Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iespaidi par AnimeFest 2
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Yume
es dziedāju, es dziedāu, es dziedāju viņu solo. biggrin.gif
Lija
QUOTE(za4peedinja @ May 23 2005, 14:08)
QUOTE(Lija @ May 23 2005, 15:05)
Visiem cosplayeriem publiski un skaļi aplausi... MALAČI!!!!!
*

beeeeeee, jaa noteikti!!!!!aba iipashi tiek kas NODZIEDAAJA himnu......newis kaa dazhi labi dry.gif laugh.gif
*

Kādu himnu???? bija kaut kas kaut kad jāiedzied?????? Es zinu tikai, ka Yumei bija jādzied un par pārējo neko nezinu..
Kima
QUOTE(Lija @ May 23 2005, 15:19)
QUOTE(za4peedinja @ May 23 2005, 14:08)
QUOTE(Lija @ May 23 2005, 15:05)
Visiem cosplayeriem publiski un skaļi aplausi... MALAČI!!!!!
*

beeeeeee, jaa noteikti!!!!!aba iipashi tiek kas NODZIEDAAJA himnu......newis kaa dazhi labi dry.gif laugh.gif
*

Kādu himnu???? bija kaut kas kaut kad jāiedzied?????? Es zinu tikai, ka Yumei bija jādzied un par pārējo neko nezinu..
*

tsukurimashou...shkjiet tu dziedaaji.....hmmmm, wai arii biji uz seansu?......

un ak, jaa, kaa es wareeju aizmirst to fascineejoshu skatu ar kleitu!!!!!FaNtA tu rullee!!!!!!man weel joprojaam saap weedeers......nju wismaz reweransu sataisiit iemaaciijie?....supa!!!!!
Hikaru
QUOTE(FaNtA @ May 23 2005, 14:09)
hikaru, tu ta4u dabuuji 1 vietu par cosplay?
*

Yee... dabūju 1. vietu. Dabūju 2 plakātus un Ranmas mangu. biggrin.gif Tikai tagad dīvaini skatīties uz sevi no malas fotogrāfijās. smile.gif
Naktspukjiite
Absolūti nenožēloju, ka piedalījos Anime festā.
Grūti uzskaitīt visu labo, jo tā bija pārāk daudz. ^^

Combat persocon (vīrieškārtas Chobits fanātiem labāk neskatīties):

http://img.photobucket.com/albums/v255/Kerigana/IMG_2958.jpg
Kima
eh, FaNtA riktiigi uztureeja jautriibu!!!!! tongue.gif nju ko war teikt? BRAWO!!!!!

image
image

hehehehehe, a kaa tew pashai ar rokaa, peec wisaam taam kaujaam....

image
image
Naktspukjiite
Šitā:

image

Bet nevienu no cīņām absolūti nenožēlu. ^^ Pat uznāca dusmas, kad man centās atņemt ieročus *glūnīgs skatiens*
Lija
whaaaaaa *raud gaužas asaras* šito es neko neredzēju.. sad.gif sad.gif biju seansā, vispār biju daudzos seansos.. smile.gif (mierina tikai viena doma, ka daudzi nezina,kas notika seansu laikā zālē.. smile.gif )
SheWr
o.O Fanta, tas Bleach/Shinigami apgeerbs, tu to pats meistaroji??

Jebkuraa gadiijumaa... tu jau vinju paardot negribeetu? tongue.gif Es jau mekleeju visur internetaa kur taadu nopirkt, vai uzraisiit, bet taa kaa shuut nemaaku un internetaa taads maksaa no 30Ls, tad nu atliek tik atrast latvijaa laugh.gif laugh.gif laugh.gif
FaNtA
nu pladies jums par labaam atsauksmeem, bet bez jums tas nu nekaadiigi nebuutu bijis happy.gif + man vispaar priesk ka tik daudz mees bijaam un arii bija ko dariit, muuzika ar bija biggrin.gif vis bij vienkaarši super
FaNtA
QUOTE(Lija @ May 23 2005, 15:56)
whaaaaaa *raud gaužas asaras* šito es neko neredzēju.. sad.gif  sad.gif biju seansā, vispār biju daudzos seansos.. smile.gif (mierina tikai viena doma, ka daudzi nezina,kas notika seansu laikā zālē.. smile.gif )
*

