Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sadarbība?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Ella
Game exe tak par speeleem ne o_O mans bij aboneejis veselu gadu sanjeemu dry.gif
Yume
Cik redzēju, vairs pat neatceros kurā žurnālā, bet bija tulkotais raksts par anime.
Emm, viņi to pat nepapūlējās izmainīt. Nu sorry, esšaubos ka Kupers bija ļāvis viņa rakstu tā bez parasta likt vēl kautkur citur.
Ne, nez. Taks kas tur ar žurnāliem notiek nav nopietni pa šalaik. bet kampai jau gribēja kautko darīt, tad jau redzēs kas viņiem sanāks.

Un vispār man likās ka runa gāja par online rakstīšanu.
Batou
es vienkārši salīdzinu. jūs te visi gribat lai anime būtu kāda būtu, bet galvenais tak ir veids kādā tā tiek pasniegta. rakstītājs var rakstīt pilnīgo fufeli, bet galvenais lai viņš rakstītu nozīmīgam medijam. es gan domāju otrādi. forma nav svarīgākais, nav svarīgi kam viņš raksta un kādai auditorijai. katra anime atrod savu mērķauditoriju, tiesa gan, ja par to raksta.
edg
Laikam gan buushu tad paarpratis.
Vienkaarshi, izlasot vaardus "pasniegt jaunumus no anime un netradicionaalaam speeleem" tieshi taa arii liekas, ka vinji grib, lai rakstiitu par anime-related un citaadi netradicionaalaam speeleem. Pie tam, tas jau peec nosaukuma ir game portaals...
Bet taa kaa mani neinteresee game portaali, bet juusu vairums aciimredzami zin, kas tajos lasaams, tad miers un dievs. Es esmu kljuudiijies, piekaapjos. Un, ja kaads veel girb kaut ko piebilst, tad: man nebija taisniiba, jums ir, viss.

Nu tad jau tieshaam ir jaaizlemj (jaabalso vai kaa), vai mees gribam celt anime popularitaati latvijaa ar visaam no taa izrietoshajaam labajaam un sliktajaam sekaam vai negribam.
GM
Ņemot vērā, ka saits veltīts spēlēm, diezgan droši varu apgalvot, ka pēc laika viņi sāks spiest uz anime-related spēļu recenzēšanu. Tādi jau tie apollo ir. :/
Un vai tad netgames.lv nebija saistība ar tīkla geimeru komūnu? Vispār kaut kāds neloģisks solis no jamo puses... huh.gif
Bet ej nu sazini.
kaarleens
Nē nu ok ja kāds to grib uzņemties rakstat tu rakstus par anime h-gamēm utt pretenziju takš nav bet es domāju ar otaku.lv tur būs tikai tāds sakars , ka autors ir ša foruma biedrs un viss rolleyes.gif
Yume es biju tieši domājis par anime aprakstiem tiešām taādu dziļu kodolīgu recenziju te nav neviens uzrakstījis nu vismaz es nu točna nē saku vienīgais man patīk ka to Zenofex dara piemēram man ļoti patika šī http://anime.bug.lv/content/view/40/27/ .
Vispā tiešām nebūtu slikti ka Roze uzmeikotu pamatlapu cool.gif kur varētu šādus rewiewus ielikt nu arī svarīgākos news tāka piemēram par anime all night party galeriju forumu nu vošem rāmi.
Un svarigi ka tieši šet būtu apskati par tiešām izgājušām visu atzītām animēm ar ko cilvēki varētu saakt iepazīšanos ar anime pasauli.
Protams akal ir aktuāls jautājums ir par autoriem, jo nu negribētus tādus prastus rakstus laist cauri varētu piemēram tā ka admini izlasa savu kāda cita admina, vai parasta usera rakstu viņu kau kā moš palabo papildina un tad tikai tad viņu iemauc tajā pamatlapā nu nezinu vispār es varbūt te tukši fantazēju bet nu gribētos kau ko ar kvalitatīvu saturu labām bildēm likt iekšā pamatlapā. Nu es tā te pafantazēju, un vispā man arī šeit ļoti patīk un, ja godīgi vlom man kau kāda spēļu portālā rakstīt rakstus, savas domas, iespaidus utt par anime ka es to labāk gribu darīt šeit otaku.lv vai arī irca.
Sory par paargarotekstu, dažreiz juceklīgo txt.
Shinobi-sama
QUOTE(Outlawz @ Jan 30 2005, 17:24)
te daudzi spēlē CS. tas uzreiz nenozīmē ka es skatos YGO. es pat teiktu ka esmu daudz izvēlīgāks nekā lielākā daļa otaku.
*

Izveeliigums nav faktors otaku vertēšanas skalā....

nu teex beidzot arī es pamodos no samērā dziļa miera un no lēmu uzraxtiti kartējo rulonu ar savām piekasīgajām domām..

