Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lieltuss
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Tador
taatad vai savaaksies uz sho piektdienu (18. martu) daudzi jo daudzi cilveeki... nu labi, necilveeki - otaku, kas patusees un labi pavadiis laiku?
SheWr
Diez vai es tikshu. Es pat veel neesmu iesaacis taisiit teerpu prieksh Cospleya, jo nav nemazaakaa nojausma kaa taadu uzshuut...... sad.gif
Church
count /me in. un cik esu dzirdeejis, veel vairaaki no pazinjaam izteica veeleeshanos.
jurc
Mani ar alt arī pierakstat! Bet nu cerams ka tiešām būs.. a to jau viss ir saplānots uz braukšanu... Nebūtu patīkami visu atcelt!
peace
Dzonis
var mani mieriigi skaitiit pie pasaakuma daliibniekiem.esmu vairaak kaa paarliecinaats ka ieradiishos
jurc
Lab, atkal rodas mūžīgie jautājumi:
1) cik jāmaksā?
2) kur satiekamies?
3) animi skatīsimies?
4) kafija būs?
Tador
QUOTE(JurCHiX @ Mar 14 2005, 23:04)
Lab, atkal rodas mūžīgie jautājumi:
1) cik jāmaksā?
2) kur satiekamies?
3) animi skatīsimies?
4) kafija būs?
*

1)cik var, jo airaak, jo labaak - ja paliks paari, naakamreiz buus leetaak.
2)23:30 pie briiviibas piemineklja (tuss mo 2400 - 0900 ((aptuvent)))
3)Skatiisimies - shoreiz mazinaasim... kljuudas tehniskajaa izpildiijumaa.
4)buus, buus. lai gan teejaa ir vairaak kofeiina biggrin.gif
Roze
Tākā šoreiz nekas cits nav ieplānots - piedalos.
Rags
woot, es busu toch happy.gif
domaju ka soreiz maybe pat vairak savaksies wink.gif
ETM
Nu es taa kaa gribeetu, bet ar to sanaakshanu ir kaa ir. Principaa uz vakara pusi zinaashu vairaak (gribeju jau teikt riitvakar, bet ir jau "riit").
Rob_X
rodas sajuuta ka buushu rolleyes.gif ir arii anime uz dvd wink.gif (data formaataa)
X_Kamui
Nu es šoreiz toch party nepalaidišu garam... tatad es piedalos biggrin.gif
tongue.gif Piecite no manim bus ...
Hikaru
Un es arī noteikti būšu.

No manis za4peedinja gribēja DVD paņemt. Man būs līdzi šis tas, kaut gan man nekā daudz nav.
Lija
oki, es ar laikam būšu....
Tador!!!!!! Plīz... ir arī tauta, kura nedzer kafiju (šo pretīgo šļuru). So, so plīīīz vai nevar sadabūt arī tēju ar pamatīgu daudzumu cukura...
jurc
Mēs te ar Dzoni izdomājām tādu vienkāršu lietu - kā būtu ka tiem kas brauc tālāk par 200km ieejas maksa nav jāmaksā? Tjip jūs izmaksājiet mums ^^ A to lai 2x mēnesī maksātu 5Ls + ceļš 7ls.. Bik sanāk.. kabata par mazu...
Arigato....
windhover
Es ar būšu, bet tas Brīvības piemineklis ir samērā liela padarīšana, ceru, ka nebūs daudz tādu bariņu pie kā apjautāties, vai gadījumā nav otakieši.. Jūtu, ka šī nedēļa būs gara (līdz piektdienas vakaram) rolleyes.gif
Yume
Vo, beidzot ir kāda skaidrība.
Nu ko, sestdien uz darbu tikai uz 10:00, tad pat paspēšu.
Es arī būšu.
Hikaru
QUOTE(windhover @ Mar 15 2005, 17:16)
Es ar būšu, bet tas Brīvības piemineklis ir samērā liela padarīšana, ceru, ka nebūs daudz tādu bariņu pie kā apjautāties, vai gadījumā nav otakieši.. Jūtu, ka šī nedēļa būs gara (līdz piektdienas vakaram) rolleyes.gif
*

