Jums komps buus? Jeb man atkal savu halmu jaastiepj buus? Man S-video arii shoreiz nebuus, taa kaa domaajiet savlaiciigi kabelju risinaajumus. Un kaads vareetu arii pateikt kaadus kodekus vajadzes, lai nav kaa pagaajusreiz. Visi saka ka probleemu ar tehniku nebus, bet neviens neko nedara lai vinju nebuutu.
Heh...es uzzinaaju, ka uz sho netikshu - par veelu saaku domaat par to... Ja labi gribeeshu tad uz naakamo varbuut varu kautkaa cereet. Ja es tieku, tad es varbuut arii digitaalo fotokameru sagaadaat vareetu...
windhover
Mar 17 2005, 14:13
Kā jau visu laiku saku - uz tusu es BŪŠU..
Varbūt, ja neatrodu es vajadzīgo bariņu, varu zvanīt uz numuru, kuru iedeva Church..?
Vēl tikai 123420 sekundes..
QUOTE(kaarleens @ Mar 17 2005, 07:46)
Curch runa bija par sake bāru pēc pasākuma
Sakē maksā 2Ls 100gr.., sushi 8gab. ~1.80Ls... Izskatās ka būs daudz gribētāju iet..
Digitālais man būs!!!!! Tīri laba!
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 17 2005, 11:19)
Taa, es bez za4uka negribu.
Neieshu. Vot taa. [stulbie 60 burti]
CHIBI, ja tu neiesi es tevi piekaušu!!!!
kā tā var!!!!! oki!!! Visi savācas un trīsreiz ieelpo... Za4uks liekas tiešām nebūs...
viņai ir important pasākums, cik sapratu, tad kaut kāds ceļojums...
QUOTE(ETM @ Mar 17 2005, 12:37)
Jums komps buus? Jeb man atkal savu halmu jaastiepj buus? Man S-video arii shoreiz nebuus, taa kaa domaajiet savlaiciigi kabelju risinaajumus. Un kaads vareetu arii pateikt kaadus kodekus vajadzes, lai nav kaa pagaajusreiz. Visi saka ka probleemu ar tehniku nebus, bet neviens neko nedara lai vinju nebuutu.
kompis buutu vajadziigs, man tagad ir arii vads (no mazaa soketa kompii uz lielo pultii).
UN JA CHIBI NEATNAAKS, **visur izlikshu plakaatus ka Eds ir mikroskopisks**
Church
Mar 17 2005, 18:10
/me gan izsaka mineejumu, ka turp dosies tikai tie kas ieprieksh pasaakuma laikaa pie beigaam pasnaudiis paaris stundas ;>
es savukaart pabirdinot smiltis leenaam raapshos uz kojku. jo tuvaak naavej, jo veertiigaaks miegs ;>
Gan bei
kjiinieshu japaanju estuve/restoraans ieksh origo, valjaa no desmitiem
Church
Mar 17 2005, 20:03
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 18:09)
Gan bei
daargi. nepietiekoshi labi par to cenu. imho.
********** yada yada 60 ************
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 19:03)
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 18:09)
Gan bei
daargi. nepietiekoshi labi par to cenu. imho.
********** yada yada 60 ************
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^
tu par sake vai par paiku?
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^
Church
Mar 17 2005, 20:09
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 19:06)
paiku. sakee man vispaariibaa negarsho. aizdomas ka arii daudziem citiem ;P
dzert kautko nepatiikamu, un slaveet, tikai taapeec ka tas skaitaas "stiliigi" .. nna
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 19:09)
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 19:06)
dzert kautko nepatiikamu, un slaveet, tikai taapeec ka tas skaitaas "stiliigi" .. nna
<^^^^^^>>>>^^^<<<^^^>>^^<<^^^>>>^<<^
ir kaadi citi varianti?
<^^^^^^>>>>^^^<<<^^^>>^^<<^^^>>>^<<^
Church
Mar 17 2005, 21:01
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 19:45)
nu. tas jau pilniigi i personiigaas gaumes zinjaa. es esu konservatiivs balzaama cieniitaajs. citam vairaak konjaki vai visiishi patiik. rums. labs viins. etc.
gruuti gan pienjemt dzert kaadu dzeerienu taapee ka tas atbilst stilam vai konkreetai sabiedriibai ;>
liidziigi kaa visi jauniibaa klausaas popmuuziku, kameer veel nau izveeleejushies kautko savu. vai nu taa buutu klasiskaa muuzika, vai metaals. ;>
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 20:01)
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 19:45)
nu. tas jau pilniigi i personiigaas gaumes zinjaa. es esu konservatiivs balzaama cieniitaajs. citam vairaak konjaki vai visiishi patiik. rums. labs viins. etc.
