Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otaku pasaakums
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
jurc
He he... +Chibi+ šoreiz paveicās... tongue.gif

Ok... Ta rīt 24:00 būšu [būsim] pie brīvības pieminekļa.. Cerams ka vairs nepārdomāsiet...
Rags
QUOTE(Tador @ Apr 7 2005, 18:40)
ok, ja kas notiks tad nelaidiishu projaam!!!
bet lai nu kaa tomeer taisam
ja nesavaaksies grieziishu matus (juusu) un paarstraadaashu zeltaa tongue.gif
bet lai nu kaa tiekamies pie briiviibas piemineklja 24:00, visi saprot?

Sir! Yes Sir! biggrin.gif

Tador
Sir! Yes Sir! biggrin.gif

*

[/quote]
YOU BETTER BELIEVE IT OR ELSE I WILL SMOKE YOU LIKE A CUBAN CIGAR!!!
(sorr par half-life opp force quoutu, ja kaadam kas kaa... whatever!)
Yume
Ui, viss notiek, savādāk mani Lija jau sabiedēja, tā kā pie datora es netieku tad naudu dodu uz ķepas.
mani ar var skaitīt klāt.
FaNtA
eh... es laikam ta netieku, kautvai ļoti gribeetu sad.gif ja es brauktu ta es paņemtu arii digitaalo rolleyes.gif
+Chibi+
hei, davai, brauc.. atliec visu plānus.. šitie pasākumi ir vērnienīgāki kā pie manīm... happy.gif
FaNtA
njaa, bet mani nelaiz, saak smadzenes skalot ka var visaadi nelaimes gadiijumi notikt utt :/ bet ja juus vareetu sarunaat ar vecaakiem dry.gif ta jau brauktu, tur jau taa lieta ka man nekaadu plaanu nav wacko.gif
Rags
QUOTE(FaNtA @ Apr 7 2005, 21:09)
njaa, bet mani nelaiz, saak smadzenes skalot ka var visaadi nelaimes gadiijumi notikt utt :/ bet ja juus vareetu sarunaat ar vecaakiem  dry.gif ta jau brauktu, tur jau taa lieta ka man nekaadu plaanu nav  wacko.gif
*

ja baidīties no tādām lietām tad vispār nevar no mājas līst lauka un dzīvot huh.gif pabaksti vēl vecākus, tik tā normāli argumentējot, gan jau sarunāsiet wink.gif
FaNtA
QUOTE(Rags @ Apr 7 2005, 21:23)
ja baidīties no tādām lietām tad vispār nevar no mājas līst lauka un dzīvot huh.gif 
*

es jau zinu, bet viņi dry.gif ... es protams meeģinaašu, bet es īsti neierubījos kur tas buus, es saprotu ka mees satiksimies pie brīv-pieminekļa, bet kur taalaak?
Sigfa
prom uz baaru, piedzerties biggrin.gif
.
Tador
QUOTE(FaNtA @ Apr 7 2005, 20:27)
QUOTE(Rags @ Apr 7 2005, 21:23)
ja baidīties no tādām lietām tad vispār nevar no mājas līst lauka un dzīvot huh.gif 
*

es jau zinu, bet viņi dry.gif ... es protams meeģinaašu, bet es īsti neierubījos kur tas buus, es saprotu ka mees satiksimies pie brīv-pieminekļa, bet kur taalaak?
*

tas buus khmm... teaatrii... Austrumu Robezha (vaagnera ielaa).
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Apr 7 2005, 21:45)
prom uz baaru, piedzerties biggrin.gif
                                                .
*

to darīs Sigfa, a mēs pārējiem, normālie cilvēciņi, iesim uz Austrumu robežu uz saviesīgu anime vakaru... XD
FaNtA
huh.gif tiešaam?! sleep.gif ta jau juus esat sveetie, ne piipeejat ne dzerat laugh.gif
Sigfa
Chibi censhas glaabt nesaglaabjamo- visi mees te piipeejam zaali, valkaajam pukjainus kreklus, mums visiem ir gari mati un Dzhona Leona cieniigas saulenes un miiljakie teicieni ir " na-na- naarly, duude..." un viegls smieklinjsh. LOVE & PEACE!

Ceesu alus, 4eva'
Tador
QUOTE(FaNtA @ Apr 7 2005, 21:12)
huh.gif tiešaam?! sleep.gif ta jau juus esat sveetie, ne piipeejat ne dzerat  laugh.gif
*

buus pluu,ju viins biggrin.gif
60606060606060606060000000000000000000000000066666666666600000000066666666666606
66066606660660660666666660666066606660666
FaNtA
ggg viins ir veseliigs ;D njaa... i bring u peace! visi dziivosim mieraa un harmoonijaa sleep.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Apr 7 2005, 22:17)
Chibi censhas glaabt nesaglaabjamo- visi mees te piipeejam zaali, valkaajam pukjainus kreklus, mums visiem ir gari mati un Dzhona Leona cieniigas saulenes un miiljakie teicieni ir " na-na- naarly, duude..." un viegls smieklinjsh. LOVE & PEACE!