Daudz tādu bariņu nebūs. Mazāk par desmit 10 bariem. biggrin.gif

Varētu izmantot tos sarkanos karodziņus, kurus pagajušo reizi viens atnesa, lai varētu atpazīt otakiešu baru. biggrin.gif Baigi labie karodziņi bija.
jurc
QUOTE(Hikaru @ Mar 15 2005, 17:41)
Varētu izmantot tos sarkanos karodziņus, kurus pagajušo reizi viens atnesa, lai varētu atpazīt otakiešu baru. biggrin.gif Baigi labie karodziņi bija.
*

Tas jau bija wizard darbs.. bet nu alt solījās ka uzšūs jaunu karogu, bet nu neizskatās ka viņai kas iet uz priekšu.
wizard! Taisi karogus.. vairumā... tongue.gif
Church
aa, tador, btw paarskajtiiju pieciiti, ja nu kas.
*********** filler chars **************
alt
QUOTE(Church @ Mar 15 2005, 18:24)
aa, tador, btw paarskajtiiju pieciiti, ja nu kas.
*********** filler chars **************
*

biedra naudas jau vaacam?
es jau laikam atkal rokaa doshu..

a sarkanie karodzinji man naf pa rokai un karogs izshuuts netiks, praatiigaak iz apdrukaat augumu, aatraak un vispaar pat leetaak izejvielaas, ja pareikjina.

wink.gif happy.gif wink.gif
+Chibi+
Man tur kaut kur ap 23.00 taapat jaabuut Vecpilseetaa darba lietaas, bet es, protams, neplalaidziishu taadu izdeviibu garaam un arii atcilposhu. Shoreiz gan ne kaa Eds, bet kaa mere Chibi. laugh.gif

QUOTE(SheWr @ Mar 14 2005, 22:21)
Diez vai es tikshu. Es pat veel neesmu iesaacis taisiit teerpu prieksh Cospleya, jo nav nemazaakaa nojausma kaa taadu uzshuut...... sad.gif
*

come on, es gribu ar tevi iepaziities in person..... laugh.gif Pat, ja tu nebuusi Rock Lee. XD
ETM
Taa, es laikam buushu. Varu savu kompu pakjert. Bet jareekjinaas, ka dzelzhi buus taadaa pashaa komplektaacijaa (ja arii soreiz Dzonis atvediis DVD). S-Video izejas NEBUUS. Domaajiet ko ar vadiem dariit.

P.S. Par tiem 200 kilometriem: no Ventspiels ir 180, taa kaa Dzonim taapat taadaa gadiijumaa nekas nespiid 8))
SheWr
Nu zin... Ja jau tu uzstaaj, tad meeginaashu kautkaa savaaktes un uzdroshinaaties aizbraukt... Bet tomeer meeginaashu kautkaadu teerpu aatri uzmunstiereet.... Protams neko daudz te nevaru soliit, jo esmu paaraak slinks cilveeks un varu nesanjemties.........
kaarleens
Būšu =)
Konts kurā kau kas jāieskaita.
+Chibi+
Hei, come on, es uz iepriekshejo atvilkos TIKAI Eda meetelii, jo izdomaaju naakt 1h pirms saakuma. Un nekas, bija labi. happy.gif

Un jaa, es uzstaaju. Es gribu satiktu kaadu tikpat apseestu ar Naruto. happy.gif
Nuin
Ja es tieku (par ko es šaubos) tad kā Wolfwood, bet bez krusta, pārāk uzmanību pievēršu.
jurc
QUOTE(ETM @ Mar 15 2005, 20:39)
P.S. Par tiem 200 kilometriem: no Ventspiels ir 180, taa kaa Dzonim taapat taadaa gadiijumaa nekas nespiid 8))
*

Ok.. attālumu samazinam līdz 150km... Mēs tak daudz neesam...
SheWr
QUOTE(Tador @ Mar 14 2005, 23:17)
QUOTE(JurCHiX @ Mar 14 2005, 23:04)

1) cik jāmaksā?