gruuti gan pienjemt dzert kaadu dzeerienu taapee ka tas atbilst stilam vai konkreetai sabiedriibai ;>
hmmm konkreeti ideja par gan bei radaas jau peec ieprieksheejaa tusa
meerkjis bija eest ar irbuliishiem
nee nu veel jau var meegjinaat iet eest pelmenjus, bet ja taa padomaa, kur no riita var vispaar kaut ko iedzert un maz vai vajag 6dienas riitaa dzert...
gan jau ka parmainajs peec paika paari nepaliks un toch vajadzees kaut kur iet eest
Church
Mar 17 2005, 21:42
QUOTE(alt @ Mar 17 2005, 20:28)
hmmm konkreeti ideja par gan bei radaas jau peec ieprieksheejaa tusa
meerkjis bija eest ar irbuliishiem
nee nu veel jau var meegjinaat iet eest pelmenjus, bet ja taa padomaa, kur no riita var vispaar kaut ko iedzert un maz vai vajag 6dienas riitaa dzert...
gan jau ka parmainajs peec paika paari nepaliks un toch vajadzees kaut kur iet eest
runaajot par jamo gan bei .. esu tur bijis tik vienreiz .. bet iespaidi par turieni taa .. so-so.
kautvai ka tas nau nekaads kjiinieshu restuuzis, bet kjiinieshu/japaanju/araabu nezinaamaas proporcijaas sajaukums .. tie pashi irbulji .. lai ar vinjiem normaali eestu, kaapeec vinji neservee teixim riisus mazaas bljodinjaas/pialaas, un pashus riisus nesagatavo taadus 'more sticky' lai eertaak consumeet ar irbuljiem? dyk nee, riisi i sausi/birstoshi un no normaaliem lieliem pusdienu shkjiivjiem jaaeed. gribi negribi atmetiisi meegjinaajumiem eest ar irbuli ar roku, un kjersies pie atbiidiitajiem nazi && dakshinju. ;>
ja pasaaciens beidzas pirms kautkur kautkas valjaa - i alternatiiva iekalorizeeties melnajaa kakjii, IIRC diennakc virtuve. veel ganjauka arii kaads no lidinjiem vareetu buut valjaa .. bet visdriizaak ne vecriigaa ..
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 20:42)
ja pasaaciens beidzas pirms kautkur kautkas valjaa - i alternatiiva iekalorizeeties melnajaa kakjii, IIRC diennakc virtuve. veel ganjauka arii kaads no lidinjiem vareetu buut valjaa .. bet visdriizaak ne vecriigaa ..
MKV man taadaa gadijumaa patiik labaak.
jaa un vecriigaa taa ir kaa ir... ar vietaam no pasha riita..
hmmm par to ir ciitiigi jaapadomaa
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 19:09)
vispar es vienk neesmu meginajis, un lai vai cik slikts tas sake ir, gribu vienk pameginat
kaarleens
Mar 17 2005, 22:55
nu vispaa redzees kaa tur no riita buus varbuut tieshaam gribeesies vairaak maajaas braukt nekaa iet eest sushi vai dzert sake
Church
Mar 17 2005, 23:20
QUOTE(kaarleens @ Mar 17 2005, 21:55)
nu vispaa redzees kaa tur no riita buus varbuut tieshaam gribeesies vairaak maajaas braukt nekaa iet eest sushi vai dzert sake
/me palabo pensneju
izsaku mineejumu, ka neskatoties uz pashreiz biidiitajiem optimistiskajiem plaaniem, guleet gribeesies tik drausi, ka nna visas taalaakaas izklaides ;D
Tauta jebkurā momentā var aiziet arī uz Jukatan... Taču tur gan ko ēst īsti nav..
tas tā kā ir tējas klubs un laikam bija vaļā no 9.00
QUOTE(Church @ Mar 17 2005, 22:20)
/me palabo pensnejuizsaku mineejumu, ka neskatoties uz pashreiz biidiitajiem optimistiskajiem plaaniem, guleet gribeesies tik drausi, ka nna visas taalaakaas izklaides ;D
Tev taads arii ir?!
Gribeetos redzeet
vispaar peec pieredzes spriezjot
peec pagaajushaa tusa guleet gaaju tikai at desmitiem vakaraa..
labpraat buutu aizgaajusi guleet peec pieciem
nav tik traki, ja ir kompaanija, tad arii buus vieglaak, neaizmigt un pamaazjoties
hmmmz... labi neiejaiukshos, bet gan no riita skatiishu kas un kaa un mosh liidzi vilkshos
bet iisteniibaa gribeeju veel peedeejo reizi pateikt "Laipni visi aicināti!!!!!!!1111!!11!11!!11one!11"
nu, man tad mazs, mulkiigs jautaajums - ko juus iisti tur daraat?
