Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lieltuss
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
ETM
Jums komps buus? Jeb man atkal savu halmu jaastiepj buus? Man S-video arii shoreiz nebuus, taa kaa domaajiet savlaiciigi kabelju risinaajumus. Un kaads vareetu arii pateikt kaadus kodekus vajadzes, lai nav kaa pagaajusreiz. Visi saka ka probleemu ar tehniku nebus, bet neviens neko nedara lai vinju nebuutu.
SheWr
Heh...es uzzinaaju, ka uz sho netikshu - par veelu saaku domaat par to... Ja labi gribeeshu tad uz naakamo varbuut varu kautkaa cereet. Ja es tieku, tad es varbuut arii digitaalo fotokameru sagaadaat vareetu...
windhover
Kā jau visu laiku saku - uz tusu es BŪŠU..
Varbūt, ja neatrodu es vajadzīgo bariņu, varu zvanīt uz numuru, kuru iedeva Church..?
Vēl tikai 123420 sekundes..
jurc
QUOTE(kaarleens @ Mar 17 2005, 07:46)
Curch runa bija par sake bāru pēc pasākuma
*

Sakē maksā 2Ls 100gr.., sushi 8gab. ~1.80Ls... Izskatās ka būs daudz gribētāju iet.. tongue.gif

Digitālais man būs!!!!! Tīri laba! biggrin.gif
Lija
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 17 2005, 11:19)
Taa, es bez za4uka negribu.  dry.gif Neieshu. Vot taa. [stulbie 60 burti]
*

CHIBI, ja tu neiesi es tevi piekaušu!!!! mad.gif kā tā var!!!!! oki!!! Visi savācas un trīsreiz ieelpo... Za4uks liekas tiešām nebūs... sad.gif viņai ir important pasākums, cik sapratu, tad kaut kāds ceļojums...
Tador
QUOTE(ETM @ Mar 17 2005, 12:37)
Jums komps buus? Jeb man atkal savu halmu jaastiepj buus? Man S-video arii shoreiz nebuus, taa kaa domaajiet savlaiciigi kabelju risinaajumus. Un kaads vareetu arii pateikt kaadus kodekus vajadzes, lai nav kaa pagaajusreiz. Visi saka ka probleemu ar tehniku nebus, bet neviens neko nedara lai vinju nebuutu.
*

kompis buutu vajadziigs, man tagad ir arii vads (no mazaa soketa kompii uz lielo pultii).
UN JA CHIBI NEATNAAKS, **visur izlikshu plakaatus ka Eds ir mikroskopisks**
Church
*

/me gan izsaka mineejumu, ka turp dosies tikai tie kas ieprieksh pasaakuma laikaa pie beigaam pasnaudiis paaris stundas ;>

es savukaart pabirdinot smiltis leenaam raapshos uz kojku. jo tuvaak naavej, jo veertiigaaks miegs ;>
alt

*

Gan bei

kjiinieshu japaanju estuve/restoraans ieksh origo, valjaa no desmitiem tongue.gif
Church
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 18:09)
Gan bei
kjiinieshu japaanju estuve/restoraans ieksh origo, valjaa no desmitiem tongue.gif
*

daargi. nepietiekoshi labi par to cenu. imho.
********** yada yada 60 ************
alt
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 19:03)
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 18:09)
Gan bei
*

daargi. nepietiekoshi labi par to cenu. imho.
********** yada yada 60 ************
*

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^
tu par sake vai par paiku?
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^
Church
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 19:06)
*

paiku. sakee man vispaariibaa negarsho. aizdomas ka arii daudziem citiem ;P
dzert kautko nepatiikamu, un slaveet, tikai taapeec ka tas skaitaas "stiliigi" .. nna
alt
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 19:09)
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 19:06)
*

dzert kautko nepatiikamu, un slaveet, tikai taapeec ka tas skaitaas "stiliigi" .. nna
*