*

1)cik var, jo airaak, jo labaak - ja paliks paari, naakamreiz buus leetaak.
*

Eeeeh.... cik ir minimums ko var atnest...? Es to gribeetu zinaat, jo esmu veel nabaga skolnieks...
Yume
Emm, tici man, neesi tāds vienīgais, un studenti daži labi ir nabagāki biggrin.gif..

Bet, nu iesaku sūtīt Tadoram par naudas lietām sms vai zvanīt, ātrāk būs atbilde.
Church
par tiem attaalumiem no malas izskataas ka saakas siikumaina kashkjeeshanaas. tik - maksaat, tik - nemaksaat. tach jau ieprieksheejam pasaacienam tadors teica - tik cik nau ielauziens. ja nevar - nevar. vienkaarshi jo vairaak naudas kopsummaa, jo lielaaka iespeeja kaarteejam/naakosham notikt/par naakosho mazaaka summa iekaseejama/vaacama. that's it.
SheWr
Tad jau var ar neko nemaksaat laugh.gif nu labi, labi. Tas buutu ar mieru ja es ierasot ar kaadiem 2-5Ls par ieeju...? A varbuut to attaalumu samazinaat liidz 40km laugh.gif
Church
QUOTE(SheWr @ Mar 15 2005, 21:58)
Tad jau var ar neko nemaksaat  laugh.gif  nu labi, labi. Tas buutu ar mieru ja es ierasot ar kaadiem 2-5Ls par ieeju...? A varbuut to attaalumu samazinaat liidz 40km  laugh.gif
*

erm. mok pietiks. shaada demagogjija, cik naudas, cik km, saak bik shkjebinaat. ja maz peso - nemaksaa. ja cilveekam i peso un veelme redzeet kautko taadu atkaartoties - samaksaas. voluntary thing. vieniigaa probleema lai paaraak maz maksaataaju nebuutu ;P
tas i pilniigi normaali, ja nestraadaajosham skolniekam/studentam i probleemas ar peso.
galvenais i neabjuzeet paarmeeriigi to briivpraatiigaas maksaashanas principu, un viss buus m`key. domaaju, ka naudas nepietiekamiibas gadiijumaa tadors attieciigi sheit vai tur uz vietas taa arii pateiks.
Tador
QUOTE(Lija @ Mar 15 2005, 09:54)
oki, es ar laikam būšu....
Tador!!!!!! Plīz... ir arī tauta, kura nedzer kafiju (šo pretīgo šļuru). So, so plīīīz vai nevar sadabūt arī tēju ar pamatīgu daudzumu cukura...
*

buus teeja, mieraa biggrin.gif
60 chari... 60 chari... 60 chari... 60 chari... 60 chari... 60 chari... 60 chari...
Tador
QUOTE(JurCHiX @ Mar 15 2005, 15:34)
Mēs te ar Dzoni izdomājām tādu vienkāršu lietu - kā būtu ka tiem kas brauc tālāk par 200km ieejas maksa nav jāmaksā? Tjip jūs izmaksājiet mums ^^ A to lai 2x mēnesī maksātu 5Ls + ceļš 7ls.. Bik sanāk.. kabata par mazu...
Arigato....
*

gan jau
ja savaaksies pietiekami daudz cilveeku, kaa izskataas ka buus vispaar ne par ko neuztrauksimies biggrin.gif
Tador
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:55)
Hei, come on, es uz iepriekshejo atvilkos TIKAI Eda meetelii, jo izdomaaju naakt 1h pirms saakuma. Un nekas, bija labi. happy.gif

