Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ko tu zini par ShinChan?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4
xikes
Ja jau, tad jau..
diezgan nenopietni..
tostermaize
5 pareizas atbildes saistiibaa ar Shinchanu smile.gif necereeju pat uz tik daudz
Hikaru
QUOTE(Nuin @ Feb 28 2005, 19:20)
Hikaru tavējos diezgan viegli izštukot. Dabūju 70 pointus. biggrin.gif
*

QUOTE(SheWr @ Feb 28 2005, 19:20)
Hikaru - 60. peedeejie jautaajumi man likaas visvieglaakie...
*

Jā uz beigām ieliku vieglus jautājumus. Tikai nevaru saprast, kā var daudzi nepareizi atbildēt uz manu 9. jautājumu. biggrin.gif laugh.gif
standby
Baaaaahh!
Zenofex!

šitik smagi izgazties ph34r.gif Shame on me. wink.gif

Qvizi tomēr mēdz būt depresīva padarīšana - traki uzzināt, ka nemaz nezini par draugiem tik daudz biggrin.gif biggrin.gif
SheWr
Mani jaunaakie rezultaati:

Yume- 40
xikes- 40
swordsman - 40
Swordsman...tu mani nemaz nepaziisti...es tevi muuzhaa nekad neesmu redzeejis! mad.gif mad.gif Taapeec neraksti ka tu mani vislabaak paziisti!
swordsman
bet no tiem es tevi paziistu visslabaak
SheWr
Nu, taisiet veel quizus, prieks tos pildiit un uzzinaat, ka nevienu nepaziistu... laugh.gif

OT--->Tu man vispaar nepaziisti! Tikpat cik tos paareejos - necik! mad.gif
Piedodiet par offtopic...Dusmas paarnjeema kontrooli.

X_Kamui
še vel....
swordsman - 20
Yume - 50
xikes - 40

SheWr he.... es ar šeit nu ļoti daudzus nepazistu - slikti... sad.gif
wIZARD
buutu man vairaak postu es ar testu uztaisiitu citaadi shaubos ka kaadam iipashu prieku sagaadaa pildiit kaukaada njuuvbija testu

taatad:
xikes testaa 5
Yumes testaa 5
zenofex'a testaa 5
Hikaru testaa 5
Kikyou testaa 2
SheWr
nebeedaa...taisi. Redz ka manu testu baigi daudzi aizpildiija laugh.gif
jurc
Atbildēju uz visiem un pats ar vienu uztaisīju --==TE==--
tostermaize
paaraak viegli jautaajumi JurCHiX atbildeeju uz 6
SheWr
jaa... it iipashi tie par mani... sad.gif (es atbildeeju uz 6)
-kumori-
QUOTE(SheWr @ Mar 4 2005, 21:10)
jaa... it iipashi tie par mani... sad.gif (es atbildeeju uz 6)
*

Neuztraucies... Es tevi neuzskatu par spamotaju u.t.t. rolleyes.gif [man gaja uz mineshanu - 5 atbildes] Pfffff...
Kikyou
Nuuu, Shewr nav tak nemaz taads spameris...
Pie tam, kas jūs neredzat, ka šamais tak cenšās ar, lai tāds nebūtu? =/
Cik tas veiksmīgi viņam iznāk - spriediet paši...
deleted-ray
70 happy.gif
Nu tad click here ")
-nDigo-
QUOTE(Ray @ Mar 5 2005, 18:37)
Nu tad  click here ")
*

njaa man tikai 2 pareizas atbildes...
varu teikt droshi, ka par tevi nezinaaju neko, un to ko uzzinaaju no quiz jau aizmirsu.
Ella
QUOTE(Ray @ Mar 5 2005, 18:37)
Nu tad  click here ")
*

