Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pankuuku tuss
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Hikaru
Jā, sabiedrība bija ļoti interesanta. biggrin.gif
Tik žēl, ka anime nesanāca paskatīties.
Es gan 1:00 jau aizgāju prom... Varbūt jūs tur pēc tam tikāt pie anime skatīšanas?
Lija
QUOTE(Hikaru @ Mar 22 2005, 10:19)
Varbūt jūs tur pēc tam tikāt pie anime skatīšanas?
*

īstenībā netikām gan, taču bija pietiekoši ienteresanti... mani mocija tālāk!!! unsure.gif
jurc
man te alt lika pajautāt kā jums gāja ar medu un asām garšvielām? huh.gif
Lija
QUOTE(JurCHiX @ Mar 22 2005, 11:25)
man te alt lika pajautāt kā jums gāja ar medu un asām garšvielām?  huh.gif
*

Em...em... bija diezgan interesanti!!! tongue.gif Visu laiku terorizējām ar jautājumiem vai tur nav gadījumā kāds prusaks!!! bet bija okei! smile.gif
+Chibi+
hmmmm............................................................ *kasa galvu* Nevar buut, ka nevienam nebija mana numura. sleep.gif
Yume
Bija, mēs speciāli dabūjām tavu nummuru, un rakstījām sms, un es mēģināju zvanīt, bet tu neatbildēji... kautkas nebija štokos, paši baigi brīnījāmies...

Njā.... a man nāk miegs, nez, zili brīnumi ne? Itsevišķi zinot ka gulēts vēlarvien nav un nebūs. biggrin.gif

Alt... worship tevi pr rūpēm, tu pusvakaru virtuvē nosēdēji... brrr... man sirdsapziņa moka.
Lija
he,he.. es ar mocos ar miegu... laugh.gif
Chibi, tagad gan lielākajai daļai ir tavs Nr... (protams ja tas ir pareizais)
p.s.tu no tarakāniem baidies??? huh.gif
jurc
QUOTE(Yume @ Mar 22 2005, 15:17)
Alt... worship tevi pr rūpēm, tu pusvakaru virtuvē nosēdēji... brrr... man sirdsapziņa moka.
*

Jūs tur skatās nenomokat tak nabaga alt... blink.gif unsure.gif
windhover
Mjā tuss bija izdevies, anime gan nesanāca paskatīties. Ja nākamreiz sadomāsim, ko tādu darīt, tad vienkāršāk man būs visu datoru paņemt līdz, jo vēlreiz gar tajiem grūti iespraužjmajiem vadiem krāmēties negribas.. ph34r.gif
Paldies, Alt, par pankūkām un Edagaram par brokastīm (gaļa ar medu <- tas bija interesanti).
Hikaru, Teiku atradi ātri? smile.gif
Tos prusakus ir jāredz! Tik milzīgi! un viens otrs brīvi rāpo pa grīdu.. Lija bija STĀVĀ sajūsmā.. laugh.gif
X_Kamui
blink.gif Hmm... vai tuvaja nakotne planojas vel viens tuss???
Lija
QUOTE(windhover @ Mar 22 2005, 20:19)

Tos prusakus ir jāredz! Tik milzīgi! un viens otrs brīvi rāpo pa grīdu.. Lija bija STĀVĀ sajūsmā.. laugh.gif
*

it`s not funny!!!! it`s realy NOT funny!!!! dry.gif viņi tiešām ir briesmīgi, man vēl joprojām ir iestrādājies reflekss skatīties vai tas monstrs kaut kur nenāk man virsū!! unsure.gif brrrr....
Hikaru
QUOTE(windhover @ Mar 22 2005, 20:19)
Hikaru, Teiku atradi ātri? smile.gif
*

Jā, aizgāju uzreiz pa pareizo ceļu. biggrin.gif Tur mani savāca, un 2:00 jau biju mājās. No rīta jau pamodos un labi, ka dienā nevajadzēja mocīties ar miegu. rolleyes.gif Varēju visu dienu mierīgi skatīties anime.... man šī nedēļa ir brīvlaiks. rolleyes.gif
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Mar 22 2005, 16:17)
Bija, mēs speciāli dabūjām tavu nummuru, un rakstījām sms, un es mēģināju zvanīt, bet tu neatbildēji... kautkas nebija štokos, paši baigi brīnījāmies...

*

Laikam būsiet kādam svešiniekam zvanījuši... 6058363? Neko neesmu ne manījusi, ne dzirdējusi.... sad.gif Žēl. Ļoti žēl.
Yume
Hm, ir īstais irs īstais.
Kāpēc tev nekas nebija? huh.gif

Viss, nākamreiz nāksim tev pakaļ.
windhover
QUOTE(Yume @ Mar 23 2005, 21:49)
Hm, ir īstais irs īstais.
Kāpēc tev nekas nebija? huh.gif

Viss, nākamreiz nāksim tev pakaļ.
*

Būtu jau interesanti --> Bariņš otakiešu iet no adreses uz adresi, meklējot foruma biedrus, kuri būtu ar mieru piedalīties tusā..

Man sāk likties, ka tā problēma ar Alt telefonu (viņu nevar sazvanīt) ir lipīga, jo nu tā ir aizceļojusi arī pie Chibi.. ph34r.gif
+Chibi+
Mani vienmēr var sazvanīt - darba specifika. Tel. vienmēr ieslēgts. Neatbildu tikai lekciju laikā. Un jūs jau nu noteikti nezvanījāt man lekciju laikā, heh....

Anyway. Tērbatas un Tallinas ielas stūris. Nākamreizes pakaļ. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.