Un jaa, es uzstaaju. Es gribu satiktu kaadu tikpat apseestu ar Naruto. happy.gif
*

es RAAVU skatos vienmeer...
60 chari... 60 chari... 60 chari... 60 chari... 60 chari...
Tador
QUOTE(Church @ Mar 15 2005, 22:48)
QUOTE(SheWr @ Mar 15 2005, 21:58)
Tad jau var ar neko nemaksaat  laugh.gif  nu labi, labi. Tas buutu ar mieru ja es ierasot ar kaadiem 2-5Ls par ieeju...? A varbuut to attaalumu samazinaat liidz 40km  laugh.gif
*

erm. mok pietiks. shaada demagogjija, cik naudas, cik km, saak bik shkjebinaat. ja maz peso - nemaksaa. ja cilveekam i peso un veelme redzeet kautko taadu atkaartoties - samaksaas. voluntary thing. vieniigaa probleema lai paaraak maz maksaataaju nebuutu ;P
tas i pilniigi normaali, ja nestraadaajosham skolniekam/studentam i probleemas ar peso.
galvenais i neabjuzeet paarmeeriigi to briivpraatiigaas maksaashanas principu, un viss buus m`key. domaaju, ka naudas nepietiekamiibas gadiijumaa tadors attieciigi sheit vai tur uz vietas taa arii pateiks.
*

IECELJU "CHURCH" PAR MANU RUNAS VIIRU FINANCIAALOS UN LIIDZIIGOS ASPEKTOS SARUNAAS AR OTAKU PUBLIKU!
ph34r.gif
zenofex
Hem, 50% ka ieradiishos un 50% ka vilkshos aatraak prom wink.gif Jo naktis nav manas aktiivas darbiibas laiks, iznjemot tusus kur aktiivi jaakustas un jaadzer alkohols wink.gif
Church
QUOTE(zenofex @ Mar 16 2005, 07:41)
Hem, 50% ka ieradiishos un 50% ka vilkshos aatraak prom wink.gif Jo naktis nav manas aktiivas darbiibas laiks, iznjemot tusus kur aktiivi jaakustas un jaadzer alkohols wink.gif
*

hhih. tad es nebuushu vieniigajs alkoholikjis/spirtobola speeleetaajs ;D
P.S.
uz vietas chikam i pasuutaams alko, cik acceros no ieprieksheejaa pasaaciena. pa vecriigas krogu standartcenaam gan protams.
Church
to Tador: btw, vai citreiz nau veerc topicos kaa 'peso' '#kaarteejais pasaakums#' vai 'strelkas' utml ielikt pirmajaa postaa buutisko nfo par vietu / laiku / naudu / konta Nr. / etc? un, ja kas mainaas laika gaitaa, attieciigi edit pirmo postu? a to piemeera peec laj atbildeetu uz jautaajumu ieksh topeca par naudu (kaads tavs acc. #) man naacaas ilgi paarrakt ieprieksheejaa pasaaciena postus ;>
Kima
*Za4peedinja skalji jo sklaji snjuxts taa ka wisi saskrien apkaart, tad uz wisu jautaajosho skatienu skalji un sirds plostoshi breec : "ES NETIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKUUUUUUUUU!!!!!!!"*
Oki, tagad sho sestdienu raudaashu no sirds un nezinaashu kur likties wisu nakti, wareetu jau aizshmaukt, tikai signalizaacija, shoreiz paps nodroshinaajaaas pret taadiem izgaajieniem.....
*"NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" za4peedinja shnjuxt weel wairaak*
Tador
QUOTE(za4peedinja @ Mar 16 2005, 17:32)
*Za4peedinja skalji jo sklaji snjuxts taa ka wisi saskrien apkaart, tad uz wisu jautaajosho skatienu skalji un sirds plostoshi breec : "ES NETIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKUUUUUUUUU!!!!!!!"*
Oki, tagad sho sestdienu raudaashu no sirds un nezinaashu kur likties wisu nakti, wareetu jau aizshmaukt, tikai signalizaacija, shoreiz paps nodroshinaajaaas pret taadiem izgaajieniem.....
*"NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" za4peedinja shnjuxt weel wairaak*
*

signalizaacija??? wtf?
Mental case?
vai kaa narutaru?
60 chari... 60 chari... 60 chari... 60 chari... 60 chari...
Yume
QUOTE(za4peedinja @ Mar 16 2005, 17:32)
*Za4peedinja skalji jo sklaji snjuxts taa ka wisi saskrien apkaart, tad uz wisu jautaajosho skatienu skalji un sirds plostoshi breec
*