Nu baac laugh.gif 30 punkti uz absoluutu haljavu =]]]
SheWr
man ar tik 30 punkti...
tostermaize
70 punkti jee bet iisteniibaa veiksme tikai jo spiedu uz dulo
X_Kamui
rolleyes.gif
JurCHiX - 50
Ray - 30
tostermaize
te buus arii mans
swordsman
QUOTE(tostermaize @ Mar 6 2005, 17:40)

dabuuju 6 pareizas atbildes
X_Kamui
Hmfff .... blina ka vienmer 20 - nevienu nepazistu sad.gif
edg
ShinChan: 60 (pirmos seshus zinaaju, bet peec tam visu nochakareeju)
SheWr: 40
Ella: 20 :>
Kikumi: 40 (Sapnju zeme: Kjiina? vaaaaaaaaaaaaaa)
CloudX: 30 (sake vismaz pirms 2 nedeeljaam bija atlaide Olimpijaa. piezvani uz Olimpiju un uzprasi, cik tagad maksaa!)
Nuin: 30 (8 gadi skaties anime? man bija radies iespaids, ka 1 vai 2... tongue.gif )
Kikyou: 30 (es esmu stulbs. skaidri pateici, ka bail no skapiisha bez nuudeleem, bet es teicu, ka tavs miiljaakais eediens ir saldeejums >_< taapeec, ka pasham garsho...)
Hikaru: 20 (neko nezinu, galiigs muljkjis. man liekas, ka es dazhviet pat aizmirsu, kaada cilveeka testu pildu...)
zenofex: 60 (izraadaas ir atshkjiriiba starp fraazeem "nekad neapniik" un "nekad nepatiik". bet vispaar, kaa peec punktiem var redzeet, viens no vieglaakajiem testiem. interesanti, ka Dzonis par zenofex zin vairaak kaa vinjsh pats.)
swordsman: 20 (vai swordsman ir kaads no YGO braaliibas?)
Yume: 40 (meitenes, kas speelee futbolu, man saistaas ar sadauziitaam kaajaam...)
xikes: 20 tongue.gif
JurCHiX: 50
Ray: 30
tostermaize: 70 (paziistu kaa pasha braali... tongue.gif)

Vispaar nav godiigi - visos tajos testos man gribas atziimeet vissmiekliigaakaas atbildes, ne visticamaakaas.

P.S. Atbilde uz postiem "Vai edg galiigi nebija, ko dariit?" ir "edg nav normaals".

-------------------------------------

Mans tests!

Raudiet gauzhas asarinjas, atbildes nezinaadami!
fluffy?!
pirmo dienu shaivietaa, par ---chanu neko nezinu, bet 5 atbildes bija pareizas biggrin.gif
CloudX
edg smile.gif 70
edg
Dzonis noteikti shmaucas, shitaa uzmineet ir unreal.
SheWr
Nu tad rekur es Edgam ar izpildiiju - vo vellos...es dabuuju 80 un tieshi visus pirmos 8 atbildeeju (dazhus vareeja izdomaat, bet paarsvaraa mineeju....un tos garos lasiit negribeejaas, taapeec atkal uz dullo uzspiedu.....)
edg
Lasu tos juusu mineejumus un nesaprotu... Kaads paskaidrojiet, kaa ir iespeejams iedomaaties, ka es iereecu par cilveekiem, kas skataas multenes? Vai tad es par sevi reecu? huh.gif Un kaa vispaar iespeejams iedomaaties, ka es te forumaa visu lasu un klusiiteem seezhu malinjaa? blink.gif Total Cumulative Posts: 862
baseboalbatboy
Nevienam mirstīgajam nav spēka izpidīt The Quiz of quiz!!!!(es ļauni un skaļi pasmejos)

http://www.quizyourfriends.com/yourquiz.ph...09122422-525777

P.S. paskatīšos jūsu rezultātus un gardi pasmiešos laugh.gif
baseboalbatboy
Pats pameegjinaaju izpildiit tikai 90 punktu...nezinaaju kur es dziivoju dry.gif
swordsman
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 9 2005, 20:13)
Nevienam mirstīgajam nav spēka izpidīt The Quiz of quiz!!!!(es ļauni un skaļi pasmejos)

*

wes dabuuju 60 punktus
Dzonis
QUOTE(edg @ Mar 9 2005, 17:56)
*

hm..tas, ka k-ko var pateikt par cilveeku no vina postiem noz...mjaa...tu mani pietjeeri..vainiigs sad.gif vairs taa nedariishu
ShinChan
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 9 2005, 20:13)