<^^^^^^>>>>^^^<<<^^^>>^^<<^^^>>>^<<^
ir kaadi citi varianti?
<^^^^^^>>>>^^^<<<^^^>>^^<<^^^>>>^<<^
Church
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 19:45)
ir kaadi citi varianti?
*

nu. tas jau pilniigi i personiigaas gaumes zinjaa. es esu konservatiivs balzaama cieniitaajs. citam vairaak konjaki vai visiishi patiik. rums. labs viins. etc.
gruuti gan pienjemt dzert kaadu dzeerienu taapee ka tas atbilst stilam vai konkreetai sabiedriibai ;>
liidziigi kaa visi jauniibaa klausaas popmuuziku, kameer veel nau izveeleejushies kautko savu. vai nu taa buutu klasiskaa muuzika, vai metaals. ;>
alt
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 20:01)
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 19:45)
ir kaadi citi varianti?
*

nu. tas jau pilniigi i personiigaas gaumes zinjaa. es esu konservatiivs balzaama cieniitaajs. citam vairaak konjaki vai visiishi patiik. rums. labs viins. etc.
gruuti gan pienjemt dzert kaadu dzeerienu taapee ka tas atbilst stilam vai konkreetai sabiedriibai ;>
*

hmmm konkreeti ideja par gan bei radaas jau peec ieprieksheejaa tusa
meerkjis bija eest ar irbuliishiem tongue.gif

nee nu veel jau var meegjinaat iet eest pelmenjus, bet ja taa padomaa, kur no riita var vispaar kaut ko iedzert un maz vai vajag 6dienas riitaa dzert... tongue.gif

gan jau ka parmainajs peec paika paari nepaliks un toch vajadzees kaut kur iet eest tongue.gif
Church
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 20:28)
hmmm konkreeti ideja par gan bei radaas jau peec ieprieksheejaa tusa
meerkjis bija eest ar irbuliishiem tongue.gif
nee nu veel jau var meegjinaat iet eest pelmenjus, bet ja taa padomaa, kur no riita var vispaar kaut ko iedzert un maz vai vajag 6dienas riitaa dzert... tongue.gif
gan jau ka parmainajs peec paika paari nepaliks un toch vajadzees kaut kur iet eest tongue.gif
*

runaajot par jamo gan bei .. esu tur bijis tik vienreiz .. bet iespaidi par turieni taa .. so-so.
kautvai ka tas nau nekaads kjiinieshu restuuzis, bet kjiinieshu/japaanju/araabu nezinaamaas proporcijaas sajaukums .. tie pashi irbulji .. lai ar vinjiem normaali eestu, kaapeec vinji neservee teixim riisus mazaas bljodinjaas/pialaas, un pashus riisus nesagatavo taadus 'more sticky' lai eertaak consumeet ar irbuljiem? dyk nee, riisi i sausi/birstoshi un no normaaliem lieliem pusdienu shkjiivjiem jaaeed. gribi negribi atmetiisi meegjinaajumiem eest ar irbuli ar roku, un kjersies pie atbiidiitajiem nazi && dakshinju. ;>
ja pasaaciens beidzas pirms kautkur kautkas valjaa - i alternatiiva iekalorizeeties melnajaa kakjii, IIRC diennakc virtuve. veel ganjauka arii kaads no lidinjiem vareetu buut valjaa .. bet visdriizaak ne vecriigaa ..
alt
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 20:42)

ja pasaaciens beidzas pirms kautkur kautkas valjaa - i alternatiiva iekalorizeeties melnajaa kakjii, IIRC diennakc virtuve. veel ganjauka arii kaads no lidinjiem vareetu buut valjaa .. bet visdriizaak ne vecriigaa ..
*

MKV man taadaa gadijumaa patiik labaak.
jaa un vecriigaa taa ir kaa ir... ar vietaam no pasha riita..
hmmm par to ir ciitiigi jaapadomaa smile.gif
Rags
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 19:09)
*

vispar es vienk neesmu meginajis, un lai vai cik slikts tas sake ir, gribu vienk pameginat happy.gif
kaarleens
nu vispaa redzees kaa tur no riita buus varbuut tieshaam gribeesies vairaak maajaas braukt nekaa iet eest sushi vai dzert sake
Church
QUOTE(kaarleens @ Mar 17 2005, 21:55)
nu vispaa redzees kaa tur no riita buus varbuut tieshaam gribeesies vairaak maajaas braukt nekaa iet eest sushi vai dzert sake
*