Vāāaaaa.. saule, kā tad bez tevis.. bet.. a .. bet kā... viss, es nāku tev pakaļ.
kaarleens
QUOTE(Church @ Mar 16 2005, 11:40)
QUOTE(zenofex @ Mar 16 2005, 07:41)
Hem, 50% ka ieradīšos un 50% ka vilkšos ātrāk prom wink.gif Jo naktis nav manas aktīvas darbības laiks, izņemot tusus kur aktīvi jākustas un jādzer alkohols wink.gif
*

hhih. tad es nebūšu vienīgajs alkoholiķis/spirtobola spēlētājs ;D
P.S.
uz vietas čikam i pasūtāms alko, cik acceros no iepriekšējā pasāciena. pa vecrīgas krogu standartcenām gan protams.
*

mde es laikam nebraukšu uz tusu ar mašīnu līdz ar to var gadīties ja ieradīsies Roze ka saaksmim spirtot tīri nopietni nu anyway Rags te bīdīja kaukādus tekstus par iešanu pēc tusa sakē dzert es arī laikam to vēlētos
Church
QUOTE(kaarleens @ Mar 16 2005, 23:34)
mde es laikam nebraukšu uz tusu ar mašīnu  līdz ar to var gadīties ja ieradīsies Roze ka saaksmim spirtot tīri nopietni nu anyway Rags te bīdīja kaukādus tekstus par iešanu pēc tusa sakē dzert  es arī laikam to vēlētos
*

imho roze ar buus. ;D
*********** filling chars *****************
Rags
QUOTE(kaarleens @ Mar 16 2005, 23:34)
Rags te bīdīja kaukādus tekstus par iešanu pēc tusa sakē dzert  es arī laikam to vēlētos
*

emm, nu tas tikai tad ja tie kas tai vieta ir bijusi mus aizvedis, jo es nezinu ne kur tas ir, ne cik tas maksa unsure.gif
Church
QUOTE(Rags @ Mar 17 2005, 01:37)
emm, nu tas tikai tad ja tie kas tai vieta ir bijusi mus aizvedis, jo es nezinu ne kur tas ir, ne cik tas maksa unsure.gif
*

kaa jau bij postots. neziniishus sagaida pie briiviibas piemineklja(jeb pie laimas pulkstenja?) 23.30 5dien .. parocies pa vecaakiem postiem precizeeshanai .. maksa i briivpraatiiga, bet nebuutu slikti, ja vareetu ziedot labos nodomos lashus piecus ;>
kaarleens
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 01:42)
*

kaa jau bij postots. neziniishus sagaida pie briiviibas piemineklja(jeb pie laimas pulkstenja?) 23.30 5dien .. parocies pa vecaakiem postiem precizeeshanai .. maksa i briivpraatiiga, bet nebuutu slikti, ja vareetu ziedot labos nodomos lashus piecus ;>
*

Curch runa bija par sake bāru pēc pasākuma
Hikaru
QUOTE(kaarleens @ Mar 17 2005, 07:46)
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 01:42)
*

*

Curch runa bija par sake bāru pēc pasākuma
*

Church'am pa nakti slikti strādā smadzenes. laugh.gif
-------
-------
Kā tā za4pēdiņas nebūs? ohmy.gif Ko ta mēs tad darīsim, ja kas nojuks ar aparatūru? Kurš organizēs tos izklaides pasākumus?
+Chibi+
Taa, es bez za4uka negribu. dry.gif Neieshu. Vot taa. [stulbie 60 burti]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.