nu vis kasm an ir palicis taas ir dreebes 0.0 bet tev vinas vajadziigas?
es jau nezinu ko naakam gad cosplejošu
Lija
QUOTE(FaNtA @ May 23 2005, 15:15)
QUOTE(Lija @ May 23 2005, 15:56)
whaaaaaa *raud gaužas asaras* šito es neko neredzēju.. sad.gif  sad.gif biju seansā, vispār biju daudzos seansos.. smile.gif (mierina tikai viena doma, ka daudzi nezina,kas notika seansu laikā zālē.. smile.gif )
*

nu vis kasm an ir palicis taas ir dreebes 0.0 bet tev vinas vajadziigas?
es jau nezinu ko naakam gad cosplejošu
*

papapapapa.....par drēbēm prasīja SheWr... laugh.gif
FaNtA
O.O ups sooryy happy.gif

a kkur var dabuut to dzisemu sarakstu kurš skaneeja visa vesta garumaa?
Yume
hmm, tu domā to kas skanēja laukā?
Tie bija šķiet 10 diski, ko ierakstīja kāds no savejiem.
A ko tu no viņiem gribi?
alt
QUOTE(Yume @ May 23 2005, 16:12)
A ko tu no viņiem gribi?
*

ja godiigi es veel nav atjeegusies smile.gif
bija ok

es jau zinu ko taisiishu naakamajam festam tongue.gif
FaNtA
QUOTE(Yume @ May 23 2005, 17:12)
A ko tu no viņiem gribi?
*

kaa ko dabuut taas dziesmas biggrin.gif nu vismaz lielaako dalju
Kenshin
njaa.. wisp. man arii nebuutu iebildumi pret sho dziesminju dabuushanu ^^
Yume
How, about use DC++?
Tur taču viss ir, kamēr es līdz tiem diskiem tikšu paies vēl labs laiks, tāpēc tas būtu ekonomiskāk un ērtāk.
FaNtA
QUOTE(Yume @ May 23 2005, 17:37)
How, about use DC++?
Tur taču viss ir, kamēr es līdz tiem diskiem tikšu paies vēl labs laiks, tāpēc tas būtu ekonomiskāk un ērtāk.
*

bet man vajag tos nosukumu, NOSAUKUMUS!!!
es varu iztikt arii bez diskiems, bet kaal ia es ka4aaju dziesmas, ja nezinu kaa saucaas un no kuras anime vinas ir huh.gif
Lija
Tur bija GRAVITATION!!!!!!! un pokemoni arī... vairāk pagaidām neatceros.. smile.gif
Yume
Tur bija Bleach, Gravitation, Yami no Matsuai, Tactics, Foolmoon wo sagashite. Sukisyo, digimoni, pokemoni, X-Japan, Naruto, Arc'n'Ciel.. un kas tik vel nē.

UPDT- tongue.gif tās vei ir puķītes, mana ortigrāfija klibo uz abām kājam. ( Bija vērsts uz Anti postu)
anti
.. pareizāk sakot, Fullmoon wa Sagashite un L'Arc~en~Ciel smile.gif
Hikaru
Tur skaneeja:
Chrono Crusade - Opening.
Samurai Deeper Kyo - Opening
Slayers - Opening
Slayers Next - Opening
Slayers Try - Opening
citas dziesmas no Slayers
Vandread - Opening
u. c. cik es tur atpazinu.
Nuin
Un neviens te neatcereejaas Fullmetal alchemist. dry.gif
alt
QUOTE(Nuin @ May 23 2005, 17:21)
*

