vietu par cosplay?
Yume
QUOTE(JurCHiX @ May 23 2005, 08:35)
un kad ielikšu
*

*

hehe... nē... tās bildes atutai jaredz. biggrin.gif lai visi zin, kādas jums maigasattiecības. *muahahahaha*
Kima
AAAAAAAAAAAAAAAAAA, super...man daudz ko raxtiit!!!!!!!!!eeeeeeeee......hehehehe...diemzheel anime neredzeeju (ai nee meloju uz kareivjiem biju), jo bija jaaskraidaas un jaapaliidz kaa waru...citaadi neeerti.....ufffff, ar kosplai labu laiku pawdiiju un wispaar....
Hmm, Kikyou taa aizskreeja nemanami....pat neapwadijaas sad.gif ....es weel Chibi zwaniju, bet winjai mob nebija liidzi!Ar daudziem jaunajiem/neredzeetiem sapazinos.....(heh, shais sadaljaa mani Nuin shokeja, pirmajaa wakaraa PIRMS ATKLAASHANAS pieskrienu ar muuzhiigo textu "Sweiki esmu za4peedinja" atbilde mani izsita no liidzswara "Jaa, es zinu,"ko uz kaut ko taadu war atbildeet?ehhhh....laikam jaakljuust klusaakai dry.gif )....eee, ak jaa kosplejeri, bija malachi, a uz beigaam pat newajadzeeja pierunaat speeeleet...pashi man prasija (es pat paarbijos)
aiaiaaiaiaiaiaiaiaiiai, weel daudz ko gribaas uzraxtiit......tikai wiss putraaa....arii gribu weel bildes!!!!Un jaa man patika arii Lijas kosplai, man likaas ka winja ljoti liidziiga bija....(un jaaa, LIJA!!!!!Tu pat neatnesi taas mangas ko tew atweda!!!!*raud*)...
un kur bija Aya? Es winjai zhurnaalus un diskus atnesu........ehhhh
iiisteniibaa superiigi pawadiiju laiku....kad bija gaajiens, paarbijos,jo baigi daudzi uzradaas...es ta domaaju ka tikai muuseejie buus......speele bija....aba juus tik daudz peekshnji.....nju jaa tur es izgaazos......
Ak, jaa TADOR!!!!! tu mazo apbizhotais!!!!!!!weel dabuusi wienreiz!!!!!
JANUS......nju jaa tew paweicaas, es te tos miiljos waardus neraxtiishu...tew shodien dzime....es uzraxtiishu riit......hehehhehehehehehe
aaaaaaaaaaaa, bija wienkaarshi supppppppppper!!!!!!!!!!esmu staraa.....
un jaa, man ar ar balsi suudiigi.....runaaju taa itkaa buutu atpiipeejusies un atdzeeruesies....ehhhhhh
kaa tur 9jiem gaaja ieskaitee?
jurc
QUOTE(Yume @ May 23 2005, 13:09)
QUOTE(JurCHiX @ May 23 2005, 08:35)
un kad ielikšu
*

*

hehe... nē... tās bildes atutai jaredz. biggrin.gif lai visi zin, kādas jums maigasattiecības. *muahahahaha*
*

nja.. saskata visur YAOI.. slima slima slima slima slima slima slima slima slima!!!!
Lija
QUOTE(JurCHiX @ May 23 2005, 13:45)

nja.. saskata visur YAOI.. slima slima slima slima slima slima slima slima slima!!!!

visur IR YAOI!!!! tongue.gif

Za4uk:ievelc elpu... mieru tikai mieru(teica Lija un ar vienaldzīgu skatienu pāršķīra vēl vienu lappusīti mangas grāmatiņā smile.gif))
ui, liekas ka vienu dienu bija viena līdzi, taču es pa to visu burzmu aizmirsu tev iedot, lai gan piesolīju.... Piedod (GOMEN NASAAAAAI!!!)... I`m such`a bad person... T.T

Visiem cosplayeriem publiski un skaļi aplausi... MALAČI!!!!!
Kima
QUOTE(Lija @ May 23 2005, 15:05)
Visiem cosplayeriem publiski un skaļi aplausi... MALAČI!!!!!
*

beeeeeee, jaa noteikti!!!!!aba iipashi tiek kas NODZIEDAAJA himnu......newis kaa dazhi labi dry.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.