/me palabo pensneju
izsaku mineejumu, ka neskatoties uz pashreiz biidiitajiem optimistiskajiem plaaniem, guleet gribeesies tik drausi, ka nna visas taalaakaas izklaides ;D
Lija
Tauta jebkurā momentā var aiziet arī uz Jukatan... Taču tur gan ko ēst īsti nav.. sad.gif tas tā kā ir tējas klubs un laikam bija vaļā no 9.00
alt
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 22:20)
/me palabo pensneju
izsaku mineejumu, ka neskatoties uz pashreiz biidiitajiem optimistiskajiem plaaniem, guleet gribeesies tik drausi, ka nna visas taalaakaas izklaides ;D
*

Tev taads arii ir?! tongue.gif
Gribeetos redzeet

vispaar peec pieredzes spriezjot
peec pagaajushaa tusa guleet gaaju tikai at desmitiem vakaraa..

labpraat buutu aizgaajusi guleet peec pieciem tongue.gif

nav tik traki, ja ir kompaanija, tad arii buus vieglaak, neaizmigt un pamaazjoties wink.gif
Tador
hmmmz... labi neiejaiukshos, bet gan no riita skatiishu kas un kaa un mosh liidzi vilkshos smile.gif

bet iisteniibaa gribeeju veel peedeejo reizi pateikt "Laipni visi aicināti!!!!!!!1111!!11!11!!11one!11"
SheWr
nu, man tad mazs, mulkiigs jautaajums - ko juus iisti tur daraat?
jurc
Sēžam, ĒDAM, dzeram, runājam, spēlējam spēles, SKATAMIES ANIME!!!!
SheWr
Nu tad jau viss labi... happy.gif Uztraucos par to ka ja tikai runaas, tad man aatri vien aptruuks vaardu kraajums....
Yume
Hmm, kamēr atceros, un darbs vēl nav tik daudz, tad tā..
Tadors prasija vai tauta ņens datoru. Vienīgas ko vajag ir tas sistēmas bloks ar DVD un barības vads. Pārējais ir.
Tad nu cik atceros ETM izrādīja vēlēšanos nest datoru, vai es atkal maldos auzās?
Church
QUOTE(Yume @ Mar 18 2005, 16:08)
Hmm, kamēr atceros, un darbs vēl nav tik daudz, tad tā..
Tadors prasija vai tauta ņens datoru. Vienīgas ko vajag ir tas sistēmas bloks ar DVD un barības vads. Pārējais ir.
Tad nu cik atceros ETM izrādīja vēlēšanos nest datoru, vai es atkal maldos auzās?
*

es b veel pieziimeetu ka nebuutu slikti uzinhaleet:
- BSPlayer www.bsplayer.org
- K-Lite full codec pack http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm
.. kad es veel lietoju windozi, shamo divu daudzmaz pietika visa vejda filmaam/animeem misc. encodingos. a to negribas uzrauties pasaaciena laikaa, ka nespeelees kaadu exotiskaaku xvidu, ogm, mkv, vaj neraadiis subus utml.
P.S.
attachaa mans anime lists.
ETM
1. Es neizraadiiju veeleeshanos, bet gan piedaavaaju risinaajumu. Taa kaste tomeer neeerta un smaga. Un ja buutu attapushies veel laiciigaak tad DVD-roma jums nebuutu.

2. Tad nu shoreiz kaut kaada infa par vajadziigo softu arii ir. Tas nevar neprieceet.

Taatad visu summeejot: Buus kaste/vadi/klava/pele. Dzonis soliija DVD. Uz taas kastes seedees BS Player (kuru man uz cietnja jau pagaajushreiz atrada) un kodekpaks (kursh shobriid naak).