*

Pēc šāda testa sastādīšanas tev ar sevi vajadzētu ļoti lepoties...
SheWr
Nu taa atbilde par pieminekli ir taada pieliishana... nesaku ka mav pelniits, bet kaapeec tieshi adminam.......?
X_Kamui
AAAhaha.... atbildeju uz 3 pareizi par kaiganu, m.u. un nezinu ko (šo uzmineju)
edg
QUOTE(SheWr @ Mar 9 2005, 21:18)
Nu taa atbilde par pieminekli ir taada pieliishana... nesaku ka mav pelniits, bet kaapeec tieshi adminam.......?
*

Jaa, kaapeec ne man?

QUOTE(Dzonis @ Mar 9 2005, 21:08)
QUOTE(edg @ Mar 9 2005, 17:56)
*

hm..tas, ka k-ko var pateikt par cilveeku no vina postiem noz...mjaa...tu mani pietjeeri..vainiigs sad.gif vairs taa nedariishu
*

Taadaa gadiijumaa tu tieshaam ljoti ruupiigi pildi tos testus. Bet to, ka "smaku maaksla" man no mineetajiem patiik visvairaak gan vareeja tikai uzmineet...
Kikyou
Ui. Man laikam vajadzētu lepoties.
Edg testā dabūju apaļu ciparu

*khmm*nulle arī ir cipars*khmm* rolleyes.gif
Dzonis
2 edq: un ta arii izdariiju..arii pasham likaas vispienjemamaakaa (hm..pat iisti nezinu kaa to uzraxtiit, lai gan runajot shad tad ir lietots)versija
edg
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kikyou, nu taa ir jaaprot!

* Klementiine tagad iereec par visiem, kam patiik skatiities multenes, un iet prom, jo shinii forumaa vairs nav YGO sadalja, taapeec nav jeegas te atrasties.
ShinChan
QUOTE(edg @ Mar 9 2005, 21:33)
Bet to, ka "smaku māksla" man no minētajiem patīk visvairāk gan varēja tikai uzmineet...
*

Ne gluži. Man par to bija visai mazas šaubas, jo pats man to apcerējumu biji rekomendējis lasīt, no tā arī secināju, ka droši vien ar to lepojies. Lai gan jāatzīst, ka tavi traktāti par bērna samaitātību man nelika atzīmēt pareizo atbildi ar 100% pārliecību.
edg
Taapeec, ka ar tiem traktaatiem es parasti visus biedeeju...
tostermaize
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 9 2005, 19:13)

*

man jau patiik jautaajums kam pa godu buutu jauuzcell piemineklis tak logjiski kad man laugh.gif
Hikaru
Ha Ha! Uz baseboalbatboy jautājumiem dabūju veselus 70. biggrin.gif Par pieminekli gan bija ilgi jādomā... biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(edg @ Mar 9 2005, 22:14)
* Klementiine tagad iereec par visiem, kam patiik skatiities multenes, un iet prom, jo shinii forumaa vairs nav YGO sadalja, taapeec nav jeegas te atrasties.
*

Think random. laugh.gif
Grūti bija saprast, cik tieši nopietns tas quiz bija, tāpēc... xD

Tomoko
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 9 2005, 19:13)

*

tongue.gif tongue.gif To Quizu bija ļoti ilgi jāpilda.. biggrin.gif visu cienju, baseboalbatboy biggrin.gif ... te būs arī mans happy.gif !
http://www02.quizyourfriends.com/takequiz....722769&c=0&a=08
Ghoul
Ok tip uzrakstiiju quizu, jautaajumi radiija gruutiibas, bljin es neko par sevi nezinu * asara* sad.gif
Uber quiz
Shaisuke
Hahaa es gan par tevi zinu biggrin.gif

Te buus mans

~BN~
One winged angel
Es vispaar nezinu, kas tas taads par ShinChanu, te Forumaa seezh, nee nu postus biezhi redzu, bet galiigi nepaziistu un 50% quizaa pareizi tongue.gif
Vaaks, SUDa quizaa dabuuju 30%, bet Shaisukes, kuru taa iisti nepaiistu, dabuuju 40%
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.