Ceesu alus, 4eva'
*

SIGFA BEIDZOT PASKATĪJĀS SPOGULĪ!!!!! Holy Jesus, miracles do happen!!!

btw es vel pabakstiiju, viņi teica ka nee mad.gif es juutos... gomen, bet šoreiz es nekur netieku, tad tikai liidz naakamajai reizej, vel jau priekšaa ir chibi vaarda diena >=)
+Chibi+
Hah, no draugiem.lv manu vārda dienu izvilki, vai ne? Heh. Schmart.

Nu skatīsimies, skatīsimies... Jau sākat ciemos uzprasīities! KĀDA NEKAUNĪBA!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Rags
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 7 2005, 22:34)
SIGFA BEIDZOT PASKATĪJĀS SPOGULĪ!!!!! Holy Jesus, miracles do happen!!!

image
FaNtA
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 7 2005, 23:00)

Nu skatīsimies, skatīsimies... Jau sākat ciemos uzprasīities! KĀDA NEKAUNĪBA!!!  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

a bet protams, hm a kapeec mees vienmeer pie tevis ejam, kapee mees nevareetu paarmaiņas peec aiziet pie kaada cita rolleyes.gif
X_Kamui
rolleyes.gif Es nebušu rit... oi ne jau šodien .... smile.gif
Kaut ka nevelk kautkur iet.............
smile.gif Pasedešu majas, daudz edišu un skatišos animi lidz riitam tongue.gif
Tador
QUOTE(-Kai- @ Apr 7 2005, 23:29)
rolleyes.gif Es nebušu rit... oi ne jau šodien ....  smile.gif
Kaut ka nevelk kautkur iet.............
smile.gif Pasedešu majas, daudz edišu un skatišos animi lidz riitam tongue.gif
*

BAKA
itkaa tur tas nebuutu... un plus veel ljoti laba kompaanija, ect un arii afterparty un ir arii iespeeja uz 5 tekkena mini turniiru aiziet sestdien biggrin.gif
Rags
QUOTE(Tador @ Apr 8 2005, 00:32)
ir arii iespeeja uz 5 tekkena mini turniiru aiziet sestdien biggrin.gif

hehe, tas izklausās labi rolleyes.gif un tas nekas ka pēdējais ko spēlēju bija Tekken 3... un ļoti ļoti sen... laugh.gif
X_Kamui
rolleyes.gif Nu lab varbut ari aiziešu......
........varbuut es neko nesolu biggrin.gif (vis kas var notikt laugh.gif )
Sigfa
Jaa Chibi, es paskatiijos spogulii un redzeeju mieru miiloshu, zaali smeekjeejoshu hippiju biggrin.gif Tev ir dziiva izteele.

Par tusu, cik tad mees buusim?
+Chibi+
QUOTE(FaNtA @ Apr 7 2005, 23:28)
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 7 2005, 23:00)

Nu skatīsimies, skatīsimies... Jau sākat ciemos uzprasīities! KĀDA NEKAUNĪBA!!!  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

a bet protams, hm a kapeec mees vienmeer pie tevis ejam, kapee mees nevareetu paarmaiņas peec aiziet pie kaada cita rolleyes.gif
*

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif LŪDZU. Heh. MANIS PĒC. Heh heh. Nav tā, ka vienmēr ir pie manis, tikai 2 reizes ir bijis. Pie alt arī tika iets. Kāds cits vēl ir gatavs uzņemt tādu baru?
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Apr 8 2005, 08:27)
Tev ir dziiva izteele.

*

Es zinu. Tev nevajag man to visu laiku atgādināt. rolleyes.gif
Spectre
Uuhhh pie sevim tik vasaras viduu vareeshu, tagad remonts iet pa gaisu uz nebeedu un attieciigi tads bardaks un visas istabas taa aizsitas, ka nezinu kur pasham iisti apmesties =), bet vasara ja kas man ir arii seeeta, kur jauka zala zaaliite [driizaak bija] ar to buuvnieciib remontu 1/2 ir pazudusi =(, bet nu zaale atri aug. Kadu anime/barbequ pasaacienu =))) uz vasaras pusi =)
Spectre
Tekens labpraat uzciiniishos tiesa nu no maniim pretinieks ir jau taa taaa vot agraak tie bija LABIRINTA laiki, kad es nopirku 4 zhetonus mani draugi saaka parasti raudaat =)))))) vini pateica, lai es to daru cik vien aatri ir tas iespeejams. Teken 2 un teken 3 tad vel 4 bet nu jau ar 4 reti sanaaca paspeeleeties, tas labirints kluva ne pa celam taa teikt =(