Ceru ka no debesiim paaraak nenaaks lejaa visaada draza. Kaadaa maisaa jau droshi vien buus jaaiepako taa djeela.
Yume
Hmm, nu laika prognozi nesolu labiu, bet līt, vakarā nelīs. Ja nu vienīgi snigs.
kaarleens
visiem ļoti atvainojos manis nebūs (darba apstākļu dēļ)
manis ieskaitīto 5 ls var izmantot tusa vajadzībām tas kā ziedojums no manis
man patiešām žēl sad.gif
Seven_of_zero
Busu klat jau ap 23.00. .....................................
X_Kamui
laugh.gif Hehehe kaut ka no galvas tas party izlidoja kamer ........

Hei Hikaru es tavus CD nesu lidzi uz parti ok? (tev atdošu)
alt
QUOTE(-Kai- @ Mar 18 2005, 20:27)
laugh.gif Hehehe kaut ka no galvas tas party izlidoja kamer ........

Hei Hikaru es tavus CD nesu lidzi uz parti ok? (tev atdošu)
*

lab es un JurCHiX dodamies centra virzienaa savaakt Wizard pie Origo pulkstenja smile.gif
tautaa
tuus shodien tuss tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(Tador @ Mar 17 2005, 17:51)
UN JA CHIBI NEATNAAKS, **visur izlikshu plakaatus ka Eds ir mikroskopisks**
*

dry.gif Es atnaacu, so novaac plakaatus. XD

SheWr
Nu, tad es klaat ar jauraajumiem: bildes ir? ko dariijat? kaads bija ieradies cospleyaa?
X_Kamui
ph34r.gif Nezinu kur bildes, bet costpleja nebija...

Heh nesanaks man pagulet... rolleyes.gif bet visi tagada guļ...laikam
ETM
Vai kaa tu maldies, visi veel negulj, un visticamaak negulees liidz vakaram, varbuut pat veelai naktij.
Rags
btw, visiem Daft Punk faniem kas nav redzejusi Interstella 5555. Vakar vinu radija, diemzel ne lidz beigam, tapec ja kas varu iedot paskatities rolleyes.gif
tas jaredz katram kam patik Daft Punk biggrin.gif
woo woo happy.gif
alt
QUOTE(Rags @ Mar 19 2005, 19:11)
btw, visiem Daft Punk faniem kas nav redzejusi Interstella 5555. Vakar vinu radija, diemzel ne lidz beigam, tapec ja kas varu iedot paskatities rolleyes.gif
tas jaredz katram kam patik Daft Punk biggrin.gif
woo woo happy.gif
*

Pasaakums bija ok, bildes buus, pasaakums oks after party no riita astonjos saakaas ieksh MK un ap astonjiem vakaraa beidzaas smile.gif
bija super wink.gif

tnx Church, Tadors, Yume, Lija, ETM, JurCHiX, Bezdeliiga, Tetsuo
Bija fun...

zjeel tas ka Maajaas nomirusi sieviete....
Mortiicija Adamsa

nelielas seeras :'(
jurc
QUOTE(SheWr @ Mar 19 2005, 10:59)
Nu, tad es klaat ar jauraajumiem: bildes ir? ko dariijat? kaads bija ieradies cospleyaa?
*

Bildes būs rīt! tongue.gif
Tik jaatlasa ko drīkst rādīt ko ne.. tongue.gif
Bet nu tuss bija ok, tiešām patika. Melnais kaķis arī rlzz.. tik žēl ka man tik ātri bij jāpazūd.. bet nu.. eh..
Yume
Uūūū, nē, nekādas atlasīšamas, es grubu vias, kautvai pa mailu un arhīvā, bet VISAS... hehe, viņām komentāri prasās. ..

Un runājot par tusu... vēlreiz liels paldies visiem par kompānijas sastādīšanu gan Austrumu Robežā, gan Melnajā Kaķī... njā, es tikko pārradosc mājās, jo dabūju vēl pie darrba kolēes iebraukt. *Viņi mano tagad noteikti nemīl vēlvairāk, nekā agrāk... brr..*Njā, un rīt atkal uz darbu...

