Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Filmas.
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Nuin
Es to filmu arī skatījos un gaidīju katru sēriju ar nepacietību. tongue.gif Viņai vēl tāds dīvains nosaukums.
Batou
saucās "Lexx". bet vai jūs LV dzīvojošie esat redzējuši angļu "Red Dwarf"? Lexx bija kanādiešu ražojums, bet kanādiešiem, kā zināms, nav humora izjūtas.
Seven_of_zero
Jaa LEXX the dark zone tas bija viens gabals. begas pat sabruka kosmos.
+Chibi+
ph34r.gif Vjee... Lexx bija neforshs..... dry.gif Mani senjshi baigi fanoja, kameer es vemstiijos... Beh. Bet par gaumi jau nestriidas.

Vispaar, labi sci-fi ir tik maz... Jrbkura filma/seriaals parasti bojaa visu staastu/graamatu. Secinaajums - lasiet, beerni, graamatas, hah hah.
Taka
Muļķības. Labs Sci-Fi ir labi jāekranizē, tad viss būs labi. Lieta tāda, ka labā Sci-Fi ir diezgan daudz smadzeņvielas, bet uz action orientētais kino to īsti nemīl. Tāpēc daudzas grāmatas pārcieš smagus pārveidojumus. Bet ne vienmēr.
Star Trek - bleh, ciest nevaru. Nu tik garlaicīga universe, besī vienkārši.
Savukārt Babylon 5 bija viena no interesantākajām hipertelpas koncepcijām (ja neskaita Crest), kā arī ieiešanas-iziešanas metodes wink.gif
jurc
Ja iet runa par StarWars, ta cik esmu redzējis ta nekādā īpašā sajūsmā nebiju, Matrix daudz labāks! cool.gif
Vislabāk patīk filmas par niggeriem, jo ja viņi piedalās komēdijās ta tās ir tiešām rēcīgas [ Негрози южному центру попивая сок у себя в квартале, Ali G.. utt..], bet ja kāda nopietna filma tad tas arī viņiem labi sanāk!
Visvairāk dievinu parodijas - visas daļas scary movie, RRrrr, [brr.. ir redzēts tik daudz bet nevar atcerēties nosaukumus]
Manas iecienītākās filmas:
Matrix
I, Robot
Негрози южному центру попивая сок у себя в квартале (neaceros ang. nosaukumu)
8 mile
Fight Club
Green mile
Abas daļas Riddickam

+Chibi+
Tā. Es runāju par grāmatu ekranizēciju. Sci-Fi un fantasy ekranizācija vienmēr ir tālu līdz perfektam, jo tur ir tik daudz imagination part - i mean, filmā mums forcibly uzspiež VIENA cilvēka iztēles radītos visions. Jebkurā cita žanra grāmatu ekranizācijā tas nav svarīgi, bet Sci-Fi un fantasy gan...
Ok, uzskatiet mani par dīvainu, bet man liekas, ka ir diezgan muļķīgi izmanotot cita cilvēka fantāziju, ja ir pašam sava.
Ok, reti, bet gadās labi darbi, but come on - big screen versions of a book ir priekš slinķiem, kuriem ir grūti izlasīt pārsimt lappušu un pašiem visu sadomāt. I just think it's much better to watch a movie AFTER you've read a book.
Batou
QUOTE(JurCHiX @ Feb 7 2005, 12:57)
Abas daļas Riddickam
*

nav abu daļu. ir tikai Pitch Black, kas ir klons Alien'am un vēl ir Ridika Hronikas (normāla filma piektdienas izklaidei).
jurc
QUOTE(Outlawz @ Feb 7 2005, 16:20)
nav abu daļu. ir tikai Pitch Black, kas ir klons Alien'am un vēl ir Ridika Hronikas (normāla filma piektdienas izklaidei).
*