Anyway degu nepacietiibaa showakar es ariibuushu ^^

Shinobi-sama slish es arii buushu =)
alt
QUOTE(kamui21 @ Apr 8 2005, 08:29)
Ka tikai es zinaashu, kas ir kuri...staavees cilveecinji pie piemineklja un es pieieshu klaat...uz jautaajumu par anime teiks jaa, un aizieshu veel aizieshu ar citiem, kameer beigaas maniishu, ka esmu nonaacis neiistaa vietaa...
*

sarkani karodzinji sarkani karodzinji tongue.gif
buus veel dzjeks ar PC tongue.gif

jaa luudzu luudzu luudzu panjem kaads foto aparaatu un zaljas bantes biggrin.gif
Tador
ak jaa... vajadziigs kompis, pele, klava, baroshanas vads un arii vads kas savieno kompi ar monitoru... savu shoreiz nevareeshu dabuut.
jurc
QUOTE(Tador @ Apr 8 2005, 10:36)
ak jaa... vajadziigs kompis, pele, klava, baroshanas vads un arii vads kas savieno kompi ar monitoru... savu shoreiz nevareeshu dabuut.
*

eeeeeeeee ?
Tador un to tu tikai tagad pasaki?!
©alt
ETM
Man nav vada no kompja uz monitoru!! AA un veel lielaakiem suudiem varu pateikt ka DVD roma arii man nav!
ETM
Taaks:
1) Rags var dabuut vadu kas vinjam ir no monika uz kompi. Tjipa tam vadam esot abi gali vienaadi. Man skjiet ka tieshi taads arii vajadziigs. Ja kljuudos, bljaujiet.
2) Ja kaads veel atnes DVD lasiitaaju viss ir ok.

Paareejaa komplektaacija man itkaa ir taada pati kaa pagaajushajaa lieltusaa (respektiivi arii kodeki ir tieshi tie pashi).

ETM
Taatad tu njem DVD romu. Ja nebuus, blame kamui21!

Rags laikam panjems to monika signaala vadu.

Veel atliek jautaajums par skanju. Gribeetos dzirdeet ka buus vismaz tikpat (labi?) kaa pagaajushreiz.
Spectre
Varu atstiept savu Romu ja nu gadienaa tomer ........ DVD+/-RW/CD-RW- Lite-On
mani var sazvaniit 24h diennaktii 9442199
BTW man ir Return Of The Cat origanal DVD in Latvian, ja kas PM varu atstiept.
Tador
skanja ir un 10 metri vads arii! biggrin.gif
taaks, kompis, monitora vads, dvd, baroshanas vads, klava, pele, audio vads... shkjiet ka viss!
ph34r.gif
+Chibi+
tilts pāri kanālam. tur stāvēs BARS, kas skaļi bļaustīsies. Tie 100% esam mēs. Un ja būs tāds mazs radījums sarkanā mētelī, tad noteikti būs arī kāds kautiņš, jo man raxturīga neliela agresivitāte pret tiem, ka smejas par manu chibiness.
Tador
peedeejaas minuutes piebilde:
ja kaads gribees kafiju via teeju, njemiet liidzi (nemaljamo kafiju) jo man taa kaa bikiit par maz peso buus lai nopirktu to veel.
sorr, ja kas, paskaidroshu uz vietas ja interesees.
Rags
pārbaudes pēc, tad monitora vadu man jāved ? rolleyes.gif
ok ok, vedīšu lai kas arī notiktu biggrin.gif

**pie sevis klusām: "tuss, tuss, tuss!" laugh.gif
+Chibi+
Tas buus drusku "off-topic", i know, bet LOOK AT MY AVATAR. happy.gif Hah hah.

Mūziku vajag nest?
jurc
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 8 2005, 21:23)

Mūziku vajag nest?

*

Ta jau labāk kādus AMV... vismaz intresantāk klausīties.... smile.gif
+Chibi+
AMV ir Hikaru lauciņš. happy.gif

Sigfa
I'm back from the dead, bet neesmu speejiigs iipashi domaat peec ~ 30 neguleetaam stundaam... iepostoshu atsauksmes, kad buushu pamodies biggrin.gif Tadors, ETM, Rags un veel paaris cilveeka aizgaaja uz afterparty- rukaat tekkenu biggrin.gif Lai jums sokas, es eju sapnjot par to kaa es gulju.
Yume
dry.gif Sigfa, tu to speciāli uzrakstīji? Es vit tagad sēžu darbā un gulet vēl ilgi nedabūšu. Brr...
Hikaru
I'm back. smile.gif Galvenais, ka... kā tur bija rakstīts.... pēc "dažādām dzīwībai bīstamām spēlēm" es paliku dzīvs. sleep.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.