Lijuci, kā eksāmeni nokārtoji?
Chibi, es ar Tetsuo sarunāju Daft Punk pēdējais albūms ar extra rear ziesmām bonusa būs pirmdien DC šārē.
Un Alt, tagad sāku domāt, cik tu ilgi Rīgā būsi? Moš' es tev vadu mobīlajam varu iedot arī ap nākamās nedēļas sākumu?..
alt
QUOTE(Yume @ Mar 19 2005, 23:13)
Uūūū, nē, nekādas atlasīšamas, es grubu vias, kautvai pa mailu un arhīvā, bet VISAS... hehe, viņām komentāri prasās. ..

Un Alt, tagad sāku domāt, cik tu ilgi Rīgā būsi? Moš' es tev vadu mobīlajam varu iedot arī ap nākamās nedēļas sākumu?..
*

yume dod meilu wink.gif
aizsuutiishu...
btw es tagad nedeelju riigaa nedeelajs nogale naakamajaa Latvijas krajaa brauksim tagad preteejaa virzienaa tongue.gif

droshi vadu kaut shodien
ETM
Damn, ilgi gan jums tas afterparty gaaja. Tieshaam zheel ka man bija jaadodas prom, buutu ar prieku palicis. Nu nekas, vienmeer jau ir naakamaa reizie, kuru es neprko negribeetu laist garaam.
Hikaru
Uuu... Jums tur after party bija veel lielāks party? blink.gif
alt
QUOTE(Hikaru @ Mar 20 2005, 11:07)
Uuu... Jums tur after party bija veel lielāks party? blink.gif
*

cilveeku bija mazaak, bet bija fun reaali 12 stundas notuseejaam tongue.gif
Yume
hehe, mums bija fun, bet es negribu nemaz zināt ko domāja Melnā kaķa apkalojošais personāls. biggrin.gif
Un Alt, par kabelīti, hmm, kā tu skaties un- pirmdien vakarā es tev viņu kautkur nodošu? Vēlams centrā... happy.gif
jurc
QUOTE(Yume @ Mar 20 2005, 12:15)
hehe, mums bija fun, bet es negribu nemaz zināt ko domāja Melnā kaķa apkalojošais personāls. biggrin.gif
*

vēl vajadzēja izņemt maizi, gaļu un smērēt sev sviestmaizes! Un vēl tās pudeles ar pienu uz galda izlikt tongue.gif He he.. ta jau toč mūs tur izdzītu ārā!!
alt
QUOTE(Yume @ Mar 20 2005, 12:15)
par kabeliiti
*

QUOTE(JurCHiX @ Mar 20 2005, 12:22)
vēl vajadzēja izņemt maizi, gaļu un smērēt sev sviestmaizes! Un vēl tās pudeles ar pienu uz galda izlikt tongue.gif He he.. ta jau toč mūs tur izdzītu ārā!!
*

ok.. atsuuti savu nr.. Yume
tu veel teici ka tev disks ir ar melodijaam ;P kaut kas taads

veel galja protams ir daudz
maize arii
bet piens ir ieskaabis sad.gif(((((((((((((((

nav amn vairs normaala dzerama pieninja DAAAAAAAAAAM IT!!!!
Yume
Njā, disks nā komplekta. biggrin.gif Un nummurs 9753563 happy.gif

Un par skābo pienu, atceries cik reizes es tev teicu. biggrin.gif
alt
QUOTE(Yume @ Mar 20 2005, 12:38)
Njā, disks nā komplekta. biggrin.gif Un nummurs 9753563 happy.gif

Un par skābo pienu, atceries cik reizes es tev teicu. biggrin.gif
*

tu teici atceries par pienu
pienu kas Melnaa Kakja ledusskapii

vajadzeeja aatraak paluugt lai ieliek:/

daaaam 4 liti
piena veejaaaa
gaaad daammm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.