QUOTE(alt @ May 24 2005, 05:58)
Duarh,
ja jau tev bija tik daudz iebildumu par to, ka krievu valoda gaaja paari (man ar tas negaaja pie sirds), bet ja tas ir labaakais ko vareeja dabuut, pluss, daudziem tik un taa ir gruuti lasiit krievu subtirtus, vieglaak ir saprast (kaadi 70-80% latvieshu un cittautieshu, labak saprot dzirdot nekaa lasot).
Tracina cilveeki, kuri brauc virsuu pasaakumam, kursh notiek TIKAI otro reizi. Protams, ka nav ideali... bet vai tad progress nav manaams?
nu nezinu, uz pirmo nebiju, bet jau teicu, ka labi, ka cilveeki vispaar kaut ko taadu izdariijushi - bet tas, ka programma melo, nav attaisnojams ar to, ka 'tikai' otraa reize. tik daudz jau var izpeetiit, vai buus subtitri vai ne. lai jau ir visur tas krievu voiceover, tikai pasakiet, ka taa buus, un es tuvumaa neraadiishos. nav man tik daudz naudas, lai es par visaadiem suu_ teereetu. ne vaarda arii neteiktu, ja tas buutu bezmaksas pasaakums, bet, ja tu liec cilveekiem maksaat, tas uz tevi uzliek zinaamu atbildiibu nodroshinaat to, ko tu soli.
bet cosplay bija interesanti paskatiities - var redzeet, ka LV ar kas saak kusteeties, varbuut, ka peec paaris gadiem jau buus taada kvantitaate & kvalitaate, kaa Somijas animekonos (uz kuriem visiem iesaku aizbraukt, vismaz tad, kad tie ir kopaa ar Finnconiem)