Nu bet viņas ir savstarpēji saistītas! Tapēc uzskatu ka Chronikles of riddick ir Pitch black turpinājums!
Taka
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 7 2005, 14:31)
Tā. Es runāju par grāmatu ekranizēciju. Sci-Fi un fantasy ekranizācija vienmēr ir tālu līdz perfektam, jo tur ir tik daudz imagination part - i mean, filmā mums forcibly uzspiež VIENA cilvēka iztēles radītos visions. Jebkurā cita žanra grāmatu ekranizācijā tas nav svarīgi, bet Sci-Fi un fantasy gan...
Ok, uzskatiet mani par dīvainu, bet man liekas, ka ir diezgan muļķīgi izmanotot cita cilvēka fantāziju, ja ir pašam sava.
Ok, reti, bet gadās labi darbi, but come on - big screen versions of a book ir priekš slinķiem, kuriem ir grūti izlasīt pārsimt lappušu un pašiem visu sadomāt. I just think it's much better to watch a movie AFTER you've read a book.
*

Ja tu skatīsies filmu pēc grāmatas, tad iespēja ka tā tev nepatiks ir daudz lielāka.
Laba filma var rosināt izlasīt grāmatu. Lord of The Rings piemēram.
Un jebkura filma ir cita cilvēka fantāzija "par tēmu".
Ar Sci-Fi tas ir grūtāk jo tur fantāzijas ir vairāk. Kā jau teicu - ar specefektiem nav problēmu, bet smadzeņu daļu pārnest uz ekrāna ir grūtāk.
Batou
tāpēc Stīvena Kinga skricelējumus esot grūti uzņemt. par piemēru var ņemt kaut vai "Shining".
+Chibi+
Parādi man cilvēku, kurš pēc LotR noskatīšanās, lasot grāmatu, pats papūlas radīt savus tēlus. Come on, tas nav iespējams. Tieši tādēļ, piem. visi "pēc tam" lasītāji redzēs varoņus caur filmas prizmu. Es nerunāju tagad par vizuālo. Come on, saradušies te Legolasa fani, he's so pretty, bwah hah hah, bullshit.
Ok, subjektivitāte, subjektivitāte....Tracina, ka visi domā, ka Faramirs ir "tas besīgais džeks, kura dēļ viņiem gandrīz atņēma gredzenu". Bargh, filmas vienmēr visu sagroza.
Sorry. Heh. Tas man a la profesionāls debīlisms. Nav ko būt negatīvai, labi ekranizējumi patiesi rosina lasīt grāmatas. Piem., "Fight Club".
Taka
Vienu nu manām mīļākajām grāmatām - Spider World vispār nav iespējams normāli ekranizēt. Labākajā gadījumā sanāks Scanner-tipa bojeviks.
deBUGa
QUOTE(Taka @ Feb 7 2005, 17:50)
Vienu nu manām mīļākajām grāmatām - Spider World vispār nav iespējams normāli ekranizēt. Labākajā gadījumā sanāks Scanner-tipa bojeviks.
*
Tas taapat kaa braalju Strugatsku "Pikniks celja malaa" un attieciigaa Tarkovska(?) filma "Stalkeris"...
Taka
Jā, Stalkeris ir Tarkovska filma. Bet brāļi Strugacki neiebilda pret šādu ekranizāciju+vēl padomju kino ierobežotās iespējas specefektu un satura (cenzūra!) jomā.
Lems gan no Tarkovska Solaris atteicās - viņi abi sakašķējās.
Nezinu gan, ko Lems teica par jauno Solaris ar Klūniju.
deBUGa
QUOTE(Taka @ Feb 7 2005, 18:43)
Jā, Stalkeris ir Tarkovska filma. Bet brāļi Strugacki neiebilda pret šādu ekranizāciju+vēl padomju kino ierobežotās iespējas specefektu un satura (cenzūra!) jomā.
*
Ne jau par to es, ka cenzuura (ko lai tur cenzeetu - kukuljojama kapitaalistiskaa iekaarta vien bij aprakstiita) vai specefektu truukums... Vienkaarshi filma izskatiijaas kaa pilniigi neatkariigs darbs, kas izmantoja tikai dazhas idejas no graamatas... domaaju, ka uznjemt "preciizu" romaana ekranizeejumu nav iespeejams, jo tur lielaakoties visi "dialogi" Redrikam(?) pasham ar sevi un viss balstaas uz kautkaadaam sajuutaam un nojausmaam...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.