tas jau visvairaak skaneeja, chibi tad aaleejaas tad veel vairaak
Hikaru
Veel atcereejos bija openings no "Kono Minikuku Mo Utsukushii Sekai".
Kitsune
Neon Genesis Evangelion - Cruel Angels Thesis rolleyes.gif
Nuin
Tiko atcerējos, skanēja Noir. biggrin.gif
Yume
emm, mēs tagad dziesmas atcerēsimies? huh.gif
Tā nu gan būs atrakcija.
Kikyou
QUOTE(alt @ May 23 2005, 17:29)
QUOTE(Nuin @ May 23 2005, 17:21)
*

tas jau visvairaak skaneeja, chibi tad aaleejaas tad veel vairaak
*

Hahaha kā to var aizmirst. XD "Omg! Mana dziesma!"
FaNtA
QUOTE(Yume @ May 23 2005, 20:03)
emm, mēs tagad dziesmas atcerēsimies? huh.gif
Tā nu gan būs atrakcija.
*

biggrin.gif a kas tev nepatiik?

thx par atsauksmi, saakšu kačaat happy.gif bet kaads man var pastaastiit siikaak par to speeli kuru juus tur speeleejaat - kkas pa paariem un vajadzeeja dariit ko lika
+Chibi+
Uh. Es beidzot pieskrienu pie neta.

Drausmas, pelēkā ikdiena patiesi IR pelēka. dry.gif Grūti bez festa. Eh. Ļoti grūti. Un dīvaini staigāt ne-Eda drēbēs "I don't feel like me in this anymore... Give me my white gloves!!!" Heh.

Mmm. Visi iespaidi par festu vienā vārdā - GRANDIOZI. happy.gif

Go tauta, go. happy.gif
Duarh
Nu labi, sabiedriskaa puse jau pasaakumam varbuut bija laba, bet taa pati programma diezgan nozheelojama - visvairaak viilos tajaa, ka programmaa daudzaam filmaam bija rakstiits 'jap. val krievu subt.', bet bija stulbs voiceover krieviski. Kapeec man maksaat naudu, lai voice-overu skatiities, vienalga vai tas krieviski vai angliski vai latviski? Shitaa sanaaca gan ar flying ghost ship, gan ar ninja scroll; un nosleegumaa ar debiili - krievu voice-over ar neizteiksmiigu balsi, kas knapi tiek liidzi notiekoshajam, kopaa ar anglju subtitriem (pie tam veel n reizes redzeetais GITS).

Vispaar jau man pret to visu nebuutu iipashu iebildumu, ja vien ar drukaato programmu nemaaniitu cilveekus - labi jau ir, ka cilveekiem ir izdevies tik daudz anime uz LV atvest un publiku ar to iepaziistinaat. Bet nevajag maaniities, tas skjiezh cilveekiem naudu un laiku.
alt
Duarh,

ja jau tev bija tik daudz iebildumu par to, ka krievu valoda gaaja paari (man ar tas negaaja pie sirds), bet ja tas ir labaakais ko vareeja dabuut, pluss, daudziem tik un taa ir gruuti lasiit krievu subtirtus, vieglaak ir saprast (kaadi 70-80% latvieshu un cittautieshu, labak saprot dzirdot nekaa lasot).

tagad mees vareetu veel padiskuteet par to kapeec nav japaanju ar lv subiem un krievu valodu austnjaas...

Ja tevi neapmierina filmu programma vai to pasniegshana
EJ COSPLEJOT!

Tracina cilveeki, kuri brauc virsuu pasaakumam, kursh notiek TIKAI otro reizi. Protams, ka nav ideali... bet vai tad progress nav manaams?

sorr ka es shitaa, zinu te driikst mest iekshaa arii negatiivos aspektus, utt
bet shis nu ir mans viedoklis
Tador
njamm... piekriitu Alt...
principaa mani arii pabesiija voicovers, bet nu es pats LJOTI labi zinu, ko noziimee tehniskas un citaadas probleemas *hehe*
bet nu jaasaka ka gods godam.
ehhh... shoriit pamodos, paskatijos uz zobenu un noleemu, ka man viss shis saulainais laiks ir vienaldziigs, jeb pat peleeks... fests, kur esi Tu???

P.S.
Ko tik agri dari augshaa, Alt?
alt
QUOTE(Tador @ May 24 2005, 06:35)
njamm... piekriitu Alt...
principaa mani arii pabesiija voicovers, bet nu es pats LJOTI labi zinu, ko noziimee tehniskas un citaadas probleemas *hehe* bet nu jaasaka ka gods godam.
ehhh... shoriit pamodos, paskatijos uz zobenu un noleemu, ka man viss shis saulainais laiks ir vienaldziigs, jeb pat peleeks... fests, kur esi Tu???
P.S.
Ko tik agri dari augshaa, Alt?
*

uz Liepaaja jaabrauc
sorr ka es iisteniibaa te taa sabraustiijos, bet nu smile.gif
Es tieshaam uzskatu ka shaadus paarmatumus ir veerts izteikt kad organizatoriem buus daudz plashaaka pieredze saadu pasaakumu organizeeshanaa, un reaalaakas iespeejas atrast kopromisu shajaa valodu jautaajumaa, meerkjauditorija ir pietiekami dazjaada gan vecuma gan vadodu zinaashanas jomaa..
es par ideaalu atziistu japanese vs english subs.. daudziem tas neiet pie sirds tongue.gif
Tador
QUOTE(alt @ May 24 2005, 06:51)
uz Liepaaja jaabrauc
sorr ka es iisteniibaa te taa sabraustiijos, bet nu smile.gif
Es tieshaam uzskatu ka shaadus paarmatumus ir veerts izteikt kad organizatoriem buus daudz plashaaka pieredze saadu pasaakumu organizeeshanaa, un reaalaakas iespeejas atrast kopromisu shajaa valodu jautaajumaa, meerkjauditorija ir pietiekami dazjaada gan vecuma gan vadodu zinaashanas jomaa..
es par ideaalu atziistu japanese vs english subs.. daudziem tas neiet pie sirds tongue.gif
*

jaasaka... pekriitu.
bubu
Andrīša iespaidi par festu: http://boot.lv/forums/viewtopic.php?t=2126...=asc&highlight=
Tador
QUOTE(bubu @ May 24 2005, 07:07)

beeh...
rebel
mm..andriitis taac ljoti intelektuaals un sajstosshs cilweex shkjiet.. laugh.gif
katram jaw sawi iespajdi,gadaas jaw arii taadi mulkjiigi lajkam..nez.. man jaw liekas,ka lielaakai daljaj patika un tas jaw i pac pac galwenajz!
Lija
Es no festa ieguvu vēl īso kursu bišonenu atpazīšanā....
kā arī vārds "Tadaima" izraisa nenormālu smieklu lēkmi... laugh.gif
zenofex
Nebija slikti tās divas stundas, kuras tur patusēju. Ar nožēlu jāsaka, ka nevarēju veltīt šim pasākumam vairak laika.

Nenormālais respekts visiem cosplayeriem - pārsteidza atraisītība un brīvība, kas valdīja tajā bariņā.

