Help - Search - Members - Calendar
Full Version: J-rock cosplay
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
aya-angel
Aha! Tu domā mani pieveikt? Es būšu bruņojusies ar pannu, Hello Kitty plush toy un Paunu!!!! Tu nemūžam mani nepieveiksi!!!! laugh.gif
Bet runājot nopietni, hočeš ne hočeš mēs no tevis uztaisīsim j-rockeru! tongue.gif
Shaisuke
QUOTE(aya-angel @ Jan 27 2005, 23:16)
Bet runājot nopietni, hočeš ne hočeš mēs no tevis uztaisīsim j-rockeru! tongue.gif
*

Exactly! =P
Yume
Saule, es te ar Yuki parunāju, un viņa man atgādināja labu lietu, man jau j-rockers paliek tik uz nākamo gadu, visi ši gada cospley'i ir izplānoti. Un naudas man arī nav tik daudz lai tos tērpus čupām taisītu. Es tagad Juliu no Tekkena utaisīšu, tad man Dita no Choitiem priekšā stāv, priekš anifesta nākamā. Bet tad jau mans arī laikam tīsies prom.
aya-angel
Mēģini izvairīties,ko? wink.gif Nekā nebūs! Mēs ar Shaisuke tevi tik un tā noķersim! tongue.gif
By the way, kā saprast "Bet tad jau mans arī laikam tīsies prom."?? U won't be latvian otaku anymore?????
Shaisuke
Mees vinju piesiesim =P Nekur vinja neaizmuks. (^.^)
not_alone
hi,warat pieskaitiit weelwienu daliibnieku j-rock & GL cosplay-am smile.gif
Shaisuke
Yeyyyyyyyyyyyyyz sawlj ^.^ *huggletickle* Ko taisies cosplayot?
not_alone
nju laikam sanaax tac pasuudiigs Mana,tiesa gan,bez ponija(par matiem runaajot) unsure.gif
Shaisuke
QUOTE(not_alone @ Feb 1 2005, 16:27)
nju laikam sanaax tac pasuudiigs Mana,tiesa gan,bez ponija(par matiem runaajot)  unsure.gif
*

Mosh labaak izliidzies ar maaksliigajiem matiem? unsure.gif
zeloco
Hmm... nu taja augusta pasaakumaa es cosplay-oshu k-ko egl stilaa, bet no Manas (tas ir vieniigais ko reaali varu cosplay-ot) labaakajaa gadiijumaa buus make-up ^^; Izskatiisies jau falshi, bet ko var no manis gribeet ^^;;;
Shaisuke
Hmmm, es piedaavaaju savaakties un uztaisiit kopaa kaadu Malice Mizer cosplay. Piemeeram Beast of Blood... biggrin.gif

~BN~
zeloco
*_* piekriitu piekriitu! ^___________^
tikai ar BoB man vareetu rasties probleemas... :$ varbuut vispaariigu Malice Mizer cosplay?
Shaisuke
Hmmm, es domaaju vnk kaadu klipu utml nokosplejot...Zinu cilveeku kas var vnk perfekti noteelot Klaha.

~BN~
zeloco
Kuti ^^
Kur tad tu domaa to pasaakmu taisiit?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.