Sēžam, ĒDAM, dzeram, runājam, spēlējam spēles, SKATAMIES ANIME!!!!
Nu tad jau viss labi...
Uztraucos par to ka ja tikai runaas, tad man aatri vien aptruuks vaardu kraajums....
Hmm, kamēr atceros, un darbs vēl nav tik daudz, tad tā..
Tadors prasija vai tauta ņens datoru. Vienīgas ko vajag ir tas sistēmas bloks ar DVD un barības vads. Pārējais ir.
Tad nu cik atceros ETM izrādīja vēlēšanos nest datoru, vai es atkal maldos auzās?
Church
Mar 18 2005, 17:41
QUOTE(Yume @ Mar 18 2005, 16:08)
Hmm, kamēr atceros, un darbs vēl nav tik daudz, tad tā..
Tadors prasija vai tauta ņens datoru. Vienīgas ko vajag ir tas sistēmas bloks ar DVD un barības vads. Pārējais ir.
Tad nu cik atceros ETM izrādīja vēlēšanos nest datoru, vai es atkal maldos auzās?
es b veel pieziimeetu ka nebuutu slikti uzinhaleet:
- BSPlayer www.bsplayer.org
- K-Lite full codec pack
http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm.. kad es veel lietoju windozi, shamo divu daudzmaz pietika visa vejda filmaam/animeem misc. encodingos. a to negribas uzrauties pasaaciena laikaa, ka nespeelees kaadu exotiskaaku xvidu, ogm, mkv, vaj neraadiis subus utml.
P.S.
attachaa mans anime lists.
1. Es neizraadiiju veeleeshanos, bet gan piedaavaaju risinaajumu. Taa kaste tomeer neeerta un smaga. Un ja buutu attapushies veel laiciigaak tad DVD-roma jums nebuutu.
2. Tad nu shoreiz kaut kaada infa par vajadziigo softu arii ir. Tas nevar neprieceet.
Taatad visu summeejot: Buus kaste/vadi/klava/pele. Dzonis soliija DVD. Uz taas kastes seedees BS Player (kuru man uz cietnja jau pagaajushreiz atrada) un kodekpaks (kursh shobriid naak).
Ceru ka no debesiim paaraak nenaaks lejaa visaada draza. Kaadaa maisaa jau droshi vien buus jaaiepako taa djeela.
Hmm, nu laika prognozi nesolu labiu, bet līt, vakarā nelīs. Ja nu vienīgi snigs.
kaarleens
Mar 18 2005, 20:30
visiem ļoti atvainojos manis nebūs (darba apstākļu dēļ)
manis ieskaitīto 5 ls var izmantot tusa vajadzībām tas kā ziedojums no manis
man patiešām žēl
Seven_of_zero
Mar 18 2005, 21:22
Busu klat jau ap 23.00. .....................................
X_Kamui
Mar 18 2005, 21:27
Hehehe kaut ka no galvas tas party izlidoja kamer ........
Hei Hikaru es tavus CD nesu lidzi uz parti ok? (tev atdošu)
QUOTE(-Kai- @ Mar 18 2005, 20:27)
Hehehe kaut ka no galvas tas party izlidoja kamer ........
Hei Hikaru es tavus CD nesu lidzi uz parti ok? (tev atdošu)
lab es un JurCHiX dodamies centra virzienaa savaakt Wizard pie Origo pulkstenja
tautaa
tuus shodien tuss
+Chibi+
Mar 19 2005, 11:56
QUOTE(Tador @ Mar 17 2005, 17:51)
UN JA CHIBI NEATNAAKS, **visur izlikshu plakaatus ka Eds ir mikroskopisks**
Es atnaacu, so novaac plakaatus. XD
Nu, tad es klaat ar jauraajumiem: bildes ir? ko dariijat? kaads bija ieradies cospleyaa?
X_Kamui
Mar 19 2005, 12:37
Nezinu kur bildes, bet costpleja nebija...
Heh nesanaks man pagulet...
bet visi tagada guļ...laikam
Vai kaa tu maldies, visi veel negulj, un visticamaak negulees liidz vakaram, varbuut pat veelai naktij.
btw, visiem Daft Punk faniem kas nav redzejusi Interstella 5555. Vakar vinu radija, diemzel ne lidz beigam, tapec ja kas varu iedot paskatities
tas jaredz katram kam patik Daft Punk
woo woo
QUOTE(Rags @ Mar 19 2005, 19:11)
btw, visiem Daft Punk faniem kas nav redzejusi Interstella 5555. Vakar vinu radija, diemzel ne lidz beigam, tapec ja kas varu iedot paskatities
tas jaredz katram kam patik Daft Punk
woo woo
Pasaakums bija ok, bildes buus, pasaakums oks after party no riita astonjos saakaas ieksh MK un ap astonjiem vakaraa beidzaas
bija super
tnx Church, Tadors, Yume, Lija, ETM, JurCHiX, Bezdeliiga, Tetsuo
Bija fun...
zjeel tas ka Maajaas nomirusi sieviete....
