aya-angel
Jan 28 2005, 00:16
Aha! Tu domā mani pieveikt? Es būšu bruņojusies ar pannu, Hello Kitty plush toy un Paunu!!!! Tu nemūžam mani nepieveiksi!!!!
Bet runājot nopietni, hočeš ne hočeš mēs no tevis uztaisīsim j-rockeru!
Shaisuke
Jan 28 2005, 00:22
QUOTE(aya-angel @ Jan 27 2005, 23:16)
Bet runājot nopietni, hočeš ne hočeš mēs no tevis uztaisīsim j-rockeru!
Exactly! =P
Saule, es te ar Yuki parunāju, un viņa man atgādināja labu lietu, man jau j-rockers paliek tik uz nākamo gadu, visi ši gada cospley'i ir izplānoti. Un naudas man arī nav tik daudz lai tos tērpus čupām taisītu. Es tagad Juliu no Tekkena utaisīšu, tad man Dita no Choitiem priekšā stāv, priekš anifesta nākamā. Bet tad jau mans arī laikam tīsies prom.
aya-angel
Jan 28 2005, 09:34
Mēģini izvairīties,ko?
Nekā nebūs! Mēs ar Shaisuke tevi tik un tā noķersim!
By the way, kā saprast "Bet tad jau mans arī laikam tīsies prom."?? U won't be latvian otaku anymore?????
Shaisuke
Jan 28 2005, 11:49
Mees vinju piesiesim =P Nekur vinja neaizmuks. (^.^)
not_alone
Jan 31 2005, 13:30
hi,warat pieskaitiit weelwienu daliibnieku j-rock & GL cosplay-am
Shaisuke
Jan 31 2005, 13:54
Yeyyyyyyyyyyyyyz sawlj ^.^ *huggletickle* Ko taisies cosplayot?
not_alone
Feb 1 2005, 17:27
nju laikam sanaax tac pasuudiigs Mana,tiesa gan,bez ponija(par matiem runaajot)
Shaisuke
Feb 3 2005, 14:28
QUOTE(not_alone @ Feb 1 2005, 16:27)
nju laikam sanaax tac pasuudiigs Mana,tiesa gan,bez ponija(par matiem runaajot)
Mosh labaak izliidzies ar maaksliigajiem matiem?
zeloco
Aug 19 2005, 22:11
Hmm... nu taja augusta pasaakumaa es cosplay-oshu k-ko egl stilaa, bet no Manas (tas ir vieniigais ko reaali varu cosplay-ot) labaakajaa gadiijumaa buus make-up ^^; Izskatiisies jau falshi, bet ko var no manis gribeet ^^;;;
Shaisuke
Sep 2 2005, 12:14
Hmmm, es piedaavaaju savaakties un uztaisiit kopaa kaadu Malice Mizer cosplay. Piemeeram Beast of Blood...
~BN~
*_* piekriitu piekriitu! ^___________^
tikai ar BoB man vareetu rasties probleemas... :$ varbuut vispaariigu Malice Mizer cosplay?
Shaisuke
Sep 5 2005, 15:40
Hmmm, es domaaju vnk kaadu klipu utml nokosplejot...Zinu cilveeku kas var vnk perfekti noteelot Klaha.
~BN~
Kuti ^^
Kur tad tu domaa to pasaakmu taisiit?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.