Ghost In The Shell gan bija diezgan mokoši skatīties - ar šito monotono krievisko tulkojumu, kas nespēja pat tikt līdzi oriģinālam laikā... Šausmas.
Ghoul
man patika tikai filmas uz kuraam biju aizgaajis lika veeleties ko labaaku, ja mani pirms SIN nebuut ietinushi tualetes papiiraa tad buutu galiigi garaam. I wish u were here bija labs bet garlaiciigs sad.gif . Cosplayeri bija pacentushies Mans favoriits visaa baraa Wolfwood, bet visvairaak piestraadaats bija pie Inuyashas teerpa ( ceru ka vinjsh arii uzvareeja ), Ed's bija labs smile.gif
P.S
Kaads nevar pateikt kuri uzvareeja iesniegto ziimeejumu konkursaa??????????
Duarh
QUOTE(alt @ May 24 2005, 05:58)
Duarh,

ja jau tev bija tik daudz iebildumu par to, ka krievu valoda gaaja paari (man ar tas negaaja pie sirds), bet ja tas ir labaakais ko vareeja dabuut, pluss, daudziem tik un taa ir gruuti lasiit krievu subtirtus, vieglaak ir saprast (kaadi 70-80% latvieshu un cittautieshu, labak saprot dzirdot nekaa lasot).

Tracina cilveeki, kuri brauc virsuu pasaakumam, kursh notiek TIKAI otro reizi. Protams, ka nav ideali... bet vai tad progress nav manaams?
*

nu nezinu, uz pirmo nebiju, bet jau teicu, ka labi, ka cilveeki vispaar kaut ko taadu izdariijushi - bet tas, ka programma melo, nav attaisnojams ar to, ka 'tikai' otraa reize. tik daudz jau var izpeetiit, vai buus subtitri vai ne. lai jau ir visur tas krievu voiceover, tikai pasakiet, ka taa buus, un es tuvumaa neraadiishos. nav man tik daudz naudas, lai es par visaadiem suu_ teereetu. ne vaarda arii neteiktu, ja tas buutu bezmaksas pasaakums, bet, ja tu liec cilveekiem maksaat, tas uz tevi uzliek zinaamu atbildiibu nodroshinaat to, ko tu soli.

bet cosplay bija interesanti paskatiities - var redzeet, ka LV ar kas saak kusteeties, varbuut, ka peec paaris gadiem jau buus taada kvantitaate & kvalitaate, kaa Somijas animekonos (uz kuriem visiem iesaku aizbraukt, vismaz tad, kad tie ir kopaa ar Finnconiem)
Kima
QUOTE(S.U.D @ May 24 2005, 10:42)

P.S
*

par ko tu tieshi intereseejies, par to konkursu kas bija zaalee (uz wietas) wai to kas piedaliijaas izstaadeee?..
Kikyou
QUOTE(Lija @ May 24 2005, 08:46)
*

Hmm paga, par kuro "Tadaima" tu runā? laugh.gif
+Chibi+
QUOTE(Lija @ May 24 2005, 09:46)
Es no festa ieguvu vēl īso kursu bišonenu atpazīšanā....
*

biežāk tiecies ar mani. XD

QUOTE(Kikyou @ May 24 2005, 23:29)
QUOTE(Lija @ May 24 2005, 08:46)
*

Hmm paga, par kuro "Tadaima" tu runā? laugh.gif
*

par to no Tokyo Godfathers. laugh.gif
Tador
Chibi, GULEET!!!!!!!
alt
shito bilzju linki nav muusu forumaa tongue.gif
http://foto.inbox.lv/lamer0/animefest2
http://www.livejournal.com/users/spunja/130239.html

te nav daudz jo lielaaka dalja infas par bildeem tomeer ir samesta muusu forumaa smile.gif
jaa Chibi un fanta, kaut un inbox sasviediet taas bildes :/
Ghoul
smile.gif
QUOTE(za4peedinja @ May 24 2005, 15:12)
QUOTE(S.U.D @ May 24 2005, 10:42)

P.S
*

par ko tu tieshi intereseejies, par to konkursu kas bija zaalee (uz wietas) wai to kas piedaliijaas izstaadeee?..
*

Izstaades, tos kuri uz vietas bijapats zinu ( man otraa vieta tika ). Izstaades konkursaa diemzeel netiku ( visiem tur tik superiigi kraasots utt. ). Yume kad tev vareetu buut briivs laiks man manuz ziimeejumu ljoti vajag ??????? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.