Mortiicija Adamsa
nelielas seeras :'(
QUOTE(SheWr @ Mar 19 2005, 10:59)
Nu, tad es klaat ar jauraajumiem: bildes ir? ko dariijat? kaads bija ieradies cospleyaa?
Bildes būs rīt!
Tik jaatlasa ko drīkst rādīt ko ne..
Bet nu tuss bija ok, tiešām patika. Melnais kaķis arī rlzz.. tik žēl ka man tik ātri bij jāpazūd.. bet nu.. eh..
Uūūū, nē, nekādas atlasīšamas, es grubu vias, kautvai pa mailu un arhīvā, bet VISAS... hehe, viņām komentāri prasās. ..
Un runājot par tusu... vēlreiz liels paldies visiem par kompānijas sastādīšanu gan Austrumu Robežā, gan Melnajā Kaķī... njā, es tikko pārradosc mājās, jo dabūju vēl pie darrba kolēes iebraukt. *Viņi mano tagad noteikti nemīl vēlvairāk, nekā agrāk... brr..*Njā, un rīt atkal uz darbu...
Lijuci, kā eksāmeni nokārtoji?
Chibi, es ar Tetsuo sarunāju Daft Punk pēdējais albūms ar extra rear ziesmām bonusa būs pirmdien DC šārē.
Un Alt, tagad sāku domāt, cik tu ilgi Rīgā būsi? Moš' es tev vadu mobīlajam varu iedot arī ap nākamās nedēļas sākumu?..
QUOTE(Yume @ Mar 19 2005, 23:13)
Uūūū, nē, nekādas atlasīšamas, es grubu vias, kautvai pa mailu un arhīvā, bet VISAS... hehe, viņām komentāri prasās. ..
Un Alt, tagad sāku domāt, cik tu ilgi Rīgā būsi? Moš' es tev vadu mobīlajam varu iedot arī ap nākamās nedēļas sākumu?..
yume dod meilu
aizsuutiishu...
btw es tagad nedeelju riigaa nedeelajs nogale naakamajaa Latvijas krajaa brauksim tagad preteejaa virzienaa
droshi vadu kaut shodien
Damn, ilgi gan jums tas afterparty gaaja. Tieshaam zheel ka man bija jaadodas prom, buutu ar prieku palicis. Nu nekas, vienmeer jau ir naakamaa reizie, kuru es neprko negribeetu laist garaam.
Hikaru
Mar 20 2005, 12:07
Uuu... Jums tur after party bija veel lielāks party?
QUOTE(Hikaru @ Mar 20 2005, 11:07)
Uuu... Jums tur after party bija veel lielāks party?
cilveeku bija mazaak, bet bija fun reaali 12 stundas notuseejaam
hehe, mums bija fun, bet es negribu nemaz zināt ko domāja Melnā kaķa apkalojošais personāls.
Un Alt, par kabelīti, hmm, kā tu skaties un- pirmdien vakarā es tev viņu kautkur nodošu? Vēlams centrā...
QUOTE(Yume @ Mar 20 2005, 12:15)
hehe, mums bija fun, bet es negribu nemaz zināt ko domāja Melnā kaķa apkalojošais personāls.
vēl vajadzēja izņemt maizi, gaļu un smērēt sev sviestmaizes! Un vēl tās pudeles ar pienu uz galda izlikt
He he.. ta jau toč mūs tur izdzītu ārā!!
QUOTE(Yume @ Mar 20 2005, 12:15)
QUOTE(JurCHiX @ Mar 20 2005, 12:22)
vēl vajadzēja izņemt maizi, gaļu un smērēt sev sviestmaizes! Un vēl tās pudeles ar pienu uz galda izlikt
He he.. ta jau toč mūs tur izdzītu ārā!!
ok.. atsuuti savu nr.. Yume
tu veel teici ka tev disks ir ar melodijaam ;P kaut kas taads
veel galja protams ir daudz
maize arii
bet piens ir ieskaabis
(((((((((((((((
nav amn vairs normaala dzerama pieninja DAAAAAAAAAAM IT!!!!
Njā, disks nā komplekta.
Un nummurs 9753563
Un par skābo pienu, atceries cik reizes es tev teicu.
QUOTE(Yume @ Mar 20 2005, 12:38)
Njā, disks nā komplekta.
Un nummurs 9753563
Un par skābo pienu, atceries cik reizes es tev teicu.
tu teici atceries par pienu
pienu kas Melnaa Kakja ledusskapii
vajadzeeja aatraak paluugt lai ieliek:/
daaaam 4 liti
piena veejaaaa
gaaad daammm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.