Pēc ienākšans savā mūžā ja nemaldos 2. reizi tanī saitā(netgames.lv), ir sajūta ka tur valda absolūtā rutīna. Es pat ļoti labi saprotu kapēc jamie vēlas lai viņu lapā raxtiitu par anime. Ar spēlēm tur var nebūt absolūti nekāda sakara. Mani lidizšinējā pieredz liecina, anime ir redzējuši daudz cilvēki un tas nebutu nav Yurgjisms un DBZ'isms. Tie rihtīgie gāmeri tiešām skatās anime un viņu repertuārs patiesībā sastāv no sakarīgas animes. Iemesls kapē mēs viņus neuzskatam par anime sekotājiem ir ļoti vienkārš. Viņi nav aktiīvie otaku, bet gan pasīvie, viņi skatās to ko viņiem kāds ir ieteicis, tas ko viņi var dabūt tūlīt un uz vietas(na haļavu), vai arī viņs par to ir izlasījis un tad šī raxta ietekemē arī sameklējis vadzīgo anime. Un tas ir viss, vairāk viņu otaku'sms neizpaužas. Un teikt ka jamiem nepatīk ir par strauju teikts. Ja pietiekami ilgi esat klejojuši pa DC hubu plašumiem tad būsiet jau pamanījuši, ka ja meklējat kaut ko tad ir nācies sastapt tautu kuriem ir neviss viss seriāls, bet kaut kāda n-tā epa vai arī viņam ir atiecīgā filma,bet jau nacionālajā tulkojumā. Un šarē viņiem tas stāv nejau tapē ka aizmirsies izdzēst, bet gan tapē patīk, un labrāt skatītos vel, bet vinsj nezin kur ko dabūt, un aniDB saita viņam iedošana ir paarbarošana -vinš nespēj kaut ko tādu sagremot, jo tādam lietotājam sīks briefing un žanru uzskaitījums. neko neizsaka, un tas vai šis anim egribēs redzēt būs atkarīgs no scrēnšot. Secinājusm ir vienkārš - šāda tauta skatās to kam ir reklāma, ja nav reklāmas nav noieta. Pdomājiet paši kapē Holivudas blockbuster uz kuriem izgrūsts līdz 100 un vairāk miļ, atpelna un nopelna. Mārketings nav dullu onkulīšu izkūkotā prāta fanātisma izpausme.
Itogi ir tādi ka būtībā mūsu pienākusm tanī saitā būt nevis aktīvi apdeitot jaunumu sadaļu par USA coplayeriem un BANDAI aizkulisēm un jauno sezonu steidzīgiem +/- uzskaitījumu, BET nodarboties ar veco vērtību pamatīgu recenzēšanu un veidot rakstu par konkrētām animē izraisot interesi to nenosodot. Lai izraisītu interesi mākslu nevajag. Sacept rožainu rakstu var ātrāk nekā 2 reiz nosplauties. Es raz migom un urakstīšu super pozitīvu recenziju Hellsing(lai piedot man viņa fani) un Tenjou Tenge(komentāri lieki) un nesahubos ka tauta noskatīsies un būs apmierīnata vairaka vai mazāk. Tāpat es migom varētu uzcept rakstiņus par animācijas kvalitāti un siīki spriedelēt par katru sižetisko pavērsienu - jaut vai no tā būs jēga, tas tik pat kā man kaut kāds kulinārs skaidrotu pelemņu pagatavošanas principus, tas viss protams ir interesanti, bet tālāk aiz durvīm es jau pratu nodarbināšua ar jaunākā berserk čapteri(jāsaprto to ka detaļas ir interesantas, bet gāmerim tā detalajs no prata nodzēsisi gāmju detaļas).
Tātd mūs uzdevums ir veidot raxtinjus par anime, ar principu kad galvenā lapā ir animes apraksts un OBJEKTIIVS novērtējusm kopumā neidziļnoties detalajās, bet linkos jau skatītāju atsauksmes un galīgā detalizācija personīgie lauri un zaimi(gan tie gan tie protams ir jāpamato savādāk tās ir suņu rejas par garām braucošu mašīnu).
Batou
QUOTE(Shinobi-sama @ Feb 2 2005, 13:39)
QUOTE(Outlawz @ Jan 30 2005, 17:24)
te daudzi spēlē CS. tas uzreiz nenozīmē ka es skatos YGO. es pat teiktu ka esmu daudz izvēlīgāks nekā lielākā daļa otaku.
*

Izveeliigums nav faktors otaku vertēšanas skalā....
*

tur jau arī ir tā lieta, ka lielākā daļa otaku